Ghidul începătorului pentru curățarea unei perie de bărbierit

Perii pentru bărbierit umed de lucru excelent pentru a face o spumă groasă de cremă, dar se umple cu gunk uscat și reziduu cu atât le folosiți mai mult. Dacă doriți să păstrați peria de bărbierit în stare bună, astfel încât durează cele mai lungi, există câteva lucruri ușoare pe care le puteți face pentru ao curăța. Știm că probabil vă întrebați cum să vă mențineți peria, astfel încât să continuați să citiți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce pot folosi pentru a-mi curăța peria de bărbierit?
  1. Imagine intitulată Curățați o perie de bărbierit Pasul 1
1. Clarificarea șamponului funcționează pentru a scăpa de acumularea pe baza periei. Căutați un șampon care are cuvântul "clarificator" pe ambalaj, deoarece acesta funcționează mai bine pentru a elimina reziduurile. Umeziți peria cu apă călduță și stoarceți o cantitate de dimensiuni de monedă de șampon pe păr. Frecați ușor șamponul cu mâinile până când ați restricționat complet peria. Apoi clătiți toate șampoanele din păr până când apa rulează clar.
  • Clarificarea șamponului funcționează atât pe perii naturale, cât și pe perii sintetice.
  • Aveți grijă să nu apăsați sau să trageți părul cu o mulțime de forță, deoarece le puteți face să cadă.
  • 2. Săpun blând de mâncare cu apă este o alegere bună dacă nu ai șampon. Umpleți un pahar sau un castron cu apă caldă din chiuvetă și scârțâiți 2-3 picături de săpun de mâncare în ea. Setați peria în recipient, astfel încât părul să fie scufundați și lăsați-l să se înmoaie timp de 10-15 minute. Apoi, rotiți peria pentru a face ca săpunul săpun. După aceea, clătiți săpunul cu apă caldă curată.
  • Evitați utilizarea oricărei ape mai fierbinți decât 120 ° F (49 ° C), deoarece ar putea slăbi periile și deteriora peria.
  • 3. Apă caldă și oțet alb se rupe o scară de apă tare. Combinați o oțet distilat albă cu 9 părți apă caldă într-un pahar sau un castron și amestecați-l împreună. Plasați părul în soluția de oțet, astfel încât nivelul apei să ajungă la locul unde se conectează la mâner. Lăsați peria să se înmoaie timp de aproximativ 10 minute înainte de a clăti soluția cu apă caldă.
  • Dacă încă mai vedeți reziduuri blocate, curățați ușor cu o periuță de dinți moale după direcția părului.
  • Întrebarea 2 din 7:
    Cum îmi fac peria de bărbierit mai moale?
    1. Curățenie de păr curată pe perie după spălare. Puteți utiliza orice condiționare standard, indiferent dacă peria dvs. este naturală sau sintetică. Umezi peria sub apă caldă și de a lucra o cantitate de dimensiuni de monedă în părul cu mâinile. Lăsați balsamul în peri timp de aproximativ 5 minute înainte de ao clăti cu apă caldă.
    Întrebarea 3 din 7:
    Cum să mănânc o perie de bărbierit?
    1. Stoarce peria cu un prosop. Să vă uscați doar peria după clătire până când apa rulează clar. Țineți peria peste chiuvetă și strângeți ușor părul cu mâna pentru a scăpa de majoritatea apei. Apoi, înfășurați un prosop curat și uscat în jurul părului și dați-l mai multe stoarce până când se simte uscat.
  • Imagine intitulată Curățați o perie de bărbierit Pasul 6
    2. Întotdeauna închideți peria cu părul cu fața în jos până când este complet uscat. Chiar dacă ați răsturnat periile, ei încă țin puțină apă. Puneți peria pe un suport, astfel încât periile îndreptate în jos, dar nu atingând suprafața de sub ele. Așezați peria într-o zonă bine ventilată, cum ar fi o fereastră deschisă, astfel încât peria are șansa de a se usca.
  • Evitați stocarea periei într-un recipient sau un dulap în timp ce este încă umed, sau altfel ați putea slăbi adezivul care ține părul la mâner.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Ce fac dacă sunt încurcate periile?
    1. Combate ușor părul pentru a elimina snagurile și nodurile. Utilizați un pieptene cu vârf, astfel încât părul nu sunt prinși între dinți și trageți afară. Lucrați pieptenele prin capetele părului încet pentru a le îndrepta. Dacă ați lovit un snag sau o încurcătură, nu forțați pieptenele prin el. În schimb, rulați ușor pieptenele de-a lungul părului pentru a lucra cu încurcătura.
    Întrebarea 5 din 7:
    Ar trebui să clătesc o perie de bărbierit după ce o folosesc?
    1. Da, clătiți toate săpunul pentru a preveni reziduurile și acumularea. Nu lăsați zăbrelele rămase pe pereți, deoarece va provoca înflorirea părului și va fi mai dificil de utilizat mai târziu. În schimb, executați părul sub apă călduță de la robinetul tău și le strângeți ușor cu mâinile pentru a le clăti. Continuați să clătiți peria până când apa rulează clar.
    Întrebarea 6 din 7:
    Cât de des ar trebui să-mi curăț peria de bărbierit?
    1. Imagine intitulată Curățați o perie de bărbierit Pasul 9
    1. Faceți o adâncime curată cel puțin o dată pe lună. Clătiți peria după fiecare bărbierit este de obicei suficient pentru ao menține o zi curată de zi cu zi. Ori de câte ori observați că părul nu sunt la fel de flexibile cum au fost sau când peria arată vizibil murdar, apoi luați câteva minute pentru ao spăla cu șamponul sau săpunul de mâncare.
    • Lăsând peria murdară, poate duce la părul rupt sau vărsat.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cât de des ar trebui să-mi înlocuiesc peria de bărbierit?
    1. Imagine intitulată Curățați o perie de bărbierit Pasul 10
    1. Permele de ras durează în jur de 10 ani dacă ai grijă de ei. Durata de viață a periei depinde de cât de des îl folosiți și cât de bine îl mențineți. Atâta timp cât clătiți și uscați peria în fiecare zi și curățați-o când este considerabil murdar, veți putea să o utilizați de ani de zile.
    • Păstrați mai multe perii de ras pentru a trece prin aceasta, puteți să vă mențineți durata de viață pentru mai mult timp.

    sfaturi

    Avertizări

    Evitați să utilizați apă caldă fierbinte pentru a vă curăța peria, deoarece ați putea slăbi adezivul ținând părul la mâner.
  • Nu împingeți periile în jos, deoarece veți distruge forma periei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar