Cum să faci ceas

Se uită la vizionarea, sau vizionarea episoadelor din spate a unui spectacol, a devenit o modalitate populară de a vă bucura de televizor. De fapt, unele spectacole acum eliberează anotimpuri întregi în același timp pentru a face mai ușor de ceas. Pentru a începe, veți avea nevoie doar de un serviciu de streaming sau un set de DVD-uri, plus câteva gustări și un loc confortabil pentru a viziona!

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea configurată
  1. Imagine intitulată ceas de binge Pasul 1
1. Ștergeți programul dvs. Dacă intenționați să vizionați un spectacol, trebuie să vă asigurați că nu aveți alte priorități de presare pentru restul zilei. S-ar putea să vă spuneți că veți face încă la cină cu prietenii dvs. la 8, dar când sunteți 5 episoade adânc în joc de tronuri și este timpul să vă pregătiți, veți dori să fi fost anulată.
  • Timpul de timp de care aveți nevoie depinde de cât timp este afișarea. Unele spectacole cu un singur sezon pot fi terminate în doar câteva ore, dar spectacolele de funcționare mai lungi ar putea lua mai multe sesiuni Binging de peste câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 2
    2. Găsiți un loc confortabil. Vei fi agățat aici pentru o vreme, deci alegeți undeva care vă va permite să vă schimbați poziția pentru a vă menține confortabil. Încercați să vizionați pe canapea sau într-un scaun înclinat. Dacă este posibil, urmăriți un televizor real în loc de pe un computer sau un dispozitiv mobil pentru a reduce tulpina ochilor.
  • Pe măsură ce este tentant, deoarece ar putea fi să se ciocnească în fiecare sezon de portocaliu, noul negru în timp ce stai în patul tău, vizionarea TV în pat poate duce la insomnie. Lumina albastră din ecrane imită cea a luminii solare, învingerea creierului în senzație mai treaz.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 3
    3. Stocați pe gustări. Va trebui să rămâneți hidratați și hrăniți prin sesiunea de vizionare a binge, așa că asigurați-vă că frigiderul dvs. este stocat cu unele dintre favele dvs. Pentru a evita rafarea caloriilor suplimentare, păstrați gustări sănătoase cum ar fi fructele, piulițele și popcornul cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Păstrați gustări mai puțin sănătoase, cum ar fi chips-urile în saci de plastic în prealabil, astfel încât să nu mâncați prea mult la un moment dat.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 4
    4. Utilizați o sesiune de vizionare a binge ca o oportunitate de a bea mai multă apă. Umpleți un termos mare cu apă cu gheață și păstrați-l la îndemână, apoi reumpleți-l când luați pauze. Aruncați în câteva felii de lămâie sau câteva fructe de padure pentru a vă oferi apa o aromă naturală.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea spectacolului
    1. Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 5
    1. Înscrieți-vă pentru un proces gratuit al unui serviciu de streaming dacă nu aveți unul. Serviciile precum Netflix, Hulu și HBO merg adesea oferă un proces gratuit de 30 de zile pentru a vă permite să le încercați înainte de a vă înscrie. Acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a se uita la un spectacol fără a fi nevoie să plătească pentru el.
    • De obicei, trebuie să furnizați un număr de card de credit pentru a obține un proces gratuit. Doar asigurați-vă că ați anulat când procesul dvs. este de a evita să aveți orice taxe pe cardul dvs.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 6
    2. Urmăriți-vă cu un prieten care are un cont dacă nu aveți unul. Dacă nu doriți să vă înscrieți pentru un proces gratuit, adresați-vă unui prieten cu un serviciu de streaming pentru a vă bucura de ceas cu dvs. Vizionarea unui spectacol este de obicei mai distractivă cu altcineva, oricum.
  • Asigurați-vă că prietenul dvs. nu a văzut spectacolul, astfel încât să nu-l strică pentru dvs., dacă prietenul dvs. poate viziona spectacolul din nou fără să-l strângă. Este, de asemenea, distractiv să aveți un binge de grup care să se uite împreună pentru a vă asigura că nu adormiți sau pierdeți nimic.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 7
    3. Verificați lista dvs. de cabluri locale pentru maratonii de spectacole. Canalele de cablu vor avea adesea mai multe episoade dintr-un spectacol, mai ales chiar înainte de un nou sezon al acelui spectacol de ari. Dacă aveți un DVR, setați-l pentru a înregistra, astfel încât să puteți viziona spectacolul la petrecere a timpului liber. Dacă nu, planificați doar să faceți ceas când este aerul!
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 8
    4. Achiziționați un spectacol pe DVD sau cumpărați o copie digitală. Dacă cumpărați un spectacol, puteți să-l vizionați de câte ori doriți! Puteți cumpăra versiunea DVD sau Blu-ray sau puteți să o achiziționați digital printr-un serviciu precum iTunes.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 9
    5. Alegeți spectacolul pe care îl veți urmări. Dacă sunteți vizionați un spectacol pe DVD, alegerea dvs. este ușoară. Cu toate acestea, dacă utilizați un serviciu de streaming, poate fi greu să vă restrângeți alegerile. Adresați-vă prietenilor dvs. pentru recomandări, verificați ghidurile de vizionare a lui Binge online sau ajungeți să vă adresați contactelor sociale Media Ce vizionează.
  • Partea 3 din 3:
    Rămânând confortabil
    1. Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 10
    1. Comandați livrarea alimentelor, astfel încât să nu trebuie să gătiți. O parte din apelul de vizionare a lui Binge este că vă poate oferi o șansă de a vă relaxa complet - un lux, majoritatea dintre noi nu se bucură de multe ori. Profitați din plin de faptul că ați livrat mâncarea dvs. în timpul sesiunii de vizionare a binge.
    • Dacă ați fost gustat pe tratamente sănătoase, mergeți mai departe și împliniți puțin cu chineză sau o pizza. Alte alimente includ taitei rameni, rulourile de pizza Tolocos, și poate unele sushi.
    • Verificați dacă există un serviciu de livrare a mesei, cum ar fi Waider sau Uber, mănâncă în zona dvs. pentru a avea un fel de mâncare de la fața locală preferată livrată spre ușă!
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 11
    2. Găsiți modalități de a rămâne activ în timp ce vă uitați. Binge vizionarea TV poate încetini metabolismul, ceea ce poate duce la o întreagă serie de probleme de sănătate. Luptați acest lucru, rămânând activ în timp ce vă urmăriți spectacolul. Ridicați-vă și întindeți între episoade, apăsați pauza după o scenă mare sau faceți treburi ca o spălătorie pliabilă sau vase de spălare.
  • Chiar și doar un antrenament de 1 minut poate ajuta la combaterea unor efecte ale unui stil de viață sedentar. Jog În loc, faceți o serie rapidă de mufă de sărituri sau faceți cât mai multe împingeri cum puteți în 1 minut între episoade.
  • Imagine intitulată ceas de ceas Pasul 12
    3. Opriți ecranul cu 30 de minute înainte de culcare. Dacă doriți să fiți sigur că obțineți un somn bun, trebuie să vă dați timpului creierului să vă relaxați. Dați-vă cel puțin o jumătate de oră după ce ați încercat să mergeți la culcare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar