Cum de a alege pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați

Pantalonii de îmbrăcăminte ai bărbatului pot face sau sparge un costum.Înainte de a alege pantaloni de îmbrăcăminte, decideți cât de mult doriți să cheltuiți.Obțineți măsurătorile dvs. sau le-ați luat când vă dați să alegeți pantalonii îmbrăcămintei.Dacă nu vedeți nimic ce vă place pe rack, vizitați un croitor pentru a obține niște pantaloni personalizați.Doar fiți gata să specificați toate opțiunile personalizate pe care doriți să le includeți pantalonii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea stilului tău
  1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 1
1. Alegeți un buton sau un fermoar zbura.Alegerea între un buton sau zbura cu fermoar este o alegere pur estetică.Dacă preferați aspectul și simțul unui buton zburați, alegeți pantaloni de îmbrăcăminte care au un buton zbura.Dacă, pe de altă parte, preferați un fermoar, alegeți pantaloni de îmbrăcăminte care au o zbura cu fermoar.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 2
    2. Decideți dacă doriți ca pantalonii rochii plisați sau simpli.Pantalonii de îmbrăcăminte plisată au apăsat liniile care rulează în jos centrul fiecărui picior și sunt mai flexibile decât pantalonii din față.Pantalonii din față au o uniformitate netedă cu țesătura peste și în jurul picioarelor.
  • Plăcile vor face să apară mai greu.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 3
    3. Decideți ce tip de buzunare doriți.Există două tipuri de buzunare: buzunarele slash și buzunarele cu tăiere.Buzunarea cu buzunare sunt deschideri orientate vertical care se închid cu butoanele.Buzunarele din spate sunt întotdeauna buzunare fante, deși pot sau nu să aibă butoane pentru a le închide.Buzunarele frontale ar putea fi buzunare cu fante, dar sunt de obicei buzunarele de buzunare - deschideri înclinate care coboară din talie spre piciorul exterior.
  • Atât buzunarele din față, cât și cele din spate sunt elemente cruciale ale pantalonilor de rochie bine aleasă pentru bărbați.Spațiul de buzunar amplu vă va permite să purtați cu ușurință portofelul, cheile și alte knack-uri cu dvs.
  • Buzunarele nu ar trebui să se umfle atunci când sunt împovărate cu un volum rezonabil de câteva articole mici.
  • Dacă vă aduceți pantalonii îmbrăcămintei, purtați-le cu necesitățile pe care le păstrați de obicei în buzunarele dvs.Instruiți-vă croitorul pentru a regla buzunarele dacă se îmbină sau sunt incomode atunci când sunt ambalate cu necesitățile dvs. tipice.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 4
    4. Alegeți-vă potrivit.Pantalonii de îmbrăcăminte pentru bărbați sunt disponibili în trei potriviri primare. În primul rând, se potrivește subțire.Aceste pantaloni de îmbrăcăminte au picioare care îmbrățișează forma piciorului și conică spre gleznă.Apoi, se potrivește cu piciorul larg.Acest tip de pantalon de îmbrăcăminte se potrivește slab în talie și zona coapsei.În cele din urmă, se potrivește piciorului drept.Acest lucru se potrivește, așa cum sugerează și numele său, permite piciorului pantalonului să cadă drept în jos de la talie la picior.
  • Dacă sunteți o persoană subțire, ați fi mai bine să purtați pantaloni subțire pentru a preveni excesul de țesături din picioare.
  • Dacă sunteți o persoană mai mare, ați face bine să purtați pantaloni de îmbrăcăminte cu picior larg pentru a asigura echilibrul vizual între trunchiul și corpul inferior.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 5
    5. Alegeți între pantaloni căzuți sau nelegați.Unele pantaloni de îmbrăcăminte - de obicei cele făcute din lână - sunt căptușite cu mătase.Dar dacă preferați să vă simțiți lâna (sau indiferent de materialul pe care pantalonii sunt pregătiți), alegeți pantaloni de îmbrăcăminte neliniată.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 6
    6. Decideți ce material doriți.Pantalonii de îmbrăcăminte sunt disponibili într-o varietate de țesături.Alegerea materialului potrivit pentru tine înseamnă luarea în considerare cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți și preferințele dvs. estetice personale.
  • Pantalonii din lână sunt mai durabile decât alte tipuri de pantaloni de îmbrăcăminte, dar vor necesita mai multă grijă.Acestea ar trebui să fie întotdeauna curățate și ar trebui să fie stocate în chips-uri de cedru sau mingi de molii.
  • Pantalonii de rochie de raion se simt ca bumbacul.Cum ar fi pantalonii de îmbrăcăminte din lână, pantalonii de rochii raioane vor necesita curățătorie chimică.
  • Amestecul de poliester fac pantaloni de rochie mai accesibil și mai ușor de îngrijit.Puteți spăla pantalonii de rochie făcută cu amestecuri de poliester într-o mașină de spălat obișnuită.
  • Flanelul este un tip de lână țesută care a fost periat pentru a maximiza moale.Pantalonii de flanelă sunt confortabili indiferent de sezon.
  • Imagine intitulată Alegeți pantalonii de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 7
    7. Alegeți culoarea.Pantalonii pentru bărbați sunt disponibili în multe culori.Gri, Navy și Negru sunt cele mai comune culori.De obicei, veți potrivi pantalonii pe care îi alegeți la un costum, cămașă și combo.De exemplu, ați putea alege pantaloni de rochie de marine sau gri pentru un costum de marine și o cămașă de rochie ușoară albastră.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 8
    8. Selectați-vă pauza.Pauza este o măsură a modului în care manșetă pantalonii tăi.Pantalonii cu o pauză completă vor scădea destul de mult la gleznă.Pantalonii cu o pauză de jumătate (sau medie) vor cresta oarecum, dar mai puțin decât cei cu o pauză completă.Pantaloni de îmbrăcăminte cu un sfert (sau ușor) se sparge doar ușor.
  • Unele pantaloni de îmbrăcăminte nu au nici o pauză, iar manșetele gleznei se termină la o altitudine care împiedică crearea sau răsturnarea contactului cu pantofii.Acest stil arată cel mai bine cu un picior de pantalon conic și subțire.
  • Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a selecta o pauză.Alegeți tipul de pauză care vă face să vă simțiți bine.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 9
    9. Decideți dacă doriți să vă manțați pantalonii de îmbrăcăminte.Pantalonii de îmbrăcăminte au adesea o manșetă la gleznă.Aceasta înseamnă că gleznele sunt rulate ușor și cusute într-o bandă subțire de țesătură.Manșetele pot scurta impresia vizuală a picioarelor.Dacă sunteți mai scurt, ați putea dori să evitați purtarea pantalonilor de îmbrăcăminte cu manșetă.
  • Manșetele pantalonilor de îmbrăcăminte ar trebui să ajungă la un "cioc" încrețit în partea din față a piciorului pantaloni și ar trebui să atingă ușor vârful călcâiului fiecărui pantof.
  • Pantalonii cu pene ar putea purta un pic mai bun decât pantalonii necondiționați.
  • Ați putea întotdeauna să manțați pantalonii neclintiți mai târziu, deși veți pierde un pic de lungime.
  • Pantalonii de îmbrăcăminte din față tind să fie necorespunzători.Pantalonii de îmbrăcăminte plisați tind să fie manșetă.
  • Metoda 2 din 3:
    Evaluând modul în care se potrivesc
    1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 10
    1. Încercați pantalonii. Când încercați pantalonii de îmbrăcăminte, purtați-le la o înălțime corespunzătoare."Căderea" pantalonilor - distanța dintre picioare și talie - este mai lungă decât pe blugi și alte pantaloni casual.Prin urmare, creșteți pantalonii de îmbrăcăminte până la înălțimea corespunzătoare deasupra șoldurilor atunci când le-ați încercat.
    • Citiți dimensiunea pantalonilor și începeți cu o pereche de pantaloni care se vor potrivi probabil pe baza asta. Mai totuși trebuie să evaluați potrivirea, dar dimensiunea etichetei este un loc bun pentru a începe.
    • Pantalonii ar trebui să rămână confortabil fără ajutorul fie a unor suspendatori, fie a unei centuri.
    • Când încercați pantaloni, purtați pantofi și o cămașă pe care ați purtat-o ​​de fapt cu pantalonii de rochie.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 11
    2. Căutați balonarea.Fabricul de balonare - adică mișcarea exterioară a țesăturii de pantaloni excesiv de la picioare, fese sau alte zone ale pantalonilor - este un semn că acestea nu se potrivesc corect.În unele cazuri, s-ar putea să fiți în măsură să vă îngrijiți de un croitor, dar este de obicei mai ușor să găsiți doar o pereche de pantaloni de îmbrăcăminte care se potrivesc mai bine.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 12
    3. Decideți dacă doriți să purtați suspendați sau o centură.Unele pantaloni se potrivesc mai bine cu o centură.Alții se potrivesc mai bine cu suspendatele, ceea ce face ca pantalonii să se potrivească mai slab.Dacă știți că veți purta întotdeauna pantaloni cu o centură, cu suspendatori, sau cu ambele, întrebați-vă croitorul pentru a regla pantalonii de îmbrăcăminte în funcție de (sau după) obținerea lor.
  • Unele pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați nu au nici măcar bucle curea, așa că arătați cu atenție pantalonii pe care doriți să obțineți înainte de a lua o decizie.
  • Imagine intitulată Alegeți pantalonii de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 13
    4. Alegeți pantaloni care sunt mai largi la talie.Dacă pantalonii dvs. sunt mai largi la glezne, ei nu se vor potrivi în mod corespunzător.S-ar putea să călătoriți și să arătați prostie.Prin urmare, alegeți pantalonii de îmbrăcăminte care se îndreaptă spre glezne.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 14
    5. Evitați pantalonii care se bucură la coapsă.Dacă pantalonii tăi sunt întinși strâns peste coapsă, ei nu vor fi confortabili și vă vor împiedica mișcarea.Pantalonii extrem de strânși sunt mai probabil să se deschidă la cusătură.
  • Bunching ar putea apărea și în picioarele inferioare, dar coapsa este zona cel mai tradițional asociată cu buchetele.
  • Metoda 3 din 3:
    Cunoașterea măsurătorilor și a bugetului
    1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 15
    1. Cunoașteți măsurarea taliei.Există două metrici cheie trebuie să știți înainte de a alege pantaloni de îmbrăcăminte pentru tine.Primul este măsurarea taliei.Pentru a determina măsurarea taliei, trageți o bandă de măsurare în jurul trunchiului într-o linie orizontală care traversează ombilicul.
    • Întotdeauna rotiți până la cel mai apropiat număr întreg când vă luați măsurarea taliei.Acest lucru vă va permite un pic mai mult spațiu în pantalonii tăi.
    • Cumpărați pantaloni care se potrivesc astăzi măsurătorului taliei - nu ceea ce doriți a fost.
    • Un croitor va fi cel mai bine echipat pentru a măsura talia.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 16
    2. Cunoașteți măsurarea inseamului.Cea de-a doua măsură importantă este inseam.Pentru a măsura inseamul, determinați distanța de la interiorul picioarelor până la fundul gleznei atunci când purtați un fel de pantofi pe care ați purtat-o ​​de obicei cu pantaloni de rochie.Adăugați o jumătate de centimetru (trimestru inch) la măsurători pentru a permite contracția care apare atunci când pantalonii de îmbrăcăminte sunt spălați.
  • Dacă pantalonii dvs. sunt potriviți inseam, ar trebui să lovească chiar deasupra vârfului pantofului.
  • Un croitor va fi cel mai bine echipat pentru a vă măsura inseamul.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 17
    3. Specificați măsurarea creșterii.Creșterea este distanța dintre cusătura picioarelor și marginea superioară a pantalonilor de rochie.Când alegeți pantaloni de îmbrăcăminte de pe rack, nu există nici o modalitate de a personaliza sau de a vă ajusta creșterea. Cu toate acestea, pe pantaloni personaje, croitorul dvs. va cere sau va lua măsurarea dvs. de creștere.
  • Creșterea pantalonilor de îmbrăcăminte este în general de aproximativ 10 cm (25 centimetri).
  • Dacă sunteți mai înalt de șase picioare (1.83 de metri), veți fi mai confortabil cu o creștere de aproximativ 12 cm (30 centimetri).
  • Pantalonii de îmbrăcăminte cu o creștere mai mică vă va face să apară mai scurt.
  • Pantaloni îmbrăcăminte cu o înălțime mare și picioare lungi și drepte vă vor face să apară mai înalt.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de îmbrăcăminte pentru bărbați Pasul 18
    4. Determinați-vă bugetul.Pantalonii de îmbrăcăminte sunt disponibili la o gamă largă de puncte de preț.Unele costuri de 50 $, unele costă 400 de dolari sau mai mult.Înainte de a începe cumpărăturile pentru pantaloni pentru bărbați, decideți cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți.Acest lucru vă va ajuta să vă limitați atenția numai asupra alegerilor realiste.
  • sfaturi

    Pentru a obține potrivirea perfectă, întâlniți cu un croitor în magazin-haine de pe rafturi foarte rar se potrivesc perfect.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar