Cum să citezi hărți google

Dacă scrieți o hârtie sau un raport de cercetare, este posibil să doriți să citiți hărțile Google pentru a discuta o anumită locație sau pentru a configura un traseu între două locuri. Cele mai comune metode de citare nu se adresează în mod specific cum să citeze Google Maps. În schimb, trebuie să coborați împreună un format utilizând cerințele pentru hărțile online, în general. În timp ce de obicei veți include aceleași informații de bază în citarea dvs., formatele pentru Asociația Language Modernă (MLA), Asociația Americană de Psihologie (APA) și stilul Chicago sunt puțin diferite.

Pași

Citări de probă

Google Maps APA Citation

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Google Maps MLA citare

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Google Maps Chicago Citation

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
MLA
  1. Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 1
1. Începeți cu un titlu sau o descriere a hărții. Hărțile Google nu vă pot oferi neapărat un titlu specific pentru hartă, deci veți avea de obicei să faceți acest lucru pe cont propriu. Titlul ar trebui să fie descriptiv pentru ceea ce arată harta. Plasați o perioadă după titlul dvs.
  • Exemplu de localizare: Harta Santo Domingo, Republica Dominicană.
  • Exemplu de ruta: Direcții de conducere de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 2
    2. Identificați sursa hărții. După titlul sau descrierea hărților, tastați "Hărți Google" în caractere cursive pentru a permite cititorilor dvs. să știe unde a fost găsită harta. Plasați o virgulă după numele sursei, apoi furnizați anul fabricat harta. Plasați o virgulă după anul.
  • Exemplu: Direcții de conducere de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL. Hărți Google, 2018,
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 3
    3. Furnizați o anumită dată dacă este necesar. Unii instructori sau supraveghetori pot dori să furnizați data exactă pe care ați creat-o pe hartă pe care o citezi. În acest caz, furnizați data completă în format de zi pe lună în locul anului
  • Exemplu: Direcții de conducere de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL. Hărți Google, 23 august 2018,
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 4
    4. Trunchiază urluri lungi. Dacă căutați un traseu pe Google Maps, probabil că veți ajunge cu o adresă URL care se întinde pe mai multe linii. Mai degrabă decât copierea acestei adrese URL, utilizați pur și simplu adresa URL de root a site-ului. Cititorul poate căuta conținutul specific pe cont propriu. Plasați o perioadă după adresă URL.
  • Exemplu: Direcții de conducere de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL. Hărți Google, 2018, Hărți.Google.COM.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 5
    5. Includeți un titlu sau o descriere scurtată în text. Citările MLA în text se bazează pe primul element listat în intrarea în dvs "Lucrari citate." De obicei, acesta este numele autorului. În acest caz, acesta va fi un titlu sau o descriere a hărții pe care ați produs-o cu Google Maps. Utilizați primele cuvinte ale acelui titlu, în ghilimele, pentru a îndruma cititorii la intrarea în dvs "Lucrari citate."
  • Exemplu: ("Instrucțiuni de conducere")
  • Metoda 2 din 3:
    Apa
    1. Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 6
    1. Utilizați Google ca autor. O citare completă a APA în lista dvs. de referință ar începe cu numele autorului. Deoarece Google Maps este un serviciu oferit de Google, lista Google ca autor al sursei. Plasați o perioadă după numele.
    • Exemplu: Google.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 7
    2. Indicați data pentru data publicării. Următoarea parte a unei citare APA este data publicării în paranteze. Cu toate acestea, deoarece paginile din Hărți Google sunt create la cerere, nu au o dată de publicație setată. Utilizați abrevierea "n.D." închise în paranteze. Plasați o perioadă după paranteze închise.
  • Exemplu: Google (n.D.).
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 8
    3. Creați o descriere în paranteze pătrate. Următoarea parte a citatiei APA ar fi titlul sursei. Cu toate acestea, Google Maps nu au titluri. În schimb, introduceți o descriere adecvată a hărții. Puneți descrierea dvs. în paranteze pătrate pentru a indica faptul că este o descriere, nu un titlu. Utilizați cazul de propoziție, capitalizând doar primul cuvânt și orice substantive adecvate în descrierea dvs. Plasați o perioadă în afara brațului de închidere.
  • Exemplu: Google (n.D.). [Google Maps Direcții pentru conducerea de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL].
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 9
    4. Oferiți data la care ați produs harta și o adresă URL directă. APA nu necesită de obicei date de recuperare pentru sursele online. Cu toate acestea, în acest caz, o dată de recuperare este adecvată, deoarece instrucțiunile de conducere s-ar putea schimba în orice moment și deoarece harta a fost produsă la cerere.
  • Exemplu: Google (n.D.). [Google Maps Direcții pentru conducerea de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL]. Recuperat 23 august 2018, de la Shorturl.la / esud5
  • Rețineți că de obicei veți ajunge cu o adresă URL lungă. Discutați cu instructorul sau supraveghetorul dvs. despre acest lucru și obțineți recomandările lor pentru scurtarea sau trunchierea adresei URL.
  • Imagine intitulată Cite Google Maps Pasul 10
    5. Încercați o metodă alternativă de citare. Bibliotecile de la Universitatea din Texas, Arlington au o metodă diferită de citare pentru Google Maps care plasează mai întâi descrierea și utilizează data la care ați produs harta ca dată de publicare. Prezentați această alternativă instructorului sau supraveghetorului dvs. și vedeți care dintre ele preferă.
  • Exemplu: [Google Maps Direcții pentru conducerea de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL]. (23 august 2018). Hărți Google. Google. Adus de la Shorturl.la / esud5
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 11
    6. Sporiți paranteticul autorului pentru a se potrivi cu citare. Când faceți referire la hartă în hârtie, încercați să oferiți suficientă descriere în textul pe care cititorii dvs. le-ar putea găsi citarea completă în lista dvs. de referință cu doar autorul listat. Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, o versiune redusă a titlului sau descrierii din paranteze.
  • Exemplu de autor: "Google Maps arată că va dura între 7 și 8 ore pentru a conduce de la Nashville, TN la plaja Santa Rosa, FL (Google)."
  • Descriere Exemplu: "Plajele de pe coasta Golfului sunt cele mai apropiate locuitorii de la Tennessee ("Google Maps Direcții de conducere").
  • Metoda 3 din 3:
    Chicago
    1. Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 12
    1. Utilizați Google Maps ca autor în intrarea dvs. de bibliografie. Pentru citarea completă a hărții pe care ați tras-o pe Google Maps, utilizați titlul sursei hărții. Plasați o perioadă la sfârșitul acestei părți a citatiei dvs.
    • Exemplu: Google Maps.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 13
    2. Puneți o descriere a hărții în ghilimele. După sursa hărții, creați o descriere care reflectă cu exactitate harta pe care ați produs-o. Utilizați cazul de titlu, capitalizând toate cuvintele cheie, inclusiv substantive, pronume, adjective, verbe și adverbe. Plasați o perioadă la sfârșit, în interiorul mărcilor de închidere.
  • Exemplu: Google Maps. "Direcții de conducere de la Nashville, Tennessee la plaja Santa Rosa, Florida."
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 14
    3. Furnizați data la care ați accesat sau ați produs harta. După descrierea dvs., introduceți cuvântul "Accesat" și apoi data pe care ați căutat și ați produs harta. Utilizați formatul de o zi de zi pentru data. Plasați o perioadă la sfârșit.
  • Exemplu: Google Maps. "Direcții de conducere de la Nashville, Tennessee la plaja Santa Rosa, Florida." Accesat la 23 august 2018.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 15
    4. Terminați citiția bibliografică cu o adresă URL completă pentru hartă. Pentru stilul Chicago, nu este recomandat să scurtați sau să trunchiați adresa URL pentru hartă, indiferent de cât timp este. Cu toate acestea, este o idee bună să vă întrebați instructorul sau supraveghetorul dacă ar prefera o adresă URL scurtată, să o păstreze de la Junking Up Referințe. Plasați o perioadă la sfârșitul adresei URL-ului pentru a vă închide citația.
  • Exemplu: Google Maps. "Direcții de conducere de la Nashville, Tennessee la plaja Santa Rosa, Florida." Accesat la 23 august 2018. Shorturl.la / esud5.
  • Imagine intitulată cite Google Maps Pasul 16
    5. Începeți notele de subsol cu ​​descrierea și utilizați virgulele. Când citând harta în corpul hârtiei sau raportați, comutați poziția descrierii (titlu) și sursa (autor). Separați fiecare element al citatului cu o virgulă, mai degrabă decât o perioadă. Plasați o perioadă numai la sfârșit.
  • Exemplu: "Direcții de conducere de la Nashville, Tennessee la plaja Santa Rosa, Florida," Hărți Google, accesate la 23 august 2018, Shorturl.la / esud5.
  • sfaturi

    În unele discipline, pot fi necesare informații suplimentare pentru a cita hărțile Google în mod corespunzător. De exemplu, pentru o clasă de geografie, este posibil să fie de așteptat să includeți informații despre scara hărții. Discutați cu instructorul sau supraveghetorul dvs. pentru a afla ce informații sunt necesare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar