Cum să citezi un articol în interiorul unei cărți

În general, când utilizați un articol sau un eseu publicat într-o carte ca sursă, listați mai întâi autorul și titlul articolului. Titlul și editorul cărții, împreună cu informațiile de publicare, vor face restul de citat. Formatul specific al citatului dvs. variază în funcție de faptul că utilizați Asociația Language Modernă (MLA), Asociația Americană de Psihologie (APA) sau stilul Chicago.

Pași

Metoda 1 din 3:
MLA
  1. Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 1
1. Porniți lucrările dvs. citate la intrarea cu numele autorului. Utilizați numele autorului articolului specific pe care doriți să îl citați. Introduceți mai întâi numele de familie, urmat de o virgulă. Apoi introduceți numele lor. Plasați o perioadă la sfârșitul numelui autorului.
  • Exemplu: Charry, Eric.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 2
    2. Achiziționați titlul articolului în ghilimele. După numele autorului, introduceți titlul articolului. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele și adverbele. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului, în interiorul mărcilor de cotare a închiderii.
  • Exemplu: Charry, Eric. "Muzică și islam în Africa Subsahariană."
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 3
    3. Includeți titlul cărții și numele editorului. Introduceți titlul cărții în caractere italice, urmată de o virgulă. Introduceți cuvintele "editat de," Apoi listați numele editorului sau editorilor în format de prenume-prenume. Plasați o perioadă după numele editorilor.
  • Exemplu: Charry, Eric. "Muzică și islam în Africa Subsahariană." Istoria islamului în Africa, Editat de Nehwmia Levtzion și Randall L. Pouwels.
  • Imaginea intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 4
    4. Încheiați cu informații despre publicare pentru carte. Introduceți numele editorului cărții, urmat de o virgulă. Adăugați anul în care a fost publicată cartea, urmată de o virgulă. Apoi tastați abrevierea "pp." urmată de intervalul de pagini în care apare articolul în carte. Plasați o perioadă după ultimul număr de pagină.
  • O citație standard MLA include: numele de familie, prenumele. "Titlul articolului." Titlul cărții, Editat de prenumele nume de familie. Editor, an, pp. ## - ##.
  • Exemplu: Charry, Eric. "Muzică și islam în Africa Subsahariană." Istoria islamului în Africa, Editat de Nehwmia Levtzion și Randall L. Pouwels. Ohio University Press, 2000, PP. 545-573.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 5
    5. Furnizați numele autorului și numărul paginii pentru citările în text. Când parafrazați sau citați din articol din text, plasați o citare paranteză la sfârșitul propoziției. Utilizați numărul paginii sau intervalul sau paginile în care pot fi găsite informațiile pe care le parafrazați sau citat. Plasați o perioadă după paranteze închise.
  • Exemplu: "Când comunitățile s-au transformat în Islam, multe melodii tradiționale au fost schimbate pentru a încorpora referințe la religie (Charry 546)."
  • Dacă utilizați numele autorului în textul lucrării, nu trebuie să îl includeți în citarea parantetică. De exemplu: "Potrivit lui Charry, comunitățile au încorporat referințe la islam în cântecele tradiționale după conversia la religie (546).
  • Metoda 2 din 3:
    Apa
    1. Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 6
    1. Începeți intrarea în lista de referință cu numele autorului. Introduceți numele de familie al autorului articolului pe care doriți să-l citezi, urmat de o virgulă. Apoi tastați primul autor inițial (și mijloc inițial, dacă este disponibil).
    • Exemplu: Berry, W.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 7
    2. Adăugați anul de publicare. După numele autorului, enumerați anul publicării pentru cartea din paranteze. Utilizați întotdeauna anul în care a fost publicată cartea, chiar dacă articolul a fost publicat în altă parte în altă parte. Plasați o perioadă după anul, în afara parantezelor de închidere.
  • Exemplu: Berry, W. (2005).
  • Imaginea intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 8
    3. Copiați titlul articolului sau eseului. Introduceți titlul articolului în caz de propoziții, capitalizând numai primul cuvânt și orice substantiv corespunzător în titlu. Dacă articolul are un subtitrare, plasați un colon după titlu și capitalizați primul cuvânt al subtitrării. Plasați o perioadă la sfârșit.
  • Exemplu: Berry, W. (2005). Războiul nu menține pacea sau promovează libertatea.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 9
    4. Includeți numele editorilor cărții. După titlul articolului, tastați cuvântul "În," Apoi tastați primul inițial al editorului urmat de numele lor de familie. Separați numele a 2 editori cu un ampersand (&). După nume, asigurați abrevierea "Ed." sau "Eds." în paranteze. Plasați o virgulă după parantezele de închidere.
  • Exemplu: Berry, W. (2005). Războiul nu menține pacea sau promovează libertatea. In EU. I. GERDES (ED.),
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 10
    5. Adăugați titlul cărții și gama de pagini pentru articol. Introduceți titlul cărții în italice. Utilizați cazul sentinței, capitalizând doar primul cuvânt și orice substantive adecvate. Introduceți un spațiu, apoi furnizați gama de pagini pentru articol, închisă în paranteze. Utilizați abrevierea "pp." Înainte de numerele de pagină. Plasați o perioadă după paranteze închise.
  • Exemplu: Berry, W. (2005). Războiul nu menține pacea sau promovează libertatea. In EU. I. GERDES (ED.), Război: Puncte de vedere opuse (pp. 71-79).
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 11
    6. Identificați editorul și locul publicării. Pentru publicațiile americane, utilizați orașul și starea în care este localizat editorul. Pentru toți ceilalți, utilizați orașul și țara. Introduceți un colon după locație, apoi tastați numele editorului. Plasați o perioadă la sfârșit.
  • O referință APA standard include: numele de familie, primul inițial. (An). Articol sau titlu eseu. În primul nume inițial inițial (ed.), Titlul cărții: Subtitrare (pp. ## - ##). Locul publicării: editor.
  • Exemplu: Berry, W. (2005). Războiul nu menține pacea sau promovează libertatea. In EU. I. GERDES (ED.), Război: Puncte de vedere opuse (pp. 71-79). Detroit, Mi: Presă de seră.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 12
    7. Utilizați numele autorului și anul pentru citări în text. Când fie parafrazați sau citiți direct sursa, plasați o citare paranteză la sfârșitul propoziției. Introduceți numele de familie al autorului, urmat de o virgulă, atunci anul a fost publicat cartea. Plasați o perioadă în afara parantezelor de închidere.
  • Exemplu: "Atunci când națiunile merg la război pentru a apăra libertatea, cetățenii lor devin mai puțin liberi (Berry, 2005)."
  • Dacă includeți numele autorului în textul dvs., nu trebuie să îl includeți în citarea dvs. paranteză. Plasați o paranteză cu anul imediat după numele autorului. De exemplu: "Berry (2005) a susținut că procesul de militarizare reduce libertatea în măsura în care războiul și libertatea sunt incompatibile.
  • Metoda 3 din 3:
    Chicago
    1. Imaginea intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 13
    1. Listează mai întâi autorul articolului. În citarea dvs. bibliografică, introduceți mai întâi numele de nume al autorului, urmat de o virgulă. Apoi introduceți numele și inițial inițial, dacă este disponibil. Dacă nu aveți inițial inițial, plasați o perioadă după numele autorului.
    • Exemplu: Andriewsky, Olga.
  • Imaginea intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 14
    2. Furnizați titlul articolului. Introduceți un spațiu după numele autorului, apoi tastați titlul articolului, închis în ghilimele. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele și adverbele din titlu. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului, în interiorul mărcilor de cotare a închiderii.
  • Exemplu: Andriewsky, Olga. "Paradoxurile reformei: Învățământul superior în Ucraina post-sovietică."
  • Imaginea intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 15
    3. Descrieți cartea în care apare articolul. Introduceți cuvântul "În," urmată de titlul cărții în italice. Plasați o virgulă după titlul cărții. Introduceți cuvintele "editat de," Apoi tastați numele editorilor în format de prenume-prenume. Plasați o virgulă după numele ultimului editor, apoi furnizați gama de pagini pentru articol. Plasați o perioadă după ultimul număr de pagină.
  • Exemplu: Andriewsky, Olga. "Paradoxurile reformei: Învățământul superior în Ucraina post-sovietică." În Societatea în tranziție: Schimbarea socială în Ucraina în perspectivele occidentale, Editat de WSEVOLOD ISAJIW, 239-268.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 16
    4. Închideți intrarea bibliografică cu informațiile de publicare. Pentru cărțile publicate în SUA, tastați orașul și starea în care este localizat editorul. Pentru editorii internaționali, utilizați orașul și țara. Plasați un colon după locația editorului, apoi introduceți numele editorului. Plasați o virgulă după numele editorului, apoi oferiți anul publicat cartea. Plasați o perioadă după anul.
  • O intrare standard de bibliografie Chicago include: numele de familie, prenumele. "Titlul articolului." În Titlul cartii, Editat după numele prenumelor, ## - ##. Locul publicării: editor, an.
  • Exemplu: Andriewsky, Olga. "Paradoxurile reformei: Învățământul superior în Ucraina post-sovietică." În Societatea în tranziție: Schimbarea socială în Ucraina în perspectivele occidentale, Editat de WSEVOLOD ISAJIW, 239-268. Toronto, CA: Presa Canadian Scholars, 2003.
  • Imagine intitulată citează un articol din interiorul unei cărți Pasul 17
    5. Includeți aceleași informații, dar ajustați punctuația pentru notele de subsol în text. O notă de subsol în text include aceleași informații ca și citirea dvs. bibliografică. Pur și simplu comutați ordinea numelui autorului și utilizați virgule în loc de perioade de separare a elementelor. Deoarece este precedată de o virgulă în loc de o perioadă, cuvântul "în" nu este capitalizată în notele de subsol. Închideți informațiile de publicare în paranteze. Plasați o virgulă în afara parantezelor, apoi introduceți pagina specifică citată, urmată de o perioadă.
  • În stilul Chicago, informațiile incluse în nota de subsol nu se schimbă dacă menționați numele autorului sau orice alte informații de citare, în textul lucrării.
  • Standardul de subsol de la Chicago includ: Prenume Nume Nume, "Titlul articolului," în Titlul cartii, editat de prenumele nume (Locul publicării: editor, an), ##.
  • Exemplu: Olga Andriewsky, "Paradoxurile reformei: Învățământul superior în Ucraina post-sovietică," în Societatea în tranziție: Schimbarea socială în Ucraina în perspectivele occidentale, Editat de WSEVOLOD ISAJIW (Toronto: presa de savanți din Canadian, 2003), 255.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar