Cum să deveniți un fan al jocului ka na ba tv show

Dacă ați trăit în perioada 2001-2009 în Filipine, ați fi putut viziona Pilipine, jocul Ka Na Ba? (sau în mod obișnuit cunoscut sub numele de joc Ka na na ba?) pe ABS-CBN. În timp ce a trecut prin mai multe formate, spectacolul are un scop pentru mulți concurenți să câștige un milion de pesos (sau două milioane pesuri / premii) cu întrebări legate de trivia. Chiar dacă spectacolul a dispărut și este acum digitalizat într-un format tehnologic actual, puteți fi în continuare un fan al modului în care a trecut jocul Ka Na Ba la începutul cu atelierul.

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 1
1. Știți cum merge intro. Când începe spectacolul, cuvintele "ABS-CBN prezintă" arată, apoi dispar pentru a arăta jocul Ka Na Ba Logo.Gazda este apoi prezentată în aceste moduri:
  • În formatul 2001-2004, Kris este afișat într-o vedere unghiul camerei de 180 de grade înainte de a trece la vizualizarea gazdei.
  • În formatul Pyramid, Kris merge în piramida setată ca un set de scări în stadiul principal.
  • În formatul ATRAS - Abante, gazda primește o clipă de camera înainte de a merge la etapa principală.
  • În formatul cuvântului - imaginea, EDU se dezvăluie atunci când luminile îl direcționează (și pot, de asemenea, să se claseze împreună cu publicul).
  • În formatul echipei, gazda poate fi deja văzută în zona principală, care este în jurul audienței.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 2
    2. Consultați Introducerea gazdei și pephraza. Gazda va menționa un discurs publicului cu privire la jocul înainte de a spune faimosul frază, spunând: "Pilipine, joc Ka na ba?" Publicul răspunde apoi cu: "Joc Na!"
  • Această frază de captură poate fi, de asemenea, shoutată atunci când programul este pe cale să facă o pauză comercială.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 3
    3. Amintiți-vă faimosul mișcare. Începând cu formatul de piramidă, oamenii au trebuit să glisați sau să-și pună brațul drept până la senzor înainte de a răspunde. Cel mai rapid este selectat pentru a răspunde la întrebarea întrebată.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 4
    4. Rețineți diferitele formate. În acest moment, veți vedea că jocul Ka na ba are diferite formate care s-au schimbat periodic. Veți vedea motivul mai târziu în acest articol.
  • Partea 1 din 6:
    2001 - 2004 Format
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 5
    1. Realizați modul în care sunt selectați concurenții. Ele sunt selectate prin mesaje text și se fac în trei loturi (5 la rând). Când este selectat concurentul, gazda își anunță locația și numele său.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 6
    2. Vedeți cum se face runda de eliminare. Concurenții trebuie să răspundă până la 5 întrebări cu un răspuns la o da sau nu. Dacă răspundeți corect, ei pot rămâne până când răspund la o întrebare greșită. Dacă un concurent răspunde incorect, gazda le spune "ia locul lor."
  • Odată ce 2 concurenți sunt lăsați, ei se vor deplasa la runda chimică și vor câștiga 10.000 de pesos.
  • În cazul unui Tiebreaker, cel care răspunde repede într-o întrebare Tiebeker se va continua.
  • Concurenții care se deplasează vor arăta apoi hobby-urile și locația actuală.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 7
    3. Cunoașteți rotundul față-off. Runda Face-off va conține o categorie aleatorie de întrebări, iar concurenții trebuie să-și apese buzzerul pentru a răspunde la o întrebare. Dacă a răspuns incorect, celălalt concurent poate fura pentru o șansă de a obține un răspuns.
  • Când se oferă o cantitate suficientă de răspunsuri, concurentul cu cele mai multe răspunsuri va câștiga și va primi 100.000 de pesos.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 8
    4. Realizați secvența de pe runda jackpot. Jucătorul primește nouă categorii, iar concurentul trebuie să aleagă una dintre categorii. Această categorie va fi principalul punct focal al întrebărilor întrebă.Cantitatea posibilelor răspunsuri pentru a obține mai mulți bani este scăzută din fiecare rundă (4 în vitrină, 3 în 300.000 de pesos și etc.), iar câștigarea este importantă pentru a câștiga jackpot-ul.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 9
    5. Memorați încheierii. Acestea vor fi explicate după cum urmează:
  • Dacă concurentul decide să plece cu 300.000 de pesos / 500.000 pesos, concurentul va câștiga suma de bani păstrată.
  • Dacă concurentul decide să procedeze la următoarea rundă, dar să primească răspunsuri incorect, concurentul revine la 100.000 de pesos, iar jocul se termină.
  • Dacă concurentul primește în mod corect întrebarea și răspunsurile peselor de 1.000.000, jucătorul va câștiga automat 1.000.000 de pesos. În schimb, răspunsul la greșit va aduce concurentul înapoi la 100.000 de pesos.
  • Partea 2 din 6:
    2004 - 2006 (Pyramid) Format
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 10
    1. Știți cum sunt selectați concurenții. Concurenții sunt selectați prin tombola electronică de la înregistrarea textului și sunt adăpostiți în Tarantarium, în care studiază pe subiecte cu 30 de minute înainte ca spectacolul să înceapă spectacolul. Odată ce timpul este în sus (pe care îl recunoaște gazda), concurenții sunt introduși profesiei și numele lor.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 11
    2. Vedeți rotundul Tayo One-One. În această rundă, toți cei 10 concurenți sunt de așteptat să răspundă da sau nu pe o întrebare generală de cunoștințe (care este similară cu runda de eliminare din formatul anterior). În cazul în care concurentul menționează răspunsul corect, ei se vor trece la următoarea rundă, în timp ce dacă concurentul nu răspunde corect, acestea sunt eliminate.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 12
    3. Memorați dibdibanul round. Această rundă oferă, de asemenea, întrebări de cunoștințe generale, iar atunci când concurenții știau răspunsul, ei și-au pus mâna dreaptă (sau prin intermediul unei scurgeri) și au renunțat la un răspuns. Dacă răspund corect, concurentul va trece la runda de piramidă. Cu toate acestea, în cazul în care concurentul spune un răspuns incorect, acestea sunt înghețate pentru următoarea întrebare (dar nu sunt eliminate până când ultimul 4 este dezvăluit).
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 13
    4. Memorați runda alternativă de eliminare. În termen de sfârșitul formularului, ambele runde au fost simplificate într-o zonă în care toți cei 10 concurenți trebuie să răspundă la 2 întrebări pentru a trece la următoarea rundă.În cazul în care concurentul răspunde incorect, aceștia pot participa în continuare la răspunsul la următoarea întrebare corectă fără a fi înghețată.
  • Unele întrebări sunt marcate cu o "Tatama Ka Ba," în care rezultatele răspunsului sunt cenzurate pentru jucătorii de acasă . Oamenii care au decis să facă această întrebare au participat utilizând mesaje text (y pentru da, n pentru nu).
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 14
    5. Urmăriți runda de piramidă. Runda piramidă include întrebări legate de trivia care vor fi date continuu. După aceasta, concurenții își vor pune mâna dreaptă și vor răspunde la întrebarea (și, dacă este posibil, o selecție cu mai multe opțiuni).Dacă persoana răspunde corect, concurentul va mișca un spațiu înainte. În schimb, răspunsul incorect va lăsa pe alți concurenți să-și fure șansele.
  • Dacă concurentul este blocat între doi concurenți, jucătorul selectează pe cineva între ele și va merge față în față într-o rundă de Tiebreaker.Procesul va fi explicat în pasul următor.
  • Persoana care merge la vârful piramidei va avansa în următoarea rundă.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 15
    6. Știți ce se întâmplă după runda de piramidă. Câștigătorul de apărare, împreună cu câștigătorul piramidei, va merge față în față pentru a determina cine merge la jackpot. Vor fi 5 (sau mai mici dacă într-o poziție Tiebreaker) pentru a selecta campionul de apărare pentru a contesta.Promptul va fi dat, iar campionul de apărare trebuie să selecteze un număr mai mic de 5 pentru a corecta răspunsurile bazate pe prompt. Celălalt concurent are șansa de a enunța toate răspunsurile în decurs de 10 secunde, iar după limita de timp este în sus, toate răspunsurile corecte vor fi dezvăluite. Dacă campionul de apărare primește predicția lor cu răspunsurile lor, campionul de apărare va merge la jackpot-ul. Pe de altă parte, campionul de apărare va preda titlul celuilalt jucător din jackpot-ul. În ansamblu, este posibil să câștige 50.000 de pesos aici.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 16
    7. Vedeți cum este folosit runda jackpot. Concurentul câștigător va selecta 5 categorii aleatorii la întrebarea lor.Odată selectat, concurentul are un minut pentru a verifica tarantariul pentru a cerceta orice răspuns.După ce a trecut limita de timp, întrebarea va fi dezvăluită, iar concurentul are 60 de secunde pentru a răspunde (și când persoana cunoaște răspunsul, vor spune ei "Sigur-na!").
  • Dacă persoana răspunde corect, ei vor câștiga 1 milion de pesos. În schimb, dacă este dat un răspuns incorect, câștigătorul va primi 50.000 de pesos din runda anterioară și va întoarce pentru a-și apăra titlul.
  • Partea 3 din 6:
    2006 - 2008 (ATRAS-ABANTE)
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 17
    1. Vedeți cum sunt introduse concurenții. Cei 10 concurenți introduși sunt selectați prin mesaje text și sunt introduse din mulțime cu vârsta, ocupația și interesele lor.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 18
    2. Urmăriți runda de eliminare. Această rundă are 9 categorii care trebuie selectate în mod aleatoriu, împreună cu o scrisoare. Odată ce sistemul selectează aleatoriu o categorie și o scrisoare, concurenții ar urma cu o mișcare rapidă / dreapta pe brațul și răspunsul lor odată ce gazda menționează ce sa întâmplat pe ecran.
  • Dacă concurentul răspunde corect, concurentul poate trece la următoarea rundă și așteaptă să se afle pe unul dintre cele cinci dreptunghiuri roșii de culoare galbenă pe drumul principal.
  • Dacă concurenții răspunde incorect (sau bâzâit), alți concurenți au șansa de a fura să ajungă în finalul 5.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 19
    3. Vedeți runda Atras-Abante. În această rundă, concurenții li se oferă întrebări aleatorie trivia cu trei alegeri. Apoi, concurenții trebuie să vă aducă sau să-și pună brațul drept pentru a răspunde la întrebare. După ce concursul răspunde la întrebare, se pot întâmpla următoarele:
  • Când a răspuns corect, au o șansă să spună fie "Abante Ako!" și avansați sau spuneți "ATRAS-SI (numele concurentului)" (faceți un concurent să meargă înapoi) și apoi "Abante Ako!" (Acest lucru se poate face o dată sau de două ori în funcție de decizia lor)
  • După cinci răspunsuri corecte, concurentul poate avansa la etapa principală a rotundului Knock-out, iar primul concurent pentru a ajunge acolo poate obține un mic bonus.
  • În cazul în care concurentul răspunde incorect (sau se blochează), EDU spune "Fura!" Pentru alți concurenți să răspundă la întrebare.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 20
    4. Să înțeleagă runda knock-out. Această rundă este formată din cei doi concurenți care au avansat din partea precedentă și campionul de apărare. Gazda va explica apoi trei categorii similare, iar campionul de apărare selectează unul dintre cele trei. După aceasta, gazda spune întrebarea și oferă 20 de secunde pentru ca concurenții să se gândească la orice răspunsuri posibile. Când limita de 20 de secunde expiră, toți concurenții trebuie să spună orice răspuns care se potrivește categoriei.
  • Dacă concurentul menționează un răspuns incorect, concurentul va împiedica înapoi.
  • Cel care spune că toate răspunsurile corecte vor avansa la jackpot-ul. În același timp, ceilalți doi concurenți vor prelua premii de 20.000 / 10.000 de pesos (sau ce a câștigat campionul de apărare înainte de runda de knock-out) ca un cadou de consolidare.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 21
    5. Memorați runda jackpot. În runda jackpot, concurentul câștigător va vedea 8 categorii și trebuie să le memoreze în termen de 10 secunde. După limita de timp, concurentul va vedea trei scrisori selectate pentru ei înșiși și trebuie să aleagă trei scrisori ale alegerii lor (care se vor potrivi fiecărei categorii. Dacă scrisoarea nu este posibilă în nici o categorie, aceasta va apărea "Nici un răspuns posibil," și concurentul trebuie să selecteze altă scrisoare).Când categoria este dezvăluită, concurentul are un minut pentru a numi toate numele posibile cu categoria. (Un exemplu poate fi categoria este alimentele americane și una dintre litere este h. Concurentul poate spune H, câine fierbinte)
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 22
    6. Știți ce se întâmplă la sfârșitul jackpot-ului. La sfârșitul jackpot-ului, trei terminații pot fi văzute după ce ați răspuns la cuvintele lor. Acestea vor fi explicate mai jos:
  • Dacă concurentul reușește să obțină toate cele 6 cuvinte în mod corect cu categoria, ei vor câștiga 1 milion de pesos și se vor pensiona ca un campion de apărare.
  • Dacă concurentul nu răspunde corect la toate cele 6 cuvinte, acestea vor alege o scrisoare de bonus de la un plic și, dacă scrisoarea este de la o selecție corectă, câștigătorul va primi un premiu și va întoarce mâine pentru a-și apăra titlul.
  • Dacă concurentul nu reușește să obțină oricare dintre cele 6 cuvinte în mod corect, concurentul nu va primi niciun premiu bonus (minus 50.000 de pes pe care l-au primit de la început) și vor continua să-și apere titlul.
  • Acest proces este repetat în formate ulterioare (inclusiv imaginea de cuvânt și imagine).
  • Partea 4 din 6:
    2008 - 2009 (cuvânt și imagine)
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 23
    1. Știți cum sunt selectați concurenții. Când gazda iese din stadiul principal, gazda merge prin public și anunță un număr și numele concurentului. Gazda spune apoi, "Raspunde acum!" și apoi copiile publicului. Utilizatorul trebuie să răspundă corect la întrebare pentru a juca jocul, dar dacă concurentul o face rău, ei vor primi un cadou petrecut.
    • Campionul de apărare este obligat să facă această rundă. Dacă campionul o greșită, ei vor păstra ceea ce au câștigat înainte de rundă. Alți concurenți au, de asemenea, o șansă de a fi selectați pentru a juca jocul.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată etapa 24
    2. Jucați prin runda de pick-a-cuvânt. Stadiul are un ecran LED de 9 cuvinte care sunt sortate de la 1.000 / 3.000 / 5.000 de pesori de la trei cuvinte. De către întâmplare, gazda va selecta un cuvânt pentru a rezolva prima întrebare și se repetă dacă persoana răspunde incorect.După prima întrebare, concurenții trebuie să selecteze cuvintele (de exemplu, 1.000, WikiHow). Următoarele pot fi văzute mai jos:
  • Concurentul trebuie să-și tragă brațul drept pentru a răspunde la întrebare. Dacă răspund corect, vor câștiga bani și vor pierde bani dacă au răspuns incorect.
  • Durata rundei este de opt minute, iar primele trei vor avansa la următoarea rundă.
  • Dacă se termină rotund și cineva se află într-un tiebreaker, gazda va selecta aleatoriu instrucțiunile pentru concurenți. Concurentul care răspunde corect va continua, dar, în cazul, concurentul răspunde greșit, cealaltă parte merge mai departe.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 25
    3. Urmăriți runda-a-a-pic. Acest lucru este similar cu ultima rundă, dar punctele sunt schimbate (5.000, 7.000, 10.000), iar imaginile se bazează pe celebrități.Dacă persoana nu cunoaște celebritățile, ei își vor pierde rândul, iar gazda le va selecta aleatoriu.
  • După 5 minute, concurentul cu cei mai mulți bani va trece la jackpot-ul.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 26
    4. Memorați ce se întâmplă dacă concurenții sunt eliminați.Când concurenții sunt eliminați, ei vor păstra jumătate din banii pe care ei îl au acum (e.G. Concurentul are 6000 de pesos și va fi împărțit în 3.000 de pesos). Dacă au bani negativi, ei vor primi un cadou de petrecere în schimb.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 27
    5. Vedeți runda jackpot. Runda jackpot-ului va afișa 9 cuvinte aleatorii, iar concurentul trebuie să aleagă unul dintre cuvintele. Apoi, vor exista 7 întrebări bazate pe cuvânt, iar concurentul nu va putea să treacă niciun întrebare.
  • Procedura finală este similară cu formatul anterior.
  • Partea 5 din 6:
    Formatul 2009 (Echipa)
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 28
    1. Cunosc introducerea concurenților. Concurenții sunt selectați aleatoriu prin intermediul mesajelor text și includ campionul episodului anterior și șapte echipe aleatorii colorate de la roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet, roz, gri și negru. Concurenții vor fi introduși din ocupațiile lor, nume și un mic dans!
  • Image intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 29
    2. Joacă prin runda de eliminare. Fiecare echipă este orientată într-o poartă, iar gazda va da o întrebare aleatorie. Echipele alerg apoi pentru a presa buzzerul, iar prima echipă de a presa va avea o șansă de a se deplasa la următoarea rundă.
  • Dacă echipa o primește corect, echipa se îndreaptă spre următoarea rundă.
  • Dacă echipa o face rău, echipa va fi trimisă la a "Tambay Podium," sperând că nu există multe echipe care să meargă la următoarea rundă.Dacă toate echipele posibile (patru) pot continua, cele din podiumul Tambay sunt eliminate.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 30
    3. Urmăriți runda taranta (panică). În această rundă, gazda va da o întrebare. Întrebarea se va baza pe mai multe răspunsuri. Când este selectat un jucător, gazda va da trei răspunsuri posibile (sau nu), iar concurentul va fi distras când apa se scurge pe jucător.
  • Dacă jucătorul o face rău, gazda va dezvălui răspunsul potrivit, iar jocul va număra ca un răspuns greșit.
  • Dacă jucătorul o face bine, va fi anunțat gazdei.
  • În cazul unui tiebreaker, va fi dată o întrebare, iar cel care poate da un răspuns corect va continua.
  • Două echipe pot trece doar la următoarea rundă și câștigă 15.000 de pesos.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 31
    4. A se vedea rodul Diskarte (Strategia). Echipele se vor confrunta reciproc pentru a avansa la următoarea rundă și vor încerca să avanseze la etapa principală. Pentru a câștiga, se administrează întrebări trivia și când sunt date corect, pot fi date următoarele:
  • Persoana poate spune "Sugod Dahon" (literalmente înseamnă că pleacă) pentru a avansa pentru a muta un loc. Dacă jucătorul apare pe scenă mai întâi, ei vor câștiga 10.000 de pesos.
  • Echipa poate folosi și trei "Diskarte puteri," care vor fi explicate mai jos:
  • Pass-sargot (pass) - forțează un adversar selectat pentru a răspunde la o întrebare. În cazul în care adversarul răspunde corect, ei vor putea să avanseze, dar infricurul va avansa dacă o vor gresi.
  • Manigas Ka (Freeze) - Forțează un adversar selectat să nu răspundă la următoarea întrebare.
  • Înapoi la bază: Forțează un jucător adversar selectat înapoi la baza lor.
  • Dacă jucătorul a răspuns corect este deja la linia de sosire, ei pot cere unui adversar să avanseze pentru ei.
  • Dacă toți cei trei jucători dintr-o echipă se află la linia de sosire, ei trebuie să răspundă la o întrebare pentru a merge la jackpot-ul.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 32
    5. Observați runda finală a jackpot-ului. În runda finală a jackpot-ului, echipa finală a lăsat pe scenă va avea șansa de a câștiga cu două milioane de pesos. Echipa se va separa și se va da 7 întrebări (fără răspunsuri multiple), dar vor începe cu o categorie. Jucătorul care știe categoria va spune "A mea!" și întrebarea va fi dată.Persoana poate da un răspuns după ce întrebarea este dată. Când echipa este încrezătoare în răspunsul lor, ei vor spune, "Sigur-na!". În schimb, dacă persoana este blocată, ei pot consulta echipa pentru un răspuns. Dacă persoana este încă blocată, jucătorul poate spune gazdei să treacă întrebarea.
  • Toate întrebările trebuie să răspundă în termen de 90 de secunde și să câștige cele două milioane de jackpot Pesos, vor avea nevoie de 5 din 7 dintre întrebările date corect.
  • Dacă nu câștigă jackpot-ul, ei se vor întoarce a doua zi.
  • Partea 6 din 6:
    Alte fapte
    1. Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 33
    1. Înțelegeți de ce a avut mai multe formate pe tot parcursul spectacolului. Potrivit lui Edu Manzano, a spus că a fost făcut pentru a evita să le dau a "Sawa" (plictisitor) (pentru repetitivitate), în fiecare an în aprilie. Acest lucru ar fi putut fi, de asemenea, contribuit la creșterea viziunii în acest timp.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 34
    2. Cunoașteți gazdele spectacolului de joc. Gazdele spectacolului de joc sunt Kris Aquino din 8 octombrie 2001, până la 3 martie 2007 și apoi s-au schimbat la Edu Manzano pe 5 martie 2007, până la sfârșitul spectacolului la 23 octombrie 2009.
  • Motivul fizic pentru care Kris a plecat în timpul spectacolului se datorează concediului de maternitate .Edu a trebuit să găzduia temporar spectacolul până când Kris ia dat slujba permanent.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 35
    3. Dans prin dansul de papaya. Acest dans a fost originar din formatul / runda ATRAS - Abante, în care doi concurenți trebuie să avanseze la următoarea rundă. Prima persoană care se poate deplasa (împreună cu concurenții și publicul) a dansat la "Papaya" Dans, care îi permite mâinilor să danseze pe o parte, apoi și-au pus degetele în cer și în jos și a pus degetele până la cer din nou.
  • Datorită popularității dansului, EDU a decis să facă o coloană sonoră, care ar fi o lovitură certificată (chiar care apare pe un film).
  • Când a fost eliberată coloana sonoră, aceasta ar fi ocolită din lume, chiar fiind observată de America de bună dimineață.
  • Imagine intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 36
    4. Cercetarea în cazul în care spectacolul a fost difuzat. Spectacolul a fost difuzat din 8 octombrie 2001 până la 23 octombrie 2009 (zile de la cea de-a 8-a aniversare) pe ABS-CBN de la ora 10:00 la 11 am în timpul blocului de primă.
  • Spectacolul se va încheia apoi pe 23 octombrie 2009 și va menționa că se va întoarce ca un spectacol de joc sezonier. Acest lucru nu sa întâmplat niciodată de când Edu a mers într-o altă rețea înainte de finisarea spectacolului.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fan al jocului Ka Na Ba TV Arată pasul 37
    5. Cunoașteți celebrafrazele celebre. În afara jocului NA frază, spune Kris Aquino "Korek" și "Poate Tama Ka" Când cineva primește un răspuns corect.Edu manzano are, de asemenea, de asemenea "Fura" ca pephrază.
  • Korek este "Corect," Ca și în cultura pop, spunând că este corect să fie într-o melodie plină de bucurie.
  • Poate Tama Ka înseamnă "Aveți un răspuns corect," care este o modalitate de a bate un jucător pentru a obține ceva drept sarcastic.
  • "Fura" se spune când cineva spune un răspuns incorect și îi spune altcușanților o șansă de a răspunde din nou la întrebare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar