Cum să găsiți un eveniment sau o cameră programată în clubhouse

Toți te-ai găsit cum să găsești evenimente programate în Clubhouse. Un eveniment este o cameră programată să înceapă la un anumit moment. Puteți găsi toate evenimentele pe care le puteți alătura în calendar, care este împărțită în "Viitoare pentru tine" (rețeaua socială extinsă) și "Toate evenimentele" (TOATE CLUBHOUSE).

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 1
1. Atingeți pictograma Calendar. Este în partea de sus a clubului. Acest lucru vă duce la viitoarea pagină a calendarului, unde veți vedea o listă de camere / evenimente programate de membrii rețelei dvs. extinse.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 2
    2. Atingeți meniul derulant. Este în partea de sus a ecranului și spune Viitoare pentru tine în mod implicit. Puteți apăsa acest meniu de oriunde în calendar pentru a trece la o altă zonă de calendar.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 3
    3. Atingeți Toate evenimentele în meniu. Acesta este locul în care veți găsi toate evenimentele programate care sunt deschise pentru a vă alătura. Acestea includ evenimente din rețeaua dvs. extinsă, precum și evenimentele create de alții marcate ca "Deschis."
  • Pentru a vă întoarce la viitoare, atingeți meniul din partea de sus a ecranului și selectați Viitoare pentru tine.
  • Dacă ați programat singuri evenimente, apăsați Evenimentele mele în meniu în loc.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 4
    4. Atingeți un eveniment pentru a afla mai multe despre el. Aceasta deschide o fereastră pop-up în partea de jos a ecranului. Aici veți vedea descrierea completă a evenimentului, consultați cine îl găzduiește și găsește opțiuni pentru partajare.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 5
    5. Atingeți pictograma clopotului pentru a urma evenimentul. Acest lucru vă asigură că veți fi anunțat când începe evenimentul programat. Puteți efectua pur și simplu notificarea pe ecran pentru a vă alătura camerei.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în Clubhouse Pasul 6
    6. Atingeți Adăugați la CAL Pentru ao adăuga la Calendarul Google sau Apple. În funcție de eveniment, poate doriți să o adăugați în calendarul personal, astfel încât să puteți programa în jur. Atingerea acestei opțiuni vă permite să alegeți Calendarul Google sau Calendarul Apple și apoi creează un eveniment de calendar pentru tine.
  • Imagine intitulată Găsiți un eveniment sau o cameră programată în clubul Pasul 7
    7. Distribuiți evenimentul de la Clubhouse. Dacă doriți să împărtășiți evenimentul cu cineva într-o altă aplicație, cum ar fi mesajele sau Facebook, atingeți Acțiune Opțiunea din colțul din stânga jos pentru a selecta o aplicație sau apăsați Copiază legătură Pentru ao lipi într-o aplicație manual. De asemenea, puteți să apăsați Tweet Dacă doriți să o împărtășiți pe Twitter.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar