Cum să trișezi temele

Uneori este mai ușor să nu faci munca. Potrivit unui studiu recent, 42% dintre bobocii de la Harvard au recunoscut că înșeală sarcinile de acasă, punându-vă în bună companie dacă vă simțiți de multe ori că aveți lucruri mai bune de făcut decât o altă foaie de lucru. În loc să mergem în mod nebun și copiați-vă prietenul chiar înainte de începerea clasei, obțineți inteligent despre înșelăciunea ta. Puteți învăța cele mai bune modalități de a vă termina lucrările de matematică, citirea dvs. și chiar tăiați niște colțuri grave pe eseurile dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cheating pe temele de matematică sau de răspuns scurt
  1. Imagine intitulată Ace Subiect de școală cel mai rău Pasul 9
1. Copiați răspunsurile de la un prieten. Cea mai ușoară și cea mai rapidă cale de a înșela? Copiați răspunsurile de la un prieten care știe cum să facă munca. Indiferent dacă lucrați la o foaie de lucru cu răspunsuri scurte, răspunsuri multiple de alegere sau lucrați la aceleași probleme de matematică, cel mai bun mod de a obține răspunsurile corecte este să găsiți pe cineva care le-a făcut corect și să obțină răspunsurile în siguranță.
  • În primul rând, trebuie să faci prieteni cu cei mai inteligenți copii din clasă, care întotdeauna fac munca corectă. Ajută dacă puteți să împărtășiți uneori volumul de lucru, alternativ cine face temele și cine copiază noaptea noaptea noaptea. Nu fi total inutil.
  • Cele mai bune momente de copiere a temelor sunt în autobuz pe drumul spre casă sau pe drumul spre școală. De obicei, este mai bine să o faceți pe drumul spre casă, astfel încât să puteți încerca în continuare să faceți de fapt temele dacă aveți nevoie. Nu copiați niciodată temele în clasă înainte de începerea clasei. Nu vorbiți niciodată despre copierea răspunsurilor în public, părinților dvs. sau altor studenți. Păstrați-o liniștită.
  • Dacă utilizați această metodă, parafraza. Aceasta provoacă o mică suspiciune atunci când doi studenți au același răspuns exact.
  • Imaginea intitulată Fii un prefect bun Pasul 4
    2. Lucrați la misiune cu un grup. Făcând o misiune într-un grup mare în care toată lumea contribuie este o modalitate bună de a vă asigura că toată lumea primește răspunsurile corecte și că misiunea se face rapid. Faceți-o în siguranța casei cuiva sau în autobuz după școală pentru a rămâne în siguranță. Nu încercați niciodată să faceți acest lucru în clasă.
  • Pentru a face ca temele să meargă mai repede, împărțiți toate răspunsurile între grup. Au o persoană să facă primele cinci, altul face următoarele cinci, și așa mai departe. Ar trebui să puteți termina înainte ca plimbarea cu autobuzul să se termine. Încercați să păstrați grupul cât mai mic posibil.
  • Nu faceți grupul prea mare. Dacă toată lumea numește primul președinte al Statelor Unite ca "George Washington Carver" Pe temă, profesorul tău ar putea fi suspicios că se întâmpla ceva ciudat. După ce o copiați, reveniți o dată de el pentru a rezolva greșelile evidente și pentru a face mici schimbări pentru a face propria dvs.
  • Imagine intitulată Creați un ghid de studiu de bază Pasul 1
    3. Schimbați formularea răspunsurilor dvs. Ori de câte ori copiați răspunsuri de la cineva, indiferent de cesiune, schimbați formularea unora dintre răspunsuri sau schimbați ușor câteva dintre răspunsurile dvs. ușor pentru a evita suspiciunea. Niciodată nu doriți ca răspunsurile dvs. să fie complet identice cu cel mai bun prieten al tău.
  • Chiar și fixarea ordinii cuvintelor în răspunsuri scurte poate arunca un profesor de pe miros, dacă răspunsul este corect. Schimbare "John Glenn a fost primul american în spațiu" la "Primul american în spațiu a fost John Glenn."
  • Pentru a rămâne extra ascunsă, încercați să copiați pe cineva pe care profesorul dvs. nu crede că sunteți prieteni. Profesorul poate fi mai probabil să se uite mai îndeaproape la temele pentru semne de înșelăciune dacă sunteți vecini cu cineva sau dacă stați lângă cineva.
  • Imagine intitulată Creați un club de istorie Pasul 9
    4. Google răspunsurile. Uneori, dacă o anumită atribuire a temelor a fost folosită pentru o perioadă suficientă de semestre pentru o vreme, soluția poate fi plutitoare pe Internet.
  • Imagine intitulată Câștigă credite colegiu în etapa de liceu 9
    5. Obțineți niște răspunsuri greșite pentru a vă arunca profesorul. Dacă nu sunteți un student grozav, poate părea un fel de vizibil dacă brusc vă întoarceți la temele cu toate răspunsurile corecte. Dacă o să trișezi, fii inteligent și să faci câteva dintre ele greșite. Acest lucru va reduce suspiciunile profesorului tău, ceea ce face mai probabil că vei scăpa de ea. Alege suficient că veți obține încă o clasă bună, dar lăsați-i pe cineva să fie greșit. Dacă aveți un B + fără a face nici o lucrare reală, merită.
  • Imagine intitulată Obțineți elevii să vă placă pasul 12
    6. Aflați consecințele înșelăciunii la temele. Dacă profesorul dvs. vă atrage copierea răspunsurilor de la un prieten, probabil că veți eșua atât temele, ar putea chiar să nu reușească clasa și ar putea să se confrunte cu pedepse mai puternice. Este sări peste câteva probleme de matematică în valoare de o posibilă suspendare? Și gândiți-vă la prietenul dvs. care a făcut corect temele, a fost un student bun și se va confrunta cu aceeași pedeapsă ca tine. Vesti proaste. Probabil că este mai bine să faci treaba și va dura atâta timp cât imaginând unde să obțină răspunsurile, găsirea răspunsurilor, copierea răspunsurilor și ascunderea răspunsurilor dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un grad rău Pasul 5
    7. Gândiți-vă la obținerea ajutorului de îndrumare. Multe școli oferă ajutor de acasă după școală, care va face ca temele să fie mai ușor, oferind ca cineva să vă ajute să vă dați seama, dar fără posibilitatea de a intra în necazuri peste el. Dacă v-ați confruntat cu înșelăciune în trecut, acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă arăta profesorii că transformați o frunză nouă.
  • Tutoringul online există chiar în unele locuri. Unii studenți vor răspunde uneori la întrebări la domiciliu sau vor oferi asistență online, uneori pentru un preț. Dacă puteți trimite copii ale întrebărilor, ați putea obține cel puțin un ajutor pentru a vă imagina răspunsul pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Citirea rapidă
    1. Imaginea intitulată Crearea unui proiect de știință Fair Pasul 2
    1. Treci peste tot, dar prima și ultima teză a fiecărui paragraf. Dacă trebuie să citiți manualul sau un roman foarte rapid pentru clasă, trebuie să fiți inteligenți despre asta și să obțineți cât mai mult posibil. Una dintre cele mai rapide modalități de a obține un sentiment de concepte majore și scopul cărții fără a citi cu adevărat acest lucru este de a citi prima și ultima teză a fiecărui paragraf. Vei fi dor de mult, da, dar cel puțin veți fi zburat peste munți și le-ați văzut de sus.
    • Treci peste tot, dar cuvintele vocabii dintr-un manual. Metoda de sarit-in jur a tinde sa lucreze mai bine cu manualele, in care explicatiile reale nu sunt importante, dar sunt numele si cuvintele vocabile. Puteți citi manualul foarte rapid în acest fel și nu pierdeți multe informații.
    • În mod alternativ, în funcție de tipul de clasă, ar putea fi mai bine să citiți primul și ultimul capitol al unui roman sau să vă concentrați atenția asupra unei singure părți mici a cărții și să o aduceți în clasă, să arătați ca și cum ați " Vedeți totul și sunteți pregătiți pentru discuții.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa științifică Pasul 4
    2. Treceți la Rezumatul capitolului în manual. În loc să se lupte prin citirea unui întreg capitol în manual, săriți la sfârșit. Cele mai multe capitole au, de obicei, rezumate scurte ale capitolului la final, astfel încât să puteți ști exact ce ar fi trebuit să învățați prin citirea capitolului, fără a fi nevoie să citiți capitolul. De asemenea, veți obține, de obicei, o listă cu cuvintele vocabulare, unele întrebări de testare a probelor și alte informații bune. Nici măcar nu înșelă cu adevărat, citirea inteligentă.
  • Imaginea intitulată Scapa de studii rapide Pasul 3
    3. Citiți notele lui Cliff despre un roman sau o poveste în schimb. Prietenul clasic al cititorului leneș: notele Cliff, note de scânteie sau alte rezumate scurtate ale clasicilor lungi, disponibile la cele mai multe librării și biblioteci. Chiar dacă intenționați să citiți cartea, acestea sunt ghiduri excelente de studiu, oferindu-vă întrebări minunate pentru a cere și simboluri pentru a observa în cărți complicate. Acestea vă vor ajuta să vă îndreptați în direcția cea bună.
  • Este, de asemenea, ușor să găsiți o sinteză lungă de complot online, astfel încât să puteți obține cel puțin o listă bună a personajelor și stilului romanului.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul dvs. pentru a iubi citirea pasului 12
    4. Rupe citirea cu prietenii. A uitat să citească Marele Gatsby în timpul verii și trebuie să ajungă în ultima zi înainte de începerea școlii? Probabil că nu ești singur. Împreună cu un grup și desființați lectura în secțiuni, astfel încât să puteți compara toți notele. Răsturnați lectura, astfel încât o persoană va citi primele 50 de pagini, atunci următoarea persoană va prelua și rezuma restul cărții. Cine știe, dacă te investit în el suficient, s-ar putea să vrei doar să o citești oricum.
  • Adresați-vă prietenilor să rezume cele 50 de pagini atribuite (sau oricât de multe dintre ele funcționează să fie) și să ia note bune pe secțiune, apoi să copieze notele pentru toată lumea din grup. După aceea, munca fiecărei persoane va fi făcută. Este ca și cum ai citi o carte întreagă prin citirea doar 1/3 sau 1/2.
  • Imagine intitulată Aflați pasul 16
    5. Uita-te la film. Verificați dacă un film bun a fost făcut pe baza cărții pe care o citiți pentru clasă. Dacă există unul, verificați-l, pop unele popcorn și urmăriți o mișcare în loc să citiți cartea. Luați note bune, așa cum ați fi dacă ați face temele, dar vă va duce doar la o oră și jumătate la "citit" toată chestia.
  • Este încă o idee bună să faceți niște cercetări și să vă dați seama dacă filmul este sau nu precis. O mulțime de filme iau libertăți serioase cu liniile de parcele de cărți și probabil că veți pierde numele de caractere și alte puncte minore care ar putea fi tăiate din film, dar sunt importante pentru carte.
  • Filmele bune bazate pe cărți desemnate frecvent pentru școală includ: Struguri de mânie, Romeo & Juliet, Împăratul muștelor,`Mandrie si prejudecata, La răscruce de vânturi, Despre soareci si barbati, și Să ucizi o pasăre cântătoare.
  • Filmele rele pentru a viziona în loc să citească cartea includ Iliad ("Nu urmăriți" Troia, cu Brad Pitt), Fahrenheit 451, De veghe în lanul de secară, Beowulf, Romeo & Juliet, și The Great Gatsby. Acestea sunt modalități bune de a dovedi că nu ați citit cartea.
  • Imagine intitulată Îmbunătățirea la secțiunea Autoturisme a Pasului MCAT 3
    6. Găsiți cel puțin un lucru de spus în clasă. Dacă vă luptați cu că ați citit pe jumătate și sunteți îngrijorați să fiți expuși, încercați acest truc uzat: scanați prin carte repede, chiar înainte de clasa și concentrați-vă pe un lucru extrem de mic din citire. Ar trebui să fie de preferință profundă în citire, multe pagini dincolo de ceea ce ați citit de fapt. La începutul discuției de clasă, ridică-ți mâna și pune o întrebare, arătând în mod specific paginii. Toată lumea va crede că ați citit-o și apoi vă puteți răsturna și opriți participarea.
  • Este, de asemenea, o idee bună să căutați posibilele puncte de vorbă online înainte de a face chiar și lectură, astfel încât să puteți ști ce să căutați și să aveți o idee bună despre ceva de spus în clasă. Puncte de participare fără muncă efectivă.
  • Metoda 3 din 3:
    Cheating pe eseuri
    1. Imagine intitulată trece o clasă de limbă străină Pasul 13
    1. Faceți prieteni cu un student mai mare sau cu frate cu eseuri vechi. Lucrările și eseurile sunt ca Muntele Everest pentru trișori. Alpinism este dificil, periculos și tentant. Dacă doriți să scăpați cu înșelăciune pe un eseu, cel mai bun mod de a reduce colțurile este de a găsi un vecin mai vechi sau un vecin mai în vârstă, care a atârnat copiile aceleiași misiuni de la anii trecuți.
    • Mulți profesori mai în vârstă vor atribui aceleași lucrări an după an, și nu vor păstra copii ale acestora, făcându-le foarte dificil să-și amintească o lucrare de studenți după un an sau două. Niciodată nu faceți acest lucru dacă profesorul dvs. colectează eseuri online sau salvează copii digitale. Acest lucru face foarte ușor să faci o căutare rapidă a fișierelor și să găsești pasaje copiate.
    • Cumpărarea eseurilor online este, în principiu, o înșelătorie pentru lovituri, așa că nu vă sfătuim din banii de prânz câștigat de către un artist întreprinzător. Dacă nu cunoașteți persoana de la de la eseu, scrieți-vă singur. În general, plata la cheat este o idee proastă, prietenă, frate sau altfel.
  • Imagine intitulată trece o clasă de limbă străină Pasul 10
    2. "Traduceți" propozițiile în propriile cuvinte. Când obțineți o copie a vechii eseu, trebuie să faceți cel puțin un pic de muncă pentru a schimba lucrurile și pentru a vă face propria dvs. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a reintroduce eseul, schimbând fiecare propoziție pe măsură ce mergeți. Puteți păstra ideile bune și ordinea majorității lucrurilor și, de asemenea, schimbați formularea exactă pentru ao face puțin diferită.
  • Asigurați-vă că răspunsul la subiect este încă actualizat și nu este incriminat. Dacă vedeți oportunități de a extinde și de a face mai multe referințe curente, faceți-o pentru a aduce totul împreună.
  • Nu copiați niciodată paste de la online și să-l transformați fără a revizui. Dacă faceți, treceți peste font și dimensiunea pentru a vă asigura că totul este uniform.
  • Copierea pasajelor sau a bucăților întregi de text de la online este întotdeauna ușor de găsit rapid. Dacă încercați acest lucru, riscați o mulțime de probleme.
  • Imagine intitulată Stop Undeherachieving în examene Pasul 13
    3. Asigurați-vă că înțelegeți temeinic subiectul. După ce trece prin eseu, citiți-o singură pentru a vă asigura că sunteți cu adevărat înțelegeți ce spune și că totul are sens. Dacă vă întoarceți într-o lucrare și nu sunteți familiarizați cu subiectul, ar putea deveni evident dacă profesorul dvs. dorește să vă vorbească despre dvs. sau să vă întrebați întrebări specifice despre ceea ce ați vrut să spui. Nu te prinde de a fi neglijent.
  • Imagine intitulată Studiul Matematică Pasul 4
    4. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de atribuire. Dacă încercați să obțineți o fantezie și să faceți clic pe un eseu din mai multe surse, ar putea părea minunat să aveți o grămadă de discuții la nivel de expert despre controlul armelor, dar totuși ar putea să ajungi cu o clasă teribilă dacă nu ați furnizat o soluție posibilă , cum ar fi cesiunea necesară.
  • Citiți îndeaproape fișa de atribuire în timp ce treceți peste eseul copiat, asigurându-vă că face tot ce are nevoie pentru a obține o clasă bună. Dacă nu, trebuie să adăugați asta. Hei, cel puțin nu trebuia să încep de la zero.
  • Imagine intitulată se ocupă cu o etapă de grad proastă 2
    5. Să înțeleagă consecințele plagiatului. Furtul materialului de la cineva este împotriva regulilor la fiecare școală și vă poate aduce probleme serioase - vorbim de eșecul automat al majorității claselor, cele mai multe subiecte și posibila expulzare de la școală. Probabil este mai bine să scrieți lucrurile.
  • sfaturi

    Copiați lucrarea prietenului în ziua în care este atribuită, deoarece majoritatea oamenilor o fac în clasă.
  • Dacă întrebările dvs. la domiciliu sunt direct de la un manual, Internetul va avea cel mai probabil răspunsuri pentru ei. Dacă aveți noroc, puteți găsi un PDF al manualului profesorului, care are toate răspunsurile.
  • Avertizări

    Să fie discrete. Nu începe brusc să obțină mărci de top, să vă asigurați că faceți o tranziție lentă și constantă sau toată lumea va ști că înșelăci.
  • Doar pentru că nu sunteți prins în mod direct înșelăciunea nu înseamnă că oamenii nu știu că sunteți înșelați. Știri despre cine cheats devine rapid în jurul școlii. Nu fi surprins dacă oamenii par să nu mai aibă încredere în tine.
  • Unii profesori înțeleg că nu pot face prea multe pentru a împiedica studenții să copieze soluții de la prieteni sau de pe Internet. În schimb, examenele bine scrise vor aplica mai bine politica de soluții de copiere mai bună decât profesorul. Temele de acasă vor fi în valoare de doar o mică parte a clasei, în timp ce examenele vor fi determinanța principală. Dacă ați copiat soluțiile de acasă, este posibil să aveți probleme când vine vorba de examene.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar