Cum să îmbrăcați dacă aveți o figură de hârtie

Tipul corpului de hârtie, unde șoldurile și bustul sunt mai largi și talia dvs. este bine definită, este adesea asociată cu sirene curbe, cum ar fi Sophia Loren și Marilyn Monroe. Cu toate acestea, puteți fi în continuare o figură de hârtie dacă purtați o greutate suplimentară în jurul mijlocului, atâta timp cât părțile laterale ale taliei în interior. Pentru a găsi îmbrăcăminte care se potrivește figurii dvs. de hârtie, căutați stiluri care accentuează talia fără a adăuga un volum suplimentar în jurul șoldurilor. Apoi, jucați cu bucăți diferite pentru a găsi costumele pe care le iubiți!

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea unor potrivite de plată
  1. Imagine intitulată rochie dacă tu
1. Căutați topuri, îmbrăcăminte de îmbrăcăminte și rochii care accentuează talia. Deoarece o figură de hârtie este mai subțire la talie, hainele care sunt înfundate la talie vă vor ajuta să vă arătați curbele în cel mai bun avantaj. Topurile și rochii care se înfășoară în jurul sau legătura la talie sunt deosebit de măgulitoare, la fel ca și hainele de șanțuri, rochii de fit-și-flare și bluze peplum.
  • O sus de scoop-gât subțire, așezată în pantaloni de înaltă legătură sau o fustă poate fi o altă modalitate excelentă de a vă accentua talia. Asigurați-vă că partea superioară se potrivește confortabil în bust.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    2. Evitați hainele fără formă sau prea strânsă. Dacă purtați îmbrăcămintea, îmbrăcămintea fără formă, vă va înghiți figura și vă va face să arătați boxy în loc de curbură. Pe de altă parte, dacă hainele tale sunt prea strânse, vei arăta inconfortabil și poate atrage atenția asupra oricăror zone în care purtați puțin mai mare.
  • În schimb, căutați haine care skim ușor pe figura dvs., deoarece acest lucru vă va face să vă arătați și să vă simțiți mai încrezători.
  • Dacă aveți vreo problemă în domenii pe care doriți să le minimalizați, luați în considerare purtarea unei îmbrăcăminte de formă - dar nu extrem de strânsă făcută dintr-un material de susținere, cum ar fi tricoturile grele, denim sau țesăturile întinse.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    3. Optați pentru gâtul V, gâtul scoice sau vârfurile gâtului cu barca pentru a vă bucura de bustul. Indiferent dacă vă place să vă arătați bustul sau ați prefera să vă păstrați aspectul mai modest, dacă aveți un piept mai mare, este mai bine să optați pentru vârfurile în care gâtul creează un unghi sau o curbă. Un gât V poate fi o modalitate excelentă de a face bustul dvs. să pară mai mic, de exemplu, deoarece unghiul ascuțit atrage atenția spre talie.
  • Un vârf de barci este tăiat într-o linie orizontală de la umăr la umăr, așa că arată curba grațioasă a claviculei dvs.
  • Scoopul gâtului vă cad față și arătați zona clavială, dar ele nu pot expune cât mai multă clivare ca un gât.
  • Evitați stilul de înaltă gât, cum ar fi topurile polo, broaștele sau gâtul echipajului strâns, care vă pot face pieptul să pară mai mare.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    4. Evitați bucățele cu țesătură suplimentară la șolduri sau bust. Evitați să purtați manevli sau pliuri în jurul taliei sau șoldurilor. Deoarece cifra dvs. este deja curbată, adăugarea unui volum suplimentar la aceste zone vă va face să apară mai greu decât sunteți, și asta poate face ca corpul să pară disproporționat.
  • O excepție de la acest lucru ar putea fi o garnitură verticală pe o bluză, care vă poate ajuta la minimizarea bustului.
  • De asemenea, este posibil să doriți să evitați purtarea dungi orizontale în aceste zone, deoarece acestea vă pot face să par mai largi.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    5. Utilizați centuri pentru a atrage atenția asupra taliei dvs. Dacă purtați o rochie, de sus sau o jachetă care este un mic flux, puteți adăuga un accent suplimentar pe talia dvs. adăugând o centură. În funcție de stilul tău, s-ar putea să adăugați o centură plină de farmec pe partea superioară a unei rochii curve sau puteți purta o centură îndrăzneață, pe partea superioară a unui șanț elegant. Pentru cel mai mare impact, purtați centura Celched pe cea mai mică parte a taliei.
  • Dacă aveți o burtă mai mare, o centură ar putea sublinia faptul că mai degrabă decât curba taliei. În acest caz, luați în considerare evidențierea părților laterale ale taliei dvs. purtând o jachetă tăiată sau un fundal cu talie mare.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    6. Purtați îmbrăcăminte de susținere se potrivesc corect. Când aveți o figură curbă, este deosebit de important să vă asigurați că lenjeria de corpuri se potrivesc bine și să furnizeze un sprijin adecvat. De exemplu, sutienul dvs. ar trebui să vă ridice confortabil sânii, dar curelele și spatele nu ar trebui să se săpare în piele. Dacă aveți nevoie, ridicați-vă sutienul profesional, astfel încât veți ști exact ce dimensiune funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Când alegeți lenjerie de corp, căutați versiuni fără sudură dacă preferați stiluri de acoperire completă, care vor ajuta la reducerea liniilor de lenjerie vizibile. De asemenea, puteți purta lenjerie de corp pentru a vă asigura că nu vor exista linii sub haine.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea unui aspect casual
    1. Imagine intitulată rochie dacă tu
    1. Purtați un body-skimming Jersey Top cu BootCok Jeans pentru un aspect confortabil de zi cu zi. Jersey este o țesătură tricotată care este ușoară și moale și este frecvent utilizată în tricouri și alte topuri casual. Atâta timp cât îmbrăcămintea ta se potrivește în mod corespunzător, tricoul va scăpa peste figura voastră, făcându-vă să arătați confortabil și răcoros în timp ce încă mai ești flagitoare. Apoi, ușor de flare de pe blugi va echilibra curbele șoldurilor voastre.
    • Încercați să purtați acest aspect cu sandalele dvs. preferate și o coadă murdară pentru un weekend distractiv!
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    2. Du-te girly și casual prin împerecherea unei rochii de patinator cu pantofi de tenis. O rochie de patinator este o modalitate excelenta de a arata figura de clepsidra, deoarece se potriveste ca un tricou pe partea de sus, este montat la talie si apoi se strecura la solduri. Această rochie ocazională este perfectă pentru a purta la școală, de lucru sau doar pentru a vă petrece cu prietenii - doar aruncați pe niște adidași cu profil scăzut și luați-vă sacul!
  • Un colier de choker este un accesoriu drăguț, la modă pentru a adăuga la acest aspect.
  • Dacă stilul dvs. este puțin mai dur, încercați să purtați rochia de patinator cu o pereche de cizme de gleznă robustă în schimb. Adăugați o atingere suplimentară în față cu o pereche de pești rupte și o mulțime de eyeliner întunecat!
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    3. Purtați un miniskirt și un tee montat dacă doriți să vă arătați picioarele. Dacă vă place picioarele dvs. de formă și doriți să le faceți focalizarea costumului dvs., încercați să purtați un scoop-gât montat, un miniskirt și o pereche de adidași cu profil redus. Tricoul vă va oferi suficientă acoperire în partea de sus pentru a echilibra faptul că picioarele dvs. sunt expuse, oferindu-vă un aspect distractiv, flirtatic.
  • Pentru o atingere neașteptat de măgulitoare, alegeți un tricou cu accente pe umeri, asemănări sau o suprapunere de dantelă.
  • Bacsis: Dacă un miniskirt pare puțin îndrăzneț, încercați să purtați o skrat sau o pereche de pantaloni scurți.

  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    4. Aruncați pe un sacou de bombardier pentru un mod răcoros de a rămâne cald în vreme rece. Jachetele de bombardiere au o bandă strafală în jurul taliei, perfectă pentru a atrage atenția asupra acelei zone. Sunt confortabile și ocazionale și le puteți face să lucreze cu aproape orice stil.
  • De exemplu, o jachetă de bombardier din piele arată la fel de mare cu blugi iubiți de iubit, așa cum o face cu o rochie plutitoare.
  • Încercați un sacou de bombardier din satin cu blugi slabi, tocuri și un tee colorat V-gât pentru un aspect inspirat hip-hop, care este perfect pentru o figură de clepsidră.
  • Metoda 3 din 4:
    Dressing pentru ocazii speciale
    1. Imagine intitulată rochie dacă tu
    1. Optați pentru topurile și rochii pentru peplum pentru a vă accentua talia. Peplum tops se potrivesc în mod obișnuit în talie, apoi se aprinde în afară de tivul inferior, în timp ce rochii de peplum arata adesea similar cu un top de peplum cu o fustă de creion. Îmbrăcăminte cu o peplum deja imită forma unei vierme, așa că vor accentua perfect curbele.
    • Încercați să purtați un top de peplum cu o fustă corp-conică și tocuri de stiletto pentru o noapte glam, de exemplu.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    2. Încercați o rochie de talie imperiului pentru un aspect ușor, măgulitor. Empire-talie Rochii sunt tăiate astfel încât talia îmbrăcămintei să atingă doar sub bust, subliniind o zonă care este de obicei destul de îngustă pe o figură de hârtie. Restul rochiei va curge peste stomac și șolduri, așa că este perfect pentru hulpurile de toate dimensiunile.
  • De exemplu, dacă veți fi brunch cu prietenii, ați putea purta o rochie de talie de genunchi, talie imperiu cu sandale de pantă, cercei de declarație și o geantă de mână colorată.
  • Aceste rochii pot fi mari pentru muncă!
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    3. Utilizați o jachetă tăiată pentru o altă modalitate de a atrage atenția asupra taliei. Când purtați o jachetă care se termină la talia voastră naturală, ea atrage ochiul în acea zonă. Acesta este un mod perfect și subtil de a accentua figura dvs. atunci când nu doriți să purtați o centură.
  • De exemplu, s-ar putea să purtați un rezervor de satin topit într-o fustă de linie de linie, apoi susținută cu o jachetă de brocart tăiat pentru un costum perfect pentru o ocazie elegantă.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    4. Încercați un jumpsuit de îmbrăcăminte care este înfundat la talie pentru confort elegant. Dacă alegeți un salt într-un material de îmbrăcăminte, cum ar fi sifon, dantelă sau crep, poate fi la fel de elegant ca o rochie, dar veți avea confortul suplimentar de a purta pantaloni. Căutați un stil care vă va lăuda talia fără a vă constricționa bustul sau șoldurile, astfel încât să vă simțiți confortabil indiferent de evenimentul pe care îl participați.
  • Stilul tău cu un updo, tocuri de îmbrăcăminte și cercei îndrăznețe pentru un aspect de întoarcere a capului.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    5. Optați pentru o rochie de corp dacă sunteți îndrăzneți. Bodycon Rochii se potrivesc îndeaproape cu figura dvs., deci sunt o modalitate excelentă de a vă arăta figura de hârtie. Cu toate acestea, nu sunt foarte iertați, deci dacă aveți vreo zone, preferați să nu arătați la fel de mult, luați în considerare alegerea unei rochii făcute dintr-un material de întindere greu care vă va ține în.
  • Rochii de bandaj sunt un exemplu de stil de corp.
  • Stilul tău rochie de corp cu cizme dură gleznă, machiaj de ochi întunecați și păr murdar pentru un aspect Edgy Rock-N-Roll.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea costumelor pentru muncă
    1. Imagine intitulată rochie dacă tu
    1. Purtați o bluză personalizată și pantaloni subțire pentru un aspect inteligent, dress. Când purtați o bluză care a fost adaptată în mod specific corpului tău, veți avea o mulțime de spațiu în zona dvs. de bust în timp ce vă arătați încă taliei. Dacă împerecheați asta cu pantaloni care sunt tăiate pentru a fi îngustă prin piciorul tău, vei arăta profesionist și pus-o împreună, dar vei fi încă destul de confortabil pentru a face lucrurile pe tot parcursul zilei.
    • Încercați să adăugați o pereche de pompe elegante și un colier de instrucțiuni pentru o atingere simplă și sofisticată.
    • O cămașă care se împrăștie la talie este o altă opțiune excelentă de lucru.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    2. Top aspectul tău cu un șanț îndoit dacă stilul tău este clasic. O trenchcoat este o piesă atemporală care arată bine pe aproape toată lumea, dar este deosebit de măgulitor pe o figură de hârtie curvă. Lăsați trenchcoat-ul deschis pe un costum de formă de formă sau purtați-l în cazul în care echipamentul dvs. este curge sau boxy, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă definiți talia.
  • Încercați să vă purtați părul într-un bun elegant, apoi să aruncați pe o pereche de tocuri mici pentru a vă arunca atât de profesionist.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    3. Du-te pentru afaceri casual cu o bluză de gât scoop, pantaloni de lucru și tocuri mici. O bluză inteligentă, pantaloni confortabili de lucru, și pantofi sensibili sunt tot ce aveți nevoie pentru o privire care este măgulitoare fără a atrage prea multă atenție la figura dvs. De fapt, prin rotirea prin mai multe bluze, puteți purta variații ale acestui costum pentru a lucra destul de mult în fiecare zi, dacă vă face să vă simțiți confortabil.
  • Dacă nu sunteți confortabil de mers pe jos în tocuri, pantofii de rochii cu robinete sunt bine.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    4. Purtați o rochie de înfășurare pentru o modalitate ușoară de a arăta profesioniști. Îmbrăcămintele sunt făcute pentru a arăta ca și cum ar fi o bucată de țesături care se împrăștie și leagă la talie. Acest stil versatil arată grozav pe o varietate de tipuri de corp, dar este deosebit de măgulitor pentru o formă de clepsidră. Chiar mai bine, este o modalitate de a arăta împreună, când vă grăbiți.
  • Purtați-vă părul într-un bun, low-bun și optați pentru o pereche de pompe sensibile pentru a finaliza acest aspect gata de lucru.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    5. Investiți într-o singură jachetă sau blazer pentru a vă îmbogăți costumele de lucru. Costum de jachete și blazers sunt o modalitate excelentă de a adăuga o atingere profesională la orice costum, iar opțiunile cu o singură forță sunt deosebit de măgulitoare pe o figură de hârtie. Sunt versatile, și aceleași blaze ar putea arăta la fel de bine cu o bluză, așa cum o face peste o rochie, deci luați timp pentru a găsi unul care vă potrivește bine. De asemenea, dacă vă puteți permite, nu vă fie frică să plătiți un pic mai mult pentru o piesă de calitate care va dura ceva timp.
  • Blazers dublu-breasted pot adăuga prea multă vrac în zona dvs. de bust.
  • Imagine intitulată rochie dacă tu
    6. Optați pentru o fustă de creion de înaltă legătură pentru un aspect de lucru sofisticat. Fustele de creioane sunt făcute pentru a se potrivi aproape de corpul dvs., iar o versiune cu talie mare va ajunge în mod obișnuit în jurul celei mai stricte parte a taliei. Puteți purta această garderobă versatilă, o varietate de moduri diferite, cum ar fi cu o bluză și pompe de caifon tucked și pompe într-o zi sau cu un cami și un blazer.
  • De exemplu, ați putea să vă bucurați de un rezervor de matasos în fusta de creion, apoi purtați-o cu un blazer relaxat cu mânecile laminate în sus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar