Cum de a asambla un flaut

Fluxul este un instrument delicat din lemn care poate fi deteriorat dacă nu este manipulat corect. Asamblarea unui flaut este o chestiune de identificare a diferitelor părți ale instrumentului și urmând câteva orientări simple pentru a le atașa reciproc. Odată ce obțineți atârnă de lucruri, asamblarea unui flaut va deveni a doua natură.

Pași

Partea 1 din 2:
Punând piesele împreună
  1. Imagine intitulată Asamblați o pas cu pas 1
1. Deschideți carcasa flautului. Un flaut dezasamblat este împărțit în trei bucăți de diferite dimensiuni. Va trebui să aflați care este ceea ce înainte de a vă putea pune flautul împreună.
  • Capul este partea de sus a flautului, care are placa de buze.
  • Corpul flautului este porțiunea centrală și cea mai mare, cu mai multe chei pe ea.
  • Piciorul este cea mai mică parte, formând fundul flautului.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas flaut 2
    2. Despachetați și curățați piesele de flaut. Luați părțile din flautul dvs. din carcasă, una câte una. Ridicați-le numai prin capetele lor, pentru a evita deteriorarea acestora. Pe măsură ce luați părțile din caz, dați-le o ștergere rapidă cu o cârpă de lustruire pentru a le curăța, astfel încât să se potrivească împreună.
  • Acordați o atenție deosebită capetelor pieselor - asigurându-vă că sunt libere de murdărie, vor ajuta flautul să se potrivească împreună.
  • Imagine intitulată Asamblați un flaut pas 3
    3. Aduceți capul și corpul împreună. Țineți ușor capul într-o mână și corpul în altul. Introduceți capătul opus plăcii de buze ale capului în capătul corpului care este metalul gol, care nu este acoperit de cheile. Veți dori să aduceți piesele împreună cu o mișcare ușoară de răsucire.
  • Dacă aveți probleme cu aducerea pieselor împreună, nu o forțați. Ștergeți articulațiile pieselor cu cârpa și încercați din nou.
  • Aveți grijă să țineți ușor piesele, la capete, nu prin chei. Dacă le apucați cu forța pe măsură ce vă răsuciți, vă puteți deteriora instrumentul.
  • Imagine intitulată Asamblați un flaut Pasul 4
    4. Aliniați placa de buze și chei. Dacă aveți flaut al unui începător, ați putea vedea că are marcări mici de săgeată în care piesele se reunesc. Dacă îl vezi, doar răsuciți ușor corpul și capul până când arrows se aliniază. Chiar dacă flautul dvs. nu are marcaje, nu este dificil să se liniștească piesele în sus: doar răsuciți ușor până când gaura de pe placa de buze este centrată cu tastele pe corp.
  • Imaginea intitulată Asamblați un pas flaut 5
    5. Atașați articulația piciorului la corp. Aduceți articulația piciorului și corpul împreună la articulațiile lor, din nou cu o mișcare ușoară de răsucire. Rotiți ușor până când prima tastă de pe articulația piciorului este ușor spre dreapta cheilor de pe corp.
  • Păstrați piesele drepte în timp ce se întâlnesc. Atașarea lor la un unghi poate deteriora flautul.
  • Unii flicoiști consideră că este util să apăsați ușor cheile C și C # cu degetul mare ca atașarea picioarelor la corp.
  • Imagine intitulată Asamblați o etapă de flaut 6
    6. Testați-vă flautul. Odată ce toate bucățile de flaut sunt asamblate, jucați-l un pic pentru a vă asigura că este în ton și puneți împreună în mod corespunzător. Dacă arată ceva, simte sau sună, opriți și faceți ajustări după cum este necesar.
  • Utilizați un tuner Pentru a ajuta la determinarea corectă a notelor. Există multe tunere electronice convenabile pe care le puteți încerca.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas de flaut 7
    7. Dezasamblați cu atenție flautul. Când ați terminat jucând flautul, ar trebui mai întâi să-i dați o ștergere rapidă cu cârpa pentru a vă ajuta să o păstrați curată. Apoi, luați-o în afară de folosirea acelorași mișcări de răsucire ușoare ca și când ați făcut-o. Ținând fiecare piesă până la capete, puneți-le unul câte unul înapoi în cazul flautului.
  • Partea 2 din 2:
    După orientările generale
    1. Imaginea intitulată Asamblați un pas flaut 8
    1. Cereți ajutor dacă aveți nevoie de ea. Dacă sunteți niciodată nesigur dacă vă asamblați în mod corect flautul, adresați-vă profesorului dvs. pentru mai multe îndrumări. Ei vă pot oferi indicii și urmăriți când vă asamblați flautul pentru a vă asigura că o faceți corect.
  • Imaginea intitulată Asamblați un pas de flaut 9
    2. Nu utilizați lubrifiere. Articulațiile unui flaut sunt proiectate să se potrivească perfect pentru tonul și intonarea corespunzătoare. S-ar putea să credeți că adăugarea unui fel de lubrifiere va facilita asamblarea flautului, dar acest lucru poate cauza flautul dvs. să se joace și să sune incorect. Evitați să puneți orice fel de ulei sau altă lubrifiere pe flautul dvs. atunci când îl asamblați.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas de flaut 10
    3. Manipulați părțile flautului cu grijă. Întotdeauna să fie blând atunci când vă asamblați flautul. Nu puneți degetele pe părțile în mișcare atunci când puneți îmbinările împreună (cu excepția cazului în care apăsați ușor cheile C atunci când puneți piciorul și corpul împreună). Utilizați o atingere ușoară și mișcări blânde de răsucire pentru a se potrivi îmbinărilor împreună, mai degrabă decât prin apucarea pieselor de flaut în mână. În urma acestor orientări vă va împiedica să vă deteriorați flautul.
  • Imaginea intitulată Asamblați un pas flaut 11
    4. Tamponați și curățați-vă în mod regulat flautul. Păstrarea flautului dvs. este importantă pentru menținerea instrumentului și este convenabil să faceți acest lucru atunci când îl asamblați. Utilizați o cârpă de lustruire (uneori numită "o cârpă de argint") disponibilă de la un magazin de muzică. Ștergând ușor flautul și umezeala de umezeală de la interior când dezasamblați, va fi suficient pentru curățarea de zi cu zi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar