Cum să ștergeți răspunsurile memorate pe un calculator de instrumente texas 30xa

Dacă ați folosit un calculator Texas Instruments (Ti) 30xa înainte, ați stocat unele valori în calculator și ați găsit-o acum greu de șters valorile memoriei memorate și apăsând butonul AC / ON nu are efect, nu are teamă. Cu mai multe intrări de taste, puteți șterge aceste bănci de memorie, deoarece cartela de reamintire rapidă menționează pentru dvs.

Pași

1. Asigurați-vă că calculatorul are valori stocate. Veți vedea fie 1, 2 sau 3 valori stocate împreună cu litera M lângă fiecare din colțul din stânga sus. În esență, vă spune, din "banca de memorie 1"/"Banca de memorie 2"/"Banca de memorie 3" (Prin M1, M2, M3 Designatori), care bancă de memorie este valoarea în.
  • 2. Amintiți soluția memorată. Ștergerea valorii elimină din memorie. Dacă este necesar, puteți adăuga valoarea la note post-it sau altă hârtie pentru utilizarea pe termen lung. Ștergeți numai băncile de memorie pe care nu le mai aveți sau valoarea pentru.
  • 3. Asigurați-vă că afișajul calculatorului a fost setat la 0. apasă pe "ON / C" Butonul din colțul din dreapta sus al ecranului sau introduceți 0 în calculator.
  • 4. Depozitați noua valoare de 0 la fiecare bancă de memorie pe care doriți să o ștergeți. apasă pe "STO" (găsite cinci butoane în jos toate în partea stângă a calculatorului sub butonul (sigma +)).
  • 5. Spuneți calculatorului ce valoare bancară de memorie pe care doriți să o ștergeți. Introduceți fie 1, 2 sau 3, pe baza numărului pe care l-ați găsit valoarea stocată și este afișată în prezent în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • 6. Știți că puteți elimina, de asemenea, valorile stocate în condiții statistice pe calculatoare. Apasă pe "2" cheie (cheia galbenă, text alb, în ​​colțul din stânga sus), apoi butonul (sigma +) patru taste în jos în partea stângă pentru a elimina ultima intrare adăugată. Ștergerea tuturor punctelor de date implică o dată utilizând funcția CSR - o funcție a doua a tastei 7, apoi uneori utilizând butonul ON / C pentru a șterge orice numere care prezintă punctele de date anterioare și "Eroare" mesaj de pe afișaj.
  • sfaturi

    Oprirea și apoi înapoi pe calculator nu funcționează pentru calculatoare științifice de instrumente Texas. Este un truc mare pentru calculatoarele standard - dar nu și calculatoare științifice Texas Instruments. Acest truc nu va funcționa!
  • Dacă aveți mici șurubelnițe (dimensiunea șurubelniței cu ochelari) și puteți fi falsificată cu șuruburile mici, dacă ștergeți valorile în acest fel nu le șterge, puteți încerca să resetați bateria de rezervă. Bateria de rezervă ajută la menținerea centrului principal de calcul la calculator, împreună cu unele valori și odată ce deconectați acumulatorul vechi și înlocuiți-l, acesta va șterge adesea acele valori vechi.
  • Acest lucru ar trebui făcut doar ca o ultimă soluție, deoarece FILDLING cu bateriile va anula garanția dacă nu este efectuată de un angajat de instrumente Texas.
  • Pentru a adăuga o înregistrare înapoi, plasați numărul pe ecran și apăsați "STO" apoi numărul bancar de memorie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar