Cum să blocați temporar accesul la contul dvs. Facebook

Este Facebook crescând tot timpul dvs. de lucru? Este suferința dvs. de productivitate? Dacă Facebook vă pune în pericol să vă pierdeți slujba, este posibil să aveți timp să luați niște acțiuni. Există câteva moduri diferite pe care le puteți limita accesul la contul dvs. în timp ce lucrați. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea unei extensii de browser
  1. Imagine intitulată Accesul blocului la contul dvs. Facebook temporar pas 1
1. Descărcați Firefox sau Chrome. Aceste browsere vă permit să instalați extensii care să-și mărească funcționalitatea. Există extensii pentru ambele care vă permit să vă blocați de anumite locuri în anumite ore ale zilei.
  • Ambii Firefox și Crom sunt libere să descărcați.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pasul 2
    2. Descărcați o extensie de productivitate. Există mai multe pluginuri disponibile care vă vor permite să blocați site-urile, cum ar fi Facebook care vă păstrează de la locul de muncă. Una dintre cele mai populare extensii pentru Firefox este Leechblock, în timp ce cea mai populară extensie a lui Chrome este șederea.
  • Instalați Leechblock pe Firefox. Faceți clic pe butonul Firefox și selectați ADD-ONS. introduce Leechblock în "Căutați toate add-on-urile" camp. Faceți clic pe butonul Instalare din partea dreaptă a intrării Leechblock a rezultatelor căutării. Leechblock va fi descărcat automat și instalat. Reporniți Firefox.
  • Instalați StayFocus pe Chrome. Faceți clic pe butonul de meniu Chrome. Selectați Instrumente → Extensii. Defilați în partea de jos a listei și faceți clic pe "Obțineți mai multe extensii" legătură. introduce rămâi concentrat în "Căutați magazinul" camp. Apasă pe "+Gratuit" butonul de lângă șederea în partea de sus a rezultatelor extensii. Apasă pe "Adăuga" Butonul din caseta de confirmare care apare.
  • Instalați Nanny pe crom. Viziteaza Chrome Web Store.Nanny pentru Google Chrome poate bloca site-urile, cum ar fi Facebook, pe cromul tău. Utilizați câmpul de căutare din colțul din stânga sus al paginii pentru ao căuta. Din rezultatele căutării, faceți clic pe Nanny pentru Google Chrome pentru a vedea mai multe detalii despre el. Faceți clic pe butonul "Adăugați la crom" din colțul din dreapta sus al paginii. Un mesaj de confirmare va apărea informându-vă despre ceea ce va face noua extensie. Faceți clic pe butonul "Adăugați".
  • Imagine intitulată blocul de acces la contul dvs. Facebook temporar pas 3
    3. Configurați extensia dvs. Odată ce ați instalat extensia dvs., va trebui să îl configurați pentru a bloca Facebook și pentru a seta timpii pe care doriți să o blocați. Procesul este puțin diferit în fiecare extensie.
  • Leechblock - Faceți clic pe meniul Firefox și selectați ADD-ONS. Găsiți leechblock pe listă și faceți clic pe butonul Opțiuni. Adăuga "Facebook.COM" la câmpul de text mare din mijlocul ferestrei de opțiuni.
  • Apasă pe "Când să blochezi" Fila și setați programul dvs. bloc. Toate orele sunt introduse în format de 24 de ore. Puteți seta site-uri care să fie blocate după o anumită perioadă de timp pe ele sau în timpul anumitor momente ale zilei sau ambele.
  • Apasă pe "Cum se blochează" fila pentru a selecta ce se întâmplă când vizitați un site blocat. Implicit, va trece la o notificare Leechblock, dar îl puteți seta pentru a redirecționa la orice site pe care doriți.
  • Faceți clic pe fila Avansat pentru a seta opțiunile dvs. avansate. Acestea includ dezactivarea meniului Opțiuni Leechblock în timpul orelor blocate și blocarea accesului la meniurile de configurare Firefox. Selectați numai acestea dacă înțelegeți consecințele de a face acest lucru (nu veți putea ajunge la aceste meniuri, chiar dacă aveți nevoie de ele pentru alte programe, în timpul blocului de bloc).
  • Adăugați o parolă. Faceți clic pe fila Control Access din partea de sus a ferestrei de opțiuni pentru a adăuga o parolă la Leechblock. Această parolă nu este pentru securitate, ci pentru a adăuga un blocaj suplimentar între dvs. și dezactivarea blocului. Acest lucru vă va oferi timp suplimentar pentru a vă gândi la dezactivarea blocului și a fi neproductiv.
  • Rămâi concentrat. Faceți clic pe pictograma StayFocus în bara de instrumente a browserului dvs. Ar fi trebuit să apăru imediat după instalarea extensiei. Apasă pe "Setări" Link în partea de jos a casetei care apare.
  • Apasă pe "Site-uri blocate" Opțiunea de meniu. Puteți găsi în meniul din partea stângă a paginii de setări. Adăuga "Facebook.COM" la câmp și faceți clic pe "Adăugați site-uri blocate" buton. Dacă doriți să vă păstrați de la dezactivarea șederii, faceți clic pe "Blocați pagina de extensii cromate!" Pentru a adăuga pagina extensions la lista dvs. blocată.
  • Setați programul de blocare. Utilizați cele patru opțiuni de meniu pentru a seta programul de blocare. "Timpul maxim permis" vă permite să activați un cronometru pentru toate site-urile dvs. blocate. Odată ce ați ajuns la această limită de timp, nu mai puteți accesa site-urile blocate pentru această zi. "Zile active" vă permite să setați ce zile de ședere impune blocul. "Ore active" Setează ora din zi că site-urile sunt blocate pentru. "Timpul zilnic de resetare" este momentul zilei că limita dvs. de timp resetează.
  • Reglați opțiunea nucleară. Acesta este butonul Ultimul Resort pentru creșterea productivității. În mod prestabilit, va bloca toate site-urile pentru ora specificată, dar o puteți schimba pentru a bloca doar site-urile din listă.
  • Adăugați o provocare. Dacă vă simțiți că veți fi tentați să dezactivați blocul, puteți adăuga o provocare pentru a reveni în setări. Vi se va cere să introduceți un paragraf specific fără a face orice greșeli sau backspaces.
  • Nanny.Faceți clic pe butonul cu trei linii orizontale în colțul din dreapta sus al browserului Google Chrome. Acest lucru va aduce un submeniu. Căutați "Setări" și faceți clic pe acesta.Din pagina Setări, faceți clic pe link-ul extensiilor din meniul panoului din stânga. Pagina de extensii se va încărca, indicând toate extensiile instalate pe browserul dvs. Google Chrome. Puteți vedea Nanny pentru Google Chrome aici.
  • Deschideți setările pentru Nanny pentru Google Chrome. Faceți clic pe linkul de opțiuni din Nanny pentru Google Chrome. Aceasta va deschide o altă fereastră sau filă pentru Nanny pentru setările Google Chrome.
  • Blocați Facebook pentru o anumită perioadă. Faceți clic pe fila "URL-uri blocate" din pagina Setări. Aici puteți configura ce și când să blocați site-urile ca Facebook.
  • Introduceți numele setului bloc, cum ar fi "blocul Facebook", în câmpul Block Set.
  • Introduceți "Facebook.com "în câmpul URLS. De asemenea, puteți introduce alte site-uri pe care doriți să le blocați cu Facebook.
  • Cheie în momentele de început și de sfârșit când Facebook va fi blocat în câmpul de timp blocat. Formatul ar trebui să fie în timp militar, e.G., 0900-1700,1900-2100 pentru 9 AM-5PM și 7 PM-9PM, respectiv. Poate accepta mai multe sloturi de timp separate printr-o virgulă.
  • Bifați casetele de selectare pentru zilele când blocul va fi activ. Dacă doriți să blocați Facebook în zilele lucrătoare, ar trebui să bifați luni, marți, miercuri, joi și vineri.
  • Salvați. Când ați terminat configurarea Când să blocați Facebook, faceți clic pe butonul "Salvați adresa URL" din partea de jos pentru formular. Nanny pentru Google Chrome va fi activat când Vine Times Set, și nu veți mai putea accesa Facebook în timpul acestor momente.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pasul 4
    4. Utilizați extensia. Odată ce programul dvs. și blocul Facebook este setat, extensia dvs. este activă. Pentru ao dezactiva, va trebui să treceți prin măsurile pe care le puneți pentru a vă menține acest lucru. Încercați să rezist!
  • Instalați extensii pe toate browserele dvs. instalate pentru a vă menține de la comutarea între ele pentru a circumscrie blocul.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unei parole temporare
    1. Imagine intitulată blocul de acces la contul dvs. Facebook temporar pasul 5
    1. Creați o nouă adresă de e-mail utilizând un furnizor de e-mail la alegere. Unele exemple includ Yahoo, Gmail, Mail.com, Outlook.com, și mai mult.
  • Imagine intitulată Accesul blocului la contul dvs. Facebook este temporar pasul 6
    2. Schimbați e-mailul primar Facebook. Asigurați-vă noua adresă de e-mail Adresa de e-mail primară pentru contul dvs. Facebook. Adresa principală este cea în care Facebook vă trimite e-mailuri despre activitățile și actualizările recente.
  • Faceți clic pe săgeata în jos din colțul din dreapta sus al Facebook și selectați Setări.
  • Faceți clic pe linkul Editați în secțiunea de e-mail a setărilor generale ale contului.
  • Apasă pe "Adăugați un alt e-mail" link care apare, apoi introduceți noua adresă de e-mail.
  • Faceți adresa dvs. de e-mail primară, introduceți parola Facebook, apoi faceți clic pe butonul Salvare modificare.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook temporar pasul 7
    3. Generați noua parolă. Asigurați-vă că parola este suficient de complicată, astfel încât să nu vă puteți aminti. Căutați online pentru "generator de parolă" și alegeți un site care face parole puternice, criptice.
  • Copiați parola, astfel încât să nu trebuie să o reintroduceți. Acest lucru vă va împiedica să faceți greșeli, precum și să vă împiedicați să vă memorați.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pasul 8
    4. Setați noua parolă ca parolă Facebook. Puteți face acest lucru din meniul de setări pe care l-ați modificat adresa de e-mail în.
  • Imagine intitulată blocul de acces la contul dvs. Facebook temporar pasul 9
    5. Setați noua parolă ca noua parolă de e-mail. Schimbați parola pe noua dvs. adresă de e-mail la parola pe care tocmai ați generat-o. Cele mai multe servicii de e-mail au o pagină de setări pe care o puteți face de la.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pasul 10
    6. Scrie o "E-mail viitoare". Vizitați un site ca FutureMe, Emailfuture sau plictisit.COM. Utilizați serviciul de e-mail viitor pentru a trimite un e-mail la adresa dvs. de e-mail obișnuită. Puneți noua adresă de e-mail și parola recent generată în corpul e-mailului.
  • Setați e-mailul care urmează să fie trimis după ce vă puteți conecta înapoi în Facebook fără consecințe.
  • Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pasul 11
    7. Conectați-vă din Facebook. Odată ce e-mailul este configurat, ieșiți din Facebook, astfel încât să nu puteți vizita site-ul și să vă conectați automat. Asigurați-vă că orice urme ale parolei pe care le-ați generat sunt șterse și că nu ați memorat-o în același timp.
  • Dacă ați copiat parola în clipboard mai devreme, copiați altceva pentru a șterge parola din memoria computerului.
  • Imagine intitulată Accesul blocului la contul dvs. Facebook temporar pasul 12
    8. Înregistrați-vă în Facebook după terminarea timpului de lucru. După ce primiți e-mailul dvs. viitoare, puteți introduce acea parolă în Facebook și puteți verifica feedul. Puteți continua să utilizați aceeași parolă pentru a vă bloca în fiecare zi sau pentru a crea noi.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezactivarea contului dvs.
    1. Imagine intitulată blocul de bloc la contul dvs. Facebook pas cu pas 13
    1. Dezactivați-vă contul dvs. Facebook când nu doriți să îl accesați. Poti Dezactivați temporar contul dvs. Facebook. Nici una dintre informațiile dvs. nu va fi ștearsă și puteți reactiva în orice moment. În timp ce acest lucru nu vă împiedică să îl accesați, știind subconștient că este dezactivat vă poate ajuta să vă împiedicați să o vizitați.
    • Când vă dezactivați contul, profilul dvs. va fi ascuns de restul Facebook, care vă va ajuta să vă împiedicați să vă distrați prin notificări și mesaje.
  • Imagine intitulată Accesul blocului la contul dvs. Facebook temporar Pasul 14
    2. Reactivați-vă contul atunci când sunteți gata. Puteți reactiva cu ușurință contul dvs. Facebook la sfârșitul zilei, înregistrându-vă înapoi cu adresa dvs. de e-mail și parola. Contul dvs. va fi restabilit și informațiile dvs. vor fi salvate.
  • sfaturi

    Prima metodă funcționează pentru orice site-uri pe care trebuie să le blocați și nu este doar limitat la Facebook.

    Avertizări

    Dacă faceți o greșeală (cum ar fi făcând noua parolă parola de pretutindeni și uitați să trimiteți un e-mail în viitor) Este posibil să nu vă puteți accesa din nou contul, deci aveți grijă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar