Cum să fii muncitor greu

Fiind un muncitor greu nu vine în mod natural. Calitățile și caracteristicile asociate cu lucrătorii buni sunt cei de coerență și perseverență. Deși unii ar putea avea o predispoziție la aceste trăsături, este doar prin efort și dedicare pe care le puteți maturiza pe deplin într-un muncitor greu, făcând utilizarea pe deplin a potențialului dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea obiceiurilor bune
  1. Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 1
1. Tren optimism în tine. Prin învățarea de a fi optimist, efortul suplimentar pe care trebuie să-l puneți pentru a deveni un muncitor greu va deveni mai puțin sever. Optimistii văd evenimente negative ca evenimente scurte și concentrate restrânse. Adoptați stilul explicativ al optimistului pentru a vă ajuta să vedeți atât evenimentele bune, cât și cele rele într-o lumină mai optimistă.
  • Descrie evenimentele negative, ca o prezentare dificilă, în lumina sa pozitivă. De exemplu, în loc să se plângă de responsabilitate, ați putea să o sărbătorească ca o șansă de a vă arăta dedicarea și de a lucra etica șefului dvs.
  • Descrieți lucrurile pozitive în viața voastră ca fiind permanentă și de zi cu zi. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți încurajați pe măsură ce încercați să vă intensificați jocul la locul de muncă.
  • De asemenea, au fost găsite optimisti înscrie mai mult pe testele concepute pentru a măsura norocul și percepția de sine. Cu cât percepția dvs. de sine este mai mare, cu atât mai probabil veți putea să vă atingeți puncte slabe în viața voastră.
  • Imaginea intitulată Fiți un muncitor greu Pasul 2
    2. Identificați și opun gândurilor iraționale. Observați când vedeți doar cele mai grave rezultate posibile (catastrofizare), minimalizați propriile dvs. atribute și contribuții bune sau orice"totul sau nimic" gândire. Succesele mici nu sunt mai puțin de succes și ar trebui să vă permiteți să vă simțiți mândri la realizarea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 3
    3. Reîncărcați problemele ca lecții. Re-încadrarea pozitivă va consolida aspectele pozitive ale situației dvs. și vă împiedică să vă simțiți copleșiți. Acest lucru vă va încuraja, de asemenea, să abordați situația cu o perspectivă mai deschisă. Deschiderea deschisă va facilita rezolvarea problemelor și un sentiment de a avea situația dvs. de muncă în mână va contribui la pacea minții, făcându-vă munca mai ușoară pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 4
    4. Nu multi-sarcina. Multe cercetări au arătat recent că indiferent cât de bine este un multi-tasker gândi Sunteți, există unele cazuri serioase pentru a efectua simultan multe sarcini.
  • Multi-tasking îți afectează performanța generală, astfel încât, chiar dacă simțiți că vă realizați foarte mult, într-adevăr ar putea fi lipsiți pe informații importante și indicii.
  • Fiind în mod constant distras de multe sarcini, poate lăsa rezolvarea problemelor și părțile creative ale creierului dvs. nu pot funcționa optim.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 5
    5. Încercați să nu vă plângeți. Plângerea este o parte naturală a stării umane și este puțin probabil să eliminați acest lucru complet din viața dvs. Fie că, așa cum se poate, plângea fără scopul sau soluția în minte poate duce la cicluri negative care contribuie la depresie, o opinie de sine slabă și la stres. Acestea vor face ca el să fie mai greu să vă puneți în timp și efortul necesar pentru a deveni un lucrător mai bun și mai muncitor.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 6
    6. Creșteți-vă conștiința socială. În mod intenționat, ajungând și încercând să se conecteze cu oameni cu care lucrați, veți dezvolta în continuare empatia. Empatia este o componentă cheie a soluționării conflictelor, a colaborării, a compromisurilor, a ascultării eficiente și a luării deciziilor. Creșterea gradului de conștientizare socială și dezvoltarea empatiei vă va permite să lucrați chiar mai greu cu colegii dvs. și vă țineți mai răspunzători față de obiectivele dvs.
  • Cercetările susțin că ceea ce oamenii de știință numesc "Empatie votată," sau imaginarea durerii altora, activează răspunsul durerii în creierul dvs. similar cu empatia naturală.
  • Admite limitele înțelegerii dvs. și puneți întrebări pentru a crea condiții în care vă puteți simți și practica, empatia.
  • Metoda 2 din 3:
    Extinderea responsabilității
    1. Imaginea intitulată Fiți un muncitor greu Pasul 7
    1. Puneți orele suplimentare când este cazul. Chiar dacă există ceva ce ați face mai degrabă mai degrabă, în timpul orelor ocupate vă puteți practica diligența și arătați colegilor dvs. angajamentul dvs. prin punerea în când este necesar. Măsurați cât de ocupați loc de muncă, verificând cu un manager și întrebându-vă cum merg alte proiecte.
    • Aveți grijă să nu exagerați. Lucrul prea tare poate avea efecte secundare grave de sănătate.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 8
    2. Responsabilitatea culturii. Este imposibil să vă abordați problemele dacă nu doriți să le confruntați cu ei. Poate fi dificil să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs., dar rezolvarea completă și în timp util a conflictului este imposibilă dacă nu vă ocupați de rădăcina problemei.
  • Evitați justificările și explicațiile inutile. Acestea sunt, în general, o pierdere de timp, deoarece există întotdeauna factori suplimentari pe care ați putea lista pentru a vă explica acțiunile.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 9
    3. Maximizați potențialul și îmbunătățiți punctele slabe. Evitați minimizarea succeselor dvs., indiferent cât de minore și identificați zonele în care doriți să vă îmbunătățiți.
  • Îmbunătățiți în continuare punctele forte prin aderarea la seminarii, clase și luați rolurile din comunitate care vă utilizează abilitățile.
  • Punctele slabe pot fi abordate prin întreruperea modelelor negative de gândire făcând altceva, cum ar fi o plimbare, recunoscând umanitatea și imposibilitatea perfecțiunii adevărate și prin găsirea unui mentor pentru a oferi îndrumare și sprijin.
  • Faceți modificări specifice pentru a vă ajuta să vă răspundeți. S-ar putea să cereți managerului dvs. să vorbească despre problemele legate de performanță private în cazul în care sunteți timizi.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 10
    4. Ia inițiativă. Sărind o oportunitate atunci când sosește, are încredere în sine și puteți construi acest lucru în sine începând cu obiective mici și lucrați până la o responsabilitate mai mare.
  • Înainte de a face o sugestie, întrerupeți și gândiți-vă dacă ideea poate fi implementată în mod eficient. Este ușor să fii defensiv peste propria ta idee, dar plângerea sugestiilor implauziile vă pot lăsa să vă simțiți mai puțin conștienți de sine.
  • Imaginea intitulată Fiți un muncitor greu Pasul 11
    5. Construiți un sistem de asistență sănătoasă. Ființele umane sunt creaturi sociale. Indiferent de cât de mult de un singur loner credeți că sunteți, un sistem de sprijin sănătos va îmbunătăți eficiența la locul de muncă, păstrarea rezoluțiilor și diminuarea sentimentului de a fi copleșit.
  • Utilizați sistemul de asistență pentru recomandări atunci când încercați pentru o nouă poziție sau dacă solicitați o promovare.
  • Colaborați cu colegii dvs. Nu știți niciodată când ați putea avea nevoie de ajutorul lor.
  • Încercați să nu concluziți. Acest lucru poate fi dificil, mai ales că mulți manageri folosesc concurența pentru a încuraja performanța, dar comparându-vă în mod constant altor lucrători vă poate lăsa să vă simțiți nemulțumiți sau inadecvați.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea perseverenței
    1. Imaginea intitulată Fiți un muncitor greu Pasul 12
    1. Practicați auto-discuții pozitive. Antrenați-vă prin folosirea unor fraze care rezonează cu dvs. Auto-discuția ar trebui să afirme pozitiv realizările dvs. și realizarea celui mai bun personal.
    • Utilizați mesajele tensionate prezente atunci când practicați discuția de sine pentru a elimina îngrijorarea viitoare cu afirmații pozitive.
    • Vorbiți-vă prin temeri, întrebându-vă ce poate fi sursa și cum intenționați să o corectați.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 13
    2. Exercitați voința. Cu cât vă întăriți mai mult voința, formându-vă, cu atât va deveni mai puternică. Abordați subiectul Willpower cu o mentalitate încrezătoare - convingerea că Willpower Pool este limitată vă va face să simțiți o lipsă de va fi mai frecvent.
  • O modalitate prin care vă puteți exercita voința și puteți promova sănătatea generală și sănătatea este prin exercitarea. Activitatea crescută a corpului dvs. va avea ca rezultat, de asemenea, o minte mai activă.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 14
    3. Imaginați-vă procesul. Gândiți-vă cum veți simți că lucrați la obiectivul dvs. și când îl completați. Vizualizați-vă că sunteți angajați în munca dvs. și găsiți armonie, împlinire și mândrie prin aceasta, o caracteristică comună a interpreților din clasa mondială.
  • Imaginea intitulată Fi un muncitor greu Pasul 15
    4. Faceți timp pentru meditație. Mulți cercetători pe tema votării și perseverenței au remarcat meditația influenței pozitive asupra rezistenței, focalizării și învățării. Luând 10 minute pentru a vă liniști mintea, respirați profund, și concentrându-vă pe prezent vă va permite să vă reintroduceți și să vă răscumpărați într-un mod bun.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 16
    5. Examinați-vă progresul. Distribuirea succesului dvs. trecut vă va ține legătura cu cât de mult ați crescut ca lucrător. Auto-Review va promova, de asemenea, mai multe discuții productive despre performanță, priorități și provocări.
  • Imaginea intitulată Fii un muncitor greu Pasul 17
    6. Încercați din nou când nu reușiți. Stăpânirea eșecului este dificilă pentru ca oamenii de succes să se deplaseze, așa că nu vă simțiți conștienți de sine dacă vă luptați în timp ce reveniți la o sarcină eșuată. Utilizați auto-discuție pentru a minimiza sentimentele negative și pentru a începe să planificați un nou mod de a vă aborda obiectivul.
  • sfaturi

    Concentrați-vă pe un lucru pe care doriți să-l faceți la un moment dat.
  • Nu internalizați negativitatea altora. Rețineți că alții ar putea încerca din greu să vă descurajeze din concurență sau de gelozie.
  • Aflați din greșelile dvs. și nu le mai faceți din nou.
  • Dacă aveți o abilitate pe care credeți că alții nu le posedă, lăsați potențialii angajatori să știe. Arătați întotdeauna cele mai bune lucruri pe care trebuie să le oferiți, dar să fiți umiliți și să recunoașteți că talentul înnăscut este rezultatul norocului.
  • Oferiți exemple de muncă grea anterioară atunci când intervievați pentru un loc de muncă.Aceasta este una dintre principalele calități pe care angajatorii le caută într-un angajat.
  • Învățați pe alții să fie harnici. Cu recunoștința și sprijinul altora, mediul dvs. de lucru se va îmbunătăți.
  • Cereți ajutor dacă aveți nevoie de ea. Mulți oameni sunt bucuroși să ajute cu abilitățile de genul asta.
  • Lucrați la cel mai bun nivel, oferindu-i tot. Apoi adăugați treptat mai mult în munca / obiectivul / scopul dvs. Păstrați notă de modul în care ați făcut progrese prin adăugarea mai multor lucrări la un moment dat. Luați pașii copilului pentru a deveni un muncitor greu și înainte de a ști, va deveni o parte din partea dvs.
  • Avertizări

    Nu depinde numai de talentul tău. Amintiți-vă că greutatea hardworking atuste talentul în cele din urmă. În funcție de talentul tău, te-ar putea duce la neglijență și pierzi, abilitățile tale.
  • Nu fi arogant. Odată ce ați devenit un muncitor greu, recunoașteți efortul greu pe care l-ați pus și nu lăsați atitudinea voastră să vă împiedice auto-îmbunătățirea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar