Cum se adaugă o priză electrică la un perete

Distribuirea prizelor de distribuție uniform pe tot parcursul unui spațiu poate deschide camere și a face noi spații mult mai prietenoase. Plasarea unei noi prize electrice poate ajuta la fabricarea unei case mai viabile. Cu precauțiile de planificare și siguranță corectă, firul de funcționare de la o sursă de alimentare la o nouă priză nu trebuie să dureze mai mult de câteva ore. Aflați cum să planificați corect lucrarea, să rulați sârmă în siguranță și să vă testați proiectul pentru a vă asigura că este sigur.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea locului de muncă
  1. Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 1
1. Aflați dacă aveți nevoie de o autorizație sau o instalare profesională. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți nevoie de un permis de a adăuga o priză electrică în casa dvs. În unele locuri, este posibil să trebuiască să angajați un profesionist pentru a face orice lucrare electrică. Verificați cu biroul dvs. de cod local pentru a afla dacă oricare dintre acestea se referă la zona dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați o priză electrică la un pas de perete 2
    2. Opriți întrerupătorul de circuit. Localizați caseta de întrerupere din casa dvs., care este de obicei într-un subsol, garaj sau hol. Deschideți caseta și localizați comutatorul de alimentare pentru zona în care lucrați. Răsturnați comutatorul în poziția OFF pentru a tăia alimentarea în zonă. Utilizați un tester de tensiune fără contact Pentru a verifica circuitul înainte de a vă deplasa înainte.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 3
    3. Asamblați instrumentele și materialele necesare. Pentru a instala o nouă priză electrică și pentru a face conexiunile în siguranță, veți avea nevoie de câțiva instrumente de bază ale electricienilor. Asigurați-vă că aveți acces la următoarele:
  • Strippers de sârmă
  • Grădină de chei
  • Cuțit de gips
  • Drill cu un burghiu de lemn
  • Clestele lui Lineman
  • Clește cu cleme
  • Șurubelniță, finisare și capul lui Philip
  • Tester de tensiune fără contact
  • O bandă de pește
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un pas de perete 4
    4. Determinați cea mai bună locație pentru priză. Măsurați distanța de pe podea la celelalte orificii din clădire. Măsurați din centrul casetei existente în centrul locației casetei noi. Opriți alimentarea în priză. Scoateți plăcuța de acoperire ținută de șurubul unic în mijlocul prizei și măsurați la orificiul tăiat în perete.
  • Imagine intitulată Adăugați o priză electrică într-un pas de perete 5
    5. Găsiți o deschidere în perete. În majoritatea locuințelor, există 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) sau 2 în × 6 în (5.1 cm × 15.2 cm) știfturi de obicei la 16 sau 24 în (41 sau 61 cm) incremente de-a lungul oricărui perete. Punctele de vânzare trebuie să fie întotdeauna atașate unui știft pentru securitate și siguranță. Marchează un spațiu la înălțimea corespunzătoare, la o locație între 2 știri.
  • Cea mai ușoară modalitate de a localiza bolțurile dacă să folosească a "detector de metale" Disponibil la multe magazine hardware. De asemenea, puteți încerca să atingeți ușor peretele cu un ciocan și să vă deplasați încet peste perete și ascultați îndeaproape. Peretele va suna gol pentru majoritatea robinetelor și apoi sunet "solid" Când ați ajuns la un stud.
  • Imagine intitulată Adăugați o priză electrică la un pas de perete 6
    6. Confirmați că nu există alte elemente mecanice sau sanitare în perete. Verificați dacă instalațiile sanitare de la chiuvete sau toalete pe partea opusă a peretelui. Fiți conștienți de orice returnări sau canale de aer HVAC.
  • Dacă există un grătar înalt sau în partea de jos a peretelui unde doriți ca priza, nu o puteți face cu întoarcerea aerului în același spațiu de perete. Explorați cu o gaură de unghii și cu cuier. Poke o gaură și folosește ceva ca un cuier de sârmă la "simt" în jurul cavității peretelui pentru a verifica.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 7
    7. Aflați unde puteți obține putere. Există 2 modalități de bază pentru a instala o nouă priză electrică, rularea cablurilor electrice de la un întrerupător de circuit la noua locație sau dintr-o altă priză în aceeași cameră. În funcție de locul în care instalați un nou spațiu de livrare, subsol sau zonă exterioară, accesul la putere poate varia. Găsiți locul cel mai apropiat și cel mai convenabil pentru a vă conecta pentru a face munca ușor pe dvs.
  • Asigurați-vă că luați în considerare sarcina electrică existentă și ce încărcătură nouă va fi adăugată la circuitul de sucursale existent. Calculați sarcina pentru a vă asigura că este în siguranță. Cea mai convenabilă sursă de putere poate să nu fie cea mai sigură!
  • În general, sarcina pentru priza existentă a fost deja calculată pentru circuit și rularea unei noi prize este probabil să supraîncărcați acel circuit. Este de obicei cel mai bine să luați un nou fir de la panou și să instalați o nouă priză dacă aveți nevoie de ea.
  • Partea 2 din 3:
    Sârmă de rulare
    1. Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un pas de perete 8
    1. Tăiați o gaură pentru noul priză. Urmăriți caseta de ieșire de pe peretele unde doriți să mergeți. Apoi, utilizați un ferăstrău de chei (sau un cuțit utilitar puternic) și faceți incizii mici și ferme peste și peste până când ați tăiat materialul de perete. Pereții făcuți cu tencuială pot necesita găuri în colțuri și tăiați gaura cu un Sawzall.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 9
    2. Rulați firul de la sursa de alimentare la noua priză. Cel mai bine este să evitați să faceți găuri suplimentare în perete, dacă este posibil. Căutați modalități de extindere a cablului circuitului de ramificație vertical de la sursa de putere, cum ar fi printr-o mansardă sau subsol. Sau, utilizați o metodă externă, cum ar fi conducta sau mucegaiul de sârmă, sau rulați o bandă de pește prin gaura pentru noul priză pentru a rula conductorii.
  • Dacă nu găsiți o modalitate de a rula firul, este posibil să trebuiască să tăiați o gaură în peretele din apropierea sursei de alimentare existente.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 10
    3. Trageți tipul de sârmă corespunzător între cele două locații. Odată ce aveți acces la locații, obțineți firul non-metalic Romex. Dați-vă 12 până la 18 cm (30 până la 46 cm) de sârmă care lipitează pe ambele capete. Să fiți mai întâi noul recipient și apoi să reveniți și să conectați cablul nou la circuitul existent. Tăiați învelișul de pe Romex aproximativ 8 inci (20.3 cm) lung.
  • Casa ta poate utiliza fire de 12 sau 14-gauge. Verificați întrerupătorul de circuit pentru a determina amperajul corect. Rețineți că # 14/2 + g este sârmă de 15- amplificare și utilizează un întrerupător de circuit de 15 Amp, în timp ce # 12/2 + g este de 20 de amprente cu sârmă și utilizează un întrerupător de 20 de amplificare.
  • Ar trebui să utilizați sârmă care este adecvată pentru ratingul de alimentare al circuitului și de aceeași dimensiune ca și firul pe care îl conectați la. Luați un eșantion de firul existent cu dvs. atunci când mergeți la achiziționarea de cablu nou.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 11
    4. Instalați recipientul de ieșire la noul capăt. Achiziționați priza și firele dintr-un magazin hardware sau la domiciliu și conectați firele la recipient. În interiorul cablului electric, există 3 fire de conductori, în mod obișnuit negru, alb și cupru fără izolație. Pe recipientul în sine, există 2 șuruburi din alamă în care conductorii netemeți sau fierbinți se atașează, 2 șuruburi de argint pentru conductorul împământat sau conductorii neutri și 1 șurub verde pentru conductorul de masă al echipamentului.
  • Cârligul firului de cupru gol în jurul șurubului de sârmă de împământare și strângeți șurubul în jos.
  • Îndepărtați izolația /4 Inch (1.9 cm) de la capătul firului alb. Asigurați-vă că ați setat stripul de sârmă la dimensiunea corespunzătoare pentru firul pe care îl utilizați.
  • Îndoiți un cârlig la capătul firului folosind clești, apoi puneți cârligul în jurul valorii de 1 șuruburi de argint și strângeți șurubul într-o direcție în sensul acelor de ceasornic. Celălalt șurub de argint nu este utilizat.
  • Firul negru merge la șurubul din alamă. Faceți același lucru: Strângeți firul, faceți un cârlig și strângeți șurubul în jos.
  • Înfășurați firul și conexiunile cu banda electrică pentru a păstra totul de la atingere.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un zid Pasul 12
    5. Montați caseta de ieșire cu tăiere cu dispozitivele de fixare furnizate. Cutia de ieșire trebuie să fie fermă pe perete și să nu fie capabilă să fie înfășurată în jur. Acest lucru este folosit pentru a găzdui firele libere și pentru a le menține înfășurate și sigure în scopuri de siguranță. Acestea sunt disponibile la toate punctele de reparare la domiciliu.
  • Imagine intitulată Adăugați o priză electrică la un pas de perete 13
    6. Instalați firele la priza de pornire. Reveniți la priza de pornire și conectați firele. Luați recipientul existent și scoateți-l din fire, apoi potriviți firele negre cu negru, alb cu alb și măcinate cu sol.
  • Tăiați un pigtail 8 în (20 cm) (bucată de sârmă stubby) și se îndepărtează ambele capete /4 Inch (1.9 cm). Luați toate cele 3 fire negre, astfel încât capetele să fie potrivite. Sfârșitul noului fir ar trebui să se întâlnească cu sfârșitul firului vechi și un capăt al pigtailului. Firul de pigtail este cel care va fi reconectat la recipient.
  • Obțineți o piuliță de sârmă (cone plastic) care doar șuruburi pe fir pentru a le conecta. Utilizați cleștele lui Lineman pentru a răsuci împreună cele 3 fire negre, apoi răsuciți pe o piuliță de sârmă adecvată. Același lucru este valabil și pentru firele albe și la sol, respectiv. Luați celălalt capăt al pigtailului și atașați-l la șuruburi la fel ca înainte: verde merge la verde, alb merge argintiu, negru merge la bronz.
  • Casele mai vechi ar putea avea diferite tipuri de fire, astfel încât este posibil să aveți nevoie să consultați un electrician dacă dvs. nu se potrivește.
  • Partea 3 din 3:
    Terminând slujba
    1. Imagine intitulată Adăugați o priză electrică într-un pas de perete 14
    1. Puneți totul în perete și instalați plăci de perete. Veți avea nevoie de 2 șuruburi filetate de mașini pentru a fi înșurubați direct în cutie. Orificiul în sine ar trebui apoi să fie înșurubat direct pe cutie cu șuruburile incluse.
    • Odată ce ați pus dispozitivul, fixați placa de perete folosind un șurub și puneți toate firele în recipient pentru a vă ordona lucrarea. Înșurubați placa de acoperire pe perete și reparați orice găuri pe care le-ați făcut în gips-carton, dacă este necesar.
    • Evitați utilizarea șuruburilor din lemn sau gips-carton deoarece acestea nu sunt de până la cod și nu vor fixa corespunzător dispozitivul. Folosirea acestora în loc de șuruburi cu filet de mașină vă poate determina o inspecție.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică într-un pas de perete 15
    2. Întoarceți alimentarea pentru a vă testa munca. Circuitul trebuie să rămână aprins și siguranța nu trebuie să pop dacă ați instalat corect firele. Testați priza cu o lampă sau un alt dispozitiv de joasă tensiune.
  • Dacă siguranța face pop, sau puterea nu funcționează, rotiți alimentarea înapoi și trageți conexiunile înapoi pentru a le verifica. Este posibil ca un fir sau două să vină în procesul de manevră și ar trebui să fie reluată în consecință.
  • Fiți foarte atenți să opriți alimentarea înainte de a verifica dacă există o problemă. Dacă circuitul este pornit, ar trebui să fie putere, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent.
  • 3. Testați priza cu un multimetru. Setați multimetrul pentru a măsura tensiunea AC. Puneți terminalul roșu în slotul mai scurt de pe priză, care trebuie să fie fierbinte și terminalul negru în terminalul mai lung, care ar trebui să fie negativ. Dacă priza funcționează corect, multimetrul va afișa o lectură între 110 și 120 de volți.
  • Imaginea intitulată Adăugați o priză electrică la un pas de perete 17
    4. Obțineți un electrician pentru a vă inspecta munca. Chiar dacă regiunea dvs. nu necesită lucrările de făcut de către un electrician certificat, ar trebui să angajați încă una pentru a inspecta locul de muncă. Acest lucru ar putea împiedica aspectele în jos, inclusiv pericolele potențiale precum focul datorat instalării necorespunzătoare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cablurile de prelungire au fost făcute în acest scop (dar numai pentru uz temporar). Este mai ieftin, mai ușor și mai puțin periculos pentru a cumpăra un cablu și a alerga la locul în care ai nevoie ocazional de putere.
  • Dacă investigați subsolul sau spațiul cu crawlere, puteți găsi fire care atârnă în jos, dar nu cutii electrice. În majoritatea regiunilor, este acceptabil să întrerupeți un fir atâta timp cât conexiunile efectuați capăt într-o cutie electrică nouă. Găsiți un fir care pare să se conecteze la o priză existentă în cameră și să fie sigur că are niște slăbiciune (puteți obține aproximativ 6 centimetri de sârmă pliată pe ea însăși). Cu oprirea oprită, puteți tăia firul. Plasați ambele capete ale firului tăiat într-o cutie electrică nouă, montați caseta de pe un joist de podea și legați-vă în nouul fir la firele existente.
  • Dacă aveți un spațiu de mansardă sau de subsol / crawl, trebuie să investigheze traseul pentru a vă rula puterea. Uneori, puterea este rulată în cutii de iluminare în centrul camerei. Alteori, numai firele pentru alimentarea luminii în sine sunt în cutie. Puteți verifica acest lucru prin oprirea puterii într-o cameră (sau clădire să o redați în siguranță), decolând dispozitivul de fixare și vedeți dacă mai mult de două fire intră în caseta electrică a tavanului. Dacă vin mai multe fire (și apoi mai mult decât probabil să ieșim în mod diferit), aveți mai mult decât probabil că aveți o putere constantă și constantă care trece prin acea cutie. Puteți să vă conectați la acele fire suplimentare.
  • Avertizări

    Nu puneți un cablu de prelungire în cazul în care ar primi uzură de la traficul piciorului și de închiderea ușilor.
  • Curentul de uz casnic este suficient pentru a provoca electrocutare (deces sau rănire) dacă o persoană este întemeiată sau atinge două fire, finalizând astfel circuitul.
  • Curentul constant de încărcare poate provoca supraîncălzirea și aprinderea izolației și a altor materiale de construcție.
  • În majoritatea locațiilor, există cerințe de cod pentru muncă, cum ar fi acest lucru. Făcând-o singură poate crește probabilitatea de foc. Este ușor, datorită complexității acestui lucru, pentru a permite trasând prea mult curent printr-un singur circuit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar