Cum de a distruge un dormitor

Există atât de multe lucruri de gândit când un nou copil vine în casa dvs., dar înființarea unui dormitor izolat la copii este una dintre cele mai importante. Copiii petrec cea mai mare parte din timpul lor nesupravegheat în paturile lor sau în dormitoarele lor, deci este deosebit de important ca aceste zone să fie libere de pericole. Începeți prin configurarea unui pătuț care este sigur pentru un copil și apoi adaptați elementele rămase din dormitor într-un mod care va împiedica accidentele inutile.

Pași

Partea 1 din 2:
Prevenirea accidentelor din dormitor
  1. Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor 1
1. Utilizați acoperirea fără fir fără fir. Blind-urile, nuanțele sau perdelele care sunt ridicate prin cabluri de tragere sunt periculoase pentru copii, deoarece pot fi înfășurate cu ușurință în jurul gâtului unui copil. Fereastra fără fir, cum ar fi blind-urile "Honeycomb", nu sunt doar mai sigure pentru copii, dar oferă o mare izolare pentru casa dvs., de asemenea.
  • Dacă aveți cabluri pe jaluzele, nuanțele sau perdelele, le tăiați sau utilizați scurte de cordon, ciucuri de siguranță sau vânt-up pentru a le menține la îndemână.
  • Din noiembrie 2000, toate jaluzelele de ferestre vândute în Statele Unite sunt obligați să vină cu atașamente pe cablurile de tragere pentru a preveni formarea unei buclă între lameuri dacă un copil îl trage pe ele. Dacă ați cumpărat jaluzelele de ferestre au fost cumpărate înainte de această dată, trebuie să apelați (800) 506-4636 pentru a comanda un kit de retrofit gratuit.
  • Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un dormitor Pasul 2
    2. Utilizați gardieni și plasă de siguranță. Gărzile de ferestre au baruri care sunt de aproximativ 4 cm (10 cm) și vor păstra copiii să cadă dintr-o fereastră deschisă. Ele înșurubează în partea laterală a ferestrei în sine. Nettingul de siguranță va împiedica căderea de la balcoane sau punți.
  • Verificați în mod regulat pentru a vă asigura că gardienii și plasa sunt încă sigure.
  • Puteți găsi ambii gardieni și plasă de siguranță la cele mai multe magazine hardware cu amănuntul.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor pas 3
    3. Luați în considerare modul în care se deschide fereastra. Dacă o fereastră se deschide din partea de sus, atunci va fi la îndemâna unui copil să-și împingă calea prin ecran. Dacă se deschide din partea de jos, ar trebui să puneți o gardă de gardă pe ea pentru a vă asigura că se ridică doar la 3 inci sau distanța unui pumn adult.
  • Dacă aveți un scaun de ferestre sau o fereastră care ajunge la pământ, este deosebit de important să instalați o gardă de gardă pentru a preveni accidentele.
  • Pentru ferestrele de cazare, ar trebui să eliminați manivela și să o puneți undeva pe care o puteți găsi, dar copilul dvs. nu poate.
  • Imagine intitulată pentru copii rezistentă la un dormitor Pasul 4
    4. Acoperiți ieșirile și utilizarea plăcilor de ieșire. Utilizarea plăcilor de ieșire sunt recomandate peste capacele de ieșire, pe care un copil curios va observa că vă îndepărtați ori de câte ori trebuie să accesați priza. Într-o placă de ieșire, capacele de alunecare permit unui adult să acceseze priza atunci când este necesar, protejând în același timp un copil împotriva rănirii accidentale.
  • Dacă aveți o mulțime de fire în camera copilului dvs., este o idee bună să le ascundeți într-o gardă de sârmă când sunteți izolarea copilului.
  • Rezervați capacele de ieșire din plastic pentru ieșiri rar utilizate sau ieșiri care sunt de obicei în afara atingerii.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 5
    5. Utilizați gardienii comerciali. Dotările rotunde și pârghii pot fi ușor echipate cu capace de butoane și încuietori care vor împiedica un copil să deschidă o ușă și să acceseze restul casei.
  • O "maimuță de ușă" va permite o ușă să se deschidă câțiva centimetri, dar va împiedica părăsirea unui copil.
  • Asigurați-vă că dulapurile dvs. nu vor scăpa de degetele mici prin instalarea gardienilor de pinch. Acestea sunt bucăți de spumă în formă de U care împiedică închiderea unei uși.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 6
    6. Asigurați-vă propriii gardieni de ușă. Dacă găzduiți un copil în casa dvs., este posibil să nu aveți acces la gardieni de ușă comercială. Puteți utiliza întotdeauna un simplu chiuvetă sau un material similar pentru a păstra o ușă închisă.
  • Pe măsură ce închideți ușa, țineți prospectul între ușă și rama ușii pe aceeași parte ca mânerul ușii.
  • Veți putea închide ușa, iar prospectul va rămâne în poziție. Presiunea suplimentară împotriva ușii va împiedica deschiderea ușii.
  • Când trebuie să intrați sau să ieșiți, trageți cârligele strânse cu o mână și rotiți butonul cu celălalt. Ar trebui să puteți deschide ușa fără prea mult efort.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 7
    7. Utilizați carton ca un capac de ușă. Tăiați o bucată de carton de aproximativ 3 cm largă și suficient de lungă pentru a vă înfășura în jurul ușii dvs. Apăsați-l în jurul ușii rotunde și bandă cele două capete ale cartonului împreună. Banda de duct sau o altă bandă puternică va fi cea mai eficientă.
  • Când copilul încearcă să întoarcă ușa, singurul lucru pe care îl va putea înțelege va fi cartonul. Cardul se va roti în jurul butonului fără a transforma butonul.
  • Această strategie nu va funcționa pe butoanele de levered.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor pas 8
    8. Puneți o alarmă de fum în fiecare dormitor. Cea mai bună practică de siguranță este de a posta o alarmă de fum în fiecare dormitor din casa dvs., inclusiv camera unui copil. Dacă aveți mai multe povestiri în casa dvs., ar trebui, de asemenea, să vă asigurați că cel puțin o alarmă de fum poate fi găsită pe fiecare etaj.
  • Este o idee bună să verificați bateriile lunare și să înlocuiți detectoarele de fum o dată pe an.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 9
    9. Instalați detectoarele de monoxid de carbon în apropierea dormitorului. Monoxidul de carbon (CO) este un gaz incolor, inodor, care este extrem de toxic. Fiecare casă ar trebui să aibă cel puțin o alarmă de CO pentru a vă avertiza pentru prezența sa, astfel încât să puteți părăsi casa în siguranță.
  • Alarmele de monoxid de carbon pot fi achiziționate la cele mai multe magazine hardware.
  • Schimbați bateriile în alarma dvs. în același timp schimbați cele din detectorul dvs. de fum. Unele detectoare de fum sunt echipate pentru a vă avertiza atât la fum, cât și la CO.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 10
    10. Aveți grijă atunci când utilizați încălzitoare de spațiu. Asigurați-vă că încălzitoarele spațiale nu sunt niciodată plasate aproape de un pat, acoperiri de ferestre, ziare sau alte mobilier de uz casnic. Incalzitoarele ar trebui să fie întotdeauna păstrate la cel puțin 3 metri (1 metru) departe de orice potențial inflamabil.
  • Evitați să puneți un încălzitor spațiu în care copilul sau un animal de companie ar putea să-l bată accidental.
  • Citiți cu atenție manualul de produs care vine cu încălzirea spațiului înainte de ao folosi. Utilizarea nesigură a oricărui încălzitor poate provoca condiții periculoase.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 11
    11. Asigurați mobilier greu pentru a preveni accidentele. Copiii mici pot greși ușor mobilierul dormitorului pentru gimnastică Jungle. Ca rezultat, un copil se poate vârf peste un sertar de piept greu, rezultând rănirea. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, ancorați mobilierul cu dormitor greu (cum ar fi birourile, mesele schimbătoare, etc.) la perete sau la podea.
  • Puteți găsi curele puternice de nailon (cum ar fi suporturile de siguranță a mobilierului rezistent la mobilier al mamei), care ancorează mobilierul la pereți. Acestea sunt înșurubate în știfturile de perete și atașate la mobilier
  • Parantezele și brațele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a asigura mobilierul în loc pentru a preveni căderea.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 12
    12. Păstrați băncile de porci din camera copilului dvs. Monedele prezintă pericole de sufocare copiilor, care nu știu să nu pună monede în gură. Dacă aveți o bancă de porci ceramică în camera copilului dvs., realizați că s-ar putea deschide ușor, rezultând monede vărsate, precum și cioburi ceramice sparte.
  • Monedele din plastic prezintă, de asemenea, pericole de sufocare. Feriți-vă pentru jetoanele de joc de dimensiuni mari că frații mai în vârstă ar putea să plece accidental într-o cameră a copilului mai tânăr.
  • Copiii pot sufoca pe bucăți mai mici de creion, fie că sunt zdrobite în picioare sau sparte în două. Pentru a împiedica copiii să obțină în mod accidental creioanele blocate în gâtul lor, folosiți doar creioanele de dimensiuni mari, chubby.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 13
    13. Păstrați baloanele de latex din dormitor. Baloanele (fie neinflate sau poptate) pot deveni pericole de sufocare pentru copiii cu vârsta mai mică de 8 ani, așa că este recomandat să le păstrați din dormitoarele copiilor. Un copil care pune un balon populat în gură se poate sufoca cu ușurință.
  • Orice care se potrivește prin miezul unei role de hârtie igienică poate fi considerat un pericol de sufocare.
  • Orice sac de plastic, inclusiv saci de curățare uscată, pungi de ziplock și pungi de bacanie trebuie să fie ținut la îndemâna unui copil.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 14
    14. Găsiți o cutie de jucărie fără capac. Boxurile de jucărie atrage copiii să le deschidă, dar capacele grele vor cădea cu ușurință pe capul, brațul sau degetele unui copil nedorit. Păstrarea jucăriilor copiilor într-o cutie de jucărie fără un capac va împiedica aceste accidente să se întâmple.
  • Dacă aveți nevoie să acoperiți jucăriile pentru a le ține departe de atenția vizuală a copilului dvs., utilizați o bucată de pânză sau o acoperire ușoară.
  • Capacele din plastic sunt ideale pentru cutiile de jucării, deoarece acestea pot fi rupte în poziție. Dacă un copil primește accidental accesul la cutie, capacul nu va fi suficient de greu pentru a provoca răniri.
  • Partea 2 din 2:
    Configurarea unui pătuț
    1. Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor pas 15
    1. Asigurați-vă că critul este proiectat corect. Designul sigur pe un pătuț înseamnă că lamelele nu mai mult de 2 3/8 inci. O regulă bună de degetul mare pentru a vedea dacă lamele sunt sigure este dacă vă puteți potrivi sau nu o sodă între ele. Dacă o sodă se poate potrivi între plăți, deci poate un cap de copil.
    • Căutați sigiliul de certificare a siguranței Asociației producătorilor de produse minore (JPMA). Această etichetă de certificare ar trebui să apară pe pătuțul copilului dumneavoastră.
    • Saltea lui ar trebui să se potrivească perfect, cu nu mai mult de 2 degete adulte de spațiu între marginea saltelei și lamelele pătuțului.
    • Asigurați-vă că pătuțul nu are decupaje decorative pe cap sau la bordul că un copil ar putea fi prins în.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 16
    2. Asigurați-vă că pătuțul dvs. este în reparații bune. Verificați toate suprafețele pentru a vă asigura că acestea sunt netede, șlefuite (dacă sunt lemnoase) și libere de ascuțite sau jagged și splinte. Laturile ar trebui să se blocheze în siguranță. Toate șuruburile trebuie să fie închise montate pe suprafață și nu ar trebui să fie lipsite care ar putea fi găsite de copilul dvs.
  • Asigurați-vă că patul nu are niciun fel de placi lipsă sau sparte.
  • Verificați pentru a vedea că laturile nu pot fi eliberate de un copil în interiorul patului.
  • Dacă copilul este suficient de înalt pentru a sta, asigurați-vă că saltea de patrimoni este păstrată la cea mai mică poziție pentru a minimiza riscul de a cădea din pat.
  • Imagine intitulată la copil rezumat un dormitor Pasul 17
    3. Păstrați doar numărul minim de lucruri din pat. Pături, jucării moi, mângâieri și perne (perne adulte, perne de aruncare sau perne de gogoașă pentru sugari) nu ar trebui să fie păstrate în pat, deoarece pot duce la sufocarea accidentală pentru copii foarte mici. Saltea ar trebui să fie fermă și plată.
  • Dacă copilul dumneavoastră are nevoie de anumite elemente pentru a adormi, scoateți-le odată ce a adormit bine.
  • Evitați utilizarea barelor de protecție a păgurilor. Un copil poate urca în sus de barele de protecție a păgurilor și poate cădea din patul său odată ce este suficient de bătrân.
  • Academia Americană de Pediatrie (AAP) recomandă ca bebelușii să doarmă în îmbrăcăminte caldă cu picioare în loc de o pătură, pentru a preveni riscul de sufocare. De asemenea, puteți utiliza un somn de dormit (o pătură uzată) în loc de o pătură.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor pas 18
    4. Păstrați telefoanele la cel puțin 7 inci deasupra unui pătuț. Un mobil este distractiv și ajută la dezvoltarea viziunii la tinerii bebeluși, dar trebuie să vă asigurați că este poziționată la o distanță sigură de degetele de apucare a copilului.
  • Când un copil începe să-și împingă mâinile și genunchii, sau cu 5 luni, ar trebui să eliminați mobilul cu totul.
  • Odată ce un copil poate ajunge la mobil cu degetele, devine un risc de strangulare.
  • Imagine intitulată la copii rezistentă la un dormitor Pasul 19
    5. Asigurați-vă că patul este plasat în siguranță. Veți dori să vă asigurați că zona imediat în jurul pădurii unui copil nu este liberă de tot ceea ce copilul ar putea să-l prindă accidental, cum ar fi lămpile, decorațiunile de perete (inclusiv decalcomanii care ar putea cădea de pe perete și în pat ), corzi și mobilier copilul tău ar putea urca.
  • Asigurați-vă că pătuțul nu este situat în apropierea unei surse de încălzire, cum ar fi o aerisire sau radiator.
  • Asigurați-vă că orice decor care este plasat deasupra pătuțului este ancorat sigur pentru a evita ca orice să cadă pe capul bebelușului.
  • Un copil petrece o mulțime de timp nesupravegheat în pat, atât de multă atenție la siguranță înainte de timp este necesară.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aveți un kit de prim ajutor accesibil și bine stocat în casa dvs. Verificați-l în mod regulat și înlocuiți toate elementele pe care le-ați folosit.
  • Postați numere de telefon de urgență (inclusiv controlul otrăvurilor, medicul de îngrijire primară etc.) într-o zonă centrală a casei, ușor accesibilă în caz de urgență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar