Cum să asamblați conectorii meteo

Cablați motorul tăiței fierbinți și aveți nevoie de niște conectori rezistenți la intemperii?Căutați conectori de pachete meteo.Și aici este modul în care le asamblați, pas cu pas.

Pași

  1. Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pasul 1
1. Strângeți firul de aproximativ 3/16".
  • Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaje Conectori Pasul 2
    2. Selectați sigiliul corect și alunecați acest lucru peste izolația firului.Ar trebui să se potrivească un fel de confort pe fir, astfel încât să nu încerce să alunece atunci când îl încurați.
  • Imagine intitulată Asamblare Meteo Pack Conectori Pasul 3
    3. Un instrument de criptare meteo de înaltă calitate este foarte important pentru o bună crimă. Acest instrument este, în măsura în care putem spune, 100% identic cu instrumentul Delphi real. În comparații directe, nu pot spune o diferență.Instrumente ieftine nu par să o taie, așa că nu aș fi scrupul aici.
  • Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pachet Pasul 4
    4. Observați acest bloc de poziționare a terminalului pe partea din spate a acestui crimin, care va fi cheia unui criminal perfect. Este, de asemenea, un stil de zgomot care vă ajută să vă asigurați că biruiți terminalul cu o cantitate adecvată de forță.
  • Iată o altă privire la blocul de poziționare terminal din cealaltă parte a instrumentului de criptare WeatherPack. Veți aluneca terminalele în gaura din acest bloc (în slotul de ecartament adecvat) și ajută la menținerea terminalului în poziționarea corectă pentru un criminal perfect.Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaj Conectori Pasul 4Bullet1
  • Aici a fost poziționat un terminal de sex feminin de 18-20GA în scule.Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaj Conectori Pasul 4Bullet2
  • Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pachet Pasul 5
    5. Alunecați ansamblul de sârmă și de etanșare deja stripat în terminal. Porțiunea mai mică a sigiliului trebuie să fie în interiorul tangurilor terminalului. În felul ăsta încorporat, tancurile apucă sigiliul și îl ține strâns.
  • Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pachet Pasul 6
    6. Strângeți mânerul instrumentului de îmbinare a meteoului pentru a încuraja terminalul.
  • Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaje Conectori Pasul 7
    7. După ce terminalul a fost încorporat, mecanismul de clichet al instrumentului de criptare va elibera și va permite deschiderea instrumentului, eliberând terminalul / sârmele presate.
  • Iată o vedere a unui ansamblu terminal / sigiliu / sigiliu.Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pachet Pasul 7Bullet1
  • Acesta este un conector de pat meteo de 4 pini "Tower". Pentru a preveni confuzia, terminalele feminine sunt utilizate cu "carcase de turnare" și terminalele masculine sunt folosite cu "carcase de protecție". Criminarea și asamblarea este aceeași indiferent dacă utilizați un turn sau un giulgiu sau un terminal de sex masculin / feminin.Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaj Conectori Pasul 7Bullet2
  • Imagine intitulată Asamblare Meteo Ambalaje Conectori Pasul 8
    8. Acum puteți să strângeți ansamblul terminalului / sârmei / sigiliului în partea din spate a carcasei Weathpack.
  • Imagine intitulată Asamblare Meteo Pack Conectori Pasul 9
    9. Odată ce ați introdus corect terminalul, veți simți că este "clic" în poziție și nu va trage înapoi cu ușurință datorită tangurilor de reținere. Pentru a elimina terminalul potrivit căruia acest punct aveți nevoie de un instrument de eliminare a pachetelor de vreme (inclus în kiturile noastre mai mari), ceea ce face foarte ușor să eliminați terminalele.
  • În acest exemplu, introducem doar un sârmă / terminal în carcasă. Același proces este utilizat pentru firele / terminalele rămase.Odată ce toate firele / terminalele sunt în poziție, fixați capacul de reținere în spatele carcasei.
  • Și aici este produsul dvs. finit.Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pasul 9Bullet2
  • Aici este o altă vedere care privea în jos în locuințe, permițându-vă să vedeți terminalul vizibil.Imagine intitulată Asamblați conectorii meteo Pasul 9Bullet3
  • Asamblate corect, acești conectori de pachete meteo vă vor servi bine.Acestea sunt fabricate pentru utilizarea automobilelor sub formă de automobile, sunt rezistente la produse chimice și de vreme și fac o conexiune electrică solidă.
  • Le folosim pe tot parcursul locului, în hamuri de motor de rasă, hamuri Streetcar, adăugând o cutie electronică / ventilator / indiferent de ceea ce vrem să putem deconecta rapid pentru service / înlocuire / testarea.De exemplu, aici este o lovitură subterană a lui Dodge Challenger Drag Pak Stock Eliminator - am folosit conectorii de pachete meteo pe tot parcursul acestei instalații, permițând o deconectare rapidă și / sau îndepărtarea tuturor componentelor, chiar și întregul ham de motor poate fi deconectat în câteva secunde folosind Două conectori mai mari de pachete de meteo meteo mai mari pe care le puteți vedea pe partea pasagerului firewall-ului.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Set de conector pentru meteo - inclusiv turn / giulgiu, sigilii, terminale
    • Sârmă
    • Weather Pack Criming Instrument (nu ieftin aici)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar