Cum să fixați o cutie de mănuși

De ce în lume o numesc oricum o cutie de mănuși? Bine, înapoi când transportul fără cai, a.K.A. automobilul, a fost inventat pentru prima dată, compartimentul a fost inventat pentru a stoca mănușile de conducere. Chiar dacă ați putea acum să utilizați în principal caseta de mănuși pentru a stoca manualul proprietarului, ochelari de soare și al șervețelelor suplimentare, sunt încă un spațiu de depozitare util. Uneori, cutia dvs. de mănuși se poate rupe și de a deveni dificil de deschis sau de blocat. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți încerca să remediați problema pe cont propriu. Pentru a face sarcina puțin mai ușoară, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre ceea ce este nevoie pentru a face treaba.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum fixați o cutie de mănuși care nu se va deschide?
  1. Imagine intitulată Fix O cutie de mănuși Pasul 1
1. Adăugați un ulei de motor la cheie și încercați să deblocați cutia de mănuși. Uneori, dacă mecanismul intern al blocării dvs. este blocat sau ruginit, acesta poate face dificil pentru cheia dvs. pentru ao debloca corect. Luați un ulei standard de motor, adăugați o picătură la cheie și frecați-o peste suprafață, astfel încât cheia este complet acoperită. Apoi, glisați cheia în cutia de mănuși și încercați să o deblocați.
  • Nu forțați cheia prea tare sau ar putea să vă desființați și să vă ruineze blocarea pentru totdeauna.
  • 2. Pulverizator de curățare a frânelor în blocare dacă uleiul nu funcționează. Dacă lubrifierea blocării cu uleiul de motor nu face trucul, puteți încerca să vă spălați orice coroziune sau murdărie care poate fi prinsă în mecanismul intern. Utilizați curățătorul de frână de pulverizare, puneți duza împotriva deschiderii blocării și pulverizați-vă direct în blocare. Apoi, încercați să deblocați caseta de mănuși cu cheia pentru a vedea dacă funcționează acest lucru.
  • Puteți găsi curățător de frână la magazinul local de alimentare auto.
  • 3. Închiriați un lăcătuș automat dacă toate celelalte nu reușesc. Dacă ați încercat totul și pur și simplu nu puteți să vă deschideți blocarea, ar putea fi timpul să apelați la un profesionist. Căutați lăcătușii auto în zona dvs. și să le aruncați o privire la blocarea dvs. Ei vor putea să-și dea seama ce este problema și să vă spună ce trebuie reparate.
  • Un locuitor profesionist este, de asemenea, cel mai bun pariu dacă doriți să evitați orice posibilitate de a vă deteriora blocarea.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Cum fixați o blocare a compartimentului pentru mănuși?
    1. Imagine intitulată Fix o cutie de mănuși Pasul 4
    1. Utilizați un kit de înlocuire a blocării care se potrivește cu mașina și modelul mașinii. Dacă blocarea cutia de mănuși nu funcționează, va trebui să o înlocuiți cu una nouă care o face. Căutați un kit de înlocuire care se potrivește cu mașina dvs. la magazinul local de aprovizionare automată sau încercați să comandați o dată online. Urmând instrucțiunile de pe ambalaj, va trebui să scoateți cilindrul vechi din corpul blocării dvs., pop în cel nou și apoi fixați-l înapoi în poziție.
    • Fiecare blocare este puțin diferită, dar dacă aveți instrumentele potrivite, puteți să-l puteți descurca pe cont propriu.
    • De exemplu, unele încuietori pot necesita deșurubarea unei plăci de montare în interiorul compartimentului, iar cele mai multe încuietori vor avea știfturi pe care va trebui să le deprimați cu un instrument îngust ca un cuier AWL sau haine, astfel încât să puteți glisa vechiul blocaj.
    Întrebarea 3 din 5:
    Cum fixați un zăvor de cuplare a mănușilor?
    1. Imagine intitulată Fix O cutie de mănuși Pasul 5
    1. Puteți instala un zăvor de înlocuire care este făcut pentru vehiculul dvs. Ridicați un zăvor nou care se potrivește cu marca și modelul dvs. de la magazinul local de aprovizionare automată sau comanda unu online. Scoateți zăvorul vechi (de obicei prin deșurubarea unor șuruburi situate în partea de jos a zăvorului) și înlocuiți-o cu cea nouă. Înlocuiți orice șuruburi pe care le-ați scos pentru a fixa zăvorul și încercați să deschideți și închideți caseta de mănuși de câteva ori pentru a vă asigura că funcționează corect.
    Întrebarea 4 din 5:
    Cum deblocați o cutie de mănuși fără o cheie?
    1. Imagine intitulată Fix O cutie de mănuși Pasul 6
    1. Contactați un lăcătuș pentru a evita deteriorarea cutiei de mănuși. Dacă nu aveți cheia pentru torpedou, singura modalitate de ao deschide fără a deteriora blocarea sau tabloul de bord este să angajeze un profesionist. Căutați lăcătușii auto în zona dvs. și contactați-i să vină și să aruncăm o privire la torpedoul tău. Ei vor putea să-l deschidă pentru dvs. și să înlocuiască blocarea cu una nouă, astfel încât să puteți utiliza o cheie pentru a bloca și a le debloca.
  • 2. Încercați să vă despărțiți cu o șurubelniță ca o ultimă soluție. Dacă nu doriți să angajați un lăcătuș, și nu vă îngrijorați să vă deteriorați cutia de mănuși, puteți încerca să o forțați cu o șurubelniță platformă. Glisați șurubelnița în spațiul în care cuptorul dvs. mănușă se conectează la tabloul de bord și se deschide. Odată ce l-ați bătut suficient, puteți încerca să trageți caseta de mănuși deschisă.
  • Țineți minte că poate fi foarte greu să vă opriți cutia de mănuși deschisă și veți deteriora probabil blocarea.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Cât costă pentru a fixa o cutie de mănuși?
    1. Imagine intitulată Fix o cutie de mănuși Pasul 8
    1. Prețul poate varia în funcție de marca și de modelul dvs. Unele casete de cuplare de înlocuire pot costa aproximativ 350 USD USD. Dacă aveți nevoie doar de o mică parte înlocuită, cum ar fi un zăvor sau un mâner, probabil că va fi mult mai ieftin decât un înlocuitor complet. În plus, magazinele de reparații auto pot percepe între 47 și 215 USD pe oră de muncă. O reparație simplă poate dura aproximativ o oră, dar un înlocuitor complet ar putea necesita câteva ore de muncă.
    • De exemplu, dacă aveți nevoie de un înlocuitor complet pentru o căsuță de mănuși costă 350 USD, acuzațiile profesionale de reparații automate de 50 USD pe oră și le ia 3 ore pentru a finaliza lucrarea, ar putea costa până la 500 USD.

    sfaturi

    Dacă într-adevăr nu sunteți sigur ce să faceți, încercați să contactați un lăcătuș profesionist auto.

    Avertizări

    Puteți deteriora caseta de mănuși dincolo de reparare dacă încercați să o deschideți. De asemenea, puteți provoca deteriorarea tabloului de bord care ar putea fi costisitoare pentru a repara.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar