Cum să găsiți o jucărie care nu mai este în magazine

După o jucărie care a lăsat mult timp rafturile sau a vândut? În timp ce nu există nici o garanție că veți găsi elementul exact pe care îl aveți după aceea, există din fericire o mulțime de modalități de a găsi o jucărie care nu mai este vândută în magazin. Totul depinde într-adevăr de cât de hotărâți trebuie să faceți efortul!

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea online
  1. Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 1
1. Vizitați magazinele online care vinde jucării. Unii comercianți cu amănuntul online pot păstra stocurile mai vechi de jucării sau vor ști cum să le surprindă pentru dvs. Verificați magazinele care se specializează în vânzările online de jucării și, mai precis, care se concentrează pe linii de jucărie întrerupte, pentru a vedea ceea ce au în ofertă. Este, de asemenea, o idee bună să verificați magazinele care transportă jucării utilizate în stare bună.
  • Puteți utiliza un site cum ar fi Flipkart sau Andromeda.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 2
    2. Uită-te la licitații majore sau site-uri de tranzacționare. Există destule câteva dintre aceste din întreaga lume și există o mare posibilitate ca cineva, undeva vinde acea jucărie pe care o faci după. Trucul este să nu privim doar în curtea ta, ci să căutați în întreaga lume. Unele site-uri de licitație sunt internaționale, în timp ce unele sunt specifice țării. Acest lucru înseamnă că, în timp ce probabil că nu aveți probleme cu găsirea de lucruri pe site-urile internaționale, asigurați-vă că, de asemenea, verificați site-urile disponibile în țările în care articolul a fost fabricat inițial, mai ales dacă acesta este nu China.
  • Unii vânzători se specializează în vânzarea de jucării întrerupte sau greu de găsit prin site-uri precum Ebay și Etsy.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 3
    3. Check out site-uri comerciale sau swap conduse de colectori sau ventilatoare. Astfel de site-uri pot avea forumuri, locuri de tranzacționare și alte modalități de a se conecta cu fanii sau colectoarele jucăriei pe care le faceți după. Fiți pregătiți să plătiți un preț echitabil, plus transportul maritim, fie să dea ceva de valoare egală în schimb.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 4
    4. Check out site-uri Freebie. Site-urile care permit Giveways, cum ar fi Freycycle, sunt locuri minunate pentru a verifica jucăriile vechi. Alăturați-vă, apoi răsfoiți listele de freebies disponibile în zona dvs. Dacă nu apare nimic relevant, plasați a "Wanted" solicitați și așteptați. Cineva poate avea doar jucăria pe care o faci după.
  • Partea 2 din 3:
    Căutarea în magazine
    1. Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 5
    1. Verificați magazinele de jucărie care sunt mai multe din cale sau "blocat în timp". Acestea sunt magazinele din locurile în afara drumului, cum ar fi zona rurală sau suburbia cu majoritatea locuitorilor vârstnici. Ele pot purta încă stocuri mult epuizate în zonele urbane mai mari. Faceți un telefon în jurul unor astfel de magazine, inclusiv magazine de jucărie din țară sau din mediul rural pentru a vedea dacă au stoc vechi care nu au fost încă vândute. Puteți chiar să extindeți această căutare în magazine în alte țări, unde jucăria nu ar fi vândut cât mai repede sau au fost la fel de populare ca și propria țară.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 6
    2. Verificați magazinul, caritatea sau magazinele de oportunitate. Elementul va fi utilizat probabil, dar în multe cazuri, puteți găsi adesea jucării vechi în stare bună. În cazuri norocoase, elementul ar putea fi chiar în caseta sa, neutilizat. Cu toate acestea, acest lucru este foarte "loveste si rateaza" Metodă, deci va trebui să aveți un ochi bun pentru a vă certa prin cutii junk și pregătiți-vă să fiți dezamăgiți de mult timp.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 7
    3. Verificați second-hand sau magazine antice. În cazul în care stocurile stochează stocurile, există o șansă ca jucăria dvs. să fie acolo, mai ales dacă este o colecție. Pentru a economisi timp, poate fi mai ușor să sunați mai întâi magazinul. Dacă se dovedește că stochează elementele, se îndreaptă spre jos pentru a-și verifica consumabilele - dacă nu, păstrați-vă de telefon.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 8
    4. Check out angrosiști ​​care vinde stocuri întrerupte. Dacă se ocupă de jucării, este posibil ca ei să aibă jucăria dvs. dacă ar fi întrerupt în ultimii ani.
  • Partea 3 din 3:
    Căutați case de licitații
    1. Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 9
    1. Verificați ce case de licitație se ocupă de jucării. S-ar putea să aibă cataloage online sau ar putea fi mai ușor să sună și să întrebe dacă au jucării pentru licitație și dacă știu de un colector care ar putea fi dispus să vândă unul.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 10
    2. Vizitați licitații de jucărie. Acestea sunt distractive, astfel încât să puteți planifica să mergeți la un singur pentru a vă bucura de ea. Ar putea fi o bună ocazie de a găsi acea jucărie veche. În multe cazuri, există o primă plasată pe starea jucăriei, inclusiv cu cutia originală sau ambalajul, deci dacă asta sunteți după ce ați făcut-o, jucăria licitațiilor sunt o alegere excelentă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o jucărie care nu mai este în magazinele Pasul 11
    3. Verificați licitații de stocare sau licitații de lichidare. Uneori jucăriile vechi sunt prinse în locuri de depozitare sau devin parte a activelor lichidate ale întreprinderilor eșuate. Aceasta este o lovitură lungă, deoarece necesită trecerea la tot felul de licitații care nu identifică stocul în mod necesar, dar dacă vă place rumând și gândiți-vă că licitațiile sunt distractive, nu știți niciodată ce ar putea să se întoarcă. Dacă sunt menționate jucăriile, s-ar putea să merite - chiar dacă tot ce obțineți este ceva răcoros la comerț cu.
  • sfaturi

    Unii oameni alerg "pierdut și găsit / înlocuire" jucării blog-uri sau site-uri web, precum și bloguri de jucărie. În unele cazuri, oamenii au înființat bloguri pentru un tip foarte specific sau chiar o bucată de jucărie, pentru a ajuta fanii acelei jucări să se conecteze și să găsească jucăria sau piesele pentru ea. Faceți o căutare online și vedeți ce returnează pentru jucăria dvs. specifică.
  • Uneori, folosind un motor de imagine este mai util decât utilizarea unui motor bazat pe text, mai ales dacă căutați o jucărie mai veche, ați avut ca un copil, dar nu vă puteți aminti numele exact. Cheie în caracteristicile jucăriei, cum ar fi "Clear plastic", "roz înclinat", "Fata păroasă", etc. și vedeți ce imagini vin înapoi - în cele din urmă jucăria pe care doriți să o afișați și veți avea numele potrivit pentru a continua căutările bazate pe text cu.
  • Dacă colectați anumite jucării și sunt întotdeauna supuse "zboară de pe rafturi" Când sunt lansate actualizări sau modificări ale selecției, luați în considerare plasarea unei comenzi în avans pentru a vă asigura că obțineți jucăria. Ambele magazine de jucării și magazinele online vor lua adesea astfel de ordine, de obicei însoțite de un depozit mic sau o promisiune de a restitui suma totală dacă elementul nu se materializează.
  • Uneori, un muzeu de jucărie ar putea să vă ghidă în direcția cea bună în găsirea mai în vârstă, nu mai este stocată.
  • Întrebați dacă verișorii tăi mai vechi au niște jucării vechi în subsol sau mansardă Monster High, Webkinz, Bratzrugrats etc.
  • Avertizări

    Dacă este un element colectiv, ar putea fi costisitor. Stick la bugetul dvs. - nu fi tentat să depășiți. Uneori versiunea modernizată este o valoare mai bună, chiar luând în considerare valoarea sentimentală.
  • Unele jucării au fost scoase din rafturi sau au întrerupt pentru că au încălcat standardele de siguranță. Evitați să urmăriați astfel de jucării - sunt defecte și nu merită riscul de a deține.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar