Cum să aplicați auto-tanner în spate

Auto-Tanner este o modalitate excelentă de a vă oferi pielea o strălucire sunantă, dacă nu trăiți într-o zonă mai caldă. Cu toate acestea, poate fi dificil să se aplice singur Tanner pentru tine, în special pe zone ca spatele tău. Dacă aveți nevoie să aplicați auto-tanner în spate, puteți face un instrument simplu cu o mănușă de bronzare și o lingură de lemn. Aplicați tanarul în spate și lăsați-l să se usuce pentru un bronz neted, chiar și bronz.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă spatele pentru auto-tanner
  1. Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pas 1.Jpeg
1. Lucrați într-o zonă lângă o oglindă mare. Este o idee bună să lucrați în apropierea unei oglinzi mari. În acest fel, puteți să vă întoarceți înapoi la oglindă și să vă uitați la ceea ce faceți.
  • Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pasul 2.Jpeg
    2. Rade spatele, dacă este necesar. Părul poate face mai puțin eficient auto-tanner. Dacă aveți păr pe spate, radeți sau ceară-o înainte de a aplica auto-tanner. Acest lucru va ajuta auto-tannerul să se aplice în mod egal în spate.
  • Deoarece poate fi dificil să se rade sau să-ți ceri propriul înapoi, poate doriți să aveți spatele ras ras profesional înainte de a aplica auto-tanner.
  • Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pasul 3.Jpeg
    3. Exfoliați mai întâi. Exfolierea pielii dvs. este importantă înainte de a aplica auto-tanner. Acest lucru vă va ajuta ca tanul să pară neted și chiar. Utilizați o frecare a corpului exfoliat și o perie sau un burete. Frecați curățarea corpului în piele pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a vă lăsa pielea proaspătă. Clătiți curățarea când ați terminat.
  • Exfoliați orice zone în care intenționați să aplicați auto-tanner.
  • Când suprafețele exfoliază ca spatele, este mai ușor să exfoliați în duș.
  • Fiind în spatele dvs., poate fi dificil, încercați să utilizați o perie de duș cu un mâner lung.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner în partea din spate Pasul 4.Jpeg
    4. Uscați complet pielea. Auto-tanner trebuie să fie aplicat pe pielea uscată. Asigurați-vă că vă dați înapoi spatele cu un prosop după exfoliere. Pentru cele mai bune rezultate, așteptați aproximativ 20 de minute după ce ieșiți din duș pentru a aplica auto-tanner.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea Tannerului în spate
    1. Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pasul 5.Jpeg
    1. Zone de bronz pe care le puteți atinge folosind mâinile. Este întotdeauna cel mai bine să aplicați auto-tanner cu mâinile, deoarece acest lucru vă permite cel mai mult control. Aplicați auto-tanner în orice zone din spate puteți ajunge cu ușurință în primul rând. Puneți o mănușă de bronzare o singură mână. Adăugați o pompă de autocanare într-o mănușă de bronzare și frecați zonele pe care le puteți atinge ca umerii dvs., înapoi înapoi și spate superior cu auto-tanarul.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner în spatele dvs. pasul 6.Jpeg
    2. Legați un mitt de bronzare la capătul unei linguri de lemn. Luați o lingură de lemn din bucătăria dvs. Legați mănușile de bronzare în jurul lingurii de lemn utilizând o bandă de cauciuc.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner în spatele dvs. pasul 7.jpeg
    3. Aplicați mai mult Tanner la Mitt. Adăugați două pompe generoase de Tanner la Mitt pentru a aplica tanarul în spate. Deoarece poate fi dificil să controlați cu precizie mitt atunci când aplicați auto-tanner folosind o lingură, un mic tanner suplimentar este important. Vă puteți aștepta ca un tanner să semească și să cadă în timpul procesului.
  • Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pas 8.Jpeg
    4. Mătură lingura în sus și în jos. Pe măsură ce aplicați Tanner în spate, măturăți lingura în mișcare în sus și în jos. Treceți peste fiecare zonă a spatelui, nu puteți acoperi cu mâinile de câteva ori. Acest lucru va ajuta auto-tanarul să se răspândească în straturi netede, chiar și la un bronz realist.
  • Se poate ajuta să stați cu spatele la o oglindă și să vă uitați peste umăr. Acest lucru vă va permite să vedeți unde aplicați Tannerul.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea procesului
    1. Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pasul 9.Jpeg
    1. Utilizați o formulă de ceață pentru a regla liniile dure. După ce aplicați Tanner, uitați-vă la spate într-o oglindă pentru a vă examina munca. Când aplicați Tanner folosind o lingură de lemn, puteți observa linii aspre. Pentru a ajusta liniile dure, folosiți o formulă de ceață pe care o puteți spritz. Îndoiți înainte și vă aruncați capul în jos. Apoi, pulverizați tanarul de la o parte la alta, ținând sticla doar deasupra capului. Formula trebuie să se disperseze pe tot parcursul spatelui. Acest lucru ar trebui să elimine orice linii dure care au rămas în timpul mișcărilor în sus și în jos pe care le-ați făcut anterior cu mitt de bronzare.
  • Imagine intitulată Aplicați auto-tanner în spatele dvs. pasul 10.Jpeg
    2. Lăsați tanarul să se usuce complet. Înainte de a vă pune hainele înapoi, este important să lăsați tanarul să se usuce complet. Nu îmbrăcați până când tanarul este complet uscat la atingere. Ori variază în funcție de tipul de tanner pe care l-ați folosit.
  • Pentru a accelera procesul, luați un uscător de suflare și aruncați-l pe piele peste zonele în care ați aplicat Tanner.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner în partea din spate Pasul 11.jpeg
    3. Fixați orice patch-uri pe care le observați după bronzare. În ziua următoare, după duș, puteți observa câteva patch-uri, în special în zonele greu de a ajunge ca spatele dvs. Adăugați un pic mai mult auto-tanner în orice zone neterminate. Lăsați-l să se usuce exact așa cum ați făcut înainte. Acest lucru ar trebui să facă ca tanul dvs. să arate mai mult și mai natural.
  • sfaturi

    Acesta poate ajuta la asistarea altcuiva pentru a vă ajuta. Ajutați pe cineva să vă verificați bronzul pentru a vedea dacă pare bine să aplicați chiar și auto-tanarul pentru dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar