Cum să fii tu ca un tânăr adolescent

Viața începe să accelereze în timp ce treceți în anii adolescenți, lăsându-vă vulnerabil la schimbări și influențe. Dacă știți că aceste schimbări nu sunt ale dvs., rămâneți în control vă va ajuta să vă concentrați și să deveniți persoana pe care doriți să o fiți. Acest articol vă va ajuta să vă concentrați și să vă păstrați pe calea spre sinele adevărat.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 1
1. Asociați-vă cu oamenii cu care vă simțiți confortabil. Găsiți prieteni noi care doresc să se comporte și în sine. De asemenea, încercați să nu vă subliniați și să prezentați o personalitate falsă.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 2
    2. poarta-te normal. Hegemonia te face să acționezi diferit de prietenii tăi la familia ta. Acționați ca și cum ați fi acasă, ca acasă este locul în care vă simțiți confortabil cel mai mult și puteți acționa natural.
  • Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 3
    3. Tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Toată lumea merită respect, inclusiv tine. Dacă vă aflați afară din obișnuit, opriți-vă și gândiți-vă la sentimentele altora și cum sentimentele voastre ar fi afectate de acțiunile dvs. din perspectiva unei alte persoane.
  • Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 4
    4. Nu încercați să fiți perfecți. Gândiți-vă la o persoană care acționează ca fiind perfectă și apoi se gândește la ceea ce este în neregulă cu el. Există întotdeauna un "greșit" cu ei.Un alt lucru, nu acționați ca și cum nu sunteți atât de perfect pentru că puteți pierde o mulțime de prieteni și ei.
  • 5. Fi asertiv. Preluați controlul asupra vieții voastre. Dacă cineva îți controlează acțiunile, ia înapoi acel control prin a spune unui adult responsabil sau ignorând acea persoană.
  • Oamenii bossy sunt diferiți de agresori. Dacă vă simțiți amenințați sau experimentați un comportament agresiv, spuneți imediat cuiva. Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 5
  • 6. Acceptați-vă. Tu ești prima persoană care vă observă greșelile și imperfecțiunile. Fiți conștienți de atitudinea și comportamentul dvs. față de ceilalți și fie să vă schimbați pentru îmbunătățirea dvs. sau pentru respectul altora.
  • Rețineți că acceptarea dvs. nu este aceeași ca și devenind cineva pe care doriți să îl fiți. Acceptarea dvs. înseamnă a înțelege cine sunteți într-o varietate de situații, conștienți de modul în care reacționați, răspundeți și simțiți. Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 7
  • Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 9
    7. Tine un jurnal. Înregistrarea gândurilor și momentelor memorabile va contribui la menținerea unei conexiuni sănătoase între conștiința dvs. mentală și spirituală. Utilizați acest lucru pentru a vă îmbunătăți mintea, corpul și sufletul.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 10
    8. Au un scop. Care sunt obiectivele, visele și aspirațiile dvs? Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să vă pregătiți pentru realizări pe termen lung și să profitați la maximum de maturitatea dvs. în curs de dezvoltare.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 11
    9. Impartaseste-ti gandurile. Exprimarea dvs. este o modalitate foarte bună de a vă aprecia. Împărtășirea talentelor, a opiniilor și a obiectivelor vă poate ține pe drumul cel bun pentru a reuși aceste obiective. Puteți face chiar și câteva relații de lungă durată cu oameni care împărtășesc aceleași interese și inspirații ca tine.
  • Imaginea intitulată Fii tu ca un tânăr adolescent pas 16
    10. Autorizați-vă singur. Stați înalt! Acest lucru reține o grămadă de încredere și vă va îmbunătăți limba corpului, prin trimiterea de semnale pozitive.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 18
    11. Asculta-ți inima. Inima ta nu te va abate niciodată! Vă îngrijorați de ceea ce fac și spun alții, nu veți învăța niciodată să fiți voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți ca un tânăr adolescent pas 19
    12. Zâmbet! fi fericit cu tine însuți!
  • sfaturi

    Cel mai bun sfat este să fii confortabil cu tine însuți. Ceea ce faci vreodată sau ce spui vreodată, asigurați-vă că este opinia ta sau ce tu vreau sa fac.
  • Întoarce-ți întotdeauna cuvântul, "Râzi de mine pentru că sunt diferit. Te râd de tine pentru că ești același lucru." Unii oameni se copiază reciproc, deoarece nu au propriul lor stil. Fii unic și oamenii vă vor observa și vă plac.
  • Stabiliți obiective pentru dvs. Încercați din greu să atingeți aceste obiective, dar nu luați riscuri care vă pot răni pe dvs. sau pe alții.
  • Încercați să nu vă încurcați cu Hairdye.Acesta este un semn că ești o falsă și încerci să fii cineva pe care nu ești.Dacă sunteți blondă, apreciați să fiți blondă în loc să îl schimbați la brunetă pentru a vă face mai puțin "blondă proastă." Dar încercați ceva nou ca vopsirea părului poate fi o nouă experiență și o modalitate bună de a găsi cine sunteți cu adevărat.
  • Faceți cât mai mulți prieteni după cum puteți nu Acționând ca ceva ce nu sunt.O modalitate bună de a indica că este dacă poartă a "costum" la școală, cum ar fi costumul goth sau costumul ghetoului.
  • Aveți grijă de prietenii pe care îl alegeți. Dacă aveți probleme cu ele sau dacă aveți nevoie să vă clarificați unele dintre acțiunile lor, puteți să le discutați în principiu cu privire la acest lucru. Amintiți-vă că aveți nevoie să vă petreceți cu oameni care vă oferă energie pozitivă și vă stimulează entuziasmul, și nu cei care vă vor scoate în mod constant și vă fac să vă simțiți rău pentru voi înșivă.
  • Avertizări

    Uneori, poți să ignori opiniile și gândurile altora despre acțiunile tale. Cu toate acestea, nu toate sursele externe sunt o piedică în fața conștiinței dvs. sau a stimei. Dacă ceea ce credeți sau faceți poate fi periculos sau altfel, gândiți-vă de două ori înainte de a lua în considerare aceste acțiuni.
  • Puteți întâlni oameni care vor încerca să vă schimbe forțat. Dacă astfel de experiențe devin copleșitoare, spuneți imediat unui adult responsabil. Dacă viața ta este amenințată, contactați aplicarea legii. Agresiunea de orice fel și presiunea de la egal la egal sunt probleme serioase care pot fi oprite dacă problema este abordată devreme.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar