Cum să eliminați lista de articole recent vizualizate în aplicația iphone din ebay`s

Dacă căutați în mod obișnuit eBay, creați adesea înregistrări despre ceea ce ați văzut recent chiar în aplicație. Cu toate acestea, dacă doriți să ștergeți aceste date, eBay nu o face atât de ușor de găsit procesul. Dar, cu aceste detalii de mai jos, puteți afla acest proces rapid și puteți obține articolele vizualizate eliminate și nu lăsați nici o urmă din istoria dvs. în urmă pentru alții să descopere.

Pași

1. Deschideți aplicația eBay pe dispozitiv - și conectați-vă dacă nu ați făcut-o deja. Aplicația eBay spune "eBay" În culoarea curcubeului cu un fundal alb.
  • 2. Apasă pe "Meu eBay" Tab în partea de jos a ecranului. Acest lucru ar trebui să fie între "Acasă" și "Căutare" tab-uri
  • 3. Apasă pe "vizualizate recent" listare. Recent văzută este în partea de jos a listei - chiar mai jos "Ajutor."
  • 4. Atingeți butonul de editare. Butonul de editare poate fi găsit chiar sub pictograma coșului de cumpărături din partea dreaptă a ecranului.
  • 5. Atingeți butonul Selectați toate. Butonul Selectare All va fi chiar deasupra primului dvs. element recent vizualizat. Dacă aveți doar una sau două, este posibil să fiți capabil să atingeți fiecare element în mod individual, dar dacă doriți să ștergeți totul, ștergeți-l într-un singur Swoop. Cel puțin un element trebuie verificat pentru următorul pas pentru a funcționa.
  • 6. Atingeți "Șterge". Ștergerea este doar la dreapta "Selectează tot" Buton și va lista în paranteză Câte înregistrări vor fi șterse când este apăsat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar