Cum se solicită o viză de student în canada

Studierea în străinătate în Canada poate fi o experiență plină de satisfacții. Știind cum să se aplice pentru o viză de student va face ca procesul să meargă fără probleme. Pentru a solicita o viză de studenți, trebuie să colectați toată documentația adecvată pentru a fi eligibilă pentru a studia în Canada. Apoi, completați aplicația și plătiți taxele necesare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Colectarea documentației
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 1
1. Primiți o scrisoare de acceptare de la o instituție de învățare desemnată (DLI). Pentru a aplica pentru o viză de studenți în Canada, trebuie mai întâi să fi primit o scrisoare de acceptare de la școală care vă va găzdui. Aplicația va solicita numărul DLI imprimat pe scrisoarea de acceptare. Aceasta este o serie de numere care începe cu litera "o."
  • O instituție de învățare desemnată este o școală aprobată de un guvern provincial sau teritorial pentru a găzdui studenții internaționali.
  • Școlile primare și secundare din Canada sunt, de asemenea, desemnate instituții de învățare.
  • Asigurați-vă că școala post-secundară pe care intenționați să o participați este pe lista DLIS.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 2
    2
    Achiziționați un pașaport valabil. Valabilitatea pașaportului trebuie să se extindă pentru a acoperi șederea în Canada. Pentru a obține un pașaport, va trebui să aplicați la o unitate locală de acceptare a pașapoartelor, care poate necesita o programare. Veți avea nevoie de documentație pentru a solicita un pașaport, cum ar fi formularul DS-11, Dovada cetățeniei, o fotografie emisă de guvern I.D., Fotografie de pașaport color și plata taxelor sub formă de cec sau ordin de plată.
  • DS-11 este formularul de cerere de pașaport care poate fi descărcat online de la HTTPS: // EFORMS.stat.Gov / Formulare / DS11.pdf.
  • Poate dura 6 până la 8 săptămâni pentru a primi pașaportul în persoană sau prin poștă prin serviciul standard. Serviciul expediat durează 2 până la 3 săptămâni.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 3
    3. Furnizați dovada capacității dvs. de a plăti pentru școlarizare și locuințe. Acest lucru arată că aveți sprijinul financiar pentru plata cheltuielilor de școlarizare și de viață în Canada înainte de a participa la școală acolo. Aceasta ar trebui să includă dovada împrumuturilor pentru studenți de la o bancă, declarații bancare din ultimele 4 luni, o scrisoare de la persoana sau școala care vă oferă bani și un proiect bancar care poate fi convertit în dolari canadieni.
  • Dacă este cazul, dovedește că aveți un cont bancar canadian în care ați transferat bani în Canada.
  • De asemenea, puteți oferi un certificat de investiții garantat de la o instituție financiară canadiană participantă.
  • De asemenea, va trebui să includeți dovezi de taxe pe care le-ați plătit deja pentru școlarizare și locuințe în Canada.
  • Dacă aveți o bursă sau aflați într-un program educațional finanțat de canadian, trebuie să trimiteți dovada finanțării plătite de un astfel de program.
  • Imigrația canadiană estimează că un student ar cheltui cel puțin 10.000 de dolari canadieni pentru fiecare an de ședere.
  • Elevii trebuie să dovedească, de asemenea, că au suficiente fonduri pentru tariful de întoarcere.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 4
    4. Pregătiți 2 fotografii recente de dimensiuni de pașaport pentru a se atașa la aplicație. Acestea trebuie să fie fotografii ale dvs. care nu sunt mai vechi de 6 luni. Fiecare fotografie trebuie să fie de cel puțin 35 de 45 de milimetri (1.4 până la 1.8 in). Pe spatele fotografiilor, includeți numele dvs. complet și data nașterii.
  • Toate expresiile faciale din fotografii trebuie să fie neutre. Ar trebui să vă îndreptați în fața unui fundal simplu. Evitați să purtați capacul dacă nu este haina religioasă.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 5
    5. Prezentați o scrisoare de explicație cu privire la motivul pentru care studiați în Canada. În această scrisoare trebuie să explicați de ce studiați în Canada. Includeți subiectul pe care îl veți studia în timp ce sunteți acolo. De asemenea, spuneți că vă înțelegeți responsabilitățile ca student. Nu a fost specificată nici o lungime pentru scrisoare.
  • Stati de ce ai ales masele tale de a studia si de ce vrei sa particip la acea universitate.
  • Trebuie să dovediți că vă veți întoarce în țara dvs. originală când ați terminat studiile în Canada.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 6
    6. Trimiteți un certificat de acceptare dacă studiați în Quebec. În plus față de scrisoarea de acceptare dlui, veți avea nevoie, de asemenea, de un certificat de acceptare emis de Quebec dacă te duci la școală acolo. Un student străin trebuie să solicite un CAQ prin intermediul Ministerului Imigrației, Diversității și Incluziunii (MIDI) situat în Quebec.
  • Aplicația de hârtie poate fi găsită aici http: // Imigrare-Quebec.Gouv.QC.Ca / Publicații / FR / Form / Immigration-Quebec_A0506BF.pdf. Cu toate acestea, este doar în limba franceză și nu există o versiune în limba engleză.
  • Metoda 2 din 3:
    Finalizarea aplicației pentru hârtie
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 7
    1. Completați o aplicație pentru hârtie. Veți găsi aplicația de hârtie aici: https: // Canada.CA / Conținut / Dam / IRCC / Migrație / IRCC / Engleză / PDF / Kits / Formulare / Imm1294E.pdf. Puteți introduce răspunsurile dvs. în aplicație și imprimați-l sau imprimați-l și scrieți răspunsurile pe hârtie. Aplicația este împărțită în secțiuni care includ informații personale, starea dvs. maritală, statutul de cetățenie, adresa, limbajul preferat, numărul pașaportului și informațiile naționale de identitate.
    • De asemenea, trebuie să listați orice informații de contact, inclusiv numărul de telefon, e-mail, adresa de domiciliu, P.O. cutie și așa mai departe.
    • Dacă orice secțiune sunt lăsate incomplete, aplicația dvs. poate fi respinsă sau întârziată.
    • Asigurați-vă că completați toate informațiile despre educația și istoricul de lucru.
    • De asemenea, veți fi întrebat despre informațiile de fundal, cum ar fi cazierul judiciar, dacă ați fost angajați, dacă ați fost vreodată refuzat o viză și istoria sănătății mentale și fizice.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 8
    2. Faceți clic pe butonul "Validați" de pe formular pentru a genera un cod de bare. Dacă ați terminat aplicația pe computer și doriți să o imprimați, trebuie să faceți clic pe "Validați" pentru a genera o pagină de coduri de bare. Atașați această pagină de coduri de bare în partea de sus a aplicației dvs. atunci când trimiteți o trimitere.
  • Dacă aplicați cu membrii familiei, fiecare persoană trebuie să tipări propria aplicație cu o pagină de coduri de bare.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 9
    3. Semnează aplicația la sfârșit. Prin semnarea aplicației, spui că ați înțeles toate întrebările adresate și toate informațiile pe care le-ați furnizat sunt veridice. Fiind necinstit în aplicația dvs. de viză vă va supune penalităților și ar putea fi refuzată.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 10
    4. Plătiți toate taxele necesare online cu un card de credit. Va trebui să plătiți o taxă de procesare a aplicațiilor și, dacă este cazul, o taxă biometrică. Biometria sunt considerate amprente digitale, culoarea ochilor, culoarea părului și alte atribute fizice utilizate pentru a vă identifica de guverne și de aplicare a legii. Taxa biometrică trebuie plătită în același timp cu taxa de procesare.
  • Permisul de studiu costă 150 de dolari canadieni.
  • Taxa biometrică este de 85 de dolari canadieni pe persoană.
  • În prezent, Canada cere cetățenilor din 30 de țări să prezinte informații biometrice.
  • La 31 decembrie 2018, Canada va extinde cerințele biometrice către solicitanții din Asia, Asia Pacific și America.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 11
    5. Imprimați 2 încasări ca dovadă a plății. Atașați o primire la aplicație ca dovadă a plății și păstrați al doilea pentru propriile dvs. înregistrări. Păstrați-l într-un loc sigur, cum ar fi o casetă de fișier cu alte documente importante.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 12
    6. Atașați toate documentele necesare la aplicație. Includ cele două fotografii de dimensiuni de pașaport, dovada fondurilor, scrisoarea de explicație și scrisoarea de acceptare de la dli. Dacă studiați în Quebec, nu uitați să includeți o copie a certificatului de acceptare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de studenți în Canada Pasul 13
    7. Mail-ul dvs. la un centru de aplicații de viză. Dacă trimiteți o copie de hârtie a aplicației dvs., localizați un centru de aplicații de viză care servește zona dvs. pentru a procesa aplicația. Acest lucru se aplică persoanelor care aplică în afara Canadei. Sunt situate în Los Angeles și New York.
  • Adresa pentru Centrul de aplicații din Los Angeles Visa este:
    2120 E Grand Avenue Suite 108A
    El Segundo, CA, 90245 U.S.A.
  • Adresa pentru Centrul de aplicații pentru New York Visa este:
    290 Madison Ave., Al doilea fl. (Strada 41 și strada 40)
    New York, NY 10017 U.S.A.
  • Oamenii din Canada pot aplica online sau prin poștă o aplicație de hârtie la Centrul de aplicații Visa din Los Angeles.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea online
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 14
    1. Creați un cont GCKEY pentru a vă înscrie în Mycic. Aplicația online poate fi găsită la acest link: https: // Canada.ca / ro / imigrație-refugiați-cetățenie / servicii / aplicație / cont.HTML. Acesta este un cont guvernamental canadian pe care trebuie să-l faceți pentru a accesa aplicația. Pe pagina de pornire Faceți clic pe fila Immigration, faceți clic pe "Studiu" în meniul derulant care apare în fila.
    • Când sunteți dus la o pagină care are 2 opțiuni de cont diferite, alegeți GCKEY.
    • Odată ce faceți clic pe GCKEY, trebuie să acceptați termenii și condițiile și apoi să creați un utilizator i.D. și parola.
    • De asemenea, veți fi solicitați să răspundeți la întrebările de securitate pentru recuperarea contului. După aceasta, înregistrarea dvs. cu GCKEY este completă.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 15
    2. Înscrieți-vă într-un cont MYCIC pentru a accesa aplicația VISA. CIC reprezintă imigrația, refugiații și cetățenia Canada. Acesta va fi contul dvs. pentru gestionarea vizei. Introduceți numele, vârsta, adresa de e-mail și limba preferată și apăsați Continuați. Apoi, veți crea întrebări de securitate și răspunsuri pentru a vă accesa contul.
  • Când spui că aplicați pentru o viză de studenți, veți fi luați printr-o listă de verificare a documentelor pentru a vedea ce documente va trebui să aplicați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 16
    3. Finalizați aplicația online. Vi se va cere să răspundeți la întrebări despre numele dvs., starea dvs. maritală, statutul de cetățenie, adresa, limbajul preferat, numărul pașaportului și informațiile naționale de identitate.
  • De asemenea, trebuie să listați orice informații de contact, inclusiv numărul de telefon, e-mail, adresa de domiciliu, P.O. cutie și așa mai departe.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student în Canada Pasul 17
    4. Încărcați toate documentele la aplicația dvs. Încărcați 2 fotografii de dimensiuni de pașaport cu numele dvs. complet și data nașterii pe spate. Sunteți obligat să încărcați scrisoarea de acceptare, dovada fondurilor, scrisoarea de explicație și certificatul de acceptare din Quebec, dacă este cazul. Veți putea încărca toate documentele dvs. prin contul dvs. MYCIC. Pentru aceasta, aveți nevoie de acces la un scaner pentru a salva hârtiile ca fișiere PDF și accesați-le pe computer.
  • Puteți face clic pe "Încărcați fișierul" de lângă fiecare document pentru al atașa la aplicația dvs.
  • Într-o aplicație online, copiile digitale ale fotografiilor nu trebuie să fie mai mult de 4MB.
  • Când trimiteți o aplicație online, nu aveți nevoie să trimiteți nimic la un centru de aplicații de viză.
  • sfaturi

    Pentru a preveni întârzierile în procesarea aplicației dvs., asigurați-vă că trimiteți toate documentele necesare pentru dvs.
  • Includeți toate informațiile de contact actualizate în aplicația dvs. pentru a preveni întârzierile.
  • Avertizări

    Fotografiile și documentația neclară pot provoca întârzieri în procesarea cererii dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar