Cum se adaugă elemente suplimentare la o livrare țintă prin intermediul aplicației țintă pe un iphone după cumpărare

Dacă ați plasat vreodată o comandă țintă pentru livrare cu aplicația țintă pe un iPhone, veți simți că este un astfel de hassle adăugând mai multe articole la comandă. Cu toate acestea, nu este într-adevăr. Acest articol va explica acest proces.

Pași

1. Asigurați-vă că nu vă aflați la ora înainte de începerea ferestrei de livrare. Țintă oprește clienții să adauge sau să ia măsuri în orice parte a comenzii lor în această fereastră de oră și veți dori să vă asigurați că nu sunteți în această perioadă. Când plasați comanda, vi se cere să furnizați fereastra de livrare și, dacă nu sunteți sigur de această fereastră, pe măsură ce începeți acest proces, vi se va spune.
  • 2. Deschideți aplicația țintă de pe dispozitiv. Aplicația țintă arată ca bullseye-ul tradițional țintă și este în mare parte alb, cu o formă roșie, circulară de bullseye în centru.
  • 3. Găsiți comanda dvs. Atingeți butonul Nume în colțul din dreapta jos, apoi atingeți achiziții chiar sub roșu "bar" în vârf. Ordinele dvs. ar trebui să vină în "Pe net" tablo. Veți dori să urmăriți "Programată pentru (ora) - (la timp) (data)" la comanda. Acest timp-to-time este fereastra de livrare. Atingeți comanda.
  • 4. Asigurați-vă că "Planificat pentru" Bar chiar sub comenzile totale și detaliile cărții spun că este pentru "Livrarea aceleiași zile". Aceasta este singura indicație în acest moment că este o livrare a navei prin intermediul aplicației țintă.
  • 5. Căutați și atingeți "Adăugați la comanda dvs" Buton chiar sub această secțiune în lista de secțiuni gri "Ţintă" - "comandă plasată" și ora și data a fost plasată chiar deasupra liniei verzi / gri, indicând partea din procesul în care este ordinea.
  • 6. Găsiți articolul. Fie derulați în sus, cât și în jos și la stânga și la dreapta pe fereastra derulantă sau țintă de căutare pentru elementele eligibile de livrare din același magazin prin atingerea "Căutați articole eligibile", Furnizarea elementului în descrierea cea mai generică sau verboză posibilă și atingând termenul de căutare care reprezintă cel mai bine ceea ce doriți.

    Bacsis: În calitate de client, este posibil să doriți să oferiți mai multe detalii dacă ar putea exista o anumită confuzie cu privire la două produse similare cu dimensiuni diferite, culori sau intensități. În caz contrar, puteți să o generați pentru a include numele de marcă și tipurile de produse.

  • 7. Apasă pe "Adăuga" buton. Pe pagina principală a "Adăugați la comanda dvs" meniu, puteți atinge "Adăuga" butonul care este chiar sub numele și dimensiunea produsului. Pe o pagină de căutare, puteți găsi că sub ratingul produsului (în partea dreaptă a imaginii produselor). Prețul, numele și dimensiunea elementului va fi chiar deasupra ratingului și ar trebui să reprezinte prețul raftului.
  • 8. Derulați în sus pe listă pentru a vizualiza alte produse comparabile care se pot potrivi sau se apropie de termenul de căutare sau atingeți săgeata roșie din partea stângă sus pentru a vă întoarce și reveniți la comanda dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar