Cum să găsiți fotografii ascunse pe un iphone

Poti Ascundeți fotografiile din aplicația Fotografiile lui iPhone astfel încât acestea nu apar în momentele dvs., colecții sau ani. Chiar dacă ați ascuns fotografii, le puteți găsi într-un album numit "Ascuns." Thisewill vă învață cum să găsiți fotografiile pe care le-ați ascuns pe iPhone, precum și cum le puteți ascunde.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea fotografiilor ascunse
  1. Imagine intitulată Găsiți fotografii ascunse pe un pas 1 iPhone 1
1. Deschideți fotografii
Imagine intitulată MacphotosApp.jpg
. Această pictogramă de aplicație arată ca o floare multicoloră. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată găsiți fotografii ascunse pe un pas 2 iPhone
    2. Apasă pe Albume tablo. Veți vedea acest lucru de-a lungul fundului ecranului spre dreapta.
  • Imagine intitulată Găsiți fotografii ascunse pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Ascuns. Veți găsi acest lucru sub "Alte albume" antetul din apropierea fundului meniului. Aceasta afișează toate fotografiile pe care le-ați ascuns de momentele, colecțiile și anii dvs.
  • Pentru a dezactiva o fotografie, apăsați pentru a selecta, atingeți butonul Share (pătratul cu o săgeată), apoi apăsați apoi Unhider.
  • Metoda 2 din 2:
    Ascunderea și dezinfectarea fotografiilor
    1. Imagine intitulată Găsiți fotografii ascunse pe un pas 4 iPhone
    1. Deschideți fotografii
    Imagine intitulată MacphotosApp.jpg
    . Această pictogramă de aplicație arată ca o floare multicoloră. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată găsi fotografii ascunse pe un iPhone pas 5
    2. Atingeți pentru a selecta fotografia pe care doriți să o ascundeți. Fotografia se va deschide în detaliu mai mare într-o fereastră nouă.
  • Dacă doriți să selectați mai multe imagini, atingeți și mențineți apăsată o fotografie până când vedeți un marcaj albastru în colțul din stânga sus al imaginii și apăsați pentru a selecta celelalte imagini pe care doriți să le adăugați.
  • Imagine intitulată Găsiți fotografii ascunse pe un pas de iPhone pas 6
    3. Atingeți
    Imagine intitulată iPhoneBlueshare2.jpg
    . Veți vedea acest lucru în colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată găsiți fotografii ascunse pe un pasaj iPhone 7
    4. Atingeți Ascunde. Veți vedea acest lucru dacă glisați degetul spre stânga pe meniul care apare în partea de jos a ecranului. Aceasta este de obicei cea de-a doua pictogramă după "Creați fața de ceas."
  • Imagine intitulată Găsiți fotografii ascunse pe un pas 8 iPhone
    5. Confirmați acțiunea dvs. prin atingerea Ascundeți fotografia. După ce selectați "Ascunde" Din meniu, o fereastră va apărea de avertizare că vă ascundeți fotografia dvs. va împiedica să apară în momente, colecții și ani, dar este încă vizibil de la albume. Trebuie să atingeți Ascundeți fotografia Pentru a continua să vă ascundeți selecția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar