Cum de a repara un cămașă prin cămașă

Nu aruncați un set-prin top doar pentru că este prea subțire! Există o mulțime de lucruri pe care le puteți purta sub o cămașă pură pentru ao face mai confortabilă. Alegeți camisolele neutre, substeri, sau sutiene dacă nu doriți ca tricoul să se deschidă. Dacă preferați să ascundeți cămașa pură, purtați straturi elegante peste tricou, astfel încât nu este așa de vizibil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Purtând ceva dedesubt
  1. Imagine intitulată Fix un ased prin cămașă Pasul 1
1. Alegeți un camisol ușor sau un top pentru un aspect modest. Puteți cumpăra camisoli într-o varietate de culori în majoritatea departamentelor de lenjerie. Alegeți unul care se potrivește cu tonul pielii dacă nu doriți ca acesta să fie vizibil sub cămașă. Dacă nu puteți găsi un camisol, cumpărați un vârf de rezervor neted care nu are cusături groase, care ar fi vizibile sub cămașă.
  • De asemenea, puteți găsi sutiene sportive confortabile care oferă mai multă acoperire decât un sutien standard.
  • Dacă vă luptați să găsiți camisol color neutru, potriviți camisolul la culoarea vârfului dvs. De exemplu, cumpărați un rezervor negru de sus sau camisol pentru un top negru.
  • Purtați un camisol sau rezervor de sus dacă tricoul dvs. de vizită este fără mâneci.
  • Imagine intitulată Fix un cămașă prin etapa 2
    2. Du-te cu un substritiu cu mâneci scurte sub o cămașă de îmbrăcăminte în jos. Dacă aveți o cămașă frumoasă buton-jos, care nu este foarte groasă, este important să purtați un substritiu cu mâneci scurte, care oferă acoperire și protejează cămașa din petele deodorant. Încercați să găsiți un substrat care se potrivește cu tonul pielii, astfel încât să se amestece.
  • Puteți găsi substrații în majoritatea departamentelor de îmbrăcăminte pentru bărbați din apropierea șosetelor și lenjeria de corp. Acestea sunt concepute pentru a fi purtate sub cămăși butoane.
  • Dacă nu găsiți un substrat în tonul pielii, alegeți unul gri sau alb.
  • Imagine intitulată Fix un vedea prin cămașă Pasul 3
    3. Purtați o alunecare subțire sub o rochie de cămăși. Rochii de cămașă prezintă propriile probleme de când nu puteți purta un rezervor sau Cami sub ele fără ca partea de sus să fie vizibilă. În schimb, alegeți o alunecare subțire din țesătură netedă care nu se agață de rochia voastră. Acest strat suplimentar blochează lumina de la strălucirea prin rochia de cămașă subțire.
  • Încercați să alunece cu rochia de cămașă înainte de ao uzura. Dacă alunecarea este prea lungă, tiv înainte de a ieși afară.
  • Imagine intitulată Fix un cămașă prin etapa 4
    4. Împerechea un sutien neutru cu o cămașă albă, așa că se amestecă. S-ar putea să presupunem că un sutien alb funcționează bine sub o cămașă albă, dar de fapt se remarcă împotriva celor mai multe tonuri de piele. În loc de alb, purtați un sutien care se potrivește cu tonul dvs. unic de piele, astfel încât nu este așa de vizibil împotriva cămășii albe.
  • Dacă nu găsiți un sutien în tonul pielii, alegeți un sutien gri în loc de unul alb.
  • Imagine intitulată Fix o cămașă prin tricou Pasul 5
    5. Puneți un bodsuit fără bretele, sub un top de halter croșetat. Un vârf drăguț croșetat este un aspect popular de vară, dar golurile dintre cusături vă pot lăsa expuse. Pentru mai multă acoperire, puneți pe un bodysuit fără bretele, într-o culoare neutră înainte de a pune halterul.
  • Dacă intenționați să purtați halterul croșetat de sus la plajă sau la piscină, purtați costumul de baie de pe partea de sus în loc.
  • Imagine intitulată Fix un a vedea prin cămașă Pasul 6
    6. Purtați un sutien negru sau lactor dacă doriți să fie vizibil prin cămașă. Pentru un stil sexy sau îndrăzneț, purtați un sutien sau cami vizibil sub vârful lui Sheer. Pereche un sutien negru clasic cu o bluză neagră și o fustă de creion, de exemplu.
  • Salvați căutarea vizibilă pentru situații casual sau o noapte.
  • Metoda 2 din 2:
    Piese stratificate peste tricou
    1. Imagine intitulată Fix un ased prin cămașă Pasul 7
    1. Puneți pe un al doilea subțire deasupra cămășii de vizită pentru acoperire. Dacă nu vă simțiți ca să găsiți un substritiu care se amestecă cu tonul pielii, purtați un alt strat peste cămașa de vizită. Încercați un top ușor ca o cămașă de plasă, astfel încât să nu vă ascundeți complet cămașa vizionată. Deoarece cantitatea de acoperire va depinde de straturile pe care le purtați, păstrați stratificarea până când sunteți confortabil.
    • Alegeți un strat exterior care este mai lung decât cămașa dvs. de vizionare, astfel încât nu arată că încercați să le potriviți.
  • Imagine intitulată Fix o vedeți prin cămașă Pasul 8
    2. Acoperă o cămașă lungă, cu un pulover ușor sau cardigan. Dacă aveți un rezervor lung sau de sus, puneți pe un pulover liber sau cardigan deschis. Acest lucru acoperă pieptul tău și lasă peek-ul de vârf în partea de jos.
  • Se distrează cu pulovere unic tăiat. Încercați un pulover cu un neckline supradimensionat, astfel încât una dintre umerii dvs. este vizibilă, mai ales dacă doriți ca mai multe cămașă să arate.
  • Imagine intitulată Fix un ased prin cămașă Pasul 9
    3. Purtați un blazer sau o jachetă pentru a acoperi cea mai mare parte a cămășii. Îmbrăcămintea exterioară este minunată pentru fixarea unei cămăși, deoarece aveți atât de multe opțiuni de stil. Căutați o jachetă mai ușoară, semi-transparentă pentru un eveniment ocazional de zi, de exemplu. Perechea un blazer mai greu, echipat cu cămașa dacă doriți un aspect mai formal care funcționează pentru o noapte.
  • Redați-vă cu diferite stiluri și texturi pentru a vedea ce vă place cu cămașa.
  • Imagine intitulată Fix un a vedea prin cămașă Pasul 10
    4. Utilizați un șal sau înfășurați dacă doriți un accesoriu care oferă acoperire. Un șal îndrăzneț sau strălucitor poate distrage atenția de la natura pură a cămășii în timp ce o acoperă puțin. Pentru a obține un efect flux, alegeți un șal semi-opac și să-l trageți peste umeri. Pentru un aspect mai modest, înfășurați un șal opac peste partea din față și legați capetele din spatele dvs.
  • De asemenea, puteți împânși sau răsuci șalul, astfel încât acesta atârnă doar la o parte.
  • sfaturi

    Sheer Tops sunt minunate pentru primăvară sau vară, mai ales că sunt o privire casuală.
  • S-ar putea să doriți să evitați tricouri SHEER sau vizionate în setările profesionale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar