Cum de a controla un xbox cu google assistant

Thisewill vă învață cum să controlați un Xbox cu Google Assistant. Odată ce ați configurat acțiunea Xbox cu Google Assistant pe consola și în aplicație, puteți lansa jocuri cu o comandă verbală sau rotiți volumul în jos pe Xbox. Aceasta funcționează numai cu Xbox Series X / S și cu Xbox unul.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurarea Google Assistant în consola dvs
  1. Imagine intitulată Control Un Xbox cu Google Asistent Pasul 1
1. Schimbați modul de alimentare la instantaneu. Apăsați circularul X butonul care este centrat în controlerul dvs. Navigheaza catre Profil și sistem > Setări > General > Modul de pornire și pornirea, și selectați Instant pe de la "Modul de alimentare" scapă jos.
  • Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 2
    2. Activați asistenții digitali. Apăsați circularul X butonul care este centrat în controlerul dvs. Navigheaza catre Profil și sistem > Setări > Dispozitive și conexiuni > Asistenți digitali, și apoi selectați la Activați asistenții digitali.
  • Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 3
    3. Loghează-te. După ce activați asistenții digitali, vi se va solicita să vă conectați la Xbox pentru a accesa aceste caracteristici. Deși Xbox-ul dvs. este configurat pentru a primi comenzi de la Google, trebuie să utilizați în continuare aplicația mobilă pentru a conecta conturile Xbox și Google.
  • Partea 2 din 2:
    Configurarea asistentului Google în aplicația mobilă
    1. Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 4
    1. Deschideți aplicația Asistent Google pe Android sau IOS. Puteți utiliza aplicația mobilă pe telefon sau pe tabletă, dar nu puteți utiliza un computer.
    • Glisați în sus din partea de jos a ecranului dacă o prompare vocală se lansează în locul ecranului de pornire al aplicației.
    • Dacă nu aveți aplicația mobilă, îl puteți descărca gratuit de la App Store, fie de la magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 5
    2. Atingeți +. Este o pictogramă multicoloră plus pe care o veți vedea în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 6
    3. Atingeți Configurați dispozitivul. Dacă nu aveți dispozitive disponibile (sau nu ați activat Google Assistant pe Xbox), nu veți vedea această opțiune disponibilă.
  • Imagine intitulată Controlul unui Xbox cu Google Asistent Pasul 7
    4. Căutați și selectați Xbox. Va trebui să vă conectați cu acreditările dvs. Microsoft pe care le utilizați pe Xbox.
  • Imagine intitulată Control Un Xbox cu Google Asistent Pasul 8
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran. Acest lucru vă va duce prin conectarea Xbox-ului cu asistentul dvs. Google.
  • Când ați terminat, puteți folosi "Hei Google, pe xbox." A inlocui "Xbox" Cu orice nume i-ai atribuit consola când ați configurat aplicația.
  • Puteți să-i spuneți Google să aibă Xbox-ul dvs. pentru a juca un joc, opriți, porniți, întrerupeți, reluați, rotiți volumul în sus, rotiți volumul în jos, lansați aplicații, dezactivați, înregistrați, faceți o captură de ecran și schimbați canalul (dacă Aveți configurare TV live).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar