Cum se termină marginile de țiglă

O margine de țiglă terminată vă va da suprafața cu gresie o atingere profesională. În timp ce puteți utiliza întotdeauna o taur de bullose standard, există o mulțime de alte opțiuni, inclusiv lemn și metal. Cu ornamentul drept, puteți crea tot felul de aspect, de la clasic și fără sudură, la îndrăzneală și contemporană. Instalarea unei ornamente este ușoară și odată ce știți elementele de bază, puteți să vă luați proiectul la nivelul următor.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea, cumpărarea și instalarea ornamentelor
  1. Imagine cu titlul de finisare a tiglelor Pasul 1
1. Decideți ce fel de tăiere doriți. Pentru un aspect fără sudură, potriviți tăierea cu restul plăcilor voastre. De exemplu, dacă ați folosit plăci de porțelan alb, obțineți plăci de bullose din porțelan alb. Dacă doriți ceva mai îndrăzneț, încercați plăci într-o culoare contrastantă sau un material diferit, cum ar fi metalul sau lemnul.
  • Îndepărtarea în jurul marginilor este o altă opțiune. Aflați mai multe despre asta aici.
  • Pentru mai multe idei despre TAGS, faceți clic aici.
  • Imagine intitulată Tigla de finisare Pasul 2
    2. Asigurați-vă că grosimea tăiței se potrivește cu plăcile. Aproape întotdeauna doriți ca ornamentul să fie aceeași grosime ca și plăcile voastre. O singură excepție de la acestea sunt căptușeli și semifabricate, care ar trebui să fie ridicate. Utilizați un conducător pentru a măsura grosimea țiglei în inci și / sau milimetri.
  • Dacă nu puteți găsi plăci de tăiere în grosimea potrivită, încercați să le ordonați speciali sau să utilizați o alternativă, cum ar fi căile ferate.
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Etapa 3
    3. Testați modul în care se arată înainte de a face orice angajamente. Adu-ți țigla la magazin și țineți-o împotriva pieselor de tăiere care vă interesează. Dacă comandați online, consultați dacă magazinul oferă mostre gratuite. Dacă ornamentele funcționează, plasați comanda dvs. și cumpărați oricare dintre acestea aveți nevoie pentru proiect.
  • Imagine cu titlu de finisare margini Pasul 4
    4. Aflați cât de multe plăci de tăiere aveți nevoie. Dacă plăcile de tăiere sunt cu aceeași lungime ca și plăcile de margine, numără numărul de plăci de-a lungul marginii, apoi cumpărați că multe plăci de tăiere. Dacă plăcile tăiate sunt mai mari sau mai mici decât plăcile de-a lungul marginii, măsurați marginea suprafeței cu gresie, apoi împărțiți acest număr de lățimea plăcii de tăiere dorite. De exemplu:
  • Marginea pe care o veți tăia este de 96 de centimetri lungime.
  • Plăcile de tăiere dorite sunt lungi de 4 inci.
  • 96 împărțit la 4 = 24 de plăci.
  • Dacă numărul nu este un număr întreg (i.E. 24.5), rotund sus.
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Pasul 5
    5. Cumpărați plăci suplimentare de tăiere atunci când faceți achiziția dvs. Placile se pot rupe în timpul procesului de instalare. Salvați-vă unele probleme și cumpărați câteva plăci decât aveți nevoie de proiectul dvs. Dacă ajungeți cu plăci rămase la sfârșitul proiectului dvs., le puteți întoarce sau le puteți salva pentru reparații.
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Pasul 6
    6. Treceți la tăiere dacă utilizați plăci de sticlă pentru a economisi timp și bani. Majoritatea plăcilor de sticlă vor avea o tăietură și o margine netăiată. Când instalați plăci de sticlă, poziționați-le astfel încât marginile tăiate să se atingă reciproc sau un dulap. Lăsați marginile netede, netede pe exterior pentru o ornamentare naturală.
  • Imagine intitulată margini de finisare Pasul 7
    7. Lăsați camera pentru ornament când Instalarea plăcilor. Acest lucru este deosebit de important dacă instalați plăci care au ceva lângă sau deasupra lor, cum ar fi o backsplash de bucătărie sub un cabinet sau o pervaz de fereastră. Începeți în partea de jos a proiectului dvs. și lucrați în sus. În acest fel, dacă ultimul rând de plăci este prea înalt, veți putea taie-le mai scurte.
  • Dacă lucrați la un contor, începeți pe partea care atinge peretele în schimb.
  • Imagine cu titlu de finisare a tiglelor Pasul 8
    8. Instalați ultimul fel, după ce ați terminat gootarea plăcilor. Pregătiți groutul Conform instrucțiunilor din pachet. Asigurați bucățile de tăiere pe perete sau în contradictoriu cu adeziv de țiglă sau gout. Umpleți spațiile dintre gresie cu mai multă groapă, apoi ștergeți excesul de aur cu un burete umed.
  • Utilizați aceeași metodă pentru a vă instala plăcile de tăiere, așa cum ați făcut celelalte plăci.
  • Ar trebui să utilizați același tip de gout pe care l-ați folosit în restul proiectului, astfel încât totul să se potrivească.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul cu plăcile existente
    1. Imagine cu titlu de finisare Tile Etapa 9
    1. Grind Piatră naturală sau Porțelan dacă nu doriți să cumpărați cu plăci. Dacă ați folosit pietre naturale sau plăci de porțelan pentru proiectul dvs., este posibil să nu trebuie să cumpărați o ornamentală specială. Înainte de a instala aceste plăci de-a lungul marginii, comisionați un profesionist instruit pentru a vă bucura gresie într-o bullnoză. Puteți încerca să o faceți singur, dar va trebui să cumpărați echipament special și să faceți loc pentru greșeli.
    • Exemple de piatră naturală includ granit, marmură și travertin.
    • O bullnoză este în cazul în care marginea ascuțită a fost împământată într-o margine netedă și curbată.
  • Imagine cu titlu de finisare Tile Etapa 10
    2. Miter marginile gresielor de margine dacă nu doriți să cumpărați cu plăci. Aceasta este o altă alternativă la cumpărarea de ornamente speciale, dar trebuie să o faceți înainte de a instala marginile dvs. de țiglă. Rețineți că această opțiune nu este foarte durabilă, deci nu este recomandată pentru suprafețele care vor vedea utilizarea grea, cum ar fi scările. Pur și simplu tăiate părțile gresie cu o ferăstrău de țiglă. Unele ferăstraieri chiar au o margine torace, ceea ce va face să creeze unghiul chiar mai ușor.
  • O margine Mitered este locul în care marginea ascuțită a fost măcinată la o înclinare de 45 de grade.
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Pasul 11
    3
    Călăfătui marginile dacă doriți să păstrați lucrurile simple. Aceasta este oa treia alternativă la cumpărarea plăcilor de tăiere. Funcționează cel mai bine pe plăcile care au muchii netede, finisate, cum ar fi piatra mozaic și tambur. Unele plăci de porțelan pot, de asemenea, să funcționeze. Odată ce ați terminat săturați plăcile, utilizați o pistol sau o seringă de capăt pentru a aplica o linie subțire de caulk la marginile exterioare ale suprafeței dvs. cu gresie.
  • Caulk este grozav pentru băi, unde este important un etanșare cu apă.
  • Această metodă nu este recomandată pentru plăci cu margini brute, grosiere sau neterminate.
  • Imagine intitulată margini de finisare Pasul 12
    4. Obțineți marginile brute ale plăcilor glazate într-o culoare diferită pentru a adăuga contrastul. Acest lucru funcționează cel mai bine pe plăci de porțelan, astfel încât finisajele să se potrivească. Va trebui să comandați pe cineva să facă acest lucru pentru dvs., dacă nu aveți acces la glazură ceramică și la un cuptor. Pictura Placile cu vopsea acrilică sau latex regulată nu este recomandată deoarece nu este durabilă.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind placi de capac, trim, și gresie
    1. Imagine cu titlu de finisare Tigle Etapa 13
    1. Finalizați marginile și colțurile pe contoare cu plăci cu capac V. Ele sunt numite și ele "Capacele de chiuvetă," și sunt folosite pe contoare de bucătărie și baie. Ele sunt în formă de L, deci acoperă atât partea superioară cât și partea laterală a marginii contra. Unele locuri vinde chiar și cele mai mici, făcute în mod specific pentru colțuri.
    • Dacă veți folosi aceste lucruri lângă o chiuvetă, obțineți tipul cu o margine ridicată. Acest lucru va păstra apa să picure pe podea.
    • Potriviți materialul la restul plăcilor de pe tejghea. Puteți utiliza o culoare potrivită sau o culoare diferită.
  • Imagine intitulată margini de finisare Pasul 14
    2. Pereți de margine sau contoare cu garnituri de bar dacă doriți să adăugați textura. Aceste plăci sunt înguste, cu o vârf rotunjită și vin în finisaje netede, texturate și forme turnate. Ele sunt o modalitate excelentă de a tăia un perete de duș cu gresie sau backsplash. Se potrivesc cu materialul la restul plăcilor. Utilizați o potrivire sau o culoare de coordonare.
  • Acestea pot fi, de asemenea, numite "garnituri de creion."
  • Imagine intitulată margini de fabrică Pasul 15
    3. Utilizați matrițe ferate pentru a tranziționa între diferite materiale. Semifabricatele de cale ferată sunt dale subțiri, decorative din piatră naturală sau din porțelan. Ele sunt turnate pe o parte, similare cu semifabricatele coroanei pe un tavan. Utilizați-le ca o margine între o suprafață cu gresie și un perete sau între 2 tipuri diferite de țiglă.
  • Se potrivesc cu turnarea feroviară la cele înconjurătoare sau utilizați una contrastantă pentru un finisaj mai unic.
  • Unele locuri vând semifabricate calea ferată ca "CAPILUL CAPITĂȚILOR" sau "scaunul șine."
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Pasul 16
    4. Utilizați piatră naturală ca o decorare rustică. Puteți folosi aceste, chiar dacă restul plăcilor dvs. sunt fabricate dintr-un material diferit. Utilizați o culoare și o textură coordonatoare pentru a le face să iasă în evidență. Va trebui sa Grind marginile plăcilor de piatră naturală într-o bullnoză.
  • Imagine cu titlul de finisare a tiglelor Pasul 17
    5. Pereți cu gresie cu plăci de sticlă pentru un aspect elegant. Dalele de sticlă au de obicei o margine netedă, netedă și o margine ascuțită, tăiată. Orientați plăcile astfel încât marginea netedă să fie în partea exterioară a proiectului dvs. cu gresie. În acest fel, marginile dur, tăiate se vor atinge unul pe altul.
  • Imagine cu titlu de finisare Tigle Pasul 18
    6. Utilizați un ornament de lemn dacă doriți un aspect mai unic. Ele sunt, de asemenea, o opțiune excelentă dacă nu găsiți potriviri V-capace sau plăci de bullnose pentru a termina marginile cu. Separați ornamentele din lemn de la gresie cu caulk care se potrivește cu gura. Utilizați unghiile, șuruburile sau dopurile pentru a fixa turnarea lemnului la tejghea.
  • Imagine intitulată margini de finală Pasul 19
    7. Placi de margine cu tăiere metalică pentru un finisaj contemporan. Le puteți folosi pe tot felul de suprafețe cu gresie, inclusiv contoare, dușuri, podele, pereți și scări. Ele reprezintă o modalitate excelentă de tranziție între suprafețele cu gresie și non-gresie. Asigurați-vă că coordonați finisajul metalic la metalele din jur, totuși. De exemplu, dacă dușul dvs. are un duș din crom lustruit, utilizați margini cromate lustruite.
  • Marginile metalice vin în diferite forme. Utilizați cele în formă de L pentru un finisaj pătrat sau cele rotunjite / bullnose pentru un finisaj curbat.
  • Marginile metalice vin în diferite texturi, cum ar fi netede, vărsate și periate.
  • sfaturi

    Uită-te la fotografii online și în cataloage pentru a obține idei pentru combinații de culori.
  • Închiriați un profesionist pentru a face munca pentru dvs. dacă nu credeți că o puteți face singur.
  • Comandați întotdeauna plăci de rezervă și declanșați în cazul în care faceți greșeli sau calculați greșit. Puteți întotdeauna să vă întoarceți sau să vindeți extras.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • TILE DE TILE
    • Grout
    • Rigla
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar