Cum de a alege un costum de bărbați

James Bond nu ar fi același lucru dacă fugea în jurul valorii de a-și urmări agenții inamici într-o pereche de Khakis și un polo, ar fi el? O parte din aspectul său iconic este costumul său bine adaptat. Un costum ascuțit, bine montat nu va ieși niciodată în stil. Dar, cu o mare varietate de stiluri și opțiuni, vă puteți întreba exact cum să faceți cel mai bine alegerea unui costum. Să nu vă faceți griji. Există câteva principii de bază pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să faceți o sarcină ușoară și am pus împreună o listă la îndemână pentru a vă ajuta.

Pași

Metoda 1 din 11:
Încercați un costum albastru sau cărbune de cărbune.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Marinarul albastru și cărbunele gri sunt atât opțiuni versatile. Ambele culori arată grozav, sunt potrivite pentru cele mai multe situații și pot fi asociate cu orice cămașă și combinație de cravată în cea mai mare parte. Este greu să mergi în neregulă cu un costum albastru sau de cărbune.
  • Un costum într-una din aceste culori ar lucra pentru nunți, întâlniri de afaceri, mese formale, date fantezie și multe altele.
Metoda 2 din 11:
Salvați costume negre pentru evenimente oficiale.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Costumele negre sunt cele mai bune pentru gale, înmormântări și alte evenimente oficiale. Un costum negru poate arăta lustruit și elegant în momentele de dreptate, dar va privi în afara locului dacă nu sunteți la un eveniment formal. Cu excepția cazului în care codul de îmbrăcăminte pentru eveniment solicită un costum negru, du-te cu altceva (marina albastră sau gri de cărbune este un pariu bun). De obicei, nu doriți să purtați un costum negru pentru a lucra sau la o dată, de exemplu.
  • Când purtați un costum negru, asigurați-vă că tăierea este slabă (în timp ce se potrivește în mod corespunzător). Așa că veți arăta elegant și elegant.
Metoda 3 din 11:
Încercați un costum supus sau verificați o opțiune mai îndrăzneață.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Plăcirea și verificarea costumelor în culorile neutre sunt o modalitate excelentă de a face o declarație. Un costum cu o imprimare va funcționa în majoritatea situațiilor în care altfel purtați un costum albastru sau cărbune gri. Este o modalitate excelentă de a fi puțin mai la modă la evenimente cum ar fi mese fantezie, recepții de nuntă și prânzuri de afaceri. Doar asigurați-vă că rămâneți la un costum supus sau verificați într-o culoare neutră, cum ar fi gri, marină sau negru.
Metoda 4 din 11:
Alegeți o jachetă cu un singur caz în majoritatea cazurilor.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Jachetele cu un singur costum sunt alegerile clasice, aprobate de modă. Un sacou cu un singur costum are o coloană de butoane și o suprapunere îngustă. Este într-adevăr alegerea standard pentru costumele bărbaților și vă va oferi un aspect clasic.
  • Un sacou de costum dublu-breasted are o suprapunere mai largă cu 2 rânduri paralele de butoane. Este cu siguranță o opțiune care va funcționa în majoritatea situațiilor, dar ține minte că este un pic mai îndrăzneț de declarație de modă.
Metoda 5 din 11:
Mergeți cu o jachetă cu 2 butoane pentru o opțiune de probă prost.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Un sacou cu 2 butoane este o opțiune clasică. Strageți de jachete de costume de 3, 4 și 5 butoane, deoarece acestea vor privi în afara locului în majoritatea situațiilor. În schimb, lipiți cu un costum clasic cu 2 butoane dacă doriți să fiți sigur că arătați potrivit pentru ocazie.
  • Un sacou de costum de 1 buton este, de asemenea, o opțiune. Acestea sunt, de obicei, cele mai bune pentru evenimente oficiale și de noapte.
Metoda 6 din 11:
Alegeți un costum de lână sau lână-mătase.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Această țesătură este un pariu sigur pentru toate anotimpurile și ocaziile. Costurile clasice sunt fabricate din lână, iar un amestec de mătase din lână este un mediu frumos între mătase și lână care se simte mai confortabil. Ambele din aceste țesături fac bine în toate climatele și anotimpurile, fie că faceți alegeri minunate pentru o calitate, de încredere.
  • Lana solidă are tendința de a fi un pic mai cald, deci dacă intenționați să purtați costumul în condiții reci, ar putea fi o alegere mai bună pentru dvs.
Metoda 7 din 11:
Du-te cu un rever.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Un reflector nu este alegerea standard, cea mai sigură. Mai degrabă decât un rever de vârf, care iese în sus și în afară spre umăr și se potrivesc într-un punct, o revertă de crestătură este mult mai subtilă. Este designul clasic Lapel și este o alegere excelentă pentru un costum profesional, profesional.
  • Un rever de vârf este mult mai strălucitor, deci dacă asta e aspectul pe care îl faci, ar putea fi alegerea potrivită pentru tine.
Metoda 8 din 11:
Obțineți un sacou de costum cu un singur orificiu dublu.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Cele mai multe jachete de costum au un singur orificiu de aerisire. Ventura este clapeta din partea de jos a spatelui unui sacou de costum. Cele mai multe costume moderne au un ventilator dublu, deși jachetele cu un singur ventilație sunt încă foarte clasice și all-americane. Fie stilul va funcționa.
  • Distrează-te de costume care nu au un aerisire, care poate arăta super-depășit.
Metoda 9 din 11:
Puneți jacheta pentru a vedea cum se potrivește.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Verificați umerii, pieptul și brațele. Fitul este super important și poate face costumul dvs. să pară dramatic mai bun. Verificați dacă umerii se potrivesc perfect, dar puteți, de asemenea, să vă mutați brațele. Dacă umerii sunt prea strânși sau prea baggii, nu cumpărați acest costum deoarece umerii jachetei sunt foarte dificil și scumpe pentru a se adapta. Dacă vă puteți potrivi cu 2 pumnii în fața sacoului, atunci pieptul este prea mare. Cu brațele de partea dvs., verificați pentru a vă asigura că mâneca se duce la osul încheieturii mâinii.
  • Dacă măsurătorile sunt ușor oprite, le puteți obține ajustate de un magazin de costum sau un croitor.
Metoda 10 din 11:
Încercați pe pantaloni să vă asigurați că sunt constând fără nici o pauză.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Vrei ca pantalonii să creeze o linie mai subțire. O pauză este o creastă la fundul picioarelor pantalonilor costumului care se formează în partea de sus a pantofului. Pentru un aspect modern, elegant, alegeți pantaloni fără nici o pauză. În plus, asigurați-vă că picioarele pantalonilor sunt conice frumos în jurul picioarelor, așa că nu arată baggii.
  • Pantalonii de costume sunt uneori concepuți pentru a fi ajustați, astfel încât să nu se potrivească perfect atunci când le încercați. Un croitor le poate ajusta astfel încât să vă potrivească frumos.
Metoda 11 din 11:
Alegeți o cămașă de îmbrăcăminte cu un guler care se potrivește bine.
  1. Imagine intitulată Alegeți un bărbat
1. Albastru deschis, roz, lavandă, și alb clasic sunt toate opțiunile minunate. O cămașă de îmbrăcăminte de calitate poate face sau vă poate rupe costumul. Classic White este standardul și este întotdeauna o alegere excelentă. Dar, puteți alege culori moi pentru a accentua aspectul. Cheia este de a alege o cămașă care vă potrivește bine, în special în jurul gâtului. Ar trebui să puteți potrivi un deget între guler gâtul. Dacă nu poți fi prea strâns.

sfaturi

Cereți asistență la un magazin de costum. Ei vor putea să vă ajute să găsiți un costum care se potrivește sau să facă modificări.
  • Alegeți pantofi care se potrivesc cu costumul dvs.Pantofii maro se potrivesc cel mai bine cu costume de marine și gri.Evitați pantofii cu metri pătrați.Alegeți în schimb Loafes sau Lace-Ups.
  • Avertizări

    Dacă comandați un costum online, este posibil să nu puteți reveni dacă nu se potrivește. Verificați politica de returnare a companiei înainte de a cumpăra de la ei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar