Cum se îmbracă pentru aeroport (pentru femei)

Mergând la un aeroport? Ceea ce purtați poate face călătoria dvs. mult mai confortabilă. Ar trebui să te îmbraci pentru confort, dar asta nu înseamnă că încă nu poți arăta elegant.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea hainelor potrivite pentru un aeroport
  1. Imagine intitulată Rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 1
1. Aduceți un pulover. Când călătoriți, ați putea schimba climatul și poate fi diferite temperaturi ale aerului în avion sau aeroport. A fi pregătit pentru asta, purtați un pulover ușor sau o jachetă sau aduceți unul cu dvs. dacă este prea cald afară să îl purtați pe măsură ce călătoriți la aeroport.
  • Chiar dacă veți merge la un climat cald, aduceți-vă de-a lungul unei jachete zip-up sau un pulover simplu de cardigan este o idee bună. Unele tricoturi pot arăta destul de elegante. Îmbrăcămintea întunecată este mai bună pentru că va ascunde scurgerile care s-ar putea întâmpla în avion.
  • Dacă călătoriți în timpul iernii, ați putea dori să aduceți o jachetă pufoasă dacă aveți unul pentru că nu se va înălța dacă trebuie să o așezați în coșul de sus.
  • Pentru a vă ușura viața mai ușoară, începeți îndepărtarea obiectelor stratificate, cum ar fi o bluză înainte de a ajunge la detectorul de metal. O jachetă ușoară ar putea, de asemenea, să funcționeze.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 2
    2. Purtați un sutien care nu are metal în ea. Depinde de sutien, desigur, dar unele sutiene subvenționate pot declanșa detectoarele de metale aeroportuare. Care costă timp.
  • Este, de asemenea, probabil să vă determine să cedezi unei inspecții în jos. Nu numai că sunt uneori jenante, dar vă vor întârzia.
  • În schimb, încercați sutiene fără metal. Un simplu căptușit sutien ar putea funcționa, iar sutienurile sportive sunt perfecte pentru călătoria la aeroport.
  • Dacă vă place sutienul dvs. subțire, împachetați-l în valiza dvs. în loc să îl purtați la aeroport. Sutienul subțire ar putea fi, de asemenea, incomod în timpul unui zbor lung.
  • Imagine intitulată Rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 3
    3. Purtați fundul confortabil. Veți dori să vă simțiți confortabil la aeroport (fără tocuri de stiletto!), dar asta nu înseamnă că nu poți arăta bine. Victoria Beckham a spus că aeroportul este pista ei.
  • O mulțime de oameni se termină în aeroport în sweatpants sau un costum de traseu, deoarece sunt atât de confortabili. Dacă nu este pentru tine, încercați o pereche frumoasă de jambiere în schimb. Potriviți-le cu pulovere lungi, hoodies sau vârfuri lungi.
  • Puteți să vă îmbrăcați un aspect îmbrăcat în jos, purtând o geantă de mână frumoasă. Celebritățile tind să poarte ochelari de soare în interiorul aeroporturilor o mulțime și pălării. Du-te pentru confort, dar cu stil.
  • Celebritățile merg tot timpul aeroporturilor și reușesc să pară atât confortabil, cât și elegant. Încercați pantaloni relaxați cu o blazer ca actrița Cate Blanchett. Încercați blugi cu apartamente și o bluză neagră simplă, cum ar fi modelul Miranda Kerr.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 4
    4. Purtați îmbrăcăminte liberă. Puloverele libere sunt extrem de confortabile, mai ales dacă le împerecheați cu blugi sau jambiere. Rochii sau pantaloni de montaj liberă sunt, de asemenea, o alegere bună pentru zbor.
  • Un pulover slab vă va ține cald și vă va simți confortabil, inclusiv dacă ajungeți în picioare în aeroport sau în avion timp de ore. Dacă doriți să purtați o fustă, mergeți cu o fustă lungă de maxi și nu alegeți nimic prea strâns și scurt.
  • Purtați o supradimensionare Pashmina eșarfă cu pulover (sau doar cu o cămașă) și se poate dubla aproape ca o pătură în plan. Celălalt beneficiu al îmbrăcămintei libere este că poate ajuta la prevenirea cheagurilor de sânge. Deși îmbrăcămintea sintetică poate fi inflamabilă, este, de asemenea, mai puțin probabil să ridici, ceea ce poate face o alegere bună pentru avioane.
  • Un tricou grafic este o altă opțiune dacă sunteți într-un climat cald. Este casual, dar totuși la modă, deci veți arăta elegant fără a sacrifica confortul. Evitați tricourile cu zicale ofensive, totuși. Ar putea provoca probleme într-un aeroport.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 5
    5. Stratificați-o. Adesea, atunci când călătoriți, veți trece între diferite climate sau temperaturi. Poate că mergeți undeva mai cald sau mai rece. Sau poate că temperatura de pe plan se va schimba. Vino pregătit.
  • Dacă vă acoperiți hainele pe corpul dvs., nu va trebui să împachetați cât mai mult.Puteți elimina un strat (spuneți un pulover) și bucurați-vă de rezervorul de sus de jos odată ce ați uscat undeva mai cald (sau viceversa). Ar trebui să îmbrăcați pentru clima mai rece dacă zburați între locurile cu temperaturi diferite.
  • Purtarea unui pashmina, șalul, eșarfele sau înfășurarea poate fi transformată în perne de umplere, permițându-vă să dormiți mai ușor în avion, dacă este necesar.
  • Se pregătește pentru ca avionul să fie rece uneori, chiar dacă clima afară nu este. De asemenea, veți dori să purtați țesături care respiră și să permită trecerea aerului, cum ar fi mătase sau bumbac. Veți simți mai mult și mai proaspăt.
  • Partea 2 din 3:
    Purtând accesoriile potrivite
    1. Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 6
    1. Lăsați centura. Dacă purtați o centură la aeroport, va fi un hassle mare. Salvați-vă ceva timp și lăsați-l în valiză sau acasă.
    • La securitate, probabil că vi se va cere să vă îndepărtați centura dacă purtați unul. Asta înseamnă că vă va duce mai mult pentru a trece prin detectorul de metal. De asemenea, înseamnă că ați putea supăra pe oameni în spatele dvs. Deși dacă sunteți membru al TSA pre-verificați, poate că vă puteți păstra centura, dar depinde de aeroportul la care vă dați.
    • Un punct cheie pentru a vă aminti când îmbrăcămintea pentru aeroport este comoditatea este importantă. Luați în considerare cum să faceți experiența mai ușoară.
    • Asigurați-vă că alegeți pantaloni care vor rămâne în sus fără o centură dacă ați uitat unul, totuși!
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 7
    2. Evitați o mulțime de bijuterii. Dacă purtați o tonă de bijuterii la aeroport - sau greu de îndepărtat bucăți, cum ar fi cercei mici cu mici clape - ar putea fi un hassle.
  • La detectorul de metal, este posibil să fie necesar să eliminați cea mai mare parte a acesteia. Piercing-urile corpului ar putea fi dezactivat și vă întârzie în mod semnificativ.
  • Cealaltă problemă cu purtarea unei multe bijuterii este că vă poate face un semn pentru hoți sau pentru buzunare. De obicei nu este o idee bună să vă informați averea într-un aeroport.
  • Ați putea păstra bijuteriile într-un buzunar în interiorul dvs. și apoi puneți-l pe odată ce ați aterizat și părăsiți aeroportul de destinație.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 8
    3. Du-te simplu pe rutina de frumusețe. O mulțime de machiaj și păr elaborat arată foarte bine atunci când vă îmbartați avionul și nu atât de mare după un zbor cu mai multe ore. Mai simplu este mai bine!
  • Pielea ta este probabil să se simtă deshidratată după un zbor, așa că aduceți o sticlă mică de hidratant și tub de chapstick. Trageți părul într-o coadă de cal!
  • Lăsați în spatele sticlelor mari de produse de frumusețe. Poate vă place să utilizați propriul șampon. Sau poate soluția salină, protecția solară sau loțiune de față scumpă pe care o aduceți.
  • Știți regulile. Puteți obține doar sticle de dimensiunea a 3 uncii complete prin securitate. Urmați regulile și va merge mai repede.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 9
    4. Aduce o pungă mare. Poate fi cu adevărat util într-un aeroport pentru a purta o pungă mare. Pentru unul, veți avea undeva să puneți articole pe care le cumpărați, cum ar fi materialul de citire sau guma.
  • Pentru alta, o pungă de declarație plăcută poate să se îmbrace într-un costum de jos, permițându-vă să arătați chic într-un aeroport în timp ce rămâneți confortabil.
  • O pungă mare poate dubla aproape ca o altă pungă de transport. Unele femei le place să aducă o perie de păr și o machiaj în avion cu ei, astfel încât să poată fi împrospătată chiar înainte de a ateriza.
  • O pungă prea mică poate fi mai ușor de pierdut. O pungă mai mare este aproape întotdeauna un pariu mai bun atunci când mergeți la un aeroport. Îmbrăcămintea cu buzunare poate fi, de asemenea, utilă.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea încălțămintei potrivite
    1. Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 10
    1. Purtați pantofi confortabili. Veți regreta dacă încercați să mergeți în jurul unui aeroport în tocuri. Va fi și mai rău dacă trebuie să fugi pentru că ați întârziat.
    • Salvați tocurile pentru valiză. Sigur, arata bine, dar este posibil să trebuiască să mergi pentru destinații lungi și dacă avionul tău întârzie un zbor de legătură, este posibil să trebuiască să o faci în sus.
    • O alegere mai bună în pantofii de aeroport: apartamente confortabile care vă alunecă ușor picioarele. Care le face ușor de îndepărtat la securitate. Purtarea pantofilor dvs. mai grei, poate reduce greutatea bagajelor dvs. și puteți elibera mai mult spațiu pentru suport.
    • Veți dori, de asemenea, să evitați cizmele sau sandalele cu șnururi excesive, catarame, fermoare sau altele asemenea, din nou, deoarece vor lua pentru totdeauna pentru a decola și a readuce la securitate. Evitați pantofii strânși, deoarece picioarele dvs. se vor extinde probabil asupra unui zbor lung. Dacă sunteți o fată care este sub 13 ani, puteți purta orice pantofi atâta timp cât nu au metal. Asta pentru că dacă sunteți sub 13 ani, vă păstrați pantofii la securitate. Sau dacă aveți verificați dacă puteți purta ceva atâta timp cât nu are metal, pentru că vă păstrați pantofii.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 11
    2. Purtați șosete. S-ar putea să credeți că aceste flip-uri sunt confortabile, dar ele nu oferă prea mult sprijin. Mai rău, pot fi un paradis de germeni.
  • Gândiți-vă la câți oameni au trecut prin detectorul de metal înainte de tine. Chiar vrei să treci cu picioarele goale? Probabil că veți fi rugați să vă eliminați pantofii. Deși dacă sunteți sub 13 ani, pre-verificați sau peste 75 este cel mai probabil că nu vi se va cere să vă eliminați pantofii.
  • Purtați șosete pentru a vă proteja picioarele. Ei vor rămâne mai calde acolo dacă aerul condiționat face aeroportul un pic rece sau avionul este rece în interior.
  • Șosetele vor ajuta, de asemenea, să vă perceapă picioarele pe măsură ce treceți prin aeroport. Unele aeroporturi sunt destul de trek de la o parte la cealaltă sau chiar necesită luarea unui tramvai.
  • Imagine intitulată rochie pentru aeroport (pentru femei) Pasul 12
    3. Purtați șosete de compresie sau uzură a picioarelor. Obținerea păcătoșilor de sânge este un pericol de a zbura când veți fi în condiții înghesuite. Există articole de îmbrăcăminte speciale pentru a preveni acest lucru.
  • Sprijiniți-vă sarcina. Dacă sunteți gravidă, verificați cu medicul înainte de a zbura. Cu toate acestea, unii medici vă vor recomanda să purtați haine speciale atunci când zboară. Unele femei gravide purtau uzură de picior de compresie sau șosete în timp ce zboară. Acestea vă vor ajuta să vă opriți picioarele de la umflături, deoarece ei stimulează circulația sângelui.
  • De obicei, puteți obține aceste articole de îmbrăcăminte la magazinele de droguri sau la farmacii sau online prin intermediul unor magazine de furnizare de călătorie. Purtarea de îmbrăcăminte potrivită poate reduce, de asemenea, posibilitatea de a obține cheaguri de sânge. Evitați îmbrăcămintea super-strânsă, șosete, nailoane sau chiar blugi slabi.
  • Unii oameni cu alte condiții medicale preexistente pot dori să poarte hainele. Același lucru este valabil și pentru călătorii care zboară foarte mult. Ele ajută la evitarea unei afecțiuni numită tromboză venoasă profundă
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Perioadele extinse de ședință în timpul zborurilor pot provoca sânge să se adune în picioare, făcându-i să se umfle. Deci, este mai bine să purtați papuci sau pantofi supradimensionați pentru zborul dvs.
  • Dacă vă îmbrăcați mai frumos, este posibil să fiți mai probabil să fiți selectați pentru un upgrade.
  • Cercetarea Mores culturale privind rochia Dacă călătoriți în străinătate.
  • Avertizări

    Dacă călătoriți în clasa de primă clasă sau de afaceri, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că unele companii aeriene au coduri de îmbrăcăminte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar