Cum se îmbracă sexy (pentru femeile mai mari)

Corpurile mari și curbe completează îmbrăcămintea frumos și pot arăta cu ușurință sexy. Aflați cum să faceți în jos orice zone ale corpului dvs. pe care nu sunteți încă la fel de încrezători și accentuați zonele pe care le iubiți pentru a vă simți cu adevărat sexy, încrezător și flatat de îmbrăcămintea ta!

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrăcați corpul superior (brațele și pieptul)
1. Alegeți un sutien de calitate. Să-și amintească importanța unor lenjerie de bună calitate pentru fundamentul oricărui costum sexy. Găsiți un sutien care oferă confort în cupe, bandă și curele.
  • Căutați curele largi pentru a susține un piept mai mare. Partea frontală centrală a sutienului ar trebui să stea pe pieptul dvs., trupa ar trebui să fie paralelă în jurul pieptului, fără a merge în sus, și nu ar trebui să existe nici o scurgere din cupe sau decalaj dintre sân și ceașcă.
  • Luați în considerare costumul dvs. pentru o seară sau altă ocazie când doriți să vă îmbrăcați pentru a impresiona. Un vârf sau o rochie fără bretele vor avea nevoie de un sutien fără bretele, o bucată de decoltare va avea nevoie de un sutien de tăiat, un stil redus de spate sau de decupare va avea nevoie de un sutien low-back sau backless etc.
  • Luați în considerare un sutien care este construit într-o lenjerie de corp mai lungă, dacă doriți să oferiți mai mult suport pentru întreaga dvs. mijlocie atunci când purtați un costum sexy care se potrivește cu formularul.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 2
    2. Alegeți vârfurile care scot corpul. Căutați vârfuri care se potrivesc îndeaproape, dar scot corpul fără a îmbrățișa de fapt pielea pentru cele mai bune linii lungi, sexy pentru trunchiul tău.
  • Încercați o gât de aruncare pentru a accentua pieptul dvs. sau un spate scăzut pentru a arăta o piele mai subtilă. Fitingul bine, se potrivesc cu corpul de pescuit va păstra pielea cu pielea de a privi supraexpoziția sau dezvăluirea incomodă.
  • Încercați un vârf sau o rochie de umăr sau o rochie pentru o modalitate ușoară de a goli ceva piele și de a arăta umerii și gâtul.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 3
    3. Căutați busturi structurate. Încercați vârfuri și rochii care au structură sau umplutură încorporată și suport pentru piept pentru a împrumuta suportul, precum și un piept mai plin.
  • Căutați structura în bust, în special atunci când îmbrăcămintea este dificil de purtat cu un sutien și poate înlocui unul.
  • Fiți atenți la forma gâtului. Alegeți o formă V sau gâtul dulce pentru a alunga corpul și arătați clivajul sau optați pentru o clipă mai mică, dar un cadru frumos pentru gât și galerie cu un gât pătrat.
  • Sfat de experți
    Susan Kim

    Susan Kim

    Profesional Stylistussan Kim este proprietarul Sum + Stil Co., o companie de stil personal bazat pe Seattle axat pe modă inovatoare și abordabile. Ea are peste 5 ani de experiență în industria modei și a primit AA de la Institutul de modă de Design & Merchandising.
    Susan Kim
    Susan Kim
    Stilist profesionist

    Atragerea atenției la bustul dvs. poate avea un efect de slăbire. Profesional Stylist Susan Kim spune: "Sweetheart Necklines și Neck-urile profunde arata grozav pe femeile de dimensiuni plus, deoarece vor accentua bustul. Empire Waillines sunt, de asemenea, elegitoare."

  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 4
    4. Du-te fără mâneci sau încercați mâneci. Purtați vârfuri și rochii fără mâneci sau optați pentru mâneci care sunt mai mari ca o modalitate de a adăuga un apel sexual și încă mai sunt mai acoperite dacă doriți să fiți.
  • Căutați mâneci cu detalii de dantelă, decupaje sau secțiuni pură pentru sexul suplimentar pe brațe.
  • Optați pentru mâneci într-un stil Kimono sau Dolman sau un alt stil similar care plutește departe de braț pentru un aspect elegant și măgulitor.
  • Evitați maneci scurte de tricou regulate, care taie vizual brațele la punctul cel mai larg. Optați timp de lungime de trei sferturi, fără mâneci sau un manșon mai scurt care se aterizează la un unghi diagonal pe braț.
  • Metoda 2 din 3:
    Dressing pentru a aluneca midsecția
    1. Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 5
    1. Mergeți la talie colaborată. Căutați vârfuri, fuste și rochii care se ciocnesc la talie pentru a accentua forma dvs. naturală de hârtie sexy.
    • Secțiunea Cinched sau mai îngustă a unei îmbrăcăminte ar trebui să fie lovită la talia dvs. naturală, care este cea mai mică parte a midsecției dvs., între butonul dvs. de nervură și burtă.
    • Încercați cămăși și rochii de înfășurare peplum sau înfășurați, care arată cea mai îngustă parte a mijlociei dvs. în timp ce se îndepărtează de stomacul de mai jos. O rochie de înfășurare face pentru un aspect atractiv de zi cu zi, în timp ce peplumurile creează cu ușurință o privire de seară sexy - ambele pot fi îmbrăcate în sus sau în jos.
    • Încercați fuste, pantaloni scurți și pantaloni care sunt destinate să fie cu talie ridicată, lovind oriunde de la Bellybutton până la talia naturală, care accentuează talia, dar creează și un sprijin pentru abdomenul inferior dacă o doriți.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 6
    2. Căutați potrivirea curvă sau întinderea denimului pentru a lămuri talia. Cumpărați pantaloni și blugi care găzduiesc o talie mai mare și o secțiune de șold, privindu-se pentru se potrivește cu curvă sau material cu o întindere suficientă pentru a crea atât confort, cât și o privire sexy-îmbrățișare pentru talie, șolduri și spate.
  • Asigurați-vă că talia pe orice pereche de pantaloni se potrivește confortabil atunci când stau și stau. Amintiți-vă că talia se poate întinde cu uzură, dar ar trebui să se potrivească când este doar spălată.
  • Încercați Jeggings sau alte stiluri de pantaloni populare care au o bandă elastică pentru confortul optim și îmbrățișarea suplimentară a curbei. O bandă largă de talie se potrivește mai confortabil decât una mai mică care poate săpa în talie sau la stomacul inferior.
  • Optați pentru o creștere de mijloc sau ridicată pentru a submina abdomenul inferior pentru un aspect elegant.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 7
    3. Încercați culori solide sau modele mai mici. Alegeți culorile solide în tonuri întunecate sau bijuterii pentru o privire de seară elegantă, care vă plasează talia și șoldurile. Păstrați modelele subtile și mai mici în scară pentru un stil chic și sexy.
  • În general, culorile mai ușoare vor evidenția vizual și culorile mai întunecate vor reduce, astfel încât să alegeți culoarea pentru partea de sus pentru a atrage atenția la mijlocul dvs. sau neutrele întunecate pentru a face downplay-ul.
  • Încercați modelele cu forme geometrice care indică în jos, cum ar fi dungi verticale sau chevroni, pentru un efect alungit pentru mijlocul corpului. Puteți utiliza în continuare mai multe modele orizontale sau mai mari pentru orice zone pe care doriți să le accentuați.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 8
    4. Favorizează țesăturile groase și folosiți straturile strategice. Purtați vârfuri făcute cu țesătură destul de groasă încât nu se va agăța de corpul dvs. unde nu doriți. Asigurați-vă că garniturile, margele sau alte ornamente care pot fi sexy sunt plasate pe zone pe care doriți să le evidențiați mai degrabă decât în ​​jos.
  • Împuternicirile care adaugă volumul la o îmbrăcăminte ar trebui să fie lovite numai în zonele corpului dvs. pe care doriți să le accentuați sau lărgiți. Cu toate acestea, caracteristicile ca o centură sau o rușine pot ajuta la îngustarea unei zone cum ar fi talia dacă doriți să definiți acea formă sexy de hârtie.
  • Dacă alegeți țesături mai subțiri pentru articolele de îmbrăcăminte din jurul încărcăturii dvs., căutați articole care se drapează, se îndoaie sau se adună pentru a evita agățarea inconfortabilă sau nefolositoare.
  • Purtați un tampon de sus sau un lenjerie de control sub un vârf care este prea subțire pentru a oferi o bază netedă.
  • Metoda 3 din 3:
    Dressing pentru a accentua picioarele
    1. Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 9
    1. Alegeți pantalonii tăiate de bootcut sau subțire. Du-te pentru blugi sau pantaloni într-o tăietură dreaptă pentru o lungime universală de măgulant, indiferent dacă optați pentru un stil subțire de formă sexy sau o bootcock care plutește imediat de picioare la podea.
    • Alegeți o spălare întunecată pe blugi când doriți să slăbiți orice zonă a picioarelor sau șoldurilor. Alternativ, poate doriți să adăugați o spălare mai ușoară sau o culoare strălucitoare pentru a accentua picioarele și a împrumuta echilibrul la un trunchi mai mare.
    • Evitați decolorarea și vrăjitoria pe denim sau prea multe ornamente pe buzunare și cusături, în zone pe care nu doriți să o lărgiți.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femei mai mari) Pasul 10
    2. Alegeți fusta Hemlines la sau deasupra genunchiului. Găsiți fuste și rochii care se încadrează chiar deasupra genunchiului pentru cea mai universală aspect fulger pentru picioare.
  • De asemenea, încercați o hemlină de înaltă calitate, care este mai scurtă în față și mai lungă în spate, pentru a obține o acoperire mai mare în timp ce vă arătați încă picioarele pentru un aspect atrăgător.
  • Uită-te la fuste și rochii care prezintă platele sau liniile care se încadrează vertical de la talie pentru a face ca corpul inferior să arate mai mult.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femei mai mari) Pasul 11
    3. Purtați ciorapi pentru a prelungi picioarele. Încercați colorați ca o modalitate de a vă arăta picioarele în timp ce nu arătați de fapt pielea goală dacă vă face să faceți acest lucru, precum și să oferiți lungimea sexy la nivelul piciorului.
  • Alegeți Colanți într-o nuanță similară ca fustă, rochie sau pantofi pentru a ajuta la crearea iluziei de lungime suplimentară în picioare.
  • Încercați ciorapi cu apelul clasic sex, cum ar fi pești, dantelă sau vârfuri de coapse.
  • Alegeți hosiery de control-top pentru suport suplimentar pentru mijlocul dvs. dacă doriți.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 12
    4. Încercați o fantă într-o fustă sau îmbrăcăminte. Du-te pentru o fantă detaliată pe o parte sau o picior de o fustă lungă sau o rochie, care ajută la alungirea piciorului, oferind în același timp un detaliu sultry la un aspect altfel mai acoperit.
  • Dacă nu sunteți gata să vă bucurați de o fantă, încercați să căutați cusături verticale pe partea din față a pantalonilor sau fustelor, care are un efect de plată similar.
  • Purtați tocuri pentru a prelungi în continuare piciorul pe care îl arătați cu o fantă.
  • Imagine intitulată rochie sexy (pentru femeile mai mari) Pasul 13
    5. Încercați tocuri pentru a amplifica sexul. Accentuați lungimea și mușchii frumoși ai picioarelor, alegând un călcâi sexy care se potrivește cu echipamentul sau accesoriile.
  • Optați pentru o pompă cu un vârf ascuțit pentru o formă alungită - chiar și un apartament cu acest deget va atinge acest efect.
  • Culoarea nudă (aproximativ potrivirea tonului tău de piele) pe tocuri va crea vizual o lungime mai mare a piciorului atunci când este purtată cu picioare goale sau ciorapi nudi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar