Cum de a extinde o priză pentru o backsplash

O backsplash de țiglă este o modalitate clasică de a molicerii oricărei bucătării sau a peretelui de baie. Dacă doriți să instalați plăci de perete în jurul unei prize electrice, extindeți priza, astfel încât acesta stă la fața noului backsplash, mai degrabă decât să se scufunde în perete. Cu unele distanțiere de plastic la îndemână făcute doar pentru această slujbă, acesta este un proiect pe care îl puteți face cu ușurință în doar câteva minute, fără cunoștințe electrice speciale necesare! Destul de curând, prizele dvs. electrice vor arăta instalate profesional ca în cazul în care backsplash-ul a fost întotdeauna acolo.

Pași

Partea 1 din 2:
Detașarea și distanțarea priza
  1. Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 1
1. Scoateți fațada și Instalați backsplash în jurul prularului mai întâi. Scoateți plata de față de la priză înainte de a instala backsplash astfel încât placa să stea pe partea superioară a plăcilor și să ascundă marginile după ce extindeți priza. Montați plăcile în jurul priorului cât mai aproape de le puteți obține la marginile casetei de ieșire fără a acoperi nici una dintre curelele de montare.
  • Curțile de montare a ieșirilor sunt cele 2 paranteze metalice din partea superioară și inferioară sau spre stânga și spre dreapta la priză, în funcție de modul în care este orientată. Acestea sunt parantezele care se șlefuiesc pentru a ține orificiul la cutia de ieșire din perete.
  • Nu încercați să extindeți priza înainte ca plăcile să fie pe perete, deoarece va fi foarte dificil să obțineți distanța doar chiar dacă o faceți în acest fel. Este mult mai ușor să așteptați până când backsplash se face astfel încât să puteți spața perfect priza în funcție de grosimea tiglarii.
  • Această metodă poate fi utilizată pentru a extinde orice fel de priză electrică, inclusiv cele cu prize sau comutatoare ușoare.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 2
    2. Opriți alimentarea la priza la cutia de întrerupător. Localizați caseta de întrerupere și priviți etichetele de pe diferitele comutatoare pentru a determina care se potrivește priza pe care doriți să o extindeți. Răsturnați comutatorul pentru ao opri și a testa ieșirea prin conectarea la ceva în ea pentru a vă asigura că nu există energie electrică.
  • Cutii de întrerupătoare sunt de obicei localizate în garajul, subsolul, un dulap utilitar sau uneori o bucătărie.
  • Dacă nu sunteți sigur că comutatorul controlează alimentarea la priză, puteți încerca să testați comutatoarele diferite până când găsiți cea potrivită sau doar opriți comutatorul de alimentare principal pentru a închide totul.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 3
    3. Deșurubați ieșirea de pe perete folosind un burghiu sau șurubelniță. Introduceți vârful unei șurubelnițe sau un burghiu atașat la un burghiu electric în șuruburile ținând priza în caseta de ieșire din perete. Rotiți șuruburile în sens invers acelor de ceasornic până când le puteți scoate afară, apoi lăsați-le deoparte.
  • În funcție de cât de departe se termină extinderea ieșirii și cât timp șuruburile sunt, este posibil să fiți capabili să reutilizați aceste șuruburi pentru a retaua ieșirea după spațiu.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru o etapă de backsplash 4
    4. Snap 2 comutator de plastic și distanțiere de recipiente împreună. Distanțierele de comutare și recepție sunt mici distanțiere din plastic realizate special pentru extinderea ieșirilor. Ele vin în benzi flexibile pe care le puteți îndoi pentru a fixa distanțierele multiple împreună și creează stive. Începeți prin ruperea primelor 2 distanțiere pe o bandă de distanțiere împreună.
  • Puteți achiziționa distanțierele de comutare și recepție la un centru de îmbunătățire la domiciliu, magazin de hardware sau online.
  • Bacsis: Dacă încercați să găsiți aceste distanțiere într-un magazin, puteți încerca să solicitați un angajat distanțierelor electrice sau distanțierelor Caterpillar, care sunt alte porecle comune pentru ele.

  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru o etapă de backsplash 5
    5. Puneți cele 2 distanțiere între priză și perete pentru a testa spațierea.Așezați stiva de 2 distanțiere pe care tocmai ați făcut-o în spatele gaurei de șurub de pe curea de montare a ieșirii și orificiului de șurub din cutia de ieșire din perete. Țineți stack-ul în poziție și apăsați priza împotriva acesteia pentru a vedea cât de departe se extinde stack-ul de 2.
  • Dacă curelele de montare ale restului de evacuare se înmulțesc cu spatele utilizând numai 2 distanțiere, nu mai trebuie să adăugați distanțiere la stivă și puteți sări peste următorul pas.
  • Dacă nu găsiți distanțiere, ați putea înfășura o bucată de sârmă în bobină până când este suficient de groasă pentru a extinde priza.De asemenea, puteți stivui câteva șaibe metalice mici sau elemente de fixare de tip piulițe. Conceptul este același cu utilizarea distanțierilor din plastic.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru o pasaj de backsplash 6
    6. Snap pe distanțieri suplimentari și testați stiva până când găsiți adâncimea potrivită. Continuați să rupeți distanțiere suplimentari, 1 la un moment dat, dacă un teanc de 2 distanțiere nu extinde priza suficient de departe. Așezați stack-ul între curelele de montare ale ieșirii și peretele după fiecare distanțiere suplimentară pe care o conectați până când găsiți numărul corect de distanțiere.
  • Un teanc de 3-4 distanțiere este de obicei suficient pentru a extinde priza suficient de departe pentru majoritatea backsplash.
  • Aveți nevoie de 2 stive de distanțiere-1 pentru a pune sub fiecare șurub care ține orificiul în poziție.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 7
    7. Tăiați distanțierele excesive de pe stivele pe care le-ați făcut. Utilizați un cuțit utilitar sau foarfece ascuțite pentru a tăia bucata de plastic subțire care atașează șirul distanțierilor rămași la stivele distanțierelor pe care le-ați rupt deja împreună. Stocați distanțierele rămase pentru utilizare ulterioară.
  • Partea 2 din 2:
    Reatașați priza
    1. Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 8
    1. Filetați șuruburile prin priză și distanțiere. Puneți șuruburile de evacuare înapoi prin găurile din curelele de montare. Glisați stivele distanțierelor pe șuruburi.
    • Dacă șuruburile de evacuare nu sunt suficient de lungi pentru a ajunge la găurile din caseta de ieșire cu distanțierele instalate, cumpărați un set mai lung de șuruburi pentru utilizare.
    • Dacă ați folosit o bucată de sârmă, șaibe sau piulițe în loc de distanțiere la spațiu, glisați distanțierele improvizate deasupra șuruburilor după ce ați pus șuruburile prin găurile din curelele de montare ale prizei. Procesul este același cu utilizarea distanțierilor din plastic.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru o pasaj de backsplash 9
    2. Înșurubați priza în cutia de ieșire din perete. Aliniați vârfurile șuruburilor cu găurile de șurub din cutia de ieșire din perete. Utilizați un burghiu electric sau șurubelniță pentru a strânge șuruburile prin rotirea lor în sensul acelor de ceasornic până când ieșirea este configurată împotriva distanțierilor și spălați cu spatele.
  • Dacă priza este orientată vertical, începând cu șurubul superior este mai ușor. Dacă este orientată orientată orizontal, începeți la orice parte este mai confortabilă pentru dvs.
  • Avertizare: Utilizați întotdeauna distanțiere din plastic pentru a extinde o priză, astfel încât să aibă un sprijin suficient în spatele ei. Nu încercați niciodată să extindeți o priză doar folosind șuruburi mai lungi și să nu le înșelați în tot sau veți ajunge cu o priză cu rătăcire, instabilă.

  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru o etapă de backsplash 10
    3. Montați fața înapoi peste priză. Strângeți fața înapoi în poziție deasupra ieșirii. Utilizați șuruburile furnizate pentru a le fixa ferm în poziție de spate.
  • Aveți grijă să nu opriți fațada sau ați putea să-l deteriorați, mai ales dacă este plastic. Strângeți suficient șuruburile suficiente pentru a le menține plat pe spate.
  • Imaginea intitulată Extindeți o priză pentru un pas de backsplash 11
    4. Rotiți alimentarea la priza înapoi la întrerupător. Reveniți la întrerupătorul dvs. electric când terminați extinderea prizei. Răsturnați comutatorul care furnizează puterea la priză, astfel încât priza dvs. este gata de utilizare.
  • sfaturi

    Scoateți plata de față de la priză înainte de a instala backsplash-ul sau nu veți putea să extindeți corect ieșirea cu plafonul de așezare pe suprafața backsplash-ului.
  • Nu încercați să extindeți o ieșire pur și simplu prin utilizarea șuruburilor mai lungi și fără a le înșurubați în tot felul sau va fi slăbit și.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Drill electric sau șurubelniță
    • Comutator de plastic și distanțiere de recipiente
    • Cuțit utilitar sau foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar