Cum se adaugă un sunet la o prezentare în microsoft powerpoint 2007

Adăugarea sunetelor la prezentarea dvs. PowerPoint reprezintă o mare șansă de a vă angaja în continuare audiența.În Microsoft Office 2007, procesul a fost raționalizat și veți găsi multe opțiuni importante într-o filă contextuală.Urmați acești pași pentru a crea un adevărat "multimedia" Prezentare, tact.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 1
1. Navigați la "Introduce" Tab și selectați "Sunet" de la "Mass-media" Gruparea.Pentru a adăuga un fișier de sunet specific, selectați la "Introduceți sunetul din fișier."
  • Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 2
    2. Răsfoiți unde se află fișierul dvs. și faceți clic pe "O.K" Pentru a renunța la fișierul de sunet pe diapozitiv, în care lucrați, ca obiect.
  • 3. Alegeți dacă doriți să jucați automat sunetul sau să începeți să faceți clic pe pictograma obiectului de sunet din interiorul dvs.
    Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 3
  • 4. Evaluați-vă opțiunile.Ați introdus un sunet în prezentarea dvs., dar alegerile cu privire la modul în care vă prezentați sunt deschise capriei și creativității voastre.
  • Dacă doriți să schimbați alegerea dvs. dacă doriți să redați sunetul automat sau după un clic pe mouse, accesați meniul derulant în jos în "Instrumente de sunet - Opțiuni" Fila contextuală în panglică.Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 4Bullet1
  • Implicit, PowerPoint 2007 lasă obiectul de sunet ca obiect vizibil în diapozitivul dvs.Acest lucru poate fi comis făcând clic pe caseta etichetă "Ascundeți în timpul prezentării," Situat în "Instrumente de sunet - Opțiuni" Fila contextuală.Acest lucru vă va ajuta să aveți o prezentare mai curată atunci când jucați automat un sunet, dar dacă ați selectat pentru a începe redarea sunetului după ce ați făcut clic pe obiect (vezi pasul 3), nu veți putea să faceți acest lucru dacă ați ales să ascundeți obiect în timpul prezentării.Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 4Bullet2
  • Creșterea limitei dimensiunii fișierului pentru sunetele încorporate va absorbi fișierul de sunet, dacă este sub limită, în singurul dvs. de prezentare ".PPTX" fişier.Dacă sunetul (sunetul dvs. ați inclus în prezentarea dvs. sunt deasupra limitei specificați, va trebui să includeți fișierul (fișierele) de sunet în aceeași locație ca și dvs ".PPTX" fișier, oriunde îl salvați sau împărtășiți-l (e.G., ați atașa ".PPTX" fişier și însoțitorul ".Mp3" Fișier în e-mail Dacă ați fi trimis la un coleg).
    Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 4Bullet3
    Imagine intitulată Adăugați un sunet la o prezentare în Microsoft PowerPoint 2007 Pasul 4Bullet3
  • sfaturi

    Avertizări

    Păstrați un ochi asupra configurației volumului hardware-ului dvs. de prezentare dacă intenționați să jucați un sunet în prezentarea dvs. PowerPoint.O modalitate de a evita răsuflarea urechilor de audiențe (sau provocând 20 de oameni mai în vârstă să-și întoarcă aparatele auditive) este să specificați un nivel de volum în timp ce editați diapozitivul.Acest lucru poate fi accesat în "Instrumente de sunet - Opțiuni" Fila contextuală a panglicii.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar