Cum să se îmbrace ca un om crescut

Imbracaminte simple, versatile si bine montate sunt cheia pentru a se îmbraci ca un om crescut. Dacă este timpul să adăugați maturitate în dulapul dvs., un costum adaptat este un început bun. Schimbați teorii de șobolani pentru butoanele și cămăși casual crocante și aruncați încărcăturile de marfă și jean. Investiți într-o lână Suprapune și pantofi formali de calitate pe care îl veți purta ani de zile. S-ar putea să trebuiască să cheltuiți niște bani, dar a se imbraca bine nu înseamnă că trebuie să spargi banca. Dulapurile adulte sunt colectate în timp, au răbdare și actualizați-vă treptat dulapul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărați capse de îmbrăcăminte de calitate
  1. Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 1
1. Investiți într-un costum de marine bine adaptat. De la interviurile de muncă la nunți, un costum bun este o parte esențială a unui dulap adult. Du-te pentru un costum de 2 butoane cu lapel subțire, și bani în plus pentru croitorie în bugetul dvs.
  • Țineți minte că un costum este super versatil și poate fi împărțit în bucăți separate care pot fi purtate atât în ​​setări formale, cât și în cele obișnuite.
  • Evitați materialele sintetice transpirate și mergeți la un costum din fibre naturale, cum ar fi bumbacul sau lâna.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 2
    2. Construiți repertoriul buton-jos. Butoanele albe butoane-jos sunt minunate pentru orice ocazie. Ele pot fi asociate cu o pereche bună de blugi sau purtați sub un sacou de costum. Construiți o colecție de butoane de coborâșuri începând cu 2 sau 3 în alb, apoi adăugați alte culori, cum ar fi Blues, Grays și Greens.
  • Du-te pentru culori care se potrivesc tonului și stilului pielii. Ca regulă generală, culorile mai ușoare funcționează cel mai bine pe tonuri mai întunecate ale pielii, iar culorile mai întunecate funcționează mai bine pe o piele mai ușoară.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 3
    3. Alegeți denimul întunecat versatil în tăieturi subțiri. Un bărbat crescut poartă blugi care se potrivesc, astfel încât schimbați pantalonii tăi pentru un denim indigo bine fixat într-o tăietură subțire. Dark Denim este mai versatil și poate fi asociat cu jacheta dvs. de costum pentru un aspect casual de afaceri sau un tee clare pentru ocazii mai puțin formale.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 4
    4. Schimbați știfturile vechi pentru cămăși casual crocante. Nu trebuie să vă aruncați ligo-urile vechi de bandă, dar să le salvați când vă atârnați în jurul casei. Cumpărați calitatea alb, negru și gri, care se potrivesc perfect, dar nu sunt prea strânse.
  • Din nou, versatilitatea este cheia. Un tee bun poate fi purtat sub o jachetă pentru un aspect casual de afaceri sau cu o pereche frumoasă de pantaloni scurți atunci când doar executați comisioane.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 5
    5. Stai departe de cargo, Jean și Shorts Baggy. Dacă nu sunteți pe Safari, stați departe de pantaloni scurți acoperite cu buzunare. O pereche bună de pantaloni scurți ar trebui să se potrivească perfect, să cadă deasupra genunchiului și nu ar trebui să fie făcută din denim. Alegeți materiale respirabile, cum ar fi lenjeria sau seerSuckerul și alte țesături de bumbac libere.
  • Purtați o pereche de pantaloni scurți și un buton - până la un brunch, grătar și alte setări ocazionale. Nu purtați pantaloni scurți pentru a lucra sau oriunde veți conduce afaceri.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor, îmbrăcămintei exterioare și încălțăminte
    1. Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 6
    1. Cumpărați un ceas de mână simplu, elegant. Puține lucruri spun "Sunt un om crescut" mai clar decât un ceas bun. Alegeți un ceas analogic metalic (nu digital) cu un simplu design.
    • Dacă investiți într-un ceas bun, veți dori să obțineți o mulțime de utilizare din ea. Când aveți îndoieli, mergeți la un design mai curat, mai conservator. O curea de piele de aligator flash ar putea arăta superbă, dar ia în considerare cât de multe costume și ocazii se potrivește.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 7
    2. Începeți construirea unei colecții de cravată. Alegeți legăturile slabe, ca legături groase cu nodurile de grăsime sunt datate. Legăturile pot fi o oportunitate de a arăta o mică personalitate, dar încercați să conduceți designul designului kitschy.
  • Alegeți o gamă de culori de legătură care vor completa și contrastul costumului. Solidele și modelele subtile în Blues rece sunt excelente pentru aspectul subevaluat. Păstrați roșu, rozurile și portocalele la îndemână pentru a pop în costumul naval și faceți mai mult o declarație.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 8
    3. Obțineți o acoperire de lână. O lână peacoat este o necesitate pentru climatul meteorologic rece. Nici un om cultivat ar merge la un interviu de angajare purtând un strat Beat Up Puffy cu un logo de sport.
  • Începeți cu un strat negru de mazare, apoi adăugați o haină de iarnă de iarnă și o jachetă de vară ușoară când vă puteți permite.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 9
    4. Adăugați clasa cu accesorii de iarnă. Un simplu cașmir sau lână eșarfă Adaugă masculinitatea și clasa la orice costum de iarnă. Alegeți capacul 6 până la 14 inci (15 până la 36 cm) lățime și 60 până la 70 de centimetri (150 până la 180 cm) lungime. Du-te pentru culori solide, cum ar fi gri sau albastru sau o placă sau o bandă subevaluată.
  • În ceea ce privește pălăriile de iarnă, purtați doar un capac negru sau gri sau o beanie.
  • Mănuși voluminoase arată prost cu un costum și o acoperire plăcută, așa că du-te pentru o pereche de grădiniță. În timp ce pielea neagră este o bază bună, poate fi prea formală pentru unele costume. Dacă puteți obține doar o pereche, lână este un material mai versatil.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 10
    5. Investiți în pantofi de piele de calitate negru și maro. Pantofii oficiali pot fi o investiție costisitoare, dar împlinirea unei perechi bune merită. O pereche bună de pantofi din piele poate anii ani dacă le pasă de ei. Designul lor mai simplu, cu atât mai multe costume și ocazii se vor potrivi.
  • Deoarece pantofii sunt o investiție mare, du-te pentru desene curate, fără sfârșit, care vor merge cu orice și nu vor ieși din stil. Va trebui să începeți cu perechi în maro și negru. În timp, adăugați cizme maro și negru în colecția dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Actualizarea dulapului dvs. la un buget
    1. Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 11
    1. Au răbdare și îmbunătățiți treptat garderoba. Construirea unui dulap adult are nevoie de timp, deci nu simțiți că trebuie să renunțați la mii de dolari pentru a vă îmbunătăți stilul peste noapte. Investiți într-o singură calitate, o piesă de lungă durată la un moment dat. În cele din urmă, veți avea un dulap plin de haine ascuțite, pantofi și accesorii.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 12
    2. Faceți tăieturi în altă parte în bugetul dvs. În loc să ieșiți într-o noapte în oraș, cumpărați o cămașă, pereche de pantaloni sau urmăriți. Evitați cheltuielile de impuls și căutați locuri în bugetul dvs. unde puteți schimba fondurile pentru dulapul dvs. crescut.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 13
    3. Căutați vânzări și explorați magazinele de tip. Găsiți oferte pe articole sezoniere, cum ar fi îmbrăcămintea exterioară și pantaloni scurți, și păstrați-le până în sezonul următor. Magazinele de expediere și magazinele de tip în zonele bogate sunt locuri excelente pentru a vâna articole de calitate la reduceri profunde.
  • Check out de designer, de asemenea. Chiar dacă ați găsit o afacere online minunată, evitați să cumpărați haine online, dacă nu ați încercat mai întâi ceva la magazin. Dacă cumpărați ceva fără a încerca mai întâi, asigurați-vă că există o politică bună de returnare.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 14
    4. Împingeți numai pe haine și accesorii clasice. Când vă săturați adânc în buzunare și vă rog pe o îmbrăcăminte, asigurați-vă că veți obține o mulțime de uzură din ea. De exemplu, un costum bun, simplu, Navy, este o mare splină. Pe de altă parte, probabil că nu veți purta un costum flashy într-o culoare nebună foarte des.
  • Imagine intitulată rochie ca un om cultivat pas 15
    5. Investiți în umerasele din lemn. Nu mai sunt umerase de sârmă! Umerii buni vă vor menține îmbrăcămintea clară și vă vor extinde durata de viață.
  • Asigurați-vă că vă folosiți de fapt umerasele în loc să vă lăsați hainele în grămezi de pe podea. În plus față de conservarea calității lor, veți avea mai puțin călcătoare pentru a face dacă vă închideți hainele.
  • Imagine intitulată rochie ca un om crescut Pasul 16
    6. Polonez și condiționează pantofii tăi. Cumpărați un balsam și mai cuters etichetate pentru materialul pantofilor dvs. și dați-vă pantofilor o atenție deosebită cel puțin o dată pe lună. Având grijă de lucrurile tale face parte din a fi adult, iar pantofii pot arăta ascuțiți de ani de zile cu îngrijire adecvată.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar