Cum să trișezi un test folosind consumabile școlare

După cum se spune vechea, trișorii nu câștigă niciodată. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de școală - prin înșelăciune pe un test dificil, în cele din urmă, tu te înșelați din ocazia de a învăța. Dezavantajul academic ar putea, de asemenea, să vă aterizeze în apă caldă gravă, cu școala dvs., potențial, rezultând în eșec, suspendare sau chiar expulzări. În acele vremuri, când există un grad mare atârnând în echilibru și simți că nu ai de ales decât să trișezi, totuși, s-ar putea să faci bine. Dacă sunteți destul de slick, puteți scădea probabilitatea de a fi prins cu o foaie de pătuț prin camuflarea notelor dvs. cu consumabile școlare obișnuite, cum ar fi foldere, calculatoare și diverse articole de hârtie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tragând o caper de hârtie
  1. Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 1
1. Bandă o foaie de cheat mică în interiorul cămășii tale. În timp ce vă îmbrăcați în ziua examenului, alegeți o cămașă supradimensionată cu un neckline scăzut și liber. Jot în jos notele dvs. pe o carte de note sau jumătate de hârtie de hârtie de notebook, apoi utilizați un cuplu de benzi de bandă pentru al ține în loc în interiorul frontal al cămășii. Ar trebui să puteți vedea ușor când vă aplecați.
  • Pentru ca această tactică să lucreze în mod eficient, scrierea de mână trebuie să fie suficient de mare pentru a face dintr-o privire.
  • Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 2
    2. Ascundeți coli mai mari sub o pereche de pantaloni scurți. Înregistrați cât mai multe informații pe cât puteți pe o bucată de hârtie. Apoi, bandă hârtia pe coapsa superioară și trageți pe o pereche de pantaloni scurți lungi. Când ajungeți la o întrebare, nu cunoașteți răspunsul, glisați piciorul pantalonului tău subtil pentru a fura o privire la notele dvs.
  • Dacă preferați să purtați o fustă sau o rochie, puteți scăpa, de asemenea, cu aceasta utilizând chilot pentru a menține hârtia apăsată cu fața în sus pe picior și acoperirea acestuia cu tivul îmbrăcămintei.
  • Ascunderea notelor dvs. în hainele dvs. este una dintre cele mai sigure metode de a înșela că există, deoarece este puțin probabil ca profesorul tău să vă ceară să eliminați ceva ce purtați purtați.
  • Imagine intitulată cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 3
    3. Faceți o frecare a creionului notelor dvs. pe Sly. Chiar înainte de testul dvs., copiați câteva sugestii utile pe o foaie proaspătă de hârtie, cu o a doua foaie situată direct dedesubt. Aruncați foaia de sus din coșul de gunoi și se strecoară foaia de fund aparent, în examenul cu dvs. Frecarea marginea unui creion peste impresiile din hârtie va dezvălui inteligent ceea ce a fost gravat în ea.
  • În timp ce transcrieți notele dvs., este important să suportați destul de greu cu stiloul sau creionul pentru a lăsa caneluri adânci în suprafața foii de fund.
  • Mai degrabă decât scribbling cu febră, pretindeți că pur și simplu doodling pe foaia goală pentru a evita atragerea unei atenții inutile.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test utilizând consumabile școlare Pasul 4
    4. Revizuiți răspunsurile dvs. rapid după ce testul dvs. a fost returnat. Această rușine este un pic de joc, dar nu necesită nimic altceva decât propriul examen clasificat pentru a trage cu succes. De îndată ce vă faceți testul înapoi, adăugați la sau modificați câteva dintre răspunsurile dvs. incorecte și spuneți-i profesorului dvs. că credeți că au făcut o greșeală. Cu orice noroc, vor lua oa doua aspect și vor da beneficiul îndoielii.
  • Asigurați-vă că vă revizuiți testul cu același tip de stilou sau creion pe care l-ați folosit inițial pentru a vă furniza răspunsurile. În caz contrar, va fi evident ceea ce încercați să faceți.
  • Deoarece această metodă vă cere să așteptați până când testul dvs. a fost deja marcat, acesta poate fi cel mai bine rezervat ca un efort de ultimă oră pentru a îmbunătăți un grad de eșec.
  • Bacsis: Vechea concasare-și-întoarcere con lucrează cel mai bine pe examenele matematice și științifice, unde un răspuns corect ar putea merge în mod plauzibil neobservat într-un amestec de numere și ecuații.

    Metoda 2 din 3:
    Ascunderea notelor în accesoriile obișnuite de clasă
    1. Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 5
    1. Alunecați o carte de note sub coperta calculatorului dvs. Pentru testele de matematică în care calculatoarele sunt permise, un truc ușor este să biciuiți o foaie de înșelătorie și să o stivuiți în interiorul capacului detașabil al dispozitivului. Tot ce trebuie să faceți este să puneți capacul pe partea din spate a calculatorului, să-l glisați suficient pentru a vedea ceea ce ați scris, apoi glisați-l înapoi ori de câte ori profesorul dvs. este în apropiere.
    • Dacă încercați să manevrați o carte de note în și din vedere pare prea riscantă, puteți scrie și direct pe Calculator în creion. Deoarece marcajele și calculatorul creionului sunt întunecate, notele dvs. vor fi vizibile doar dintr-un anumit unghi.
    • Nu uitați că puteți programa formule și ecuații chiar în cele mai multe calculatoare de grafică. Acesta este un astfel de avantaj evident că nu poate fi luat în considerare înșelăciune.
  • Imagine intitulată cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 6
    2. Contrabanda o foaie de cheat în testul dvs. într-un creion mecanic. Notați orice informație de care aveți nevoie pentru a supraviețui examenului dvs. pe o alunecare de hârtie. Rotiți hârtia într-un tub subțire și o pâlnie în camera unui creion mecanic, de preferință unul care nu este văzut. Când vine vorba de timp pentru a vă recupera notele, acționați doar ca înlocuiți conducerea în creion.
  • Alternativ, puteți să formați notele pe lungime pe o bandă lungă, subțire de hârtie, plasați-o în interiorul unui creion transparent și priviți în corpul creionului la foaia de înșelătorie ori de câte ori vă aflați stumped.
  • Imagine intitulată cheat pe un test folosind consumabile de școală Pasul 7
    3. Scrieți formule și bucăți unice de informații pe o radieră mare. Cele mai multe rating nu vor fi suficient de mari pentru a ține o mulțime de text (cu excepția cazului în care scrierea dvs. de mână este mică), dar sunt dimensiunea perfectă pentru a jot jos detalii cheie pe care sunteți predispuse la uitarea. Puteți potrivi cu ușurință câteva formule, date, nume sau propoziții de sorthand pe fața unui radieră de cauciuc obișnuit.
  • Răsturnați-vă radierul în timp ce profesorul dvs. își face rundele și încearcă să nu fie prea evident despre ceea ce priviți la.
  • Bacsis: Dacă sunteți în pericol de a fi descoperit, frecați radiatorul în partea de sus a biroului dvs. pentru câteva secunde pentru a șterge literalmente orice dovadă de rău.

  • Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 8
    4. Creați o foaie de cheat offline într-un fișier de procesor de text. Computerele sunt o vedere comună în sălile de clasă din zilele noastre, dar multe școli nu permit utilizarea internetului în timpul perioadelor de testare. În ciuda acestui obstacol, puteți profita în continuare de tehnologia de la vârful degetelor, redând o foaie detaliată a cheat într-un fișier de procesor de text și tragându-l periodic în timp ce tastați acest eseu pe care nu l-ați studiat.
  • Presupunând că aveți acces la internet și supravegherea profesorilor lax, înșelăciunea este la fel de simplă ca începând cu un grup privat Facebook cu o mână de colegi de încredere și împărtășind răspunsurile dvs. unul cu celălalt.
  • Unele școli utilizează setări speciale de browser pentru a păstra elevii să navigheze departe de ecranul curent odată ce au încărcat un examen online. Dacă așa este cazul, nu aveți noroc.
  • Metoda 3 din 3:
    Răspunsurile care se strecoară folosind alte mijloace
    1. Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 9
    1. Transformați o bandă de cauciuc într-o foaie de cheat ascuțită. Buclă o bandă de cauciuc groasă în jurul unei cărți și scrie pe ea în timp ce este întinsă. Scrierea dvs. va arăta doar ca o design aleatorie odată ce se întoarce la dimensiunea originală. Așteptați până când nimeni nu se uită, apoi dați banda de cauciuc o remorcă și urmăriți notele dvs. apar magic.
    • Asigurați-vă că vă scrieți scrisori frumos și mici. În acest fel, nimeni nu va putea spune ce sunt până când întindeți banda de cauciuc.
  • Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 10
    2. Imprimați notele pe o etichetă de apă de apă. Scoateți eticheta dintr-o sticlă de apă și scanați-o pe computer. Deschideți fișierul într-un editor de imagini și înlocuiți tot textul vizibil cu note de cripturi. După ce ați terminat, imprimați eticheta falsă și atașați-o la flacon utilizând un dispozitiv de lipire.
  • Dacă nu aveți la dispoziție un scaner sau o imprimantă, puteți scrie pe interiorul etichetei, apoi readuceți-l folosind un dispozitiv de lipire.
  • Pentru a profita din plin de spațiul pe care îl aveți, încercați să acoperiți cât mai mult posibil eticheta, inclusiv zonele în care sloganul produsului, informațiile de servire și liste de ingrediente ar merge de obicei.
  • Bacsis: Notele dvs. vor avea cea mai mică șansă de a atrage suspiciuni pe etichete care prezintă o mulțime de text.

  • Imagine intitulată Cheat pe un test utilizând consumabile școlare Pasul 11
    3. Notați răspunsurile la test în cerneală invizibilă. Fie scrawl răspunsurile direct pe desktop (dacă aveți un scaun atribuit) sau puneți-le pe o foaie de hârtie "goală" și păstrați-o în timpul testului. Ei vor străluci luminos atunci când sunt iluminate cu lumină de keychain UV, dar va rămâne nevăzută la oricine trece prin restul timpului.
  • Puteți cumpăra cerneală invizibilă online sau la cele mai multe magazine de artizanat pentru aproximativ 10 dolari o sticlă.
  • O altă opțiune este să faceți cumpărături pentru un set de pixuri de cerneală invizibilă. Acestea vin adesea cu lanterne uv uV construite în.
  • Imagine denumită cheat pe un test folosind consumabile școlare Pasul 12
    4. Graffiti o baie de baie cu răspunsuri de testare. Uneori, înainte de testul dvs., faceți o listă cu toate elementele pe care nu le înțelegeți și le etichetați pe peretele uneia dintre tarale din baie. Dacă lucrurile merg spre sud în timpul examenului, spuneți-vă profesorului dvs. de urgență să utilizați toaleta și să alunecați pentru a vă consulta comoara secretă a cunoștințelor.
  • Lăsați-vă răspunsurile în locurile în afara modului în care cineva va fi puțin probabil să se afle și să le ștergă.
  • Este, de asemenea, o idee bună să folosiți creionul sau marcatorul lavabil pentru a evita obținerea chiar mai multă probleme dacă se întâmplă să vă blocați.
  • sfaturi

    Nu încercați să vă împărtășiți notele cu oricine altcineva. Acest lucru va crește doar șansele de a fi prins.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a face prost pe un examen viitoare, o opțiune mai bună ar putea fi să angajați un tutore sau să discutați cu profesorul dvs. și să vedeți dacă puteți rămâne după clasă pentru o instrucțiune unu-la-o singură instrucțiune.
  • Avertizări

    Amintiți-vă: indiferent de modul în care îl tăiați, înșelăciunea este greșită. Dacă vă găsiți, nu aveți pe nimeni decât să vină.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Tragând o caper de hârtie

    • Îndepărtați cămașă supradimensionată
    • Pantaloni scurți sau fusta lungi
    • Card de notă sau foaie de hârtie
    • Scrierea ustensilor
    • Pantyhosul înalt de coapsă (opțional)

    Ascunderea notelor în accesoriile obișnuite de clasă

    • Calculator
    • Creion mecanic
    • Eraser de cauciuc
    • Procesor de calculator și cuvânt
    • Card de notă sau foaie de hârtie
    • Scrierea ustensilor

    Răspunsurile care se strecoară folosind alte mijloace

    • Bandă groasă de cauciuc
    • Carte
    • Sticlă de apă din plastic
    • Sistem de scanare, imprimantă și editare a imaginilor
    • Lipici
    • Cerneală invizibilă cu lumină UV
    • Creion sau marcator lavabil
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar