Cum să obțineți google unul

Înscrierea pentru un cont Google vă oferă 15 GB de spațiu gratuit. Cu toate acestea, puteți plăti pentru mai mult spațiu. Thisewill vă învață cum să obțineți un abonament Google cu un browser web.

Pași

Metoda 1 din 2:
Abonarea la Google One
  1. Imaginea intitulată Obțineți Google un pas 1
1. Mergi la https: // unul.Google.COM / DESPRE Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web desktop sau mobil pentru a face upgrade sau inițial abona la un plan.
  • De Crearea unui cont Google, aveți 15 GB de spațiu gratuit. Puteți opta pentru a face upgrade la 100 GB pentru un cost lunar de 1 USD.99 sau 19 $.99 / an - Puteți de asemenea să faceți upgrade la 200 GB pentru $ 2.99 o lună sau 29 de dolari.99 / an- sau upgrade la 2 TB pentru $ 9.99 pe lună sau $ 99.99 pe an. Cu fiecare nivel de spațiu, câștigați, de asemenea, beneficii suplimentare, cum ar fi adăugarea familiei dvs. la planul dvs. și câștigați bani înapoi de la magazinul Google.
  • Imagine intitulată Obțineți Google un pas 2
    2. Faceți clic pe abonamentul dorit. Veți găsi o listă a opțiunilor de abonament, precum și beneficiile fiecărui plan enumerat sub antet, "Upgrade la un plan care funcționează pentru dvs" spre partea de jos a paginii.
  • Imagine intitulată Obțineți Google un pas 3
    3. Clic Abonati-va. Acest lucru va crește limita spațială care este împărtășită între Google Drive, Gmail și Google Fotografii.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea Google One
    1. Imagine intitulată Obțineți Google un pas 4
    1. Împărtășește-ți planul cu familia ta. Dacă nu aveți o familie înființată în Google, va trebui să aveți nevoie creeaza una. În caz contrar, du-te la https: // unul.Google.COM / și conectați-vă cu contul dvs. Google, apoi faceți clic pe Setări > Gestionați setările familiei și faceți clic pe comutați lângă "Distribuiți Google unul cu familia."
  • Imagine intitulată Obțineți Google un pas 5
    2. Descărcați Google One App Dacă doriți să copiați datele de pe dispozitivul dvs. mobil. Puteți descărca aplicația gratuit de la magazinul Google Play sau de la App Store, dar nu este necesar să utilizați serviciul. Puteți vizualiza informațiile despre contul dvs. și setările de la aplicație, de asemenea.
  • Dacă nu doriți să continuați serviciul Google unic, puteți întotdeauna anulați abonamentul și reveniți la spațiul liber de 15 GB.
  • Imagine intitulată Obțineți Google un pas 6
    3. Utilizați beneficiile dvs. Multe niveluri de abonament includ reduceri la hotelurile selectate care apar atunci când căutați Google pentru hoteluri. Alte niveluri de abonament pot include alte beneficii pe care le veți găsi disponibile în Beneficii fila aplicației mobile sau a tabloului de bord al https: // unul.Google.COM /.
  • Imagine intitulată Obțineți Google un pas 7
    4. Anulați abonamentul (dacă nu mai doriți). Dacă nu doriți să continuați serviciul Google unic, puteți întotdeauna anulați abonamentul și reveniți la spațiul liber de 15 GB.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar