Cum se atașează comutatorul de întrerupere a bateriei de mașină



Indiferent dacă veți fi departe de mașinile dvs. de automobile, barca, RV sau agricultură sau dacă doriți pur și simplu să descurajați hoții, un comutator cutoff acumulator poate fi foarte util.

Deconectarea bateriei atunci când părăsiți autovehiculul pentru o perioadă îndelungată ajută la păstrarea acestuia de la drenare. Când este timpul să porniți, pur și simplu angajați comutatorul, reconectați bateria și plecați. Opusul este valabil pentru tipurile larce. Prin deconectarea bateriei, oferiți un obstacol major pentru a le depăși înainte de a le lua pe drum. În mașina dvs!

Pași

  1. Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 1
1. Instalarea propriului comutator cutoff este relativ ușor, dar vă rugăm să respectați precauțiile prezentate mai jos. Dacă sunteți skittish despre jocul cu energie electrică sau nu sunteți sigur cum să continuați, consultați un profesionist. Ei vor fi bucuroși să vă ajute și veți obține o educație de primă clasă, de la un profesionist.
  • Imagine intitulată Atașați un comutator de întrerupt al bateriei Pasul 2
    2. Un comutator cutoff este instalat pe sau în apropierea bateriei și este utilizat în principal pentru a preveni epuizarea încărcării bateriei și pentru a depozita pe termen lung. Un comutator topit va menține curentul la alarma, computerul de la bord, sistemul de blocare centralizată și stereo, dar încă împiedicați pornirea mașinii - curentul generat atunci când încercați să porniți vehiculul va sufla siguranța și va închide toate conexiunile electrice.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 3
    3. Cumpărați un nou comutator. Cel mai simplu tip de comutator pe care îl puteți utiliza este un comutator simplu de deconectare a terminalului. Asigurați-vă că noul dvs. comutator este evaluat pentru a gestiona încărcarea bateriei vehiculului. Este foarte important! Alegerea unui comutator care este utilizată, uzată sau subevaluată poate duce la probleme electrice grave sau chiar la foc.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 4
    4. Deconectați terminalul negativ (de obicei negru, marcat cu un semn ";").Faceți acest lucru pentru a evita posibilitatea de scurtcircuit sau șocuri electrice, nici unul dintre acestea nu sunt bune pentru autovehiculul dvs. sau pentru corpul dvs!
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupere a bateriei Pasul 5
    5. Deconectați terminalul pozitiv al bateriei (de obicei roșu și marcat cu un semn "+").
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 6
    6. Scoateți cu atenție clema bateriei de la plumb negativ și salvați-o dacă doriți să vă eliminați mai târziu comutatorul cutoff.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 7
    7. Curățați terminalele și verificați nivelurile fluidului din baterie.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 8
    8. Atașați comutatorul de cutoff la borna negativă și strângeți bine.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 9
    9. Reatașați conducerea pozitivă la terminalul pozitiv al bateriei și strângeți în siguranță.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 10
    10. Urmând instrucțiunile care vin cu comutatorul dvs., reatașați conducerea negativă la comutator și strângeți-vă în siguranță.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 11
    11. Asigurați-vă că comutatorul cutoff este oprit. Testați sistemul prin pornirea vehiculului.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupt al bateriei Pasul 12
    12. Dacă totul funcționează conform așteptărilor, opriți autovehiculul și cuplați comutatorul cutoff. Asigurați-vă că aveți încă putere pentru toate sistemele.
  • Imagine intitulată Atașați comutatorul de întrerupere al bateriei Pasul 13
    13. Nu încercați să porniți vehiculul cu comutatorul cutoff angajat sau veți sufla siguranța.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că ați cumpărat un nou comutator care este evaluat pentru a gestiona încărcarea bateriei vehiculului. Este foarte important! Alegerea unui comutator care este utilizată, uzată sau subevaluată poate duce la probleme electrice grave sau chiar la foc.
  • Unele cunoștințe electrice și mecanice sunt necesare. Consultați cu un mecanic auto dacă aveți vreo îndoială despre abilitățile dvs.
  • Încărcătoare mici, mici care se conectează la orice PowerPoint sau brichetă, pot fi achiziționate pentru a menține memorii de calculator și codurile de securitate de la compensare.Sau utilizați un clip de conducere pentru a menține bateria conectată în timp ce lucrați - o lumină va fi suficientă pentru a menține computerul în așteptare și va acționa ca o siguranță dacă vă scurtați accidental ceva.
  • Deconectarea bateriei pe vehiculele cu electronice digitale va șterge memoria ceasurilor, radiourilor și a computerelor și poate afecta modul în care se execută mașina. Dacă aveți îndoieli, consultați distribuitorul vehiculului înainte de a continua.
  • Avertizări

    Această tehnică va funcționa și pentru irigarea carburatorului (dacă aveți încă un carburator), dar nu ar trebui să fie judecat de timid. O soluție mai bună (prevenire) este de a folosi antigel linia de gaze și nu se execută pe dizoanele unui rezervor de gaze în timpul iernii.
  • Aveți grijă de orice instalație nouă care necesită îmbinarea firelor. Orice conexiuni neglijente poate duce la scurt. Ca o chestiune de precauție, instalați întotdeauna o siguranță.
  • Dacă veți fi departe de mașina dvs. pentru o mare parte a unei iarnă nordică, scoateți bateria din mașină și păstrați-o din frig.O baterie încărcată de plumb-acid nu va îngheța.Cu toate acestea, o baterie descărcată cu acid (și o baterie cu acid de plumb se va descărca treptat dacă vehiculul nu este rulat) va îngheța și probabil distruge bateria.
  • În plus, dacă o baterie de mașină nu va porni o mașină în timpul vremii foarte la rece, eliminarea bateriei într-un loc cald o va întineri la punctul în care va porni probabil mașina.Încălzirea necesită timp și bateria va trebui să fie înlocuită oricum (dacă nu vă deplasați spre sud sau așteptați pentru primăvară), dar acest lucru vă poate scoate dintr-un gem dacă aveți răbdarea de a aștepta încălzirea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar