Cum să obțineți ceară de lumânare din păr

Indiferent de modul în care ajunge acolo, ceara de lumânare poate părea dificil de îndepărtat când se blochează în părul tău.Poate să rămână moale și evazivă sau se întărește și se solidifică la rădăcini.Cu toate acestea, există, de fapt, multe modalități de a elimina ceara de lumânare din părul dvs.Puteți încerca metoda simplă de șampon și balsam, sau poate încercați să utilizați uscătorul de păr.Dacă nici una dintre aceste lucrări, puteți trece la unele remedii de acasă care ar putea funcționa chiar mai bine la îndepărtarea ceară de lumânare din părul vostru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind șamponul și balsamul
  1. Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 1
1. Decideți dacă doriți să utilizați dușul sau chiuveta.Dacă ceara de lumânare a atins doar vârfurile părului, puteți folosi un duș.Dacă ceara de lumânare a scufundat spre rădăcinile dvs., este mai bine să utilizați o chiuvetă.O chiuvetă vă permite să fiți mai aproape și personal cu ceara doriți să eliminați.
  • Pentru a determina acest lucru, rulați degetele prin părul tău.Începeți la rădăcini și apoi treceți spre exterior spre sfaturi.Simțiți dacă ceara a coborât în ​​jos sau a rămas în cea mai mare parte lângă margine.
  • În timp ce vă conduceți degetele prin păr, stați în fața unei oglinzi.Acest lucru vă poate face mai ușor să vedeți dacă aveți un timp greu de a simți ceara.
  • Dacă aveți un timp greu determinând acest lucru, utilizați un prieten sau o rudă.Ei pot pieptene prin părul tău și vor putea vedea mai bine.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 2
    2. Porniți apă caldă în duș / chiuvetă.Cel mai fierbinte apa este, cu atât va deveni ceara mai moale și, prin urmare, facilitează îndepărtarea.Înmuiați părul în apa caldă până când părul este umed umed.Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă întoarceți apa la cald încât irită pielea.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 3
    3. Spălați-vă părul cu șampon.Se toarnă o cantitate sănătoasă de șampon în mâinile tale.În timp ce vă înmuiați părul în apa caldă, executați șamponul prin părul tău.
  • Începeți la rădăcini și mutați spre exterior.Utilizați mișcări lente și metodice.Asigurați-vă că atingeți toată ceara când aveți șamponare.
  • Dacă simțiți că oricare din ceara începe să vină anulată, coaja cu mâna și puneți-o în partea laterală a chiuvetei / dușului.Dacă lăsați-o să coboare în scurgere, ar putea să-l înfundă.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 4
    4. Utilizați balsamul în părul dvs., de asemenea.Clătiți mai întâi șamponul din părul dvs. și orice ceară care vine anulată.Apoi adăugați o cantitate sănătoasă de balsam în mâinile dvs. și o conduceți prin păr.
  • Începeți la rădăcini și mutați spre exterior.Asigurați-vă că părul dvs. este încă umed când aplicați balsamul.Doriți să mențineți căldura provenind din apă.
  • Dacă simțiți orice ceară care începe să vină anulată pe măsură ce aplicați balsamul, scoateți-l cu degetele și plasați-l în partea laterală a chiuvetei / dușului.Dacă lăsați-o să coboare în scurgere, acest lucru ar putea duce la o înfundare.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 5
    5. Uscați părul cu un prosop.Ieșiți din duș, sau trageți capul în sus de la chiuvetă.Înfășurați părul într-un prosop uscat sau un prosop de hârtie.Lăsați părul să rămână încă la început, uscând pe cont propriu.Apoi lucrați prosopul prin părul vostru.
  • Încercați să nu utilizați o parte a prosopului mai mult decât o dată când vă uscați, deoarece ceara ar putea ieși.Nu vrei să mă îndepărtezi, apoi să rămâi în altă parte în părul tău.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 6
    6. Rulați degetele prin părul tău.Stați în fața unei oglinzi și rulați degetele prin părul tău.Încercați să scoateți ceara, care ar trebui să fie incredibil de moale în acest moment.
  • De asemenea, puteți utiliza un pieptene sau o perie.De fiecare dată când executați pieptenele / peria prin părul dvs., verificați dacă există o ceară lipită.Îndepărtați orice ceară de la pieptene / perie înainte de a lua o altă trecere.
  • Obțineți un prieten sau o rudă pentru a vă verifica părul pentru dvs.Ei ar putea fi capabili să vadă mai bine în cazul în care orice ceară excesivă se ascunde încă.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 7
    7. Repetați, repetați, repetați.Dacă cineva trece, nu primește toată ceara, încercați din nou.Asigurați-vă că ați lăsat părul să stea, cel puțin câteva ore înainte de ao spăla din nou.Spălarea părului prea de multe ori la rând poate provoca deteriorarea părului.
  • Cu toate acestea, asigurați-vă că nu mergeți fără spălare.Ceara se poate retrage mai departe spre rădăcini și poate deveni mai greu și mai greu de îndepărtat cu cât așteptați mai mult.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un uscător de păr
    1. Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul părului 8
    1. Determinați dacă ceara este solidă sau moale.Utilizați degetele și simțiți ceara, fie la sfaturi, fie la rădăcini.Dacă ceara este moale, este mai bine să utilizați metoda de șampon.Cu toate acestea, dacă ceara sa întărit, va trebui să fie topită pentru a fi eliminată.
    • Puteți obține întotdeauna un prieten sau o rudă pentru a vă verifica, indiferent dacă ceara este greu.Uneori poate fi greu de văzut / simt pentru tine, și în acest caz obține o a doua opinie.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 9
    2. Înfășurați părul cerată cu prosoape de hârtie.Încercați și poziționați prosoapele de hârtie exact unde este ceara.Apuca secțiunea de păr cexat și înfășurați prosopul de hârtie în jurul lui strâns.
  • Faceți doar această secțiune la un moment dat, în caz contrar prosoapele de hârtie vor deveni greu de gestionat și ar putea cădea.
  • S-ar putea să doriți să vă atenuați părul sau prosopul de hârtie pentru a ajuta stickul de prosoape de hârtie în poziție.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 10
    3. Utilizați uscătorul de păr.Conectați uscătorul de păr și rotiți-l la căldură ridicată.Simțiți căldura cu mâna pentru a vă asigura că nu este prea caldă, ceea ce vă va afecta foliculii de păr.
  • Țineți apăsat prosopul de hârtie și executați uscătorul de păr peste zonă. Asigurați-vă că nu vă apropiați prea mult de prosopul de hârtie, ceea ce ar putea duce la arderea.
  • Face mai multe treceri prin zonă și peste prosopul de hârtie.Ar trebui să începeți să vedeți / să simțiți topirea ceară de lumânare și înmuierea prin prosopul de hârtie.
  • Dacă aveți un timp greu de gestionat acest pas, puteți folosi întotdeauna un prieten sau o rudă pentru a rula uscătorul de păr pentru dvs. în timp ce țineți prosopul de hârtie în poziție.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 11
    4. Scoateți prosoapele de hârtie.Apăsați pe prosoapele de hârtie cu degetele.Simțiți ceara prin prosoape de hârtie.Pe măsură ce trageți prosoapele de hârtie, țineți-vă pe ceară.Faceți acest lucru încet, ca să trageți cât mai mult de ceară, după cum puteți coborî.
  • Rulați degetele prin părul tău.Încercați să scoateți cât mai mult de exces, acum topit, ceara după cum puteți.Dacă nu puteți face acest lucru singur, obțineți un prieten sau un membru al familiei.
  • Determinați dacă această secțiune are încă o ceară care trebuie eliminată sau dacă această secțiune este acum relativ curată.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 12
    5. Utilizați prosoape de hârtie noi pe părul dvs.Dacă vă deplasați la o nouă secțiune sau reluarea unei secțiuni vechi, aplicați prosoape de hârtie noi, curate.Repetați metodele anterioare din nou și din nou până când ceara a fost în cea mai mare parte eliminată.
  • Încercați să luați pauze între secțiuni.Părul dvs. poate primi daune dacă este încălzit prea mult timp.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 13
    6. Aplicați apă caldă în părul dvs.Întoarceți apă caldă în chiuvetă și faceți-o prin mâini.Le puteți, de asemenea, să le strângeți cu săpun.Rulați amestecul de apă și / sau săpun prin părul.Utilizați un pieptene sau periați și treceți prin păr.Încercați să scoateți orice ceară excesivă care rămâne după ce ați topit-o.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 14
    7. Șampon și condiționați părul.Pasul final este să vă curățați părul.Asigurați-vă că părul este umed cu apă caldă.Aplicați mai întâi șamponul și apoi balsam.Între sesiuni, scoateți excesul de ceară cu degetele pentru a vă asigura că ceara nu rulează scurgerea.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind remedii la domiciliu
    1. Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 15
    1. Îndepărtați părul în apă fierbinte.Dacă ceara de lumânare se află pe vârfurile părului, aceasta este cea mai simplă și mai ușoară metodă.Intrați în fața chiuvetei și îndoiți-vă capul înainte.Lăsați părul să scadă și să cadă în fața ta.Porniți apa în chiuvetă la cald / fierbinte.
    • Lăsați chiuveta să se umple cu apă caldă.Asigurați-vă că opritorul ar fi fost împins în jos și lăsați chiuveta să se umple.
    • Îndepărtați-vă încet capul în jos și lăsați capeaua capetelor să intre în baia de apă caldă.Lăsați-vă foliculii de păr în apă timp de câteva minute.Trageți capul în sus după ce timpul este în sus, dar nu vă îndoiți în poziția normală încă în poziția normală.
    • Utilizați un prosop de hârtie sau o cârpă de spălare curată și uscați capetele părului.Aplicați presiune și încercați să scoateți ceara când vă uscați.Dacă acest lucru nu primește toată ceara o dată, repetați, repetați și repetați.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 16
    2. Aplicați gheață părului.Gheața se va răci și va întări ceara până se va rupe.Puteți face acest lucru cu cuburi de gheață liberă, fie cu gheață într-o pungă de plastic mică.Pur și simplu așezați gheața pe ceară și lăsați-o să stea câteva minute.Trageți gheața departe, apoi rupeți ceara întărită.Repetați dacă toată ceara nu este eliminată.Finalizați acest lucru spălând părul cu șampon și balsam.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 17
    3. Utilizați uleiul în părul dvs.Dacă ceara este mai aproape de rădăcini, aceasta este cea mai ușoară și cea mai ieftină, disponibilă la domiciliu disponibilă.Alegeți fie Olive, Baby, Jojoba, sau ulei mineral pentru a pune părul (toate cele patru lucrează în același mod).Mai întâi, umeziți părul cu apă caldă.Apoi, aplicați o cantitate sănătoasă de ulei la mâini și / sau bile mici de bumbac.
  • Frecați uleiul între mâini sau blot-l pe bile mici de bumbac.Apoi, conduceți-l prin părul dvs., începând de la rădăcini și mișcați spre exterior.
  • Lăsați uleiul să stea acolo câteva minute pentru a înmuia și dizolva ceara.Utilizați bile de bumbac curate sau prosoape pentru a șterge uleiul și ceara dizolvată.
  • Clătiți-vă părul cu apă caldă.Repetați dacă ceara nu a dispărut complet.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din pasul părului 18
    4. Aplicați petrol jeleu la părul dvs.Jelly petrolier acționează foarte mult în același mod ca și petrolul, prin faptul că ajută la dizolvarea ceară.Simțiți-vă prin părul dvs. pentru a găsi unde ceara sa stabilit și aplicați o ajutare sănătoasă a jeleului de petrol cu ​​mâinile.
  • Permiteți petrolului să stea acolo câteva minute și să dizolve ceara.
  • Deoarece jeleu de petrol este greu de îndepărtat, aplicați câteva picături de detergent de mâncare într-o cârpă umedă sau prosop.DAP-ul de spălare pe petele părului în care ați aplicat jeleul.
  • Clătiți-vă părul cu apă caldă.Repetați măsura dacă ceara încă nu a ieșit.Dacă ceara a ieșit, terminați această metodă prin șamponare și condiționare a părului.Detergentul de vase vă poate usca foliculii de păr, și astfel este necesar să le hidratezi.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 19
    5. Investiți într-o remodelare comercială de ceară.Aceste produse sunt proiectate pentru a elimina reziduurile de ceară.Ei au, de asemenea, beneficiul suplimentar de înmuiere a scalpului și a foliculilor de păr.Acestea pot fi găsite de obicei la cel mai apropiat păr de păr sau magazin specializat în produse de păr.Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe flacon clar.
  • Imagine intitulată Obțineți ceară de lumânare din părul Pasul 20
    6. Contactați un stilist de păr.Dacă ați încercat toate opțiunile sau doriți oa doua opinie, încercați cel mai apropiat stilist de păr.Ei vor avea experiență cu lucrurile de această natură înainte, și pot avea substanțe chimice / agenți care vor putea elimina ceara profesională.
  • sfaturi

    Când adăugați unii dintre diferiți agenți (ulei, jeleu petrolier etc.) Asigurați-vă că le lăsați să stea câteva minute înainte de a le elimina.
  • Într-adevăr lucrați șamponul și balsamul prin părul dvs.Nu doriți să pierdeți nici o ceară sau agent adăugat.
  • Dacă trebuie să faceți studii repetate, luați o pauză între ele.Acest lucru vă va da părului timpului pentru a repopula cu ulei natural care vă va ajuta să vă mențineți părul hidratat și moale.
  • Avertizări

    Verificați etichetele pe toate produsele înainte de a le utiliza.
  • Asigurați-vă că nu obțineți uleiul, jeleul de petrol, șampon sau balsam în ochi / gura.Dacă faceți, spălați-le imediat cu apă curată și caldă.
  • Amintiți-vă orice alergii pe care le aveți.Uneori pielea dvs. ar putea reacționa prost la un anumit tip de ulei sau cremă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar