Cum de a alege îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. În timpul vacanței

În timp ce vă aflați în vacanță, va trebui să găsiți pe cineva care să aibă grijă de câinele dvs.Aveți opțiunea de a angaja un sitter de companie, folosind o canisa de îmbarcare sau să-ți ceri unui prieten să-ți urmărească câinele pentru tine în timp ce ești departe. Fiecare opțiune va avea beneficii și costuri diferite asociate acestuia, deși cu unele cercetări și planificare veți găsi cea mai bună opțiune pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui sitter de câine
  1. Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței 1
1. Căutați Sitters în zona dvs. Dacă ați decis că doriți să angajați un Sitter Pet pentru a vă urmări câinele în timp ce sunteți departe, va trebui să începeți să identificați potențialii candidați. Căutarea online, solicitarea de recomandări și căutarea pentru înregistrări în magazinele locale vă va ajuta să compilați o listă de angajați potențiali.
  • Organizațiile precum Asociația Națională de Pet Sitters și Pet Sitters International vă permit să introduceți codul dvs. poștal pentru a găsi Sitters de companie lângă dvs.
  • Site-uri precum îngrijirea.COM, Sittercity, angieslist poate avea profiluri pentru un sitter local de companie care include informațiile și prețurile acestora.
  • Ați putea găsi, de asemenea, postări locale pentru Sitters pentru animale de companie la magazinele de animale de companie, groomers și birouri veterinare.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 2
    2. Cereți recomandări. Vorbiți cu alți proprietari de animale de companie pe care știți că le vedeți dacă au vreun sesizare pentru siturile de animale de companie fiabile. O recomandare de la un prieten de încredere poate fi mai reputațională decât o listă online sau o publicitate.
  • Tehnicienii veterinari de multe ori animale de companie se așează pe lateral pentru a câștiga venituri suplimentare, astfel încât să puteți începe prin verificarea cu medicul veterinar pentru a vedea dacă au o listă de ședters de companie disponibili pentru a alege de la dvs.
  • Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei că știți că au folosit Sitters pentru animalele de companie în trecut.
  • De asemenea, vă puteți uita online pentru a vedea dacă există recenzii ale Sitters pentru animalele de companie disponibile de la clienții anteriori. Deși acestea pot fi de ajutor, va trebui să decideți cât de multă greutate veți oferi recomandări online.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 3
    3. Decide între îngrijirea la domiciliu sau vizitele zilnice. Cu Sitters Pet, puteți decide dacă doriți ca Sitterul de companie să rămână în casa dvs. și să-ți urmărească câinele sau să-i viziteze casa în fiecare zi.
  • Pentru siturile de companie care vizitează în fiecare zi, câinele dvs. va fi singur pentru restul timpului. Aceasta este o opțiune bună dacă câinele dvs. nu deranjează să fie singur, dar nu este ideal pentru câinii care au anxietate de separare sau sunt distructive atunci când sunt lăsate singure.
  • Sitters de la domiciliu va costa mai mult, dar câinele dvs. va fi capabil să petreacă mai mult timp cu un om și să aibă o atenție totală.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 4
    4. Căutați un sitter de companie care este asigurat. În mod ideal, Sitterul de companie va fi asigurat, astfel încât să nu fiți răspunzători pentru niciun accident potențial care poate apărea pe proprietatea dvs. Verificați asigurarea proprietarului casei dvs. pentru a vedea ce fel de despăgubiri sunt acoperite în conformitate cu politica dvs. dacă Sitterul de companie se află în casa dvs.
  • Acest lucru nu poate fi posibil dacă utilizați un Sitter Pet, care nu este un profesionist, ca un student care face ca animalele de companie să stau cu jumătate de normă.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 5
    5. Contactați Sittrele de companie înainte de timp. Confirmați prețurile, a se vedea dacă oferă reduceri pentru mai mulți câini, dacă este cazul, și verificați dublu locația și referințele acestora. Asigurați-vă că sunt disponibile pentru zilele în care veți fi departe în vacanță. Siturile de companie pot deveni complet rezervate în timpul anotimpurilor ocupate, în special în jurul sărbătorilor, astfel încât să contactați potențialii situri cu o notificare de câteva săptămâni.
  • Comparați prețurile dintre alegerile dvs. de top pentru a vedea dacă un sitter este semnificativ mai accesibil decât celălalt. Dacă este posibil, nu lăsați costurile să vă descurajeze să selectați cel mai bun sitter. Siturile profesionale de animale de companie vor percepe mai mult, dar ele sunt adesea asigurate și oferă servicii suplimentare, cum ar fi urmărirea GPS sau îngrijirea medicală, că alții nu.
  • Pentru animalele de companie cu afecțiuni medicale, căutați situri de companie care au experiență de a face față câinilor cu probleme de sănătate. Dacă este necesar, asigurați-vă că Sitterul de companie poate administra medicamente la câinele dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 6
    6. Faceți cunoștință cu Sitterul de companie. În mod ideal, veți putea să vă întâlniți cu Sitterul de companie înainte de a pleca în vacanță. Dacă într-adevăr aveți încredere în o recomandare pe care ați primit-o, este posibil să puteți renunța la acest pas. În cadrul acestei întâlniri, veți dori să confirmați că acest Sitter Pet a lucrat cu succes cu câinii înainte, este demn de încredere și se întâlnește cu câinele dvs.
  • Aduceți-vă animalul la această întâlnire sau țineți întâlnirea la domiciliu, astfel încât Pet Sitter are șansa să vă întâlnească câinele. Dacă este posibil, lăsați-l pe Pet Sitter să meargă cu câinele dvs. pentru a vedea cum se ocupă de câinele dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 7
    7. Semnați un contract cu Sitterul de companie. Acum că ați întâlnit-o pe Sitterul de companie și ați decis că sunt potrivite pentru nevoile dvs., le puteți angaja oficial. Cei doi vor trebui să convină asupra unui preț și o metodă de plată. Cel mai bine este să obțineți acest lucru în scris și, de asemenea, să le semnați un contract spunând că vă vor urmări câinele în timpul datelor specificate.
  • Scrieți o scrisoare de acoperire și dați-i medicului veterinar doar în cazul în care este necesar. În scrisoare, exprimă ceea ce sunt preferințele dvs. în caz de accident sau de sănătatea bolnavă a animalului de companie și, de asemenea, exprimă faptul că vă oferiți autorității de companie Sitter să semneze formularele de consimțământ în numele dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 8
    8. Scrieți instrucțiuni detaliate pentru Sitter. Lăsați Sitterul de companie cu instrucțiuni detaliate, astfel încât acestea să poată îngriji în mod adecvat câinele dvs. în timp ce sunteți departe. Va trebui să le lăsați cu informațiile dvs. de contact, numărul de telefon al medicului veterinar în caz de urgență și numărul de telefon al unui vecin sau unui prieten de încredere care vă poate ajuta dacă este necesar. Includeți informații despre rutina, personalitatea, preferințele câinelui dvs., obiceiurile de baie și orice medicamente pe care le-ar putea lua.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectând o canisa
    1. Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 9
    1. Cantități de îmbarcare în zona dvs. Kennels poate fi o opțiune excelentă pentru câinele dvs. în timp ce sunteți departe. Ei vor putea să interacționeze cu alți câini într-un mediu sigur cu personalul care sunt instruiți și câini de dragoste. Puteți căuta canalele locale online, introducând codul poștal, solicitând recomandări de la prietenii și familia de încredere sau prin întrebarea medicului veterinar pentru o recomandare.
    • Fiți conștienți de faptul că majoritatea caniselor vor cere dovada că câinele dvs. a fost complet vaccinat deoarece vor fi în contact cu alți câini.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 10
    2. Determinați ce vreți dintr-o canisa. Aceste zile, unele nave de îmbarcare pot fi descrise ca hoteluri de companie de lux, în timp ce alții sunt mult mai de bază. Dacă câinele dvs. are probleme de sănătate, asigurați-vă că canisa este echipată pentru a administra orice medicamente pe care le are nevoie de câine.
  • Caniculele de bază vor avea în mod obișnuit zone de interior și în aer liber pentru caini să-și exercite și să socializeze cu membrii personalului și cu alți câini, un loc pentru câinele dvs. la somn și hrănirea de rutină.
  • Veți plăti mai mult pentru orice facilități suplimentare pe care le doriți pentru animalul dvs. de companie. Kennelurile de lux pot include îngrijirea, una pe o singură jumătate cu un membru al personalului, de joc într-o piscină, tratamente speciale și chiar masaje de câine.
  • Imaginea intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 11
    3. Aranja să viziteze canisele. Văzând canisa de îmbarcare în persoană este una dintre cele mai bune modalități de a determina dacă aceasta este canisa pe care doriți să o utilizați pentru animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că canisa îndeplinește standardele, bugetul și va fi confortabil pentru câinele dvs.
  • Întrebați despre programul zilnic al canisei. Acest lucru ar trebui să acopere când câinii sunt hrăniți, exercitați, socializați, când ieșesc afară și când pot dormi.
  • Asigurați-vă că canisa de îmbarcare are asigurare, personalul pare informat despre câini și câți ceilalți câini sunt de obicei îmbarcați.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 12
    4. Alegeți o canisa. Acum că ați vizitat câteva cani de îmbarcare în zona dvs., vă puteți finaliza planurile. Va trebui să vă asigurați că canisa are loc pentru câinele dvs. în timpul zilelor de concediu și că prețurile acestora sunt în cadrul bugetului dvs. În funcție de sezon, ar trebui să încercați să rezervați o canisa cu cel puțin trei săptămâni înainte de a pleca pentru vacanță. În timpul sărbătorilor, ar trebui să încercați să rezervați o lună în avans, deoarece caniculele pot rezerva foarte repede.
  • Există, de obicei, un contract de contract că atât dvs., cât și canisa vor semna pentru a se asigura că ambele părți urmează în acordul lor. Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă pentru a vă menține rezervarea la canisa și puteți avea opțiunea de a plăti în avans.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 13
    5. Pregătiți-vă câinele pentru canisa. Înainte de a vă lăsa câinele la canisa și mergeți în vacanță, va trebui să vă asigurați că sunt pregătiți. Sănătatea câinelui dvs. ar trebui să fie în primul rând. Asigurați-vă că acestea sunt la curent cu vaccinările lor, orice metode de prevenire a dăunătorilor pentru purici sau vierme de inimă și că sunt în stare bună de sănătate. Alertă canisa înainte de timp dacă câinele dvs. are nevoi de sănătate, cum au nevoie de insulină zilnic pentru diabetul lor.
  • Dacă canisa nu oferă hrana de câine pe care o utilizați, va trebui să împachetați un recipient cu alimente suficiente pentru a vă duce câinele în timp ce sunteți departe de a da personalului canisei.
  • Socializați câinele dvs. cu străini și câini noi. Ei își vor petrece zilele cu alți câini și membri necunoscuți ai personalului, astfel încât ei trebuie să fie o întâlnire confortabilă și să interacționeze cu ei în acest nou mediu.
  • Metoda 3 din 3:
    Lăsându-i cu un prieten
    1. Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 14
    1. Adresați-vă unui prieten să vă uitați la câinele dvs. În mod ideal, aveți un prieten apropiat sau un vecin care ar fi fericit să vă privească câinele în timp ce sunteți departe. Ei pot avea deja câini care sunt prietenoși cu câinele dvs. sau se bucură de compania câinelui dvs.
    • Este posibil ca ei să nu poată urmări câinele în timpul acestor date, deci este o idee bună să aveți câțiva prieteni suplimentari pe care ați putea cere ca o copie de rezervă.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 15
    2. Pregătiți-vă lucrurile câinelui tău. Spre deosebire de o canisa de îmbarcare, prietenul dvs. probabil nu are toate articolele pe care le va avea nevoie de câinele dvs. Prietenul tău va aprecia că ați făcut timp pentru a colecta aceste elemente, astfel încât acestea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la furnizarea lor.
  • Leash.
  • Alimente.
  • Boluri pentru alimente și apă.
  • Jucării.
  • Câine.
  • Orice medicamente, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 16
    3. Notați informațiile câinelui dvs. La fel ca și cum ai fi cu un Sitter Pet, va trebui să scrieți instrucțiuni de îngrijire pentru prietenul tău să se refere. Chiar dacă prietenul dvs. petrece deja o mulțime de timp cu câinele dvs., este mai bine să le oferiți aceste informații ca o precauție.
  • Asigurați-vă că includeți informațiile de contact unde puteți ajunge la în timpul vacanței dvs. numărul de telefon al medicului veterinar în caz de urgență. Includeți informații despre rutina zilnică a câinelui dvs., când sunt umbrite și hrănite, orice medicamente pe care le iau și obiceiurile de baie. Dați-le o cheie a casei dvs. doar în cazul în care trebuie să meargă și să recupereze ceva pentru câinele dvs. acolo.
  • Lăsați persoana să știe dacă câinele dvs. este microcippat. Dacă câinele dvs. nu este microcipt, atunci ați putea dori să aveți microcipped câinele înainte de a merge la creșterea șanselor ca câinele dvs. să vă fie returnat dacă se pierd.
  • Imagine intitulată Alegeți îngrijirea potrivită pentru câinele dvs. în timpul vacanței Pasul 17
    4. Mulțumiți-le că vă uitați la câinele dvs.Oferiți întotdeauna să le plătiți pentru a vă urmări animalul. În timp ce aceștia pot refuza plata, trebuie să le aduceți un mic cadou înapoi de la călătoria dvs. sau să le luați la restaurantul lor preferat pentru a vă mulțumi.
  • De asemenea, trebuie să vă oferiți să returnați favoarea și să urmăriți animalele de companie data viitoare când sunt departe de vacanță. De asemenea, puteți oferi casei, stați dacă nu au animale de companie.
  • sfaturi

    Face rezervări cât mai curând posibil. Acest lucru este valabil mai ales dacă călătoriți în timpul sărbătorilor atunci când caniurile și șistaturile de companie pot deveni complet rezervate rapid.
  • Nu fiecare persoană care pretinde a fi un sitter de companie este experimentată. Asigurați-vă că obțineți informații de fundal și învățați cât mai mult despre persoana posibil.
  • Faceți cercetarea. Internetul poate oferi o mulțime de informații, dar cuvântul de gură poate fi cel mai bine pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți.
  • Oferiți instrucțiuni detaliate pentru situații de urgență și care să contacteze sau ce să facă dacă se întâmplă ceva în timp ce vă aflați departe.
  • Avertizări

    Blocați documente confidențiale sau camere care nu ar trebui să fie văzute sau introduse de către Sitter PET.
  • Nu lăsați câinele numai în casa dvs. dacă sunteți departe în vacanță pentru mai mult de o zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar