Cum de a construi un cabinet de vanitate

Un dulap de vanitate poate fi o piesă de declarație în baia dvs., care se dublează ca și depozitare. Dacă doriți o opțiune low-cost care este personalizată în stilul dvs., construirea cabinetului de către dvs. este o mare alternativă! Probabil că te întrebi cum să începi și te-am acoperit. Vom răspunde la unele dintre întrebările dvs. cele mai frecvente pas cu pas, astfel încât să vă simțiți încrezători în construirea dvs!

Pași

Întrebarea 1 din 12:
Cât costă pentru a construi o baie de baie?
  1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 1
1. Puteți construi o simplă vanitate pentru sub 300 USD USD. Principalele componente ale vanității dvs. sunt cherestea și blatul, astfel încât nu există o mulțime de materiale. Dacă sunteți în căutarea unei construcții de bază de vanitate care are doar un compartiment principal de depozitare, construirea dvs. nu va fi foarte scumpă. Cu toate acestea, veți începe să cheltuiți mai mulți bani dacă doriți să adăugați sertare suplimentare și hardware.
  • Vanitățile pre-făcute costă o medie de 300-800 USD, dar dulapurile personalizate pot costa în sus de 2.000 USD.
Întrebarea 2 din 12:
Cât de greu este să construiești o baie de baie?
  1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 2
1. Acest proiect durează un pic de timp, dar numai necesită prelucrarea lemnului de bază. În centrul său, o baie de baie este doar o cutie de lemn mare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o mulțime de construcții avansate. Dacă aveți acces la și vă simțiți confortabil folosind unelte electrice, atunci nu veți avea prea multe probleme să lucrați la vanitate. Nu vă simțiți descurajați dacă nu aveți experiență în prelucrarea lemnului, ci vă sprijiniți pentru o mică muncă grea.
  • Dacă nu vă simțiți ca și cum ați putea construi vanitatea pe cont propriu, întrebați un prieten care este mai experimentat pentru a vă ajuta.
  • 2. Veți construi cadrul, instalați-l în baie, apoi adăugați o blatul și chiuveta. Veți începe prin încadrarea cabinetului cu cherestea și placaj, lăsând deschideri pentru locul în care doriți să instalați uși și sertare. După aceea, asigurați-l la peretele dvs. de baie, astfel încât să puteți seta și să asigure blatul pe el. Apoi, puteți să scăpați în chiuvetă și să o conectați la instalațiile de instalare ale casei dvs.
  • Puteți angaja întotdeauna un profesionist pentru a construi vanitatea pentru dvs. dacă nu puteți.
  • Întrebarea 3 din 12:
    Pot folosi un dulap de bază pentru o baie de baie?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 4
    1. Da, dar adaugă mai multe lucrări, deoarece trebuie să-l sigilați și să eliminați sertarele. Deoarece dulapurile de bucătărie nu sunt făcute pentru mediul umed, umed în baia dvs., va trebui să aplicați materialul de etanșare, astfel încât acestea să nu se răsucească. Dacă dulapurile au sertare, ar trebui, de asemenea, să le scoateți, deci există loc pentru chiuveta și instalațiile sanitare. Stick cu construirea dulapurilor de la zero sau de a obține dulapuri făcute pentru baie.
    • Chiar dacă dulapurile de bucătărie sunt mai adânci, ele se pot extinde prea departe de perete și de blocare a drumurilor sau a ușilor.
    Întrebarea 4 din 12:
    Care sunt dimensiunile standard pentru vanitățile de baie?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 5
    1. Sunt de obicei 20-24 inci (51-61 cm) adânc, dar lungimile lor depind de baie. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu, astfel încât să puteți merge prin baie fără să vă loviți în altceva. Scopul de a avea aproximativ 30 de persoane (76 cm) de clearance-ul între marginea vanității și orice alt dispozitiv sau perete.
    • Măsurați peretele în care doriți să vă instalați vanitatea, astfel încât să aveți o idee despre spațiul pe care îl aveți la dispoziție.
    • Dacă înlocuiți o veche vanitate, încercați să rămâneți cu ceva care este o dimensiune similară, astfel încât să nu trebuiască să renovați alte corpuri în baie.
  • 2. Păstrați vanitatea în jurul valorii de 32-36 în (0.81-0.91 m) înalți. Setați vanitatea în jurul înălțimii taliei pentru oamenii care folosesc baie. Vanitățile mai scurte funcționează excelent dacă aveți copii, astfel încât să ajungă la chiuvetă. Dacă căutați ceva care este puțin mai confortabil de utilizat, faceți vanitatea dvs. un pic mai înalt, astfel încât să nu trebuie să vă îndoiți pentru a ajunge la ea.
  • Întrebarea 5 din 12:
    Ce fel de lemn ar trebui să folosesc pentru o baie de baie?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 7
    1. Alegeți lemn de esență tare cum ar fi mesteacanul, arțarul și plopul pentru cea mai mare rezistență la umiditate. Pentru carcasa principală, rafturi și panouri de ușă, optați pentru placaj, deoarece este mai ieftin și mai ușor de lucrat. Pentru chipinetul, încadrarea și sertarele, alegeți cherestea solidă pentru mai multă stabilitate și durabilitate.
    • Evitați construirea unei vanități din fibră de fibră de densitate medie (MDF), deoarece nu se va descurca foarte bine schimbările în umiditate și umiditate.
    Întrebarea 6 din 12:
    Pot adăuga sertare într-o vanitate?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 8
    1. Da, atâta timp cât nu interferează cu țevile sau instalațiile sanitare. Rețineți în cazul în care conexiunea de scurgere este în baia dvs. și unde chiuveta se va potrivi pe vanitate. De obicei, sunteți destul de sigur instalarea sertarelor mai aproape de o parte a vanității, astfel încât acestea nu intră în contact cu țevile. Încărcați unde doriți ca sertarele să folosească niște cherestea în partea din față a vanității.
    • Puteți cumpăra sertare pre-construite, fie puteți face propriul dvs.
    • Instalați bucăți verticale de lemn în interiorul vanității dvs. dacă doriți să vă separați sertarele de la restul cabinetului. Divizoarele pot face, de asemenea, interiorul vanității dvs. să arate un pic mai curat.
    Întrebarea 7 din 12:
    Care este cel mai bun finisaj pentru dulapurile de baie?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 9
    1. Vopseaua semi-lucioasă respinge umezeala cel mai eficient. Optați pentru o vopsea pe bază de ulei sau o vopsea latex fără mucegai, deoarece vor lucra cel mai eficient. Încărcați o rolă cu vopseaua dvs. și treceți peste toate suprafețele vanității. Utilizați o perie de păr pentru a lucra vopseaua în crevetele dulapurilor dvs., astfel încât are un strat frumos uniform. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de a da dulapurile dvs. alte 1-2 straturi. Permiteți vopselei să se vindece complet înainte de a instala vanitatea.
    • Culorile mai întunecate vor ascunde mărcile și murdăria mai eficient decât tonurile mai ușoare.
    Întrebarea 8 din 12:
    Cum instalez o vanitate în baia mea?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 10
    1. Mișcați vanitatea în loc, deci este nivelul și înșurubați-l în știfturile de perete. Cereți pe cineva să vă ajute să mutați vanitatea în baie, astfel încât să nu vă rănești. Împingeți vanitatea spălat cu peretele și asigurați-vă că este la nivel. Găsiți știfturile din perete și înșurubați-vă strâns spatele cadrului de vanitate în ele.
    • Dacă vanitatea dvs. nu este la nivelul, introduceți șicurile din lemn sub partea inferioară până când este.
    • Dacă nu aveți știfturi în perete, atunci găuriți găurile pilot și introduceți mai întâi ancore de perete, astfel încât să aveți ceva robust să înșurubați.
    Întrebarea 9 din 12:
    Care este cea mai bună blat pentru o baie de baie?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 11
    1. Granit, marmură, cuarț și laminat sunt opțiuni excelente. Dacă puneți o vanitate într-o baie care are o mulțime de trafic, alegeți laminat sau cuarț, deoarece acestea sunt cele mai durabile și au cea mai mică întreținere. Dacă doriți să faceți o baie master, arată un mic clasier, granit și marmură funcționează bine, dar au nevoie de un pic mai mult întreținut. În cele din urmă, du-te cu orice este în bugetul tău și se potrivește stilului băii tale.
    • Încercați să coordonați culorile baretopului dvs. cu plăcile din baie.
    Întrebarea 10 din 12:
    Cum pot atașa un vârf de vanitate la o bază?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 12
    1. Asigurați-vă blatonul cu un etanșant de silicon adeziv. Înainte de a atașa partea de sus, setați-o mai întâi pe vanitate și verificați dacă este la nivel. Dacă se așează în mod egal, ridicați vanitatea sus spate a dulapurilor și puneți puncte de etanșare adezivă în colțurile dulapului. Poziționați partea de sus înapoi pe vanitate și apăsați-o ferm. Lăsați etanșantul să se fixeze timp de 24 de ore înainte de a vă folosi vanitatea.
    • Dacă există excesul de etanșare, ștergeți-l cu o cârpă umedă.
    • Dacă vârful vanității dvs. cântărește mai mult de 50 de kilograme (23 kg), cereți pe cineva să vă ajute să o ridicați.
    • Unele topuri de vanitate vin cu piese separate de backsplash. Puneți o margine de etanșare pe partea din spate a piesei și apăsați-o ferm pe perete în spatele vanității.
    Întrebarea 11 din 12:
    Cum pot completa un decalaj între un zid și vanitate?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 13
    1. Puneți o boabe de caulk de-a lungul lungimii decalajului pentru a menține umiditatea. Plasați vârful aplicatorului unui pistol de caulk la începutul decalajului. Strângeți ușor declanșatorul, astfel încât o linie subțire de caulk iese. Deplasați arma de caulk de-a lungul întregii lungimi a decalajului, astfel încât este complet umplut. Apoi, lăsați-l cu degetul cu degetul. Lăsați caulk să se vindece timp de o zi înainte de a-ți folosi din nou vanitatea.
    • Acest lucru împiedică formarea mucegaiului și a mucegaiului între vanitatea și peretele.
    Întrebarea 12 din 12:
    Cum atașez o baie de baie la o vanitate?
    1. Imagine intitulată Construiți un cabinet de vanitate Pasul 14
    1. Utilizați etanșantul siliconic în jurul marginii chiuvetei și puneți-l în vanitate. Întoarceți chiuveta, așa că este cu capul în jos. Aplicați o margelă subțire a materialului de etanșare pe marginea chiuvetei care intră în contact cu contorul. Îndepărtați cu atenție chiuveta înapoi și poziționați-o în interiorul gaurei de pe vârful vanității. Lăsați remedierea de etanșare timp de cel puțin 24 de ore înainte de a vă folosi chiuveta.
    • Dacă aveți o chiuvetă montată cu fund, instalați-o în partea superioară de vanitate înainte de a atașa partea de sus în dulapurile dvs. În caz contrar, materialul de etanșare nu va fi stabilit corect.

    sfaturi

    Avertizări

    Utilizați întotdeauna prudență atunci când lucrați cu unelte electrice, astfel încât să nu vă răniți.
  • Cereți pe cineva care să vă ajute să purtați topul de vanitate dacă cântărește mai mult de 50 de kilograme (23 kg), astfel încât să nu vă tensionați în timp ce vă ridicați.
  • Închiriați un contractor sau instalator dacă aveți probleme cu instalarea vanității pe cont propriu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar