Cum să vă încurcați mustața

Dacă te-ai săturat de părul tău dracului tău sau căutați o mustață fantezie în acest an, luați în considerare un ghidon sau mustață curbată. Este mai ușor decât credeți și face pentru o minunată de conversație minunată. Cu o anumită planificare și o mică răbdare, puteți obține mustața perfectă în cel mai scurt timp în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Curling o mustață folosind ceară
  1. Imagine intitulată curl mustață Pasul 1
1. Utilizați o combinație de mustache. Odată ce vârfurile mustațului dvs. sunt destul de lungi, puteți folosi un pieptene mustache pentru a-ți antrena părul pentru a crește peste vârful buzelor și spre partea laturilor feței tale, mai degrabă decât în ​​jos pe buza ta. Periați zilnic sau de câteva ori pe zi dacă puteți găsi timpul. Cu cât părul este mai lung să crească, cu atât va fi mai robust sfaturile dvs. curbate.
  • Căutați un pieptene de mustache care are dinți rotunziți netedă, deoarece acest lucru vă va asigura că nu vă loviți sau scoateți firele de păr mustache.
  • Dacă doriți să creșteți o mustață lungă sau sperați să obțineți o curl mare, probabil că va trebui să permiteți câteva luni pentru ca firele de păr să crească. Dacă doriți să păstrați mustața mică și curată, mergeți mai departe și tăiați capetele atunci când încep să ajungă prea mult.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 2
    2. Alegeți ceara potrivită. Indiferent dacă doriți ca o mustre de ghidare strânsă, sau doar încercând să vă îndoiți părul într-un stil mai casual, există o gamă largă de produse de ceară pentru a alege de la.
  • Încercați ceara de mustache primară făcută de puteți gestiona, ceea ce este excelent pentru utilizarea zilnică sau ceara lor secundară de mustache, care este la îndemână pentru o așteptare suplimentară când aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 3
    3. Încălziți mai întâi ceara. Răzuiți o cantitate mică de ceară din tablă, folosind exteriorul miniaturii dvs. - se va încălzi rapid pe mâini și se va întinde, astfel încât să aveți nevoie doar de o cantitate mică. Experimentați un pic pentru a afla cantitatea perfectă pentru tipul de păr. Prea mult și mustața ta va arăta și se simte gras.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 4
    4. Curbați sfaturile din jurul degetului. Începeți prin frecare ceara în mustață deasupra buzei dvs. și direct sub nas. Apoi, masați ceara din mijlocul mustaței spre sfaturi, curling în jurul degetului și ținând câteva secunde.
  • Ceara este, de asemenea, mare pentru a îmblânzi orice fire de păr și făcându-ți toată mustața curată și ordonată.
  • Metoda 2 din 2:
    Curling o mustață folosind un fier curling
    1. Imagine intitulată curl mustață Pasul 5
    1. Începeți cu părul curat. Nu ceară mustața înainte de a aplica un fier curling - dacă veți merge la ceară, întotdeauna faceți acest lucru după aceea.
    • Dacă sunteți îngrijorat că ceara va afecta curl, nu trebuie să ceară deloc, dar ceara ulterioară va ajuta pur și simplu să îmblânzească orice fire de păr.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 6
    2. Utilizați o setare la temperaturi scăzute. Firele de curling au setări de căldură reglabile. Porniți scăzut și măriți temperatura până când găsiți cea mai bună setare pentru părul dvs. Mai gros, păr mai bine va avea nevoie de mai multă căldură.
  • Ar trebui să dureze doar un minut pentru un fier de curling de bună calitate pentru a încălzi. Cele mai ieftine pot dura câteva minute mai mult, deci aveți răbdare și așteptați până când acesta a încălzit complet înainte de ao folosi.
  • Când utilizați un fier curling, atingeți-l la o hârtie. Dacă hârtia începe să devină maro, atunci este prea fierbinte pentru mustața ta.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 7
    3. Alegeți gaura de dimensiune potrivită. Dacă vă plac buclele strânse, optați pentru o /4 inch (6.4 mm) Puneți fier curling, în timp ce dacă vă aflați la o curl Looser, puteți utiliza până la un orificiu de 1 inch (25 mm). Nu există nici o mustață specifică de fier - una obișnuită va face, dar folosește un fier mai mic de dimensiune decât curlul dorit, deoarece curl va ajunge să fie de două până la trei ori dimensiunea fierului.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 8
    4. Îndepărtați fier curling pe mustața voastră. Ar trebui să trageți ușor părul mustache spre exterior în apropierea punctului în care se atașează față de fața voastră. Utilizați o oglindă și acordați o atenție deosebită asupra a ceea ce faceți acest lucru, încât nu vă ardeți. Lăsați-l acolo timp de aproximativ 10 secunde.
  • Un truc util este să glisați un pic de carte între mustață și fața dvs. atunci când o faci pentru a evita obrajii certați.
  • Imagine intitulată curl mustață Pasul 9
    5. Rotiți fier curling. Apoi, apăsați mânerul de fier curling, astfel încât să se destrame un mod și să-l roteze astfel încât să se întoarcă mustața în sus spre tavan.
  • Dacă mustața dvs. este destul de lungă sau părul dvs. este deosebit de gros, este posibil să fie necesar să repetați curl a doua oară.
  • Nu aveți nevoie, dar dacă doriți să îmblânzi orice păr de păr, puteți aplica o cantitate mică de ceară de mustache pentru a vă completa aspectul.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar