Cum se afișează medalii

Indiferent dacă ați câștigat o colecție de medalii sport, concurs sau medalii militari, vă puteți interesa să vă împărtășiți realizările cu prietenii și cunoștințele dvs. La urma urmei, medaliile tale simbolizează multe ore de muncă grea și sacrificiu și merită să aibă un loc special în casa sau biroul tău! Dacă aveți unele medalii pe care doriți să le afișați, există mai multe opțiuni creative pentru a vă arăta premiile cu stil.

Pași

Metoda 1 din 3:
A susținut medaliile
  1. Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 1
1. Așezați medaliile de pe un raft de afișare cu cârlige suspendați. Achiziționați un raft de afișare cu cârlige suspendați care sunt atașate la o bandă de lemn care rulează sub lungimea raftului. Medaliile cu panglici pot fi atârnate de cârlige, în timp ce medaliile care nu pot fi atârnate pot fi plasate pe raftul de mai sus. Multe magazine big-box și online vinde aceste, numindu-le rafturi de perete cu cârlige de acoperire.
  • Dacă raftul dvs. este mare și oarecum greu, puteți lua în considerare utilizarea șuruburilor și ancorelor de gips carton din plastic pentru ao închide în loc de unghii.
  • Luați în considerare modul în care doriți să vă afișați medaliile care nu pot fi atârnate de cârlige. Încadrarea medaliei sau a standurilor de achiziție ar putea fi o opțiune bună.
  • Construiți propriul raft agățat prin înșurubarea cârligelor mici în partea de jos a unui raft de lemn. Aceste cârlige sunt mici și pot fi atașate de mână.
  • Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 2
    2. Construi un perete agățat cu un articol sportiv. Conduceți unghiile direct în mânerele obiectelor din lemn, cum ar fi liliecii de baseball sau bastoane de hochei și atârnă-le de pe perete cu cârlige de imagine. Legați un șir în jurul celor două capete ale obiectelor metalice, cum ar fi cluburile de golf sau rachetele de tenis, și atârnați șirul pe un cuier de imagini, umplut în perete. Glisați panglicile atașate la medaliile dvs. pe echipamentul sportiv acum atârnând de pe perete pentru a crea un afișaj interesant!
  • Puteți fie să atârnați medaliile direct de la obiecte din lemn, cum ar fi liliecii de baseball, fie puteți cumpăra cârlige mici care înșurubează ușor în lemn cu mâna. Aceste cârlige pot fi găsite la cele mai multe magazine hardware.
  • Medaliile de ciclism pot fi chiar afișate prin agățându-le de o jantă de anvelope care a fost aplicată într-o scândură de lemn și atârnată de perete!
  • Legați panglicile medaliei la lamele de patine de gheață și să-i atârne pe perete de lacesul de la un cârlig de imagine.
  • Imagine cu titlu Medalii de afișare Pasul 3
    3. Să repare un obiect comun de uz casnic pentru a crea un cuier medal. Luați un obiect neașteptat de uz casnic, cum ar fi balustrada de la un pătuț vechi pentru copii și transformați-l într-un loc elegant, low-cost pentru a vă închide medaliile. Atârnă patul de pe perete, astfel încât barele să ruleze orizontal cu cârlige de perete, cum ar fi cum ați putea găsi pe ușa de la baie, ținând prosoapele. Acestea pot fi înșurubate direct în ușă și pereți cu un burghiu de putere. Legați medaliile la treptele de balustradă.
  • Pentru a adăuga un interes vizual suplimentar, luați în considerare pictura de balustradă a pătuțului sau agățându-vă medaliile la diferite înălțimi pentru a crea un model unic.
  • Convertiți un suport de legătură într-un cârlig de medalie. Cârligele mici atașate la lemn dublu perfect ca cârlige din care să atârne medaliile!
  • Înlocuiți ornamentele de copac de Crăciun cu medalii în timpul sărbătorilor. Aceasta poate fi o modalitate distractivă și creativă de a afișa medalii într-un mod neașteptat!
  • Metoda 2 din 3:
    Coborârea medaliei în sticlă
    1. Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 4
    1. Aranjați-vă medaliile într-o cutie de umbră. Achiziționați o cutie de umbră dintr-un magazin de meserie. Pinați-vă medaliile în spatele casetei de umbră, care este în mod obișnuit acoperită într-o țesătură asemănătoare catifea, folosind pinii atașați la medalii sau cu știfturi mici, care sunt utilizate în mod obișnuit în cusut. Dulapurile de umbră reprezintă cea mai bună opțiune de afișare pentru medalii militare sau medalii similare, care sunt fixate mai degrabă decât atârnate de o panglică.
    • Evitați utilizarea lipiciului sau a capselor, ceea ce poate deteriora medalii militare valoroase.
    • Cutiile de umbră sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă proteja fizic și de a vă păstra medaliile.
    • Luați în considerare după protocolul militar când aranjează medalii militare în cutia ta de umbră. Medaliile care indică cele mai mari onoruri sunt de obicei plasate în colțul din stânga sus.
  • Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 5
    2. Arătați-vă medaliile în interiorul unui borcan de sticlă. Achiziționați un borcan de sticlă mare cu un capac. Aranjați-vă medaliile în interiorul borcanului, astfel încât să se confrunte spre exterior. Dacă medaliile sunt atașate la panglici lungi, adunați panglicile împreună și trageți-le în centrul borcanului în timp ce continuați să vă acoperiți medaliile de-a lungul interiorului paharului.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă preferați să nu vă închideți medaliile. Jar poate fi plasat convenabil pe o masă sau un raft.
  • Luați în considerare adăugarea unui șir de lămpi cu LED-uri cu baterie la borcanul dvs. pentru a aprinde afișajul! Puteți achiziționa aceste lumini la magazine, cum ar fi ținta în secțiunea de decor de origine.
  • Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 6
    3. Afișați medaliile într-un caz de monede militare. Achiziționați un caz de monedă militară de la un magazin de meserie, cum ar fi Michael sau online de la magazine ca Amazon. Puteți plasa medaliile pe rafturile care line în interiorul cazului.
  • Dacă medaliile dvs. sunt atașate la panglici, le puteți elimina sau pur și simplu le puneți în spatele medaliei.
  • Cazurile de monede sunt acoperite de sticlă și vă vor proteja medaliile din praf!
  • Luați în considerare aranjarea medaliei cu culoarea sau dimensiunea pentru a crea un afișaj organizat.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui colaj de medalie încadrat
    1. Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 7
    1. Dezasamblați medaliile pe care doriți să le afișați. Strângeți medaliile și începeți dezasamblarea celor pe care doriți să le afișați prin eliminarea oricăror panglici sau știfturi care sunt atașate. Va trebui să creați o suprafață plană pe partea inversă a medaliei care poate fi ușor atașată la placa de cadru.
    • Luați în considerare eliminarea plăcilor de la trofee cu o șurubelniță plat pentru a include în colaj. Aceasta este o modalitate plăcută de a afișa trofee într-un mod compact care nu necesită spațiu de raft.
    • Includeți doar medalii pe care nu vă deranjează modificarea. Este posibil să nu doriți să eliminați panglici sau pini din medalii militare care au valoare istorică.
  • Imagine intitulată Medalii de afișare Pasul 8
    2. Achiziționați un cadru mare și acoperiți suportul cu țesături. Scoateți cartonul sau spatele lemnului. Înfășurați suportul cadrului cu o țesătură de ambarcațiune robustă, cum ar fi burlapul sau panza, pliabile cu grijă marginile peste colțurile plăcii. Utilizați capse sau un pistol fierbinte pentru a atașa țesătura în suportul cadrului.
  • De asemenea, puteți să repuneți un cadru vechi pe care îl puteți minți în jurul casei. Nu veți avea nevoie de partea din față a cadrului, astfel încât să puteți renunța.
  • Luați în considerare pictura cadrului pentru a vă potrivi medaliile sau pereții din casa dvs.
  • După ce suportul de cadru a fost acoperit cu țesături, reatașați-l în cadru.
  • Imagine denumită medalii de afișare Pasul 9
    3. Aranjați-vă medaliile și atașați-le cu adeziv fierbinte. Plasați medaliile pe suprafața acoperită cu țesături a cadrului dvs. într-un model interesant. Conectați-vă pistolul de lipici fierbinte, introduceți un stick de lipici și lăsați-l să se încălzească. După aproximativ 10 minute, pistolul dvs. de lipici este gata de utilizare. Aplicați adezivul în spatele medaliei, răsturnați-le, apoi apăsați ferm pentru câteva minute pentru a permite adezivul setat.
  • Fi foarte atent când utilizați pistolul de adeziv fierbinte, deoarece poate deveni foarte fierbinte! Vă puteți arde accidental dacă atingeți vârful pistolului sau al lipiciului.
  • Plasați o placă de hârtie sau o foaie de ziar sub arma de lipici pentru a vă proteja masa în timp ce lucrați.
  • Odată ce ați terminat atașarea medaliei, permiteți adezivul să se usuce și se aprind complet, apoi să vă atârnați noul colaj pentru medalie într-un loc special!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar