Cum să se ocupe de băieți

Care se ocupă de băieți poate fi stresantă. Păstrarea fiului tău preșcolar de la uciderea lui se poate simți ca un loc de muncă cu normă întreagă. Ca profesor, încercând să se ocupe de o clasă mixtă de băieți și fetele pot părea o sarcină imposibilă. Și, de când băieții au lovit adolescența, se poate simți ca și cum ați fi ocupat de o creatură de la o altă planetă. Cu toate acestea, indiferent dacă sunteți părinte sau un profesor, cu puțină cunoaștere și o mulțime de răbdare, și tu puteți învăța să vă ocupați de băieți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de tinerii băieți ca părinte
  1. Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 1
1. Înțelegeți că băieții tineri sunt întotdeauna în mișcare. Până când sunt copii mici, băieții încep să dezvolte abilități motorii brute la o rată mai mare decât fetele de aceeași vârstă. Aceasta înseamnă că cei mai tineri băieți se mișcă mereu, bouncing, alergând, lovind și aparent încercând să se rănească în moduri din ce în ce mai inventive. Canalizează această energie în activități precum sport, timpul de joc și chiar și treburile de uz casnic.
  • Asigurați-vă că băiatul dvs. obține o mulțime de oportunități de exercițiu, în special exerciții fizice în aer liber, îl va ajuta să-l plictisească.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 2
    2. Oferiți oportunități pentru haosul controlat. Dezvoltarea copiilor au nevoie de spațiu pentru a deveni murdar. Ei trebuie să poată răspândi cărămizi Lego pe tot parcursul podelei, în timp ce construiește o navă spațială sau pentru a face o pernă pentru a se apăra de monștrii răi. Redarea construiește abilități cognitive și spațiale și promovează gândirea creativă și flexibilă. Băieții tineri pot face mai ales o mizerie atunci când joacă, dar dacă furnizați unele reguli de bază și o anumită flexibilitate, vă puteți ajuta copilul să învețe cum să înțeleagă lumea din jurul lui în siguranță - dacă nu întotdeauna cu ușurință.
  • Furnizați o zonă de joacă în aer liber cu jucării, cum ar fi o cutie de nisip sau copaci pentru a-i da cameră pentru a juca și a alerga în jur. Acceptați că mesele și murdăria sunt o parte a părinților unui tânăr. De fapt, cercetările sugerează că se murdări poate întări sistemul imunitar al copilului dumneavoastră!
  • Puteți permite, de asemenea, copilului dvs. să plătească un fort în camera lui sau la o altă zonă cu trafic redus în casă.
  • Setați regulile pentru redare, cum ar fi acele jucării trebuie să fie luate în sus înainte de timpul de cină sau că luptele noroioase se pot întâmpla numai în aer liber.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 3
    3. Învățați-i responsabilitatea. Copiii trebuie să învețe independența și cooperarea cu ceilalți. Este posibil să fie tentant să faceți totul pentru copilul dvs., deoarece este mai rapid și mai ușor, dar este important să lăsați copilul să figureze lucrurile pe cont propriu (în condiții de siguranță, supravegheate). Păstrați așteptările dvs. realiste, totuși. Majoritatea abilităților motorii băieților nu se dezvoltă la fel de repede ca fetele, așa că sarcinile care necesită o mulțime de coordonare pot avea timp suplimentar și practică pentru tinerii tăi să învețe.
  • Dați copilului mai multă responsabilitate în etape. Când este foarte tânăr, așezarea jucăriilor și făcând "prefăcați" treburile (cum ar fi jocul cu tigăi în timp ce gătiți sau ștergeți o cârpă de praf de-a lungul mobilierului) sunt bune începe. Așa cum devine mai în vârstă, copilul dvs. se poate ocupa de responsabilități sporite, cum ar fi păstrarea camerei sale curate, ajutând la feluri de mâncare și făcându-și temele fără atât de mult ajutor.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 4
    4. Să-și monitorizeze comportamentul fizic. Băieții tineri sunt predispuși la afișarea agresiunii, în special a agresiunii fizice. Play foarte fizică, cum ar fi lupta și combaterea jocului, este normală și potrivită pentru băieții tineri și făcând arme de jucărie, cum ar fi săbii și arme din literalmente, tot ce pot găsi este, de asemenea, un comportament foarte comun. Cu toate acestea, aceste comportamente ar trebui să promoveze interacțiuni pozitive și prietenoase dintre copilul dvs. și prietenii săi, deci păstrați un ochi pentru a vă asigura că copilul dvs. nu se angajează în acțiuni ostile sau agresive.
  • Dacă observați că copilul dumneavoastră îi rănește pe alții sau nu pare să înțeleagă când să sunați la un armistițiu în timp ce jucați-vă, discutați cu el despre empatie sau puneți-vă în pantofii prietenilor săi. Așa cum nu vrea să fie rănit sau agresat, nu ar trebui să-i facă rău pe alții și ar trebui să înțeleagă că uneori ceea ce nu-l face rău poate răni pe altcineva. Aceste conversații ar trebui să înceapă mai devreme și pot ajuta băieții să se dezvolte în adulți sănătoși, bine ajustați.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 5
    5. Utilizați fermitatea și bunătatea când corectați-l. Deoarece băieții tind să fie foarte fizici ca și copii, ei pot recurge la agresiune fizică și verbală pentru a-și face calea. Poate fi foarte dificil pentru tinerii băieți să înțeleagă de ce actele de agresiune părintească, cum ar fi spanking-ul sau cerul severă și strigă, sunt acceptabile, în timp ce propria lor agresiune nu este. De fapt, copiii care suferă de pedeapsă severă ca copii sunt mai susceptibili de a deveni agresivi pe măsură ce se dezvoltă. În schimb, modelului cum doriți să interacționeze cu ceilalți, fiind fermă, dar bună când vă corectați copilul. Precizați așteptările dvs. pentru comportamentul său în mod clar și vorbiți cu el despre ceea ce face greșit. Învățați-i cum să-și exprime sentimentele folosind cuvinte, cum ar fi declarații precum "mă simt supărat."
  • De exemplu, dacă observați că copilul dvs. nu și-a pus jucăriile, spune-i ferm, dar cu amabilitatea că trebuie să le pună departe. Dați-i o înțelegere clară a scopului său și consecințele, astfel: "Vă rugăm să puneți toate aceste jucării pe podea înapoi în cutie de jucărie. Nu veți putea ieși afară și nu veți juca până când nu sunt îndepărtați."
  • Accentuați empatia ori de câte ori este posibil. Explicați consecințele comportamentului său asupra altor persoane și întrebați-i pe băiatul vostru să-și imagineze cum ar simți dacă cineva la făcut același lucru.
  • Fii bun și laudă-l când face bine ca copilul tău să știe că ești mulțumit de comportamentul său bun. Dacă vă concentrați numai pe corectarea comportamentelor negative fără a consolida cele pozitive, puteți ajunge la promovarea acționării.
  • Ignorați-l când strigă. Whining este o formă de luptă de putere, iar în timp ce dăruirea poate fi mai ușoară pe termen scurt, este de fapt dăunător autorității dvs. ca părinte. Dacă dorește să aibă ceva, spune-i ce trebuie să facă pentru a obține - de exemplu, "Dacă doriți să urmăriți desene animate, trebuie să vă puneți mai întâi jucăriile."Dacă vrea ceva ce nu poate avea, explicați în mod clar de ce:" Nu puteți avea înghețată chiar acum. Înghețată nu este bună pentru tine să ai la micul dejun."
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 6
    6. Model de comportament bun pentru el. Copiii învață foarte mult despre cum să interacționezi cu ceilalți de la părinții lor. Învățați-vă băiatului tău cum să interacționeze cu ceilalți prin modelarea comportamentelor sănătoase pentru el, cum ar fi vorbit cu amabilitate altora și de a fi răbdători chiar și în circumstanțe provocatoare. Recompensa și laudă-l pentru a fi politicos și bun, precum și pentru comportamente bune, cum ar fi punerea jucăriilor și a face temele.
  • Fii consecvent - de exemplu, dacă nu vrei copilul tău înjurături, nu jură în fața lui. Va fi aproape imposibil ca un băiat tânăr să înțeleagă de ce părinții lui pot spune cuvintele "rele", dar nu poate.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 7
    7. Încurajați-l să-și exprime ideile și sentimentele. Băieții, în special, se confruntă adesea cu o presiune culturală puternică pentru a "nu fi un Wuss" sau altfel să nu-și exprime emoțiile. Cu toate acestea, această presiune nu este sănătoasă. Ajutați-l să învețe cum să se exprime pe alții cu cuvintele și acțiunile sale fără a fi necinstiți sau răniți. Toată lumea devine frustrată sau furioasă uneori, și așa că băiatul tău - mai degrabă decât să se simtă vinovat de aceste emoții sau să-i neglige, să-l ajuți să afle că reacțiile sale la ei pot fi gestionate într-un mod sănătos.
  • Învățați-i că este responsabil pentru modul în care reacționează la sentimentele pe care le experimentează. El poate fi supărat că altcineva și-a luat jucăria, dar în timp ce este de înțeles să se simtă supărat, nu este acceptabil să traducă această emoție într-o acțiune cum ar fi numelui-apel sau lovire.
  • Înțelegeți că băieții pot avea nevoie de mai reconfortant decât fetele în timpul stresului sau frustrarii. Cercetările sugerează că fetele tinere pot fi mai eficiente decât băieții tineri la auto-liniștitoare atunci când sunt agitați.
  • Metoda 2 din 3:
    Care se ocupă de băieții Preteen și Adolescent ca părinte
    1. Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 8
    1. Înțelegeți creierul său adolescent. Creierul adolescent este foarte diferit de creierul adultului complet dezvoltat. Domeniile creierului responsabile pentru comportamentul "matur" - cum ar fi controlul impulsului, gândirea pe termen lung și planificarea în avans - sunt printre ultimele zone ale creierului de a matur și, de asemenea, se maturizează mai lent la băieți. Aceasta înseamnă că băiatul tău adolescent poate să nu fie capabil să ia în considerare cu adevărat consecințele acțiunilor sale.
    • Deoarece creierul adolescent este într-o stare constantă de dezvoltare, este și timpul perfect pentru învățarea comportamentelor pozitive. Noua rețele neuronale fiind stabilite în mod constant, înseamnă că creierul băiatului dvs. adolescent este înclinat la curiozitate, dezvoltare și experimentare, care poate fi canalizat în urmăriri utile, cum ar fi sport, hobby-uri și relații personale.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 9
    2. Amintiți-vă că hormonii lui vor afecta capacitatea sa de a comunica. În momentul în care au lovit vârsta de 10 sau 11 ani, sistemele băieților sunt în mod constant înfundate cu hormoni cum ar fi testosteronul, care promovează sentimente de agresiune și impulsivitate. Creierul adolescenței are, de asemenea, răspunsuri emoționale la un nivel mult mai ridicat de intensitate decât copiii mici și adulții, ceea ce poate însemna că băiatul tău adolescent este mai predispus la izbucniri emoționale.
  • Încercați să evitați părerea judecătoare atunci când interacționați cu adolescentul dvs. Adolescenții sunt extrem de sensibili la critici, deci există o mare diferență între "Vei merge la școală acea?"Și aș prefera să nu purtați asta la școală."
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 10
    3. Să-și recunoască emoțiile. Deoarece adolescenții experimentează cele mai intense emoții mai intense decât adulții, este deosebit de important să recunoașteți sentimentele băiatului dvs. ca fiind valabile, chiar dacă ele par a fi suflate din proporție sau complet străine către dvs. Experții sugerează că recunoașterea emoțiilor negative le permite să disipeze mai repede decât să le refuze, așa că dacă băiatul tău se simte trist sau furios (și aceste lucruri se vor întâmpla!), să știe că înțelegi că se confruntă cu acele emoții.
  • De exemplu, dacă băiatul tău adolescent experimentează o dezamăgire, cum ar fi să nu fie ales pentru o echipă sportivă, se poate simți supărat și rănit nu a fost selectat. Mai degrabă decât să nege acele sentimente spunând ceva de genul "nu este atât de rău, nu-i rupeți despre asta", încercați să-i spuneți că recunoașteți sentimentele sale și apoi să vă încurajați: "Înțeleg că a fost într-adevăr dezamăgitor pentru că nu trebuie să fii ales pentru echipă. Asta e foarte ras. Este supărat acum, dar vor exista și alte oportunități în viitor."
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 11
    4. Ajutați-l să învețe maturitatea. Sentimentele de rebeliune sunt foarte comune pentru băieții adolescenți. În timp ce pot provoca un conflict semnificativ între dvs. și fiul dvs., este important să înțelegeți că aceste sentimente sunt importante pentru copilul dvs. să-și dezvolte propria compas morală.
  • Încercați să păstrați sfidarea în perspectivă. Dacă băiatul tău adolescent sfidează reguli care sunt menite să-l țină și pe alții în siguranță și sănătoși, cum ar fi să nu trimiteți textul în timp ce conduceți sau evitând alcoolul la petreceri, este timpul să discutați cu el. Cu toate acestea, în cazul în care răzvrătirea sa se concentrează pe probleme de exprimare personală, cum ar fi muzica pe care o iubească sau de haine vrea să poarte, probabil că ar trebui să evitați intervenția. Este important ca adolescenții să aibă un spațiu sigur pentru a afla cum să devină adulți.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 12
    5. Alegeți bătăliile. Poți și ar trebui să-ți pui piciorul în jurul unor lucruri cu băiatul tău adolescent: de exemplu, consumul de alcool și droguri, comportament nesigur, cum ar fi mesajele de text în timpul conducerii și modificările permanente ale corpului. Cu toate acestea, este natural ca adolescenții să se revolte împotriva părinților lor, în special în materie de gust, permițându-vă băiatului adolescent o cameră pentru o expresie individuală vă va aduce beneficii.
  • Dacă sunteți preocupat de probleme precum băiatul dvs. fiind agresat de alții pentru expresiile sale, aveți o discuție onestă cu el. Împărtășiți preocupările dvs., dar și respectați nevoia sa de a se exprima și de a sprijini comportamentele care nu dăunează.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 13
    6. Discutați cu el sincer despre sex. Băieții adolescenți se gândesc la sex. Mult. În timpul și după pubertate, corpurile și hormonii lor se schimbă rapid. Interesul pentru sex este complet normal la această vârstă, precum și dorința de a explora sexualitatea pe cont propriu prin masturbare și pornografie și cu alții prin activități sexuale. Educați-vă adolescentul despre atitudinile și comportamentele sexuale responsabile, cum ar fi practicile sexuale mai sigure și fiți cinstiți cu privire la propriile sentimente și reguli privind sexul. Subliniați importanța responsabilității și respectului atât pentru el însuși, cât și pentru alții.
  • Permiteți-i băiatului adolescent vieții private. Poate fi incomod, știind că fiul dvs. se masturbează sau urmărește pornografia, dar atâta timp cât aceste activități se fac în mod responsabil și nu interferează cu funcționarea zilnică sănătoasă, experții în domeniul sănătății mintale spun că sunt total normale.
  • Deși nu este adesea o problemă, la fel ca și în cazul altor activități plăcute, pornografia poate deveni o dependență. Cercetătorii observă că semnele de dependență de pornografie includ vizionarea pornografică compulsivă, escaladarea utilizării și interferența cu activitățile zilnice și funcționarea. Dacă observați aceste semne, încercați să discutați cu fiul dvs. despre o activitate sănătoasă, responsabilă. Dacă aceasta nu reușește, poate doriți să luați în considerare căutarea de consiliere.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 14
    7. Să fie activi în viața sa, dar nu fi răsturnat. Este important să fii implicat în viața băiatului tău, chiar dacă uneori se pare că nu vrea să fii. Încercați să vă mențineți comunicarea deschisă cu el, întâlniți-vă prietenii și știți ce este de făcut. Stabilește limite ferme și echitabile și le impune cât mai calm și consecvent posibil. Dar dați-i spațiul personal el trebuie să fie "răcoros" prietenilor săi și să-și urmărească propriile interese.
  • Să acorde atenție intereselor sale. În timp ce mulți băieți adolescenți nu sunt interesați să vorbească cu părinții lor despre cele mai multe lucruri, ele pot avea zone de interes că acestea dragoste pentru a vorbi despre. Încercați să vă angajați cu el când își exprimă interesul în ceva.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 15
    8. Lasa-l sa doarma. Studiile au arătat că adolescenții care nu primesc somnul de care nu au nevoie nu fac și în școală și sunt la un risc mai mare pentru accidentele de automobile. Ori de câte ori este posibil, dați băiatului dvs. posibilitatea de a dormi între 8 ani.5-10 ore pe noapte.
  • Încurajați-vă băiatul adolescent să rămână la un program. Poate fi foarte tentant să rămână toată noaptea, jucând jocuri video, în special în weekend, dar menținerea unui ciclu de somn obișnuit este cheia de a rămâne în formă mentală și fizică bună.
  • Menținerea unei curcane electronice vă poate ajuta, de asemenea, adolescentul să aducă somnul de care are nevoie. Studiile au arătat că lumina albastră emisă de lucruri precum televizoarele, tabletele și telefoanele celulare se poate miza cu cicluri de somn, astfel încât să aplice un "ecrane de 10 pm", poate ajuta băiatul tău adolescent să adoarmă și să rămână adormit.
  • Somnolență excesivă, mai ales când băiatul dvs. obține o cantitate sănătoasă de somn, poate fi un semn al altor tulburări de sănătate sau depresie. Dacă problemele de somn ale adolescentului persistă în ciuda obiceiurilor bune, vezi un doctor.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 16
    9. Oferiți o nutriție bună. Unul dintre cele mai grele lucruri despre tratarea băieților adolescenței este capacitatea lor aparentă de a inspira cantități mari de alimente. Corpul masculin adolescent poate crește între 3-4 inci într-un singur an, iar acest lucru necesită o mulțime de calorii: aproximativ 3.500 de calorii pe zi în timpul perioadelor de creștere. Pentru a vă asigura că primește substanțele nutritive de care are nevoie, furnizați băiatului cu o mulțime de alimente bogate în proteine, cu carbohidrați inferior și o mulțime de fructe și legume.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de băieți ca profesor
    1. Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 17
    1. Înțelegeți câteva fapte despre băieții din școală. Deoarece abilitățile motorii brute ale băieților se dezvoltă mai repede decât fetele ", odată ce au lovit vârsta preșcolară, băieții tind să fie mai activi fizic și mai foșniți în clasă decât fetele fac. Ei pot avea și mai multe probleme de atenție. Aceste probleme cauzează o distragere semnificativă în sala de clasă, după cum se demonstrează următoarele statistici:
    • Băieții sunt de 4-5 ori mai probabil să fie diagnosticați cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) decât fetele
    • Băieții sunt cu 30% mai probabil decât fetele să nu completeze liceul
    • Băieții reprezintă ⅔ de studenți de învățământ special
    • Băieții reprezintă 85% din referințele disciplinei
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 18
    2. Discutați cu părinții. Dacă observați probleme coerente cu studenții dvs. de sex masculin, discutați cu părinții lor. Pot apărea probleme la domiciliu sau ar putea fi ceva la fel de simplu ca băiatul care nu obține suficient somn. Nu abordați aceste conversații ca punitive - în schimb, oferta și cereți modalități de colaborare pentru a vă ajuta studenții să-și îmbunătățească performanța și comportamentul.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 19
    3. Face învățarea mai fizică. Băieții tind să învețe mai bine prin mutarea și folosirea mâinilor lor, pentru că își valorează energia naturală, mai degrabă decât să-i forțeze să o ignore. Ori de câte ori este posibil, includeți activitățile kinestezice și hands-on în timpul de clasă.
  • De exemplu, utilizarea manipulativă (de obicei, obiecte fizice hands-on) în instruirea matematică a fost demonstrată pentru a crește înțelegerea studenților despre conceptele matematice.
  • Proiectarea și construirea modelelor, în mișcare sau prinderea la ritm în timp ce învățați poezii și participarea la schimbarea scenelor pentru istorie, engleză sau teatru, pot fi de asemenea utile în direcționarea mișcării fizice ale băieților către învățare.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 20
    4. Înțelegeți importanța realizărilor. Băieții sunt de obicei învățați că competitivitatea este un lucru pozitiv și adesea experimentează mai multe "stresori de realizare" (elemente care provoacă stres din cauza presiunii pe care le provoacă) decât fetele fac. (Fetele tind să experimenteze mai mulți factori de stres interpersonal.) Din cauza acestei presiuni pentru a concura și a realiza, băieții sunt mai probabil să acționeze în clasă în speranța de a-și impresiona colegii. Leverage care trebuie să concureze în performanța academică prin încadrarea etichetei de clasă ca o realizare.
  • Structurarea lecțiilor dvs. ca jocuri cu nivele și realizări pot ajuta, de asemenea, să angajeze studenții dvs. de sex masculin.http: // învățați.COM / Predare / 6-Strategii-Angajați-Băieți-Classroom /
  • Comportamentele precum sfidarea și lipsa angajamentului pot fi, de asemenea, o modalitate de a-și afirma masculinitatea. Multe societăți privilegiază aceste comportamente la bărbații adulți, astfel încât băieții se pot simți ca și cum ar trebui să se rătăcească pentru a părea mai mult "."Ajutați-i să înțeleagă că lucrurile precum angajarea în clasă și acționând bine cu alții nu amenință masculinitatea lor încă emergentă.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 21
    5. Încurajați munca în echipă. În timp ce băieții sunt, în general, extrem de competitivi și, pentru a arăta pentru colegii lor, ar trebui, de asemenea, să învețe importanța colaborării, precum și a concurenței. Includerea activităților de echipă sau de grup în planurile dvs. de lecție vă vor ajuta să vă încurajați studenții de sex masculin să învețe valoarea muncii în echipă - și că jocul ca o echipă nu trebuie să se limiteze la domeniul sportului.
  • Imagine intitulată Deal cu băieții Pasul 22
    6. Să stabilească reguli simple și consecințe clare. Băieții de toate vârstele tind să fie mai ușor distras decât fetele. Adolescenții au, în special, un timp dificil de gândire la consecințele pe termen lung și pot avea probleme cu controlul impulsului. În plus, condiționarea culturală și socială poate să le încurajeze să ia în considerare autoritatea, în special autoritatea feminină - o dificultate compusă de faptul că există mult mai feminină decât profesorii de școală de sex masculin. Stabiliți așteptări clare pentru comportament și stabiliți consecințe clare pentru ceea ce se întâmplă atunci când aceste așteptări nu sunt îndeplinite.
  • Încercați să vă păstrați așteptările rezonabile. De exemplu, dacă aveți un băiat în clasă care nu poate opri fidgetul, dă-i un spațiu atâta timp cât nu distrage atenția asupra altor studenți din clasa ta.
  • sfaturi

    Fii deschis și cinstit în comunicarea ta cu băieții. Uneori, societatea poate promova mesajul că băieții nu sunt la fel de în contact cu sentimentele lor ca fetele sunt sau că ar trebui să fie vorbit cu altfel. Cu toate acestea, băieții experimentează emoții profunde la fel ca fetele fac și de multe ori nevoie de procesarea acestor experiențe.
  • Încercați să evitați comportamentele de judecată care sunt într-adevăr doar "Băieții sunt băieți." Băieții tind să fie mai dezordonați, mai tare și înfricoșători decât fetele sunt. În timp ce ar trebui să le păstrați de a fi răniți sau răniți pe alții, uneori, băieții trebuie doar să se murdărească și să alerge în afara strigătului.
  • Înțelegeți că fiecare băiat este diferit. În timp ce biologia și hormonii afectează dezvoltarea multor băieți în moduri similare, fiecare băiat are propriile sale nevoi și identitate, iar acestea pot diferi dramatic de ceea ce pare "normal" pentru tine. Să-l susțină pentru el însuși și să nu încerci să-l forțezi să fie ceva ce nu este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar