Cum să fii bun la chitară

Te-ai întrebat vreodată ce este nevoie pentru a deveni bun la chitară? Chitara joacă este o abilitate care nu este prea complicată să înceapă, dar dificil de stăpânit. Începe cu învățarea de bază - atunci este doar o chestiune de practică diligentă și extinderea cunoștințelor dvs. Puneți efortul și veți vedea rezultatele. Începeți astăzi, și puteți fi pe calea dvs. de a deveni un chitarist calificat.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea acordurilor și a scalelorSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată Fii bun la etapa 1
1. Recunoaște ordinea șirului pe o chitară. Pentru a obține mai bine la chitara, poate ajuta la conștientizarea fiecărui șir de pe chitară și nota corespunzătoare. Acest lucru vă va permite să învățați coarde și scale în viitor și să vă îmbunătățiți să învățați cum să jucați melodii. Vom discuta ordinea șirului pe o chitară standard de șase șir. Șapte șiruri și opt chitare de șir vor avea o comandă diferită de șir.
  • Șirul de sus este cel mai bun șir și este e. Ordinul trece apoi de la cel mai gros șir de la cel mai subțire șir, scăzut e. Ordinea este: E, A, D, G, B, E.
  • Poate fi dificil să vă amintiți ordinea de șir, astfel încât să puteți folosi anagrama, mâncați toată ziua, mergeți la culcare devreme.
  • 2. Practicați coardele de bază. Învățând cum să joace coarde va face două lucruri: va face degetele folosite la chitară și vă va permite să jucați cel puțin o versiune simplificată a oricărui cântec. Ar trebui să căutați coarde pentru jucătorii cu mâna dreaptă dacă vă jucați cu mâna dreaptă și cu coardele pentru jucătorii stângaci dacă vă jucați cu mâna stângă.
  • Începeți prin a juca chitale de chitară foarte încet. Luați-vă timpul și încercați să jucați în mod clar fiecare notă. Practicați ținând șiruri de caractere și făcând formele coardei. Încercați să țineți coardele cu mâna non-dominantă sau non-joacă și să strige șirurile cu mâna dominantă, de a juca.
  • Puteți începe urmând diagrame de coarde, online sau imprimate pe hârtie, pentru a vă ajuta să vizualizați acordurile de bază. Diagramele coardei vor eticheta fiecare șir cu nota corespunzătoare (E, A, D, G, B, E) și ordinea pe care o jucați notele pentru a face o coardă de chitară.
  • Puteți căuta în sus diagramele de bază online sau printr-o aplicație chitară de chitară pe telefonul dvs. Utilizați-vă cunoștințele despre ordinea șirului de la chitara dvs. pentru a învăța acorduri de bază. Puteți continua apoi la acorduri mai complexe odată ce ați stăpânit elementele de bază.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 3
    3. Înțelegeți importanța scalelor de învățare. Cântarele de bază vă vor ajuta să vă familiarizați cu notele pe care le puteți juca pe chitară. Ei ajută în procesul de cunoaștere în cazul în care degetele dvs. ar trebui să aterizeze dacă citiți pentru prima dată o bucată de muzică. Pentru a juca chitara de plumb, cunoașterea scalelor este esențială.
  • Puteți începe prin învățarea scalelor majore pe chitară și apoi treceți la scale complexe sau obscure. Învățarea cântecelor noi vă vor împinge, de asemenea, pentru a încerca diferite scale și modele pe chitară, astfel încât să aveți un jucător mai bine rotunjit.
  • 4. Practicați jucând scale majore pe chitară. Începeți prin ruperea gâtului de chitară în blocuri de patru frete. Fiecare secțiune a gâtului de chitară va conține patru frete pe care le puteți utiliza pentru a juca scale majore. Veți folosi apoi un model sau o serie de note, pentru a juca scale majore în fiecare secțiune a gâtului de chitară.
  • Pentru a juca scale, va trebui să găsiți mai întâi cheia scalei. Cheia este determinată de primele și de ultimele note ale scalei. Deci, dacă jucați o scară în C major, ați porni scara pe nota majoră C, situată pe cea de-a opta frete. Apoi, ați juca modelul din nou și din nou, alergând prin fiecare notă.
  • Există o serie de resurse online pentru scale de învățare, inclusiv Aceasta și Aceasta.
  • 5. Încercați să jucați scale în diferite chei. Odată ce ați practicat câteva scări în aceeași cheie, comutați-l și practicați redarea la aceeași scală în diferite taste. Provocați-vă să învățați scale în fiecare cheie a chitara, astfel încât să aveți o gamă sporită și să jucați mai confortabil la chei diferite.
  • De asemenea, trebuie să vă concentrați pe accesarea tuturor freturilor pe chitară, deplasându-vă în sus și în jos gâtul de chitară. Încercați să jucați scale care pornesc la freturile inferioare ale chitara și să eviteți doar în tastele cu care vă simțiți confortabil. Mulți jucători de chitară fac greșeala de a practica cântarele în aceeași zonă a chitara, care poate duce la abilități de plictiseală și subdezvoltate.
  • Partea 2 din 3:
    Practicând cântece pe chitarăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 6
    1. Aflați cum să citiți Tablature. Muzica de chitară este cel mai adesea scrisă în formularul de muzică de tablă - este scris în Tablature. Aceasta este o modalitate de a scrie muzică în jos pentru a citi că este unic pentru chitară. Este, de asemenea, destul de ușor de citit. Filele sunt formatate pentru a imita foreboard-ul unei chitara vizual. Veți vedea șase linii când vă uitați la o filă, iar fiecare linie reprezintă una dintre cele șase șiruri de caractere, începând cu cea mai groasă din partea de jos.
    • Citiți fila de la stânga la dreapta. Veți vedea mici numere pe liniile care reprezintă șirurile. Fiecare număr vă spune cât de departe este șirul care este nota. Deci, dacă vedeți un număr 2 pe șirul E, ar trebui să jucați al doilea Fret pe șirul E. Apoi jucați doar notele în ordine, așa cum sunt scrise. Singura slăbiciune a tablaturii este că nu vă oferă un ritm exact pe care notele sunt jucate. Va trebui să ascultați melodia pentru a obține asta.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la etapa 7
    2. Face up-uri calde de cinci minute. Înainte de a începe să practicați o melodie, poate doriți să vă încălziți mâinile jucând câteva exerciții pe chitară. Puteți asculta audio de căldură online și apoi încercați să jucați de-a lungul sunetului sau jucați-l din memorie. Încălzirea poate obține mâinile și creierul mentalității pentru practicarea filelor.
  • Puteți găsi o coardă simplă de încălzire și scale online. Ar trebui să încercați să faceți diferite uși de încălzire pentru a vă îmbunătăți dexteritatea degetului și viteza. Acest lucru poate veni la îndemână atunci când încercați să învățați cum să jucați melodii.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 8
    3. Practicați filele cântecului dvs. de chitară preferat. Pentru a obține mai bine la citirea filelor, ar trebui să căutați tab-urile pentru melodia sau melodiile de chitară preferate. Începeți mai întâi cu file mai puțin complexe și apoi treceți la filele mai dificile. Studiați filele și notați unde se schimbă coarda, precum și scalele majore utilizate în cântec. Puteți apoi să desființați melodia și să practicați fiecare secțiune a melodiei utilizând filele.
  • Filele vor fi notate cu șir, cum ar fi E sau A, și numere, care notă fret. De exemplu, dacă prima linie spune "E", acesta este șirul scăzut "E", care este al șaselea șir de chitară. Apoi, prima linie poate spune "3-3-3-3-3", înseamnă că jucați șirul "E" în cel de-al treilea freț.
  • Puteți găsi filele multor cântece de rock, pop și jazz online pe site-uri cum ar fi Ultimate tab-uri de chitară. Multe file vor veni cu audio de cântec, astfel încât să puteți juca de-a lungul sunetului.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 9
    4. Încercați să învățați o nouă melodie pe săptămână. Provocați-vă să învățați o nouă melodie pe săptămână pentru a vă îmbunătăți jocul. Puteți începe cu un anumit gen de muzică, cum ar fi Rock, și apoi provocați-vă să încercați un cântec nou într-un gen diferit, cum ar fi Jazz sau Pop. Căutați melodii care au schimbări de coarde unice sau interesante, deoarece acestea vă vor permite să învățați cum să jucați melodii și sunete noi.
  • Poate doriți să vă gândiți să jucați cu altcineva care învățați și cum să jucați chitara și să vă provocați reciproc pe învățarea diferitelor melodii o dată pe săptămână. Vă puteți ajuta apoi să vă îmbunătățiți pe tehnica și să jucați.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 10
    5. Aflați mai multe solo-uri de chitară pe care le iubiți. Dacă aveți un cântec de chitară preferat, care are o solo de chitară răutăcioasă, căutați urechile pentru acel solo și practicați-l pe chitară. A face acest lucru vă va permite să ascultați îndeaproape modul în care unii dintre chitaristul dvs. preferat folosesc coarde și scale în mare efect. O mare parte a factorului de chitara bun invata cum sa joci cu sentimentul si stilul. Ascultarea și imitarea solelor de chitară preferate vă pot ajuta să lucrați la aceste elemente.
  • O singură opțiune este să ascultați un solo de chitară pe care îl iubiți și să îl transcrieți prin ureche. Apoi, încercați să jucați solo pe cont propriu folosind transcrierea și memoria solo. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți mai bine să ascultați îndeaproape la Solos de chitară și stilurile de joc individuale ale chitaristului pe care îl iubești.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Guitar Pasul 11
    6. Urmăriți videoclipuri ale jocului de chitară. Există mai multe canale YouTube online, care sunt făcute pentru a ajuta oamenii doar începând cu chitara. Vor merge prin tot, de la coarde, la cântare, la Arpeggios și multe altele. Găsiți unul sau doi care îi place și le folosiți ca o resursă în practica dvs.
  • Unele dintre aceste canale YouTube includ https: // YouTube.com / utilizator / martyzsongs și https: // YouTube.COM / Utilizator / Tomas6750.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea vitezei de joc și a dexteritățiiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Utilizați un metronom pentru a juca redarea la viteze diferite. Un metronom este un dispozitiv care oferă bătăi regulate, metrice sau clicuri la o anumită viteză, cunoscută sub numele de bătăi pe minut. Folosind un metronom când vă practicați jocul vă poate permite să vă faceți mai bine să jucați strâns și pe bate. De asemenea, vă poate permite să vă testați viteza și dexteritatea când jucați.
    • Puteți descărca o aplicație pe telefonul dvs. care poate acționa ca un metronom și setați metronomul la viteze diferite sau bătăi pe minut. Apoi, încercați să jucați un cântec original sau o melodie existentă la această viteză.
    • Ideea este că, pe măsură ce jucați, faceți clic pe metronomul ar trebui să dispară sau să intre în fundal față de bătăile puternice ale muzicii. Dacă jocul dvs. este în timp perfect, notele dvs. se vor alinia chiar în partea de sus a clickului metronom, și nu veți mai putea auzi sunetul metronomei.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul de chitară 13
    2. Dă burghie de chitară. Un alt mod în care vă puteți îmbunătăți viteza de joc și dexteritatea degetului este să vă provocați să faceți mai multe exerciții de chitară temporală pe zi. Puteți încerca să parcurgeți toate scalele și chordurile de pe chitară într-un anumit interval de timp sau provocați-vă să învățați și să planificați filele unei melodii într-o anumită perioadă de timp. Configurați un cronometru și forțați-vă să vă angajați într-un interval de timp, astfel încât practicile dvs. să se simtă mai mult ca burghiele scurte care vă permit să vă faceți mai bine la jocul dvs.
  • Puteți găsi exerciții de chitară, cum ar fi combinațiile de frezare, quad-urile ascendente și descendente, și coardele se schimbă pe Guitar Lecția World Web.
  • 3. Încercați tehnici mai complexe de joc. Odată ce ați simțit că ați ajuns la un anumit nivel de joc, puteți încerca să vă extindeți abilitățile de joc prin încercarea unor tehnici mai complexe cum ar fi pickingul degetului sau alegerea hibridă. Aceste tehnici pot adăuga personalitate și varietate la jocul dvs., precum și provocați-vă să încercați diferite stiluri.
  • Pentru a face degetul, veți avea nevoie de poziția mâinii dvs., astfel încât să utilizați degetul mare, indicele, mijlocul și degetele de inel pentru culegere. Apoi, veți folosi aceste degete pentru a scoate anumite șiruri de caractere, creând o tehnică rece pe care o puteți integra într-o melodie originală sau ca o înflorire originală pe o melodie existentă.
  • Pentru a face o selecție hibridă, veți folosi o alegere pentru a juca șirurile jucate de obicei de degetul tău degetul mare. Veți folosi apoi degetele mijlocie, inel și roz pentru a scoate șirurile mai mari pe chitară. Picking hibrid este popular în muzica de țară și pentru a juca riffs în rock n roll.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Jucând bine nevoie de timp, răbdare și practică. Dacă nu practici, nu veți fi niciodată mai bine.
  • Discutați cu oamenii din magazinul dvs. de muzică locală despre asta. Cereți-le pentru sfaturi cu privire la tot ce ați putea avea probleme cu - pot face recomandări bune pentru soluții și întreținerea preventivă.
  • Avertizări

    Primele câteva săptămâni care practică, degetele dvs. ar putea răni puțin. Șirurile vor lăsa mici linii pe vârfurile degetelor până când vă dezvoltați Halouses în cazul în care degetele dvs. apăsați pe șiruri de caractere. Dacă aveți dreptate, acest lucru se va aplica la mâna stângă (și viceversa).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar