Cum să găsiți referințe ascunse în micul meu ponei: prietenia este magică

Desen animat al 4-lea de generație de franciza mea mică de ponei este considerată una dintre cele mai bune desene animate din epoca 2010. A atras o audiență mare cu povestea, umorul și referințele culturii subtile. Dacă doriți să aflați exact ceea ce micul meu Pony: Prietenia este referințele magice în întreaga sa serie, citiți mai jos pentru pași pentru a învăța cum să le recunoașteți.

Pași

  1. Imaginea intitulată Găsiți referințe ascunse în micul meu Pony_ Prietenia este Magic Pasul 1
1. Începeți să aveți o cunoaștere de bază despre ceea ce căutați. Fiți educați în istoria culturii pop și în trivia. Micul meu ponei: Prietenia este magia nu are aproape nici o limită atunci când vine vorba de referințele lor.
  • Imagine intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea mică Pony_ este Magic Pasul 2
    2. Începeți să vizionați spectacolul. Au un ochi dornic și să acorde o atenție la cele mai mici detalii.
  • Imaginea intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea My Little Pony_ este Magic Pasul 3
    3. Acordați atenție dialogului. Liniile vorbite uneori indică glume sau referințe menite să treacă peste capul copiilor, cum ar fi glumele alcoolice sau citatele de cultură pop (Babs știe puterea părții întunecate, știi).
  • Imagine intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea mică Pony_ este Magic Pasul 4
    4. Ascultați cu atenție muzica de fundal. În funcție de tema situației dintr-un anumit episod, puteți găsi muzică care este înfricoșător familiar. Daniel Ingram, compozitorul muzical al spectacolului, a alunecat în bucăți bazate pe muzică de la Batman, legenda lui Zelda, și chiar câteva clasice de cult, cum ar fi "Plimbare de valwyries" și "Drum spre orașul viridian".
  • Imaginea intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea My Little Pony_ este Magic Pasul 5
    5. Uită-te la ponei de fundal. Animarea poate fi o slujbă stresantă. Pentru a trăi lucrurile în sus, animatorii uneori gătesc desene pentru ponei care sunt inspirate de figuri istorice sau alte personaje fictive. Timpul Turner și Gladmane, de exemplu, sunt modelate după încarnarea lui David Tennant al celui de-al 10-lea dr. Cine și Elvis Presley, respectiv.
  • Imagine intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea My Little Pony_ este Magic Pasul 6
    6. Plătiți mintea la efectele sonore utilizate. Nu este neobișnuit ca desene animate să folosească sunetele Wilhelm Scream sau Zany Cartoon Sounds, dar micul meu ponei: Prietenia este magie ocazional împrumută efectele sonore originale din alte lucrări fictive, cum ar fi Star Trek și cinci nopți la Freddy`s.
  • Imaginea intitulată Găsiți referințe ascunse în micul meu Pony_ Prietenia este Magic Pasul 7
    7. Uită-te la titlul de episoade. Scriitorii ca să se strecoare în puști și glume ori de câte ori pot. Dacă citiți titlul, este posibil să găsiți cuvinte cum ar fi fără somn în Ponyville (o referință la Sleepless în Seattle) sau cruciaderii marcajului pierdut (o referință la Indiana Jones și la Raiders of the Show Ark).
  • Imagine intitulată Găsiți referințe ascunse în prietenia mea mică Pony_ este Magic Pasul 8
    8. Uită-te cu atenție la îmbrăcăminte îmbrăcată cu caractere în toată spectacolul. Alegerile de modă ale personajelor din serie pot distruge mai multe referințe ascunse. Dacă sunteți observati, este posibil să observați îmbrăcăminte care seamănă cu modelele de la Harry Potter, solidul de viteză metalică și muritorul Kombat.
  • sfaturi

    Dacă doriți să găsiți un pic mai multor bunuri suplimentare, încercați să țineți pasul cu glumele și referințele Brony. Scriitorii adesea alunecă în noduri la fandomul Bry în spectacol (acestea sunt adesea mai rare decât alte referințe, dar o cantitate concentrată poate fi găsită în cel de-al 100-lea episod special "Felie de viață").
  • Pentru bonus, puteți căuta referințe similare în seria Spin-Off My Little Pony: Equestria Girls, Cardurile de tranzacționare, seria de cărți de benzi desenate și filmul 2017.
  • Încercați să căutați urme de cutie unice. Marcile de cutie au fost, de asemenea, folosite pentru a da referințe subtile. De exemplu, fanii marelui Lebowski pot recunoaște că marca de cutie a lui Pony este cea a unui covor.
  • Amintiți-vă numele locațiilor. Unele nume sunt destul de evidente, cum ar fi Manehatten, Fillydelphia și Trottingham. Alții pot fi un pic mai discret, cum ar fi Școala Celestia pentru unicorns talentați, o referință Sneaky X-Men.
  • Referințele sunt mai bogate în cadrul spectacolului post-sezon 4.
  • Avertizări

    Păstrați un ochi în afara celor mai multe referințe de fundal sunt vizibile numai pentru câteva cadre.
  • Nu mergeți balistic încercând să determinați fiecare referință ascunsă în spectacol. Este doar un desen animat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar