Cum de a face față câștigării loteriei

Tocmai ați câștigat loterie! Toate aceste bilete proaste și numerele nefericite pot fi în cele din urmă puse în trecut. Dar ce se întâmplă după ce câștigați jackpotul? Citiți mai departe pentru informații despre cum să revendicați premiul și să utilizați Windfall cu înțelepciune.

Pași

Partea 1 din 3:
Ce să faci direct după ce ai câștigat
  1. Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 1
1. Încearcă Păstrați liniștea. Nu spuneți nimănui că ați câștigat până când aveți de fapt banii. Oricât de mare suma, viața ta se va schimba destul de drastic și este nevoie de o vreme pentru că circumstanțele noastre nou minate să se scufunde. Așa că relaxați-vă, respirați adânc, și nu bamber. Doriți să vă păstrați intimitatea cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 2
    2. Citiți cu atenție toate instrucțiunile. Faceți acest lucru înainte de a vă revendica premiul. Instrucțiunile vor fi atât pe biletul de loterie, cât și pe site-ul Agenției de bilete. Nu ați dori ca câștigurile dvs. să se dezintegreze într-o tehnică stupidă, ați fi?
  • Semnați numele dvs pe partea din spate a biletului, cu excepția cazului în care regulile interzic sau cu excepția cazului în care acest lucru nu vă va opri formarea unei încredere orbită pentru a accepta banii în numele dvs.
  • Faceți mai multe fotocopii din partea din față și din spate a biletului dvs. și depuneți originalul într-o casetă de siguranță într-o bancă de reputație.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 3
    3
    Contactați un avocat imediat. Doriți să vă cântăriți opțiunile dvs. legale privind păstrarea conturilor bancare și împărțirea câștigurilor. Avocatul dvs. vă va oferi expertiză și vă asigurați că nu intrați în niciun capcane legale.
  • Partea 2 din 3:
    Elaborarea implicațiilor juridice și financiare
    1. Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 4
    1
    Protejați-vă confidențialitatea și identitatea. Numele celor mai mulți câștigători de loterie sunt publicate de mass-media și probabil că veți avea cereri de interviu din partea de știri locale.
    • Este posibil să vă puteți proteja confidențialitatea în modul în care alegeți să primiți câștigurile. Sau, este posibil să puteți utiliza persoane juridice pentru a ajuta la mascarea identității dvs.
    • Gândiți-vă cu atenție dacă doriți atenția mass-media. Este foarte distractiv să apară în știrile de noapte și să deveniți o celebritate instantanee, dar celebritatea vine cu câteva inconveniente. Prietenii tăi pot începe să te întrebe pentru bani. Acțiunile dvs. vor fi examinate. Oamenii se vor aștepta să faceți anumite lucruri acum că sunteți bogați. Întărirea atenției mass-media poate să nu fie cel mai bun pas dacă doriți să evitați aceste inconveniente.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 5
    2. Luați în considerare avocatul dvs formează o încredere orb. Acest lucru vă va permite să colectați banii în timp ce vă mențineți anonimatul. Veți putea să desemnați puterea avocatului, iar avocatul dvs. vă va ajuta să călcați orice altă ridură pe care o puteți întâlni în aranjament.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 6
    3. Lua taxe in consideratie. Două lucruri sunt certe în viață: moartea și impozitele. Ei bine, probabil că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la moarte încă, cu excepția cazului în care șocul premiului are inima dvs. senzație de puțină flutterie. Dar, da, vor exista impozite. Estimați că aproximativ jumătate dintre câștigurile dvs. vor merge la plata impozitelor.Și puteți obține dublu impozitat pe câștigul dvs., mai întâi când îl primiți, dar și dacă vă mișcă rata de impozitare mai mare, veți obține o cerere suplimentară de impozitare la sfârșitul anului fiscal.
  • Toate câștigurile de loterie sunt considerate venituri impozabile în Statele Unite, indiferent dacă acestea sunt primite ca o sumă forfetară sau în mai multe plăți anuale.
  • Ținând câștigurile de loterie într-un trust are unele avantaje fiscale, deoarece evită probabilitatea loteriei din cauza morții câștigătorului și minimizează impozitele pe proprietate.
  • Traducere: Trusturile nu sunt impozitate la fel de mult, deci luați în considerare stabilirea unuia!
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 7
    4. Formează un parteneriat dacă biletele au fost achiziționate în comun. Dacă ați achiziționat biletul ca parte a unui grup, probabil că va trebui să faceți unele discuții majore și planificați cu grupul dvs.
  • Luați în considerare circumstanțele biletelor achiziționate în comun sau de un grup de indivizi. A existat un acord verbal pentru a împărtăși câștigurile? Poate fi aplicată în conformitate cu legea statului? Formarea unui parteneriat juridic poate fi o modalitate mai bună de a primi câștigurile în numele tuturor partenerilor, mai degrabă decât o persoană care primește cecurile.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 8
    5. Uită-te la circumstanțele care implică soți sau alții semnificativi. Banii de loterie poate fi considerată o proprietate maritală dobândită în timpul căsătoriei, mai ales dacă biletul a fost achiziționat cu fonduri maritale.
  • Aceasta înseamnă că poate fi supusă diviziunii în rândul ambelor părți la divorț. Chiar dacă părțile nu sunt căsătorite, poate exista o legătură în comun.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 9
    6. Uită-te la banii de gifting la familie și prieteni. Câștigătorii loteriei pot face un dar al câștigurilor lor, până la limita anuală de excludere, fără a suporta răspunderea fiscală a cadourilor. Efectuarea de cadouri către organizații de caritate are, de asemenea, implicații fiscale avantajoase pentru câștigătorii de loterie.
  • Gândiți-vă la acordarea organizațiilor de caritate pe care vă simțiți foarte mult sau organizații care au nevoie. Asigurați-vă că știți că munca lor este reputațională și nu a inventat ieri.
  • Faceți destinatarii cadourilor dvs. să semneze acorduri de confidențialitate. Acest lucru îi va păstra să dezvăluie dezvăluirea cadoului dvs. de cel puțin cinci ani.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea de beneficii pe termen lung din câștigurile dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 10
    1. Contactați un contabil de renume sau un consilier financiar. Veți dori să faceți acest lucru înainte de a cheltui orice bani. Ele vă vor ajuta să cântăriți toate opțiunile posibile și să vă oferiți cel mai bun sfat posibil pentru gestionarea câștigurilor.
    • Advisorul dvs. financiar va discuta cu dvs. un plan pentru cât de mulți bani să cheltuiți față de salvarea, dacă doriți să vă investiți banii și unde, împreună cu proiecțiile cum ar fi când vă puteți aștepta să vă retrageți.
    • Luați în considerare o bancă privată și bancher privat doar pentru loteria dvs. și aveți veniturile din investițiile dvs. depuse în contul dvs. de economii obișnuite, mutați banii la verificarea după cum este necesar.
    • Creați o încredere la banca dvs. privată pentru copiii și nepoții dvs. pentru a trage de la.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 11
    2. Dați-vă un sindru modest de cheltuieli inițiale. Câștigătorii loteriei care intră în faliment merg adesea nebuni de cumpărare și mașini în etapele inițiale de a avea câștigurile lor. Șosezi restul câștigurilor, astfel încât să puteți trăi cu interes.
  • Probabil nu este cea mai atractivă propunere, dar echilibrează interesele pe termen scurt cu obiectivele pe termen lung. Nimeni nu a regretat vreodată că a salvat bani pe termen lung.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 12
    3. Ia în considerare luarea de plăți anuale pe o sumă forfetară. Acest lucru vă va permite să faceți un an sau două decizii financiare potențial rele în timp ce învățați cablurile celor mai bune modalități de a vă gestiona banii.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 13
    4. Luați în considerare faptul că nu renunță la locul de muncă. S-ar putea să fiți bogați - cu toate acestea, veți avea nevoie de ceva pentru a vă menține ocupat și vă împiedicați să cheltuiți toate bogățiile din nou. Încercați să lucrați cu fracțiune de normă sau să luați un concediu de absență.
  • Acum este momentul perfect pentru a explora acea carieră pe care ați dorit-o întotdeauna. Fie că este vorba despre un artist, proprietar de franciză sau un profesor de liceu, să urmărească slujba pe care o doriți cu adevărat acum că aveți mijloacele și ceva timp pentru a explora.
  • Ia în considerare întoarcerea la școală. Dacă vă place învățarea și satisfacția care vine împreună cu cunoașterea, gândiți-vă la înscrierea în clasele care vă interesează. Nu trebuie să intrați în Harvard. Un colegiu comunitar simplu va face, atâta timp cât îți dai creierului un antrenament.
  • Considerinți clase financiare, vă pot ajuta să înțelegeți rapoartele din partea echipei dvs. de consilieri financiari.
  • Plătiți împrumuturile.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 14
    5. Investiți, Invest, Invest. Știi că spune, "Aveți nevoie de bani pentru a face bani." Ei bine, acea declarație se aplică încă. Aveți o șansă să faceți o sumă semnificativă de bani doar prin investiții. Nu este îmbrăcat cu fier, dar este o modalitate bună de a vă asigura că banii dvs. nu sunt doar irosiți sau stau acolo "nu funcționează pentru tine".
  • Amintiți-vă, dacă investițiile dvs. nu produc mai multă revenire decât inflația, atunci în termeni reali "putere de cumpărare" din banii tăi se micșorează.
  • Diversificați portofoliul dvs., dar aveți un capac asupra investițiilor riscante. Luați în considerare rutele mai sigure, cum ar fi un plan de pensionare, depozite la timp, certificate sau piețe de bani. Adresați-vă Uniunea locală de credit dacă au nevoie de un alt membru al consiliului de voluntariat. Aflați frânghiile financiare.
  • Dacă sunteți în SUA, amintiți-vă că guvernul american asigură numai fiecare bancă de până la 250.000 de dolari, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să aveți mai mult de 250.000 de dolari în fiecare cont bancar dacă doriți să fiți în siguranță. Investiți banii care nu se află într-un cont bancar în Bond sau pe piața de valori.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 15
    6. Cumpărați totul cu un card de credit bazat pe recompense și să-l plătiți lunar din contul dvs. de verificare. În acest fel, puteți culege și mai multe recompense pentru nimic. Doar asigurați-vă că plătiți la timp, pentru a evita orice miros de interes datorat băncii.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 16
    7. Păstrați un profil redus. Păstrați-vă vechiul prieteni aproape. Aveți deja încredere în ei și știți că sunt acolo pentru lunga tracțiune. Încercați să nu fiți flashy sau să atrageți atenția nedorită.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 17
    8. Cumpăra inteligent. S-ar putea să aveți suficienți bani pentru a cumpăra o insulă și găsiți o micronare, dar trebuie să fugiți acea micronare. Luați în considerare cheltuielile suplimentare implicate înainte de cumpărare.
  • Gândiți-vă înainte de a cumpăra o casă. Cât de mult va fi impozitele pe proprietate? Cât de mult vor fi utilitățile? Cât de mult voi cheltui în întreținere? Ia în considerare, de asemenea, că valoarea unei case adesea fluctuează cu piața.
  • Gândiți-vă de două ori înainte de a cumpăra o flotă de Porsches. Mașinile își pierd jumătate de valoare de îndată ce îi conduceți acasă de la dealer. Mașinile scumpe necesită întreținere costisitoare, iar mașinile străine au tarifele lansate de guverne.
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 18
    9. Tratați bine familia. Dacă ar fi fost acolo mult timp înainte de a fi un câștigător de loterie, poate doriți să le tratați la ceva special.Dar nu sunteți obligat să vă eliberați niciunul dintre dioarele lor financiare, dacă au vreunul. Amintiți-vă că familia dvs. vă poate ajuta. Dacă aveți obiceiuri slabe de cheltuieli care vă vor plăcea
  • Imagine intitulată Deal cu câștigarea loteriei Pasul 19
    10. Achiziționați CD-uri la 250.000 de dolari fiecare, asigurat federal și luați veniturile. Cumpărați CD-ul curent cel mai mare de dobândă pentru cel mai scurt termen posibil și rolă sau răscumpărare la o rată mai mare până când puteți găsi o rată mai bună de returnare. Banca dvs. vă va ajuta să faceți acest lucru.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că atunci când se ocupă de bănci mici, mergeți direct la VP sau la managementul superior. Cu băncile naționale mai mari, merg la divizia lor bancară privată sau echivalentă pentru clienții cu mare bogăție. Ei pot avea mai multe opțiuni atunci când vine vorba de bancare și să aibă o înțelegere mai bună a procedurilor de dezvăluire și securitate din bancă.
  • Nu-l cheltuiți imediat. Dă-ți o sumă pentru a petrece în fiecare săptămână și promite-te, odată ce a dispărut, a plecat!
  • Utilizați banii pentru a vă plăti mai întâi datoriile. Fiind gratuit de datorii este important de făcut înainte de a cumpăra o grămadă de lucruri.
  • Dați-vă mașina veche armatei mântuirii sau a altor caritate.
  • Înainte de a colecta banii, scrieți sau înregistrați tot ce doriți să faceți sau realizați, ceea ce doriți să evitați pe drum și cum vă simțiți în acest moment despre situația actuală și despre viitor. Așa este astfel încât să puteți întoarce în cele din urmă și să vedeți cum ați simțit și ce ați vrut să faceți atunci când nu ați știut cum ar fi să trăiți ca un milionar.Acest lucru ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie dacă viziunea dvs. asupra vieții este în cele din urmă distorsionată de bani.
  • Creați o listă de dorințe pe care o puteți privi ulterior și apoi decideți cu privire la ceea ce aveți cu adevărat nevoie, unele lucruri sunt cele mai bune lăsate ca vise în loc de realități foarte scumpe!
  • Nu vă aruncați banii pe lucrurile pe care nu aveți nevoie altceva decât primul sindru de cheltuieli.
  • Ține-te în verificare. Extravaganța vă poate face să vă pierdeți și pe prietenii dvs. De asemenea, vă poate aduce prietenii pe care nu doriți cu adevărat.
  • Dacă ați dezvoltat obiceiuri de cheltuieli rezonabile și nu faceți nici o schimbare în ziua dvs. norocoasă, veți continua să aveți o mulțime de bani pentru situații de urgență. Cumpărați câteva articole de bilete mari pe care doriți cu adevărat și apoi reluați viața pe care ați condus-o înainte.
  • Nu vă lăudați despre asta, oamenii se vor supăra cu dvs. sau vor încerca să fie prietenul dvs. pentru a obține ceea ce aveți.
  • Nu uitați să fiți inteligenți cu bogăția nouă găsită. Nu fi impulsiv sau cumpărați lucruri pe care nu le aveți nevoie. Familia dvs. vă poate aștepta să vă dați bani, dar nu sunt implicați în mod implicit la banii dvs., nici nu sunteți obligați să le oferiți oricare dintre ei.
  • Avertizări

    Încercați să nu lăsați banii să fie subiectul principal sau problema dintre dvs. și prietenii dvs., familia extinsă și prietenele / prietenii.
  • Multe loterii vor necesita o eliberare pentru a le permite să publice jocul, dar ar trebui să aveți consultanță juridică pentru a preveni acest lucru din motive de confidențialitate. Și în cazul în care nu puteți, ca o ultimă soluție, purtați ochelari întunecați, schimbați stilul de îmbrăcăminte și utilizați o deghizare în fiecare fotografie publicitate.
  • Amintiți-vă că banii nu cumpără fericirea.Unii dintre cei mai bogați oameni din lume au cea mai mică cantitate de fericire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar