Cum se adaugă muzică personalizată la sims 4

Dacă nu sunteți un fan al muzicii pe stereo în joc, sau doriți doar să o amestecați puțin, există o modalitate de a vă pune propria muzică în joc. Thisewill vă învață cum să adăugați muzică personalizată la SIMS 4.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la Sims 4 Pasul 1
1. Găsiți muzica dorită. Puteți adăuga numai .Fișiere MP3 în joc și nu pot fi mai mari de 320kbit / s.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la Sims 4 Pasul 2
    2. Accesați dosarul de muzică personalizat. Dacă ați instalat jocul în locația implicită, folderul dvs. personalizat de muzică va fi localizat în Documente > Arte Electronice > Sims 4 > Muzică personalizată (indiferent dacă sunteți pe Windows sau Mac).
  • Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la Sims 4 Pasul 3
    3. Alegeți postul pe care doriți să îl întâmpinați muzica. În interiorul dosarului muzical personalizat, vor exista mai multe foldere care corespund genurilor de pe radio. Alegeți orice dosar pe care îl doriți - nu trebuie să fie genul real pentru cântec.
  • De exemplu, dacă doriți ca o melodie să se joace pe stația pop, ați pune fișierul în Muzică personalizată > Pop.
  • Punerea muzicii direct în dosarul muzical personalizat nu va funcționa și nici nu va crea un nou dosar. Va trebui să alegeți un gen preexistent.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la Sims 4 Pasul 4
    4. Copiați fișierul (fișierele) muzicale din locația inițială. Fie faceți clic dreapta pe fișier și selectați Copiere sau selectați fișierul (fișierele) și apăsați Ctrl+C (⌘ cmd+C pe un Mac).
  • Nu puteți face o scurtătură la fișierul audio - jocul nu poate citi.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la sims 4 Pasul 5
    5. Lipiți fișierul (fișierele) în subfolderul genului. Deschideți subfolderul în folderul muzical personalizat și faceți clic cu butonul din dreapta și selectați Paste sau Hit Ctrl+V (⌘ cmd+V pe un Mac). Fișierul (fișierele) pe care l-ați copiat trebuie să apară în dosar.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică personalizată la sims 4 Pasul 6
    6. Începeți-vă jocul. Introduceți un fișier de salvare, porniți stereo și selectați stația relevantă pentru a vedea dacă funcționează muzica.
  • Este posibil să trebuiască să ajustați volumul stereo pentru a auzi muzica.
  • Unii jucători pot găsi și testa muzica personalizată prin accesarea setărilor de joc și apoi făcând clic pe fila Muzică. Cu toate acestea, alți jucători raportează că fișierul nu apare sau afișează un nume gol. Dacă se întâmplă acest lucru, testați-l pe stereo.
  • Bacsis: Muzica dvs. personalizată va fi împărtășită cu audio preexistentă pentru stația respectivă, dar acele piese pot fi dezactivate individual în "Setările jocului" meniul.

    sfaturi

    Nu puteți crea noi foldere pentru posturile de radio, dar puteți adăuga muzică personalizată într-un dosar al stației preexistente și apoi dezactivați muzica preexistentă de pe acea stație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar