Cum să atragă lucruri răcoritoare

Desen ia o mulțime de practici pentru a dezvolta abilități și tehnică, dar puteți începe să faceți opere de artă rece imediat. Când doriți să faceți ceva care pare complicat, începeți prin desenele care sunt alcătuite din forme 3D de bază, cum ar fi clădirile și mașinile. Pe măsură ce vă dezvoltați arta dvs., încercați să desenați animalele și lucrurile din natură pe care le puteți referi cu ușurință înainte de a schița direct din imaginația voastră. Prin punerea în timp pentru a lucra la desenul dvs., veți putea să faceți artă care vă va face prietenii!

Pași

Metoda 1 din 3:
Desenarea obiectelor făcute de om
  1. Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase pas 1
1. Desenați clădiri în perspectivă pentru a practica formele de bază. Cele mai multe clădiri sunt în formă de cuburi sau cutii, deci sunt cele mai ușoare desene pentru a începe. Faceți un cub sau cutie în centrul hârtiei. Începeți să adăugați ferestre, uși, un acoperiș și decor în jurul clădirii dvs. Când vă simțiți confortabil desenarea unei clădiri, adăugați mai mult în fața lui și în spatele ei pentru a face o companie întreagă.
  • Arata poze online de cladiri celebre si incearca sa le replica in desenul dumneavoastra.
  • Utilizați-vă casa ca o referință reală la desenul practicilor. Încercați să replicați forma din afara casei dvs. în desenul dvs.
  • Încercați să trageți o stradă plină de clădiri de diferite dimensiuni pentru a vă practica desenul perspectivei.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 2
    2. Practicați atragerea unor repere faimoase pentru a face o piesă ușor de recunoscut. Monumente ca Turnul Eiffel iar piramidele din Giza au aparente notabile, deci încercați să capturați modul în care arată pe hârtie. Căutați fotografii ale reperului pe care îl alegeți ca referințe și schițați desenul dvs. ușor cu un creion.
  • Căutați un reper lângă locul în care locuiți și practicați-l. Dacă puteți vizita locația în persoană, încercați să o desenați în timp ce sunteți acolo.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase pas 3
    3. Desenați un avion sau o navetă spațială pentru artă care zboară de pe pagină. Căutați fotografii ale avioanelor sau jeturilor care vă interesează. Începeți prin desenarea unui cilindru lung pentru corpul principal al avionului. Faceți un con la un capăt al cilindrului pentru a face partea din față a planului. Desenați triunghiuri sau trapezoiduri lungi pe lateral și înapoi pentru a crea aripi și coiffins.
  • Shade desenul tău Bazat pe locul în care doriți să puneți sursa de lumină pentru a face ca avionul să arate mai mult 3D.
  • Adăugați nori în fundal pentru ao arăta ca avionul dvs. zboară prin cer.
  • Pentru mai multe provocări, căutați avioane diferite, cum ar fi avioane de luptă sau biplane.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase pas 4
    4. Încercați să desenați un rezervor dacă doriți să faceți un vehicul 3D ușor. Rezervoarele sunt vehicule mari care arată complexe, dar sunt făcute în cea mai mare parte din forme de box și cilindri. Faceți o cutie dreptunghiulară lungă pentru bază și împărțiți-o în treimi. Stack o cutie puțin mai mică pe partea de sus pentru corpul principal și o altă cutie mai mică pe care să o facă turnul. Desenați un cilindru lung care se extinde din caseta de sus pentru a face pistolul. Schimbați liniile orizontale paralele pe prima și a treia secțiune a casetei de jos pentru a face treptele.
  • Puteți face rezervorul dvs. la fel de simplu sau cât de detaliat pe cât doriți.
  • Dacă doriți să adăugați culoare, încercați să faceți un model de camuflaj cu creioane colorate.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase pas 5
    5. Schițați o mașină sport pentru a face un desen modern și unghiular. Arătați mașinile sportive online și alegeți unul pe care doriți să-l încercați. Începeți prin schițarea ușoară în forma principală a corpului și a anvelopelor. Odată ce sunteți mulțumit de forma, întunecați liniile pe care le-ați tras deja și începeți să adăugați detalii, cum ar fi farurile, mânerele ușilor, jantele și oglinzile. Adăugați umbrirea pentru a vă face mașina sportivă să arate 3D odată terminată.
  • Pentru a face mașini mai ușoare, desenează-le din lateral, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la adăugarea perspectivelor.
  • Faceți ferestrele o umbră întunecată de negru, astfel încât să nu trebuie să trageți interiorul.
  • Metoda 2 din 3:
    Desenarea naturii
    1. Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 6
    1. Desenați un peisaj de pădure sau montan pentru a crea un întreg mediu. Căutați exemple de peisaje online și alegeți una care vă place. Începeți prin tragerea obiectelor care sunt cele mai îndepărtate pe orizont. Continuați să lucrați de la lucrurile care sunt cele mai îndepărtate de obiectele mai apropiate din partea din față a desenului.
    • Utilizați mai multe detalii în desenul dvs. pentru lucruri apropiate de dvs. De exemplu, este bine să lăsați detalii dintr-un munte îndepărtat, dar un copac mai aproape de față ar trebui să aibă frunze și coajă vizibile.
    • Încercați desenarea peisajelor în timpul unor sezoane diferite pentru a vedea cum se schimbă în timp.
    • Mergeți la o locație și luați-vă propria imagine dacă locuiți undeva cu o vedere.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 7
    2. Sketch trandafiri pentru a face o linie simplă. Rose petale au o formă unică, care este relativ simplă de a trage dacă vă place flori. Începeți făcând o formă de ouă pentru bobina de trandafir. Desenați o linie cu valuri mici și cu crestături deasupra capului de trandafir pentru a face primul petal. Faceți o altă petală mai mare pe care cresterea într-un loc diferit pentru a vă face trandafirul mai realist. Stratificați alte 2 sau 3 petale în jurul mugurii de trandafir pentru a vă da o formă de trandafir. Lăsați-vă trandafirul ca pe o linie de desen sau culoare în cazul în care doriți.
  • Dacă doriți, adăugați o tulpină cu spini la baza trandafirului dvs. pentru ao face să arate că a fost proaspăt ales.
  • Practicați desenarea diferitelor tipuri de flori pentru a practica diferite forme.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 8
    3. Încercați să trageți un cap de elefant pentru a practica schițarea detaliilor. Elefanții au o mulțime de detalii în pielea lor, așa că le face o provocare de a desena. Căutați fotografii de referință online pentru elefantul pe care doriți să-l deseneze. Blocați forma capului cu linii de creion ușor pentru a obține o idee despre anatomie. Utilizați un radieră pentru a face orice modificări pe care trebuie să le aveți. Începeți desenarea în riduri și detalii în pielea elefantului cu un creion mai întunecat pe fața și trunchiul său.
  • Dacă doriți să trageți un corp de elefant complet, nu utilizați linii întunecate pe riduri din piele, deoarece va face ca desenul dvs. să arate neclar.
  • Puneți elefantul într-un mediu de iarbă înalt pentru a arăta că este în sălbăticie.
  • Bacsis: Vizitați un grădină zoologică din zona dvs. pentru a vă uita la animale și practica le-a schițat din viață.

  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 9
    4. Desenați insecte dacă doriți să faceți mai multe desene mici. Căutați o varietate de insecte diferite pentru a desena. Începeți prin atragerea formelor principale ale corpului și capului insectelor. Adăugați detalii cum ar fi picioarele, antenele și cleștii. Umbra sau culoarea desenelor tale pentru a le face sa arate realiste. Umpleți o pagină de desen cu diferite insecte pentru a face să pară că ar putea să se târască chiar de pe pagină.
  • Uită-te la ilustrațiile științifice ale insectelor online pentru desene detaliate ale insectelor pe care le puteți încerca pe cont propriu.
  • Metoda 3 din 3:
    Schițând din imaginație
    1. Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 10
    1. Schițați personajul dvs. preferat dintr-o carte pentru a le aduce la viață. Listați în jos trăsăturile și detaliile care alcătuiesc personajul, astfel încât să nu le uitați. Începeți prin atragerea unei forme umane de bază într-o poziție naturală. Odată ce sunteți mulțumit de figura, începeți să adăugați îmbrăcăminte și recuzită pentru a scoate caracterul mai mult.
    • De exemplu, dacă ați vrut să trageți Harry Potter, asigurați-vă că includeți o baghetă, ochelarii și cicatricea lui în formă de fulger. S-ar putea să includeți, de asemenea, elemente de recuzită ca o broomstick zburând sau o bufniță de animale de companie.
    • Caracterul tău nu trebuie să arate realist. Dacă ați vrut să faceți o versiune de desene animate a acestora, mergeți mai departe!
    • Încercați să prezentați un desen mannequin dacă aveți unul pentru a obține o referință la modul în care ar arăta corpul lor.
    • Faceți o fotografie a dvs. ca o referire la ceea ce corpul personajului ar putea fi în formă de.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 11
    2. Încercați să desenați un monstru înfricoșător dacă doriți să faceți ceva înfiorător. Monștrii sunt un lucru de imaginație, astfel încât să le puteți proiecta, totuși doriți. Gândiți-vă la ceea ce sunteți speriat cel mai mult și încercați să faceți o creatură terifiantă. Fă-le că au forme de corp nefiresc, membre lungi și dinți ascuțiți și gheare. Dacă doriți să umblați sau să colorați monstrul, utilizați tonuri întunecate pentru ao păstra misterioase.
  • Utilizați monștrii de film ca o referință dacă doriți să vă inspirați cum să vă atrageți creaturile.
  • Monsterul tău nu trebuie să fie înfricoșător. Face un monstru prietenos în loc să-l zâmbească sau să-i dai blană colorată.
  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase Pasul 12
    3. Desenați un dragon pentru a face o creatură detaliată a fanteziei. Dragonii vin în toate formele și dimensiunile în funcție de locul în care în lume povestile au provenit. Începeți prin tragerea unei forme de ouă laterale pentru a-și face corpul. Desenați 2 linii care ies din capătul mai larg al oului pentru a face un gât pentru dragonul dvs. Utilizați un dreptunghi sau un cerc pentru a desena capul dragonului. Dați-vă picioarele de dragon, aripile și coada și adăugați detalii, cum ar fi scale, coarne sau flăcări.
  • Așezați-vă dragonului ceva, cum ar fi aurul sau ou, pentru ao oferi mai multă poveste.
  • Gândiți-vă unde este localizat dragonul atunci când alegeți o culoare sau un design. De exemplu, un dragon de apă poate fi albastru și are aripioare în timp ce un dragon de foc ar putea avea coarne și să fie roșu.
  • Tipuri de dragoni

    Drakes sunt cel mai frecvent dragon în cultura populară engleză. Au 4 picioare și aripi.

    Wyverns sunt dragoni care au 2 picioare spate și 2 aripi în loc de picioarele din față.

    Dragonii chinezi au corpuri lungi de șarpe, fără aripi și, de obicei, au barbă pe fețele lor.

  • Imagine intitulată trage lucrurile răcoroase pas 13
    4
    Faceți un super-erou arătând puterile lor pentru a-ți face propriul comic. Gândiți-vă la o superputere pe care ați dori-o și de a proiecta un erou care ar folosi acea putere. Începeți prin a desena o figură într-o poză eroică, cum ar fi zborul sau în picioare cu mâinile pe șolduri. Dați-vă eroul un costum și un logo pentru a le face să arate ca un adevărat erou.
  • De exemplu, dacă super-eroul tău are suflare de gheață, trageți-l înghețați pe băieți răi sau transformați apa în gheață.
  • Fiecare erou are nevoie de un supraveghetor. Veniți cu un personaj rău și trageți-vă eroul luptându-i.
  • sfaturi

    Continua sa te antrenezi! Singura modalitate de a obține mai bine la desen este dacă o faceți adesea.
  • Urmați-vă împreună cu tutorialele de desen online dacă doriți să desenezi lucruri specifice.
  • Practicați forme 3D, cum ar fi cuburi, cilindri și sfere, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de desen.
  • Transportați hârtie și un creion cu dvs. oriunde mergeți, astfel încât să puteți face doodle ori de câte ori doriți.
  • Urmați-vă cu un desen o provocare de o zi. Uită-te online pentru a găsi instrucțiuni de desen pentru fiecare zi a anului.
  • Imprimați o imagine și puneți-o sub bucata de hârtie, astfel încât să puteți urmări. În acest fel, va fi mai ușor să vă atrageți propria dată data viitoare.
  • Din când în când, ieșiți din zona dvs. de confort și trageți lucrurile pe care nu sunteți obișnuiți să le desenați. Desenarea site-urilor prompte sau poate un prieten vă va ajuta cu o idee despre ce să atrageți.
  • Desenați același desen în fiecare an pentru a vedea cât de mult vă îmbunătățiți de la ultima oară!
  • Avertizări

    Luați pauze de 5 minute de la desenul dvs. la fiecare 30 de minute, astfel încât mâna dvs. nu începe să crampe.
  • Acoperiți desenele cu o altă bucată de hârtie goală pentru a preveni murdărirea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creioane
    • Radieră
    • Stradgedge
    • Creioane colorate (opțional)
    • Pixuri (opțional)
    • Markeri (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar