Cum să dezactivați cortana în windows 10

Cortana este un asistent virtual-personal bazat pe cloud creat de Microsoft pentru Windows 10 și alte platforme. Cortana va colecta datele dvs. personale pentru a vă personaliza experiențele. Aceasta include istoricul dvs. de căutare, istoricul locației, detaliile calendarului, contactele și istoricul de comunicare și comunicarea din mesaje, aplicații și notificări. Dacă sunteți preocupat de datele dvs. personale și confidențialitatea, puteți dezactiva această caracteristică. Acest articol vă va arăta cum să Dezactivați Cortana Pe Windows 10 PC, dar funcționează numai pentru utilizatorii Windows 10 Pro sau Enterprise.

Pași

  1. Imagine intitulată Open Windows Group Politica Editor.jpg
1. Deschideți editorul de politici de grup Windows. Faceți clic pe meniul Start, în colțul din stânga jos al ecranului (sau apăsați Windows butonul din tastatură) și căutați "Gpedit.MSc"Sau"Editor de politici de grup". Selectați Gpedit.MSc sau Editați politica de grup de la rezultate.
  • Alternativ, deschideți ALERGA caracteristică apăsând ⊞ câștig+R și tastați "Gpedit.MSc"În caseta - Hit ↵ Introduceți pentru a continua.
  • Imagine intitulată Configurarea computerului.jpg
    2. Navigați la secțiunea "Configurare a computerului" și selectați Șabloane administrative din listă. Va fi a treia opțiune de acolo.
  • Imagine intitulată Windows Component.jpg
    3. Faceți dublu clic pe Componentele Windows opțiune. Aceasta va deschide o listă de opțiuni.
  • Imagine intitulată Windows 10 Setări de căutare.jpg
    4. Selectați Căutare pe drumul cel bun. Loveste S Butonul Găsiți rapid această opțiune și faceți dublu clic pe el.
  • Imagine intitulată Dezactivează Cortana în Wind10.jpg
    5. Localiza Permiteți Cortana de acolo. Va fi cea de-a patra opțiune din meniul contextual. Faceți dublu clic pe el. Aceasta va deschide o fereastră nouă.
  • Imagine intitulată Dezactivează Cortana în Windows 10.jpg
    6. Selectați Dezactivat de pe fereastră. Faceți clic pe O.K pentru a salva modificările. De asemenea, reporniți PC-ul pentru a elimina pictograma Cortana sau caseta de căutare din bara de activități. Pictograma Cortana va fi înlocuită cu o pictogramă de căutare în bara de activități. Ai terminat!
  • sfaturi

    Pentru a reactiva Cortana, selectați Neconfigurat sau Activat din aceleași setări.
  • Nu uitați să reporniți PC-ul ulterior pentru ca noile modificări să fie configurate, deoarece pot avea unele conflicte fără a reporni PC-ul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar