Cum se proiectează o cabină de expoziție

Expozițiile comerciale reprezintă o modalitate excelentă de a vă mări expunerea mărcii și de a vă comercializa produsul sau serviciul clienților potențiali. Cheia de a avea succes la un spectacol comercial este proiectarea unei standuri eficiente, captivante. Din fericire, venirea cu un design pentru cabină nu trebuie să fie complicată sau copleșitoare. Vrei doar să urmezi câteva cele mai bune practici și strategii simple, astfel încât cabina dvs. este interesantă și atractivă pentru perspectivele Convenției dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Proiectarea afișajului
  1. Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 1
1. Includeți o imagine mare, izbitoare la afișajul dvs. pentru a atrage atenția oamenilor. Indiferent dacă utilizați un bord sau un ecran digital pentru afișarea cabinei dvs. de show-ul dvs. comercial, o imagine cu ochiul care reprezintă marca dvs. va ajuta la atragerea perspectivelor cabinei dvs. Încercați să nu utilizați mai mult de câteva imagini, deoarece prea multe imagini pot face ca cabina dvs. să pară aglomerate și copleșitoare. De asemenea, asigurați-vă că imaginile pe care le alegeți sunt în mod clar relevante pentru compania dvs.
  • De exemplu, dacă compania dvs. vinde imprimante de ultimă oră, ați putea include o imagine elegantă și de înaltă definiție a uneia dintre imprimantele pe care le vindeți.
  • Dacă credeți că trebuie să includeți mai mult de câteva imagini pentru a vă sublinia punctul, asta e ok! Amintiți-vă că simplitatea este esențială. Doriți să atrageți perspective, să nu le distrageți, așa că asigurați-vă că imaginile dvs. nu seamănă cu aglomerate.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 2
    2. Asigurați-vă că numele și scopul companiei dvs. sunt vizibile în mod clar. Investiția într-o cabină de spectacol de comerț este o oportunitate excelentă de marketing, dar numai dacă este clar pentru perspectivele pe care sunteți și ce bunuri sau servicii pe care le oferiți. Puneți numele companiei dvs. undeva pe afișaj în font mare, astfel încât este imediat clar pentru perspectivele cu care se ocupă. Dacă nu este evident ceea ce compania dvs. se bazează pe nume, ar trebui să includeți și o scurtă linie care descrie scopul sau misiunea companiei dvs.
  • De exemplu, dacă numele companiei dvs. este "Imprimante stelare", va fi destul de evident pentru perspectivele pe care le oferiți. Cu toate acestea, dacă compania dvs. este numită "Optimus", ați dori să adăugați ceva de genul "platformei de conținut ușor de utilizat" undeva pe afișaj, astfel încât nimeni nu este lăsat să se întrebe ce face compania dvs.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 3
    3. Utilizați un font mare care este ușor de citit. Cel mai important lucru în care vine vorba de mesageria din afișajul dvs. de spectacol de comerț este că oamenii pot citi rapid și o pot înțelege. Rețineți că perspectivele vor avea o mulțime de cabine să se uite, așa că doriți să faceți lucrurile cât mai ușoare pentru ele. Folosind un font mare, simplu este cel mai bun mod de a face acest lucru. Încercați să evitați utilizarea fonturilor ornate, amenajate, deoarece acestea distrag atenția și greu de citit.
  • De exemplu, ați putea folosi fonturi ușor de citit ca Helvetica, Verdana, Deschis Sans, Roboto și Futura.
  • Încercați să nu încorporați prea multe fonturi în designul dvs., deoarece acest lucru poate fi, de asemenea, copleșitor. În schimb, lipiți cu 1-2 fonturi.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 4
    4. Obțineți creativ și utilizați afișajul pentru a demonstra identitatea mărcii dvs. Când oamenii se uită la afișarea Booth Show Show, vor face o judecată rapidă despre compania dvs. De aceea este important ca cabina dvs. să facă o treabă bună de a reprezenta cine sunteți ca un brand. Pentru a obține mesajul potrivit, încercați să găsiți ceva unic sau special pentru compania dvs. și apoi încorporați-l în afișaj.
  • De exemplu, dacă compania dvs. vinde alimente și sunteți vorba despre utilizarea ingredientelor organice, sănătoase, ați putea încorpora lemn natural și plante vii în afișaj. Când oamenii vă verifică cabina, ei se vor gândi la mediu și sustenabilitate.
  • Sau, spun că compania dvs. merge pentru o atmosferă sănătoasă, parte din vecinătate. Ați putea afișa conținutul dvs. pe o tablă și ați pus niște lumini de coarde confortabile, astfel încât perspectivele să se gândească la o cafenea locală, când văd cabina dvs.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 5
    5. Păstrați-vă designul simplu, astfel încât oamenii să nu se copleșească. O BOOTH SHOW SHOW BOOTH este menită să atragă perspective, să nu explice tot ceea ce doriți ca oamenii să știe despre compania dvs. Asta este ceea ce este personalul tău de comerț. Țineți cont de faptul că veniți cu designul dvs. Dacă aveți o imagine izbitoare și numele și scopul companiei dvs. pe afișaj, ar trebui să fie suficient. Evitați aglomerarea afișajului cu o mulțime de imagini sau o imprimare fină, care va distrage în cele din urmă și confundați perspectivele.
  • Doar pentru că designul dvs. este simplu, nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor sau simplu. Experimentați cu modalități interesante de încorporare a imaginii și a textului în design. De exemplu, ați putea face imaginea dvs. întregul fundal al afișajului și apoi să vă suprapuneți textul peste el.
  • De asemenea, puteți utiliza schema de culori a companiei dvs. pentru fundalul afișajului pentru ao ajuta să fie în timp ce păstrați lucrurile simple.
  • Partea 2 din 3:
    Optimizarea aspectului
    1. Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 6
    1. Păstrați-vă oferta spectacolului de rezervă, astfel încât oamenii să poată accesa cu ușurință. Unele cabine de spectacole comerciale au mese, contoare sau alte obstacole în apropierea din față sau mijlocul cabinei, ceea ce poate face dificilă introducerea și verificarea afișajului. De asemenea, poate face ca o cabină să arate mai puțin primitoare. În loc să faceți acest lucru, păstrați obiecte mari de la partea din față sau din mijlocul cabinei dvs., astfel încât este larg deschisă și primitoare. Puteți include în continuare lucruri precum mese și contoare, asigurați-vă că nu sunt în calea cuiva.
    • De exemplu, în loc de a avea o masă lungă care se întinde pe partea din față a cabinei, ați putea avea un mic podium sau un contor într-unul din colțuri. În acest fel, oamenii vor putea să meargă cu ușurință în jurul cabinei și să interacționeze cu personalul.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 7
    2. Asigurați-vă că nimic nu blochează conținutul de pe afișaj. Dacă perspectivele nu pot vedea imaginile și numele companiei pe afișaj, toată munca dvs. grea va merge la deșeuri! Aveți grijă să nu poziționați nimic în fața afișajului, care ar putea să o blocheze, cum ar fi contoarele, decorul sau afișările suplimentare. Același lucru merge pentru personalul dvs. de spectacol de comerț - Asigurați-vă că nu vor sta în fața oricărui lucru important încât doriți ca oamenii să vadă.
  • Dacă sunteți îngrijorat de conținutul de pe afișaj blocat, puteți poziționa întotdeauna mai sus pe afișaj. Doar asigurați-vă că este în jurul valorii de nivelul ochilor, deci este încă ușor pentru ca oamenii să citească.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 8
    3. Nu puneți scaune în cabina dvs. În timp ce ar putea fi tentant să oferiți personalului dvs. comerțului dvs. un loc de a sta în timpul convenției, inclusiv scaunele din cabina dvs., ar putea să împiedice oamenii să se oprească. Dacă personalul dvs. stau în jos, s-ar putea să se întâlnească așa cum s-au plictisit sau neprofesional, care poate fi o oprire pentru perspective. În schimb, doriți ca personalul dvs. să fie în picioare și să alerge, astfel încât sunt gata să se angajeze cu oameni care vizitează cabina dvs.
  • Dacă sunteți îngrijorat de personalul dvs. obosit, puteți să programați schimbări, astfel încât toată lumea să devină pauze pentru a părăsi cabina și odihnă pentru un pic.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 9
    4. Utilizați iluminat pentru a evidenția cabina dvs. și ajutați-o să iasă în evidență. Acest lucru este deosebit de important dacă veți fi configurați cabina într-un loc care nu are lumină naturală. Dacă cabina dvs. este întunecată și greu de văzut, oamenii vor fi mai puțin probabil să se oprească. Puteți evita acest lucru prin aducerea propriei iluminări și folosirea acestuia pentru a vă lumina spațiul.
  • Încercați să obțineți creativ cu iluminatul dvs. De exemplu, dacă există un element al cabinei dvs. pe care chiar doriți să atrageți atenția oamenilor, încercați să străluciți o lumină strălucitoare pe ea, așa că se remarcă.
  • Ajungeți la locul de așteptare înainte de a afla câte puncte de vânzare veți avea acces la.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 10
    5. Au semnalizare care este vizibilă din mai multe puncte de vedere. Chiar dacă cabina dvs. este atractivă și angajată, nu va face o diferență dacă oamenii nu sunt capabili să o găsească. Podelele de expoziție pot fi haotice și ambalate, așa că doriți să faceți acest lucru pentru ca oamenii să vă găsească. Un mod pe care îl puteți face acest lucru pune semnalizarea la diferite puncte din și în jurul cabinei, astfel încât oamenii din diferite părți ale podelei o pot vedea.
  • De exemplu, ați putea pune semnalizarea cu numele companiei dvs. și cu logo-ul pe toate părțile cabinei dvs., astfel încât oamenii care se apropie de cabina dvs. din orice direcție o vor vedea.
  • De asemenea, puteți plasa un semn pe partea de sus a cabinei dvs. Înălțimea suplimentară va atrage atenția oamenilor și îi va ajuta să-și localizeze cabina.
  • Partea 3 din 3:
    Atragerea perspectivelor
    1. Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 11
    1. Obțineți câteva elemente promoționale utile pe care le puteți da la perspective. Transmiterea "SWAG" la cabinele de spectacole comerciale este o practică obișnuită și este o modalitate eficientă de a atrage oamenii în cabina dvs. Cu toate acestea, nu toate swag promoționale sunt create egale. În loc să tragă obiectele clișeu cum ar fi stilouri, bile de stres sau keychanii, investiți în elemente relevante pentru compania sau elementele dvs. care vor fi de fapt utile pentru oameni. Cu cât articolele dvs. promoționale sunt mai memorabile și mai folositoare, cu atât oamenii mai probabil vor fi să vizitați cabina dvs. și să discutați despre compania dvs. după plecarea.
    • Spuneți că vă configurați cabina de spectacol de comerț la o convenție situată undeva fierbinte și însorită. În loc să predați stilouri cu numele companiei dvs., ați putea da ochelari de soare sau de protecție solară, ceea ce va fi mai practic și util pentru perspectivele.
    • Puteți oferi, de asemenea, elemente promoționale care se referă la ceea ce oferă sau vinde compania dvs. De exemplu, dacă compania dvs. vinde accesorii smartphone, ați putea da căști sau difuzoare fără fir cu numele companiei dvs. pe ele.
    • Dacă sunteți într-un buget, dar totuși doriți să faceți un impact mare, încercați să oferiți câteva aperitive ieftine sau cafea în schimb. Oamenii iubesc hrana și băuturile gratuite, iar personalul dvs. va avea timp să vorbească cu ei despre compania dvs. în timp ce sunt servite.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 12
    2. Găzduiți un joc sau un concurs cu premii. Oamenii sunt atrași de cabinele Interactive Trade Show, iar un joc sau un concurs este o modalitate excelentă de a obține atenția perspectivelor și de a se angaja cu ei. Puteți chiar să cereți participanților să vă înscrieți cu numele și adresa dvs. de e-mail, astfel încât să aveți o listă utilă de contacte până la sfârșitul convenției dvs. Orice fel de joc sau concurs va funcționa, atâta timp cât este distractiv, interactiv și relevant pentru industria dvs. sau perspectivele dvs.
  • De exemplu, dacă știți că multe dintre perspectivele țintă sunt în golf, ați putea crea o simplă gaură mini de golf în cabina dvs. și să lăsați pe fiecare vizitator să ia o lovitură. Dacă primesc o gaură într-una, câștigă un premiu!
  • De asemenea, puteți găzdui un test distractiv despre industria dvs. Ori de câte ori cineva primește toate întrebările, ei primesc un premiu. Dacă ei primesc o întrebare greșită, personalul dvs. are ocazia să vorbească cu ei despre răspunsul corect și cum se referă la compania dvs.
  • Încercați să optați pentru premii tentante care vor atrage oameni, cum ar fi cardurile cadou sau TV gratuit. Dacă sunteți într-un buget, puteți oferi o încercare gratuită sau un eșantion de serviciu sau bun că compania dvs. vinde.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 13
    3. Furnizați o demonstrație a produsului sau a serviciului dvs. pentru perspective. Spunând oamenilor de ce compania dvs. este minunată este utilă, dar arătându-le este mai bună. Dacă oamenii văd că oferiți demo-uri în cabina dvs. de spectacol de comerț, vor fi mai probabil să se oprească și să verifice lucrurile. În funcție de produsul sau serviciul pe care îl oferiți, este posibil să prezentați pe scurt perspective despre ce se pot aștepta de la compania dvs.
  • De exemplu, dacă compania dvs. oferă un software de comunicare pentru întreprinderi, puteți configura un computer și personalul dvs. să demonstreze modul în care funcționează software-ul pentru perspective. Ați putea lăsa, de asemenea, oamenii să încerce software-ul pentru ei înșiși, astfel încât să poată obține o senzație de cât de ușor este de a utiliza.
  • Imagine intitulată Design O cabină de spectacol de comerț Pasul 14
    4. Utilizați tehnologia pentru a ieși în evidență și a face ca cabina dvs. să fie mai interactivă. Lucruri cum ar fi ecrane de atingere interactivă, computere și afișaje digitale vă pot ajuta la setarea cabinei de spectacol de comerț în afară de mulțime. Puteți utiliza tehnologia pentru a afișa informații într-un mod interesant, vizual, atrăgător, precum și pentru a ajuta perspectivele să se angajeze cu cabina dvs.
  • De exemplu, ați putea configura un ecran tactil interactiv pe care oamenii îl pot atinge pentru a afla mai multe despre produsul sau serviciul pe care îl oferă compania.
  • De asemenea, ați putea scoate comprimatele pe care perspectivele le pot utiliza pentru a vă testa produsul atunci când se opresc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cu cât este mai unic și mai interesant cabina ta, cu atât oamenii mai probabil vor fi să se oprească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar