Cum de a scălda când apa este rară

Chiar și atunci când apa este rară, încă mai trebuie să păstrați curat. Din fericire, aveți câteva opțiuni disponibile pentru dvs., cum ar fi luarea unei băi de burete sau dacă aveți un pic mai multă apă, un duș de navă. De asemenea, puteți lua pași pentru a conserva apa în duș, chiar dacă apa nu este limitată în zona dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Luând o baie de burete
  1. Imaginea intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 6
1. Umpleți o găleată cu apă caldă și sodă de coacere. Adăugați 3 cani (710 ml) de apă caldă la o găleată de metal. Se agită în aproximativ 3 linguri (44 ml) de bicarbonat de sodiu. Încercați să nu lăsați niciun boabe în partea de jos.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 7
    2. Spălați-vă părul în amestec. Înmuiați părul în apă și combinați-l tot drumul. Scoateți apa și repetați procesul. Lăsați părul umed într-un prosop.
  • Imagine intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 8
    3. Reumpleți găleata cu apă fierbinte și mai puțin bicarbonat de sodiu. Adăugați aproximativ 3 cani (710 ml) de apă caldă la o găleată. Adăugați 1 linguriță (4.9 ml) de bicarbonat de sodiu la apă. Se amestecă amestecul pentru a se combina.
  • Imagine intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 9
    4. Curățați corpul cu amestecul. Curățați-vă întregul corp, clătiți adesea pânza. Puteți folosi unele săpun pe zone păroase, dar doar puțin. Utilizați apă pe cârpă pentru ao clăti.
  • Folosind prea mult săpun înseamnă că trebuie să o clătiți, ceea ce este dificil de a face cu o baie de burete.
  • Cu toate acestea, magazinele de aprovizionare medicale transportă, de asemenea, produse care nu necesită multă apă să se utilizeze, cum ar fi săpunul corpului lichid fără clătire.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 10
    5. Clătiți-vă părul cu 2 cani (470 ml) până la 3 cani (710 ml) de apă. Puneți apă proaspătă în bazin. Dunk capul în bazin, obținându-l complet umed. Utilizați un pieptene pentru a îndepărta murdăria și bicicleta. Dunk din nou dacă aveți nevoie, și apoi uscați pe obișnuit.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind metode uscate
    1. Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 11
    1. Utilizați șervețele pentru copii pentru a vă curăța dacă nu aveți acces la apă. Ei nu te vor face complet curat, dar ei vor ajuta. Doar asigurați-vă că utilizați mai mult de o ștergere, deoarece fiecare se murdărește.
    • Aplicați loțiune după ce utilizați șervețele pentru copii pentru a vă hidrata pielea.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 12
    2. Spray în șampon uscat. Țineți șamponul uscat pe un picior de la cap, având în vedere rădăcinile. Începeți cu suficient pentru a vă acoperi părul, dar nu pulverizați prea mult. Lăsați-o să stea câteva minute, apoi folosiți-vă mâinile pentru ao freca. De asemenea, puteți să-l spălați. Dacă părul tău încă arată gras, poți încerca din nou.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 13
    3. Aplicați deodorant noaptea. Pentru a vă menține mirosul de bine între dușuri, puteți aplica deodorant. Încercați să o aplicați noaptea și dimineața. Aplicarea acesteia o noapte îi conferă o șansă de a lucra într-un mediu fără umiditate.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 14
    4. Evitați îmbrăcămintea strânsă. Când nu te duci la fel de mult, vrei să rămâi cât mai rece posibil. Cele mai fierbinți zone ale corpului tău vor mirosi cel mai mult. Îmbrăcămintea potrivită vă va ajuta să rămâneți răciți în aceste zone și să miroși mai puțin.
  • Metoda 3 din 4:
    Luând un duș de marină
    1. Imaginea intitulată baie când apa este limitată Pasul 1
    1. Rotiți dușul timp de 30 de secunde. Porniți apa suficient de lungă pentru a vă uda, aproximativ 30 de secunde. Asigurați-vă că vă luați părul și corpul întreg umed în această perioadă de timp, apoi închideți dușul.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 2
    2. Opriți dușul și spumă cu săpun. Cu apa oprită, continuați să vă închideți corpul. Puneți șamponul în părul dvs. și frecați-l bine. Săpați corpul. Continuați până când vă veți acoperi întregul corp acoperit cu spumă de săpun.
  • Imaginea intitulată se scaldă când apa este limitată Pasul 3
    3. Bărbierit după cum este necesar. În timp ce apa este oprită, ia timpul să se rade. Dacă aveți nevoie de puțină apă pentru a clăti razorul dvs. din când în când, umpleți o ceașcă veche cu apă. Apoi agitați-o în apă pentru ao curăța înainte de a vă deplasa.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 4
    4. Porniți apa și clătiți cu săpun. Porniți apa înapoi. Începând cu părul, începeți clătirea săpunului. Clătiți de la partea de sus în jos, astfel încât nu adăugați săpun înapoi în zonele pe care le-ați clătit deja. Lăsați dușul pe suficient timp suficient pentru a clăti întregul corp.
  • Imaginea intitulată scade când apa este limitată Pasul 5
    5. Repetați procesul de balsam. Dacă aveți nevoie să utilizați balsamul, opriți din nou apa și închideți cu balsam. Odată ce ați terminat, întoarceți-l din nou apa pentru ao clăti afară. În mod alternativ, utilizați un balsam de frunze care nu trebuie să fie clătit.
  • Metoda 4 din 4:
    Salvarea apei la baie
    1. Imaginea intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 15
    1. Reduceți numărul de dușuri pe care le luați. Dacă faceți un duș în fiecare zi, nu sunteți singuri. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, nu aveți nevoie să faceți dușul care de multe ori pentru a rămâne curat. Încercați să reduceți numărul de dușuri pe care le luați până când ajungeți la un echilibru de a lua mai puține dușuri și încă rămâne relativ curat.
    • Uneori, va face duș în fiecare zi, iar unii oameni chiar se duc o dată pe săptămână.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 16
    2. Optați pentru un cap de duș cu debit scăzut. Aceste capete de duș utilizează mai puțină apă pe minut, deci economisiți apă în timp ce utilizați-le. De cele mai multe ori, nu veți putea să spuneți diferența dintre un cap de duș cu debit scăzut și un cap de duș normal.
  • De asemenea, ajută să nu transforme apa pe explozie plină.
  • Le puteți găsi la cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu. În mod tipic, rularea la același preț sau puțin mai mult decât un cap de duș convențional. De cele mai multe ori, le puteți instala singur.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este scăzută Pasul 17
    3. Luați dușuri mai scurte. O altă opțiune este doar să încercați să vă scurtați dușul cât mai mult posibil. În timp ce un duș fierbinte se simte grozav pe mușchii dvs., ea deșește o mulțime de apă. Încercați să faceți un duș cât de repede puteți. Începeți prin sincronizarea dvs. și apoi încercați să vă reduceți dușul cu 30 de secunde în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este limitată Pasul 18
    4. Duș în loc să ia o baie. Umplerea unei cadă are mult mai multă apă decât pur și simplu luând un duș rapid. Când puteți, optați pentru un duș în schimb. Când trebuie să faceți o baie, umpleți-o doar aproximativ un sfert din calea.
  • Imaginea intitulată se blochează când apa este rară la pasul 19
    5. Împărtășiți o baie. Tu și partenerul tău puteți să urcați în baie sau în duș, mai degrabă decât să utilizați de două ori apa să se scalde separat. Copiii pot împărtăși, de asemenea, o baie, ajutând la salvarea apei.
  • Bineînțeles, dacă copiii tăi nu se simt confortabil împreună, nu este o idee bună să le forțezi. Le-ai putea lăsa, de asemenea, să poarte costume de baie pentru confidențialitate.
  • sfaturi

    Fixați imediat imediat.O mulțime de apă este pierdută în fiecare zi printr-un robinet de picurare sau o toaletă de alergare. Puneți un container mare sub zona de scurgere pentru a prinde apa pentru utilizare ulterioară.
  • Când porniți mai întâi dușul, apa este rece.Utilizați o găleată pentru a prinde apa până se încălzește.Setați acel apă deoparte pentru alte utilizări, cum ar fi plantele de udare sau spălarea toaletei.
  • Nu utilizați soda de coacere. Este rău pentru pielea și părul tău. Utilizați doar o spălare a corpului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar